2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

portbebe ve anakucağı sormuşsun. portbebe bana felaket itici geliyo almıcam. ana kucakları artık çok kullanışlı. hem portbebe işlevi görüyo hem otokoltuğu oluo bir yaşına kadar hemde evde kullanılıo..ben alıcam.

hatunlar ben kaçar dinleneyim biraz yatağımda yarın iş günü ve sabah ultrasonum var ayrıntılı birde tetenoz aşım var öpüyorum sizleri ii gecelerr

portbebe setleri var ya cantası ile satılanalr ondan almaya kalktıalr ban hediye istemdim bende ..sonra gitim bebek çantası için şık bir canta aldım..zaten şimdi kocaman çantalar her yerde çok var...
bencede garip duruyor kendimi onunla düşünemiyorum..hollywood yıldızları gibi taşımak lazım:)
ha ha ha kendimi hayal ettim birden komik oluyor gerçekten :)

hastaneden çıkarken kumaştan yapıaln PORTBEBE alacakmısnız peki ???
gerkeli mi sizce :)

cnm bende bu portbebe tipini sevmiyorm. hem onlar kış bebekleri için daha kullanışlı. bende anakucağı+oto koltuğu olanlardan aldım. hastaneden çıkarkende onu kullanacağım inş.

kızlar hem ana kucağı hem oto koltuğu olanlardanmı alsak ayrı ayrımı karar veremedik ana kucağı belli bir zamandan sonra arabada kullanılmıyor sanırım arabaya monte edilen 5-6 yaşına kadar kullanılan dik koltuklar daha kullanışlı.durmadan karar değiştiriyorum ama hepsi buradada uygun fiyatlı kaliteli oto koltuğu+ana kucağı var bakmak isterseniz...

Ana kucağını en fazla 6 ay kullanabilirsin Zaracı.Onu da düşünerek karar ver bence.Ana kucağı olan arkadaşlar sadece ağır olmasından yakınıyorlardı ama 6 ay boyunca gezmelerde hep anakucağındaydı bebekler.Hem arabada uyuyup kaldığında eve ya da misafirliğe ana kucağıyla birlikte taşıyabiliyorsun.O açıdan rahat olabilir.
Araba koltuğunu da uzun süre zorunlu olarak kullanacağız.

yani düşününce ikiside şart gibi bişey...

yani düşününce ikiside şart gibi bişey...

Ben anakucağı kullanmadım hiç.Şart değil ama maddi olarak alabilecek durumdaysanız en kullanışlısı o.Bez puset vermişti bir arkadaşım.Çocuk hiç güvende gibi gelmedi bana onun içinde.O yüzden hiç kullanamadım.Anakucağımız olsaydı onu da çok fazla kullanmazdım belki.Ne sıklıkla gezmeye çıkacağına bağlı

ysh ne güzel takımlar bunlar böyle.Bebek odasının dolabı da bayağı büyük görünüyor.

Bu son eklediğin fotoğrafta farkettim.Bebek yatağının korkuluğunda cam gibi şeffaf birşey var.Aman diyeyim böyle bir model seçmeyin.Çocuklar elleri ve ayaklarıyla vurarak sesler çıkarmaya bayılıyorlar.Bazı arkadaşların yatak modelleri böyleydi.Camlı kısmını sökmek zorunda kalanlar oldu.Yatak kenarlıklarını da çekip özellikle cam bölmeyi tekmelemek istiyorlardı.En güzeli tahta korkuluk.

ayy karar veremiyorum yeri gelince ikiside lazım oluyo ah şu evimiz biraz büyük olsaydı küçücük lojman evindeyiz insan bir yastık alırken bile koyacak yeri düşünüyo.birazda onun için düşünüyorum en iyisi alıp zamanı geçincede ikinci el olarak satmak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…