gereksiz olurmu ya. elbiseleri ıvırı zıvırı..bizden çok eşyası çıkıyor onların.dolapsız şifonyersiz mümnkünü yok gibi geliyor bana.
kitabın tam adı bumu?
portbebe ve anakucağı sormuşsun. portbebe bana felaket itici geliyo almıcam. ana kucakları artık çok kullanışlı. hem portbebe işlevi görüyo hem otokoltuğu oluo bir yaşına kadar hemde evde kullanılıo..ben alıcam.
hatunlar ben kaçar dinleneyim biraz yatağımda yarın iş günü ve sabah ultrasonum var ayrıntılı birde tetenoz aşım var öpüyorum sizleri ii gecelerr
hastaneden çıkarken kumaştan yapıaln PORTBEBE alacakmısnız peki ???
gerkeli mi sizce :)
hatunlar ben kaçar dinleneyim biraz yatağımda yarın iş günü ve sabah ultrasonum var ayrıntılı birde tetenoz aşım var öpüyorum sizleri ii gecelerr
Ana kucağını en fazla 6 ay kullanabilirsin Zaracı.Onu da düşünerek karar ver bence.Ana kucağı olan arkadaşlar sadece ağır olmasından yakınıyorlardı ama 6 ay boyunca gezmelerde hep anakucağındaydı bebekler.Hem arabada uyuyup kaldığında eve ya da misafirliğe ana kucağıyla birlikte taşıyabiliyorsun.O açıdan rahat olabilir.
Araba koltuğunu da uzun süre zorunlu olarak kullanacağız.
yani düşününce ikiside şart gibi bişey...
Ben anakucağı kullanmadım hiç.Şart değil ama maddi olarak alabilecek durumdaysanız en kullanışlısı o.Bez puset vermişti bir arkadaşım.Çocuk hiç güvende gibi gelmedi bana onun içinde.O yüzden hiç kullanamadım.Anakucağımız olsaydı onu da çok fazla kullanmazdım belki.Ne sıklıkla gezmeye çıkacağına bağlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?