ysh ne güzel takımlar bunlar böyle.Bebek odasının dolabı da bayağı büyük görünüyor.
değilmi hepsi birbirinden güzel sizler için seçtim benim var ihtiyacım yok bizimki sürgülü olanlardan bebek odası değil genç odası kızımınki
ayy karar veremiyorum yeri gelince ikiside lazım oluyo ah şu evimiz biraz büyük olsaydı küçücük lojman evindeyiz insan bir yastık alırken bile koyacak yeri düşünüyo.birazda onun için düşünüyorum en iyisi alıp zamanı geçincede ikinci el olarak satmak:)
Ben de bebek odası almayacağım.Şu anda kızımın kullanmadığı bir park yatağımız var.Doğacak oğlum da o yatakta yatar şimdilik.Kızıma da genç odası değil de iki kişilik yatak olabilen koltuklardan mı alsam diye düşünüyorum.Çünkü yanında birisi olmadan deliksiz uyumuyor artık.
edoline canım;
neden uyuyamıyor??bebekde doğunca ilgi azalacak mecburen..nasıl olacak?
Ben de bebek odası almayacağım.Şu anda kızımın kullanmadığı bir park yatağımız var.Doğacak oğlum da o yatakta yatar şimdilik.Kızıma da genç odası değil de iki kişilik yatak olabilen koltuklardan mı alsam diye düşünüyorum.Çünkü yanında birisi olmadan deliksiz uyumuyor artık.
canım öylede olabilir ama yalnız yatmaya alışması gerek şartların müsaitse odada düşün bence kendi evinmi ?
Babasıyla ya da benimle uyuyor.Bir buçuk yaşına kadar hep tek başına yattı.Artık yataktan çıkıp gelebiliyor.Gece uyanıp durmasındansa ya benimle yatak odasında ya da kendi odasındaki yer yatağında babasıyla yatıyor.Öyle alıştım ki artık yanımda olmadığı zaman uyuyamaz oldum.üçümüz aynı yatağa sığmıyoruz.Babasıyla paylaşamaz olduk çocuğuİkinci ilaç gibi gelecek bize.Park yatağı yatak odasına yanıma alacağım.Kızım da isterse yine yanımda yatar gece.Zaten daha kaç sene böyle kokusuyla uyuyabileceğiz?Büyüdü mü kendisi istemeyecek yanımızda yatmayı.Doya doya seyredip koklayayım onu hazır hala küçükken.
Ayrıca son tartışmalarda bebeklerin anneleriyle uyumalarının psikolojileri açısından çok daha iyi olduğu söyleniyor bizzat psikologlar ağzından.Her anne kendisi nasıl isterse öyle büyütüyor çocuklarını.Biz de böylesini seçtik
anlıyorum tatlım. öyle diyen psikolog/doktor/psikiyatr hiç duymadım aslına bakarsan :44: merak ettim. hangileri bunlar? neyse;en doğrusunu elbette siz bilirsiniz.
iyi geceler tekrar :79:
Günaydın kızlar,
iyi bir hafta olsun inşallah.
ben haftasonu biraz kıyafet alışverişi yaptım bebişime. genelde body ve ayaklı tulum aldım.1 tane de hastane çıkışı.
fotoğrafları birara yüklemeye çalışıcam..bugünde çıkıp biraz alışveriş yapmayı planlıyorum..
aslında erken diyorum biryandan, bir yandan da çok ağırlaşmadan al ne olur ne olmaz diyorum..
insan görünce dayanamıyor ya ne güzel şeyler var. Sağlıkla giydirmek nasip etsin hepimize güzel Allahım...
sizler nasılsınız nasıl geçti haftasonu?
CANIMMMM...size de günaydın ....GÜNAYDIINNNN
mutlu haftalarr
Günaydın Arkadaşlar Sağlıklı Mutlu Hayırlı Haftalar....
günaydın nevra..hayırlı olsun.güle güle giydir....biz de eşimle park yataklara falan baktık haftasonu..biz de daha erken mi acaba en az 3 ay var diyoruz...bakalım...
CANIMMMM...size de günaydın ....naptın haftasonu bakayım?cumartesi işe gitmeyecektin...alışveriş mi yaptın sen de
Arkadaşlar bir şey soracağım bu arada ...benim kız bazen öyle sessizleşiyor ki çok endişeleniyorum..ya da belki ben hissetmiyorum....bilmiyorum...genelde yorulduğum zamanlara veya ne bileyim haftasonlarına denk geliyor bu durum..sizde de oluyor mu?yoksa ,ben hep hissediyorum böyle bir durum yok mu diyorsunuz?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?