2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

blue_sky sedasem semaysem simgesel
günaydın hanımlarrr

özelikkel haftasonları benimde aynı şey oluyor. acaba hafta içi iş yüzünden yoğun geçiyorda anlayamıyormuyuz?bilemiyorumm:26:

günaydın canım...hafta içi hissediyorsun yani sen de,doğru mu anladım?bu sabah mesela saat 6 civarı nasıl tekmeliyor nasıl...:26: ama cumartesi günü ve pazar günü doğru dürüst hissetmedim hiç...şimdi de tekmeliyor bak teyzesi.... doktorumuza bir danışsak mı acaba bilmiyorum ki...aslında pek pimpirikli de değilimdir ben ama...

günaydın rapunzelcim ve diğer arkadaşlar
çalışanlara kolay gelsin
mutlu haftalar
defnetuğba ben 2.olan dream modelini çok beğendim çok sade ve şık.....
rapunzel sen bebel şekerlerini mettodanmı alacaksın...

doktorda ne söölesem normal dior :44: bak mesela şimdi pıt pıt başladı evlatcım ama haftasonu sanki öölece uyuyor..

günaydın canımın içi
evet ordan almayı düşünüyorum. mesaj attım çok ilgilili çok şeker insanlar. zonox un tanıdıklarıymışda.ama daha erken die düşünüyorum. şubat-mart gibi halledicem şeker işini

sağolasın canım.. sende yatak bakmakla iyi yapmışsın bence .fikir edinirsiniz fiyat model açısından. aslında alınacak yapılacak çok şey var...biz mağazalara bir girdik başım döndü resmen ne çok şey var yaa..havuzlu hana gidelim dedik vazgeçtik sonra uzak geldi belki bi sefer de oraya düzenlerim..
bebeğin hissedilmesi konusunda ben senden daha geride bir haftadayım çok belirgin olmuyor benim hissiyat bazen var bazen yok .. bi sorun olduğunu sanmıyorum ama sende de..

blue_sky sedasem semaysem simgesel
günaydın hanımlarrr

günaydıınnnnnn
nasılsın ?

oyyy kız anasıda şimdiden başlarmış ağlamalara...kıyamam bahtıda güzel olur allahın izniyle annesi

Canıııııııııımmmmmmmmmmmm ağlama güselim...Rabbim dualarımızı boşa çevirmez merak etme...Hep iyi düşünelim iyi olsun onlar için...Kız anası olmak zor olacak...Hep endişeleneceğiz...Hep üstlerine titreyeceğiz...emin ol babaları da şimdiden aynı şeyleri hissediyor.Eşim bana kız çocuk yetiştirmek çok zor yaa...diyor..Korkuyor...Korkuyoruz...Dua edeceğiz bol bol...Bak ben de duygulandım şimdi..Sabah sabah ağlatcan beni sıpa...Millet salaklaştı bu da hamile olunca iyice diyecek....

anammm bi kzı anası daha yapmayın yafff

Arkadaşlar yapmayın kız - erkek annesimi olur evlat evlattır ikisindede canın acır bişey olsalar Allah korusun bence erkek evlat büyütmek daha zor kız çocuk daha aileye bağlı olur annesinin yanında oturur erkek çocuğun dışarıda gözü olur evde durmaz.

oyyy kız anasıda şimdiden başlarmış ağlamalara...kıyamam bahtıda güzel olur allahın izniyle annesi

AMİİN AMİİİNN CÜMLESİNİN İNŞ..

amin amiin inş..
ya ne bileyimm
tulumlara badilere falan bakınca hiç böyle olmuyodum
biraz büyükçe olanlara bakınca bana dank etti işte
ben ilk cinsiyeti öğrendiğimdede böyle olmuştumm
çok zor kız anası olmak
allah cümlesinin şansını bahtını talihini açık etsin inş

günaydın canım..bende gün içinde o kadar harektliyim ki hamilelk baan enerjji verdi...hiç yapmadığım kadar temizlik yapıyorum hatta arkadaşlarıma oraya buraya gidincede çoşup onlara yardım ediyorum, sürekli sokaktayım annem sokakta doğurcaksın diyor artık..
hareketli olunca oda sallanıp uyuyor o yüzden dinlenmeye geçince ,gece yada sabaha karşı hissetmen normal..şimdi yeride geniş hele bir yeri dar gelsin, kemiklerde büyüsün dahada keyifli olcak eminim...
benimde kızım olucak babası hiç kıskanmıyor hatta ona 0.3 ay için kilotlu mini eteklerden aldı bunlardan giyidirelim diyor ..hatta ve hattta doktor prenses geliyor diyince hastaneden çıkınca oooo damaat adayalrıda abelli deyip hemen devrelerini saymaya başladı..yabancıya gitcene tanıdık olsun ailede önemli dedii :) ben şaşırdım ama laf bunlar hep biliyorum çünkü kızım üniv. kazanınca hangi şehir olursa bende gidecegim diyordu anası babsı ile kaçıp kaçıp gezince kızına izin vermicek gibi gözüküyor....çenem düştü yine...aldıklarını sağlıkla giyidr canım :)

böyle birşey demek istemedik canım zaten :44: yanlış anlaşıldı herhalde. elbetteki evlat avlattır o nerden çıktı?? kız anneleri çok duygusal olur. buydu benim kastettiğim...

oy canım arkadaşım benim...biliyorum....amin diyorum tüm dualarına....

böyle birşey demek istemedik canım zaten :44: yanlış anlaşıldı herhalde. elbetteki evlat avlattır o nerden çıktı?? kız anneleri çok duygusal olur. buydu benim kastettiğim...

evet evet...aynen biz de öyle...sağol rapunzel... ayrıca kız çocuk hayatının her aşamasında korunacak bir şekilde...önce kendi ailesinde,sonra eşinin yanında...bu bağlamda maalesef erkek-kız evlat farklı oluyor...

günaydın serapcım

BİŞEY sorcam bilen kişi oldun ama ...yatak alıcam ama bebekler için yarı ortopetik mi alnıyor...
yumuşak yada sert yatak yada visko yatak sağlıklı değil mi..

bu arad herşeyi bieln kadın diye bir oyun var aklından ne tutuyorsan biliyor çok ilginç...tabi özel bir nesne tutmadığın sürece :)

Her şeyi Bilen Kadın
meraklsına :)

hiç güleceğim yoktu..yatak almadık daha ..herkes başka bişi sölüor..sert yatak iyi dien var. visco ii dien var..yatak alan annelere danışalım bun bugün..ama şu linke bi bak istersen

Bebein yata nasl olmal Bebein yatan seerken dikkat edilmesi gerekenler

rapunzel mettoyla yazıştım canım
ben biberonlu olan şekeri beğendim 100 adet ,sepet, takı yastığı, kapı süsü hepsi normalde 230 ama 180 olur dedi.
fiyat çok iyi geldi bana ne dersin...??
dışarda sormuştum kapı süsü sepet yastık 35 er tl herbirine dedi.şekerlerde 2 den 5 e kadar dedi.
düşün artık

indiriyolar canım baya..beğendiysen kararını verdiysen ee dışardada sorduysan al bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…