blue_sky sedasem semaysem simgesel
günaydın hanımlarrr
özelikkel haftasonları benimde aynı şey oluyor. acaba hafta içi iş yüzünden yoğun geçiyorda anlayamıyormuyuz?bilemiyorumm:26:
günaydın canım...hafta içi hissediyorsun yani sen de,doğru mu anladım?bu sabah mesela saat 6 civarı nasıl tekmeliyor nasıl...:26: ama cumartesi günü ve pazar günü doğru dürüst hissetmedim hiç...şimdi de tekmeliyor bak teyzesi....doktorumuza bir danışsak mı acaba bilmiyorum ki...aslında pek pimpirikli de değilimdir ben ama...
günaydın rapunzelcim ve diğer arkadaşlar
çalışanlara kolay gelsin
mutlu haftalar
defnetuğba ben 2.olan dream modelini çok beğendim çok sade ve şık.....
rapunzel sen bebel şekerlerini mettodanmı alacaksın...
günaydın nevra..hayırlı olsun.güle güle giydir....biz de eşimle park yataklara falan baktık haftasonu..biz de daha erken mi acaba en az 3 ay var diyoruz...bakalım...
CANIMMMM...size de günaydın ....naptın haftasonu bakayım?cumartesi işe gitmeyecektin...alışveriş mi yaptın sen de
Arkadaşlar bir şey soracağım bu arada ...benim kız bazen öyle sessizleşiyor ki çok endişeleniyorum..ya da belki ben hissetmiyorum....bilmiyorum...genelde yorulduğum zamanlara veya ne bileyim haftasonlarına denk geliyor bu durum..sizde de oluyor mu?yoksa ,ben hep hissediyorum böyle bir durum yok mu diyorsunuz?:26:
blue_sky sedasem semaysem simgesel
günaydın hanımlarrr
günaydın nevra..hayırlı olsun.güle güle giydir....biz de eşimle park yataklara falan baktık haftasonu..biz de daha erken mi acaba en az 3 ay var diyoruz...bakalım...
CANIMMMM...size de günaydın ....naptın haftasonu bakayım?cumartesi işe gitmeyecektin...alışveriş mi yaptın sen de
blue-cann
cuma akşamı grip hastalığımın belirtisi başlamıştı
c.tesi işe gelmedimm
ev işi temizlik vs.yaptımm
pazar günü ablama gittim....kardeşlerim yeğenlerimle güzel bir gün geçirdim
akşam eve geldiğimde 8 de yatağa yattımmm
ben çok hastayımmm grip olmuşumm
boğazim ağrıyor
burnum akıyor
gözlerimde yaşarıyor
ayrıca c.tesi kızıma alışveriş yaptımmm
bir sürü ciciler aldımmm
sonra onalrın hepsini serdim yatağımın üzerine başladım ağlamaya
kızım kuzum annen tahtını yapıyor bahtınıda allah yapsın diye ağladımm
Günaydın Arkadaşlar Sağlıklı Mutlu Hayırlı Haftalar....
günaydıınn
teşk.ler sanadaaa
günaydıınnnnnn
nasılsın ?
blue-cann
c.tesi işe gelmedimm
boğazim ağrıyor
burnum akıyor
gözlerimde yaşarıyor
bir sürü ciciler aldımmm
blue-cann
c.tesi işe gelmedimm
boğazim ağrıyor
burnum akıyor
gözlerimde yaşarıyor
bir sürü ciciler aldımmm
Canıııııııııımmmmmmmmmmmmağlama güselim...Rabbim dualarımızı boşa çevirmez merak etme...Hep iyi düşünelim iyi olsun onlar için...Kız anası olmak zor olacak...Hep endişeleneceğiz...Hep üstlerine titreyeceğiz...emin ol babaları da şimdiden aynı şeyleri hissediyor.Eşim bana kız çocuk yetiştirmek çok zor yaa...diyor..Korkuyor...Korkuyoruz...Dua edeceğiz bol bol...Bak ben de duygulandım şimdi..Sabah sabah ağlatcan beni sıpa...Millet salaklaştı bu da hamile olunca iyice diyecek....
oyyy kız anasıda şimdiden başlarmış ağlamalara...kıyamam bahtıda güzel olur allahın izniyle annesi
Canıııııııııımmmmmmmmmmmmağlama güselim...Rabbim dualarımızı boşa çevirmez merak etme...Hep iyi düşünelim iyi olsun onlar için...Kız anası olmak zor olacak...Hep endişeleneceğiz...Hep üstlerine titreyeceğiz...emin ol babaları da şimdiden aynı şeyleri hissediyor.Eşim bana kız çocuk yetiştirmek çok zor yaa...diyor..Korkuyor...Korkuyoruz...Dua edeceğiz bol bol...Bak ben de duygulandım şimdi..Sabah sabah ağlatcan beni sıpa...Millet salaklaştı bu da hamile olunca iyice diyecek....
Arkadaşlar yapmayın kız - erkek annesimi olur evlat evlattır ikisindede canın acır bişey olsalar Allah korusun bence erkek evlat büyütmek daha zor kız çocuk daha aileye bağlı olur annesinin yanında oturur erkek çocuğun dışarıda gözü olur evde durmaz.
AMİİN AMİİİNN CÜMLESİNİN İNŞ..
amin amiin inş..
ya ne bileyimm
tulumlara badilere falan bakınca hiç böyle olmuyodum
biraz büyükçe olanlara bakınca bana dank etti işte
ben ilk cinsiyeti öğrendiğimdede böyle olmuştumm
çok zor kız anası olmak
allah cümlesinin şansını bahtını talihini açık etsin inş
böyle birşey demek istemedik canım zaten :44: yanlış anlaşıldı herhalde. elbetteki evlat avlattır o nerden çıktı?? kız anneleri çok duygusal olur. buydu benim kastettiğim...
günaydın serapcım
BİŞEY sorcam bilen kişi oldun ama ...yatak alıcam ama bebekler için yarı ortopetik mi alnıyor...
yumuşak yada sert yatak yada visko yatak sağlıklı değil mi..
bu arad herşeyi bieln kadın diye bir oyun var aklından ne tutuyorsan biliyor çok ilginç...tabi özel bir nesne tutmadığın sürece :)
Her şeyi Bilen Kadın
meraklsına :)
rapunzel mettoyla yazıştım canım
ben biberonlu olan şekeri beğendim 100 adet ,sepet, takı yastığı, kapı süsü hepsi normalde 230 ama 180 olur dedi.
fiyat çok iyi geldi bana ne dersin...??
dışarda sormuştum kapı süsü sepet yastık 35 er tl herbirine dedi.şekerlerde 2 den 5 e kadar dedi.
düşün artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?