2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın hayırlı haftalar arkadaşlarrr....
Turko çok hastalanmışsın geçmiş olsun bebek iyiymiş ama ona sevindimm..
Semaysem sanada geçmiş olsun canım yaa..Kız annesi olmak kolaymıı benim eşim şimdiden kimseye vermiycem kızımı diyoo :)))

Yataklar mobilyalar arabalar konuşulmuş haftasonu..Ben park yatak alıcam ama geniş olanından alıcam 2-3 yaşına kadar onu kullanıp genç odasına geçicem inşallah..
Bebek arabası olayına gelince artık uzmanlar çift yönlü olmasın bebek dışarıyı izlesin diyo chicco bile öyle üretiyomuş artık...ben öyle çok pahalı bişey almıycam haftada 1-2 kere anca kullanılacak ve zaten alınan her ürünün 2 yıl garantisi var yani park yataktada arabadada zaten 2 yıl en fazla 3 yıl kullanıcaz ve o dönemdede garanti kapsamındalar ..Buarada bebek arabası babymax alabilirim kraft garantisinde ve fiyatı çok uygun...

evet ben de aynen sen gibi düşünüyorum dilek...park yataklara baktık haftasonu..ama o kadar çok marka var ki...:26:kafamız karıştı doğrusunu istersen...park yatak için düşündüğün birşey var mı?marka olarak yani..

günaydın canım bizde bebek arbası konusunda öle düşüyoruz çok az kulanılıyor diye uygun fiyalı bir şey bakıyoruz..vallaha kızımın nasipleri çok ...o kadar çok erkek bek varki etrafımızda en yakın arkadaşım bile oglunu göbeğime getirip öptüyor :)

aynısını bende beğenmiştim sedacım aynı cevap bana da gelddi bence fiyat çok iyi de alırsak şekerler bozulacak daha sonrası için kapora yollarsanız ayırırız demişler eşim de olmaz öyle dedi ama ben emzikli olanlara bayıldım kesin onu alıcam

günaydın anneler
canım benim bebişte seninki gibi hatta cumartesi ögleden sonra 2ye kadarhiç kımıldamadı tabi hain annesi yine kulaklıgı dayadı göbüşüne bebişim o zaman bir tepik attı içim rahatladı.kontrolümde doktoruma sormuştum bu haftalarda hareketler düzensiz olur demişti

canım geçmiş olsun dikkat et grip salgını varmış yine nerden pörtlediyse

Son düzenleme:

ok semacan....bir değişiklik var mı işyeri durumlarında?

bugün kesin kararlarını bekliyoruz
bakalım neler olacak hayırlısı olsun inş.

bak ben onu hiç yapmadım şidiye kadar ececim...müzik dinletmedim dayayıp karnıma bu akşam unutmazsam deneyeyim bir ...yaw insan ne kadar tedirgin oluyor değil mi?

teşk.ederimm
amman sizde dikkat edin kendinize
nasıl hastalandım nerde üşüdüm yada üşüttüm hiç farkında değilimm
o kadar muntazam dikkat ediyorum herşeyime
akacak kan yerinde durmaz misali akacak burun akıyor

ay semacan ben geçmiş olsun demedim sana ....geçmiş olsun arkadaşım...yalnız hasta hastao kadar yormamalıydın kendini

ay çok heyecanlı yaaaaaa:18:

ya heyecandan ziyade sıkıldım artık
gideceğimi biliyorum ya beklemek zor geliyor bana

ay semacan ben geçmiş olsun demedim sana ....geçmiş olsun arkadaşım...yalnız hasta hastao kadar yormamalıydın kendini

aa demedinmi hiç farkında bile değilimm ..hiç önemli değilll dedin kabul ettim ben
ya c.tesi daha iyiydim işlerimi bitirmeseydim pazar çıkamazdımm evden ne yapıyımmm :18:

c.tesi kvalidemle konuştum
bebeğin herşeyini ben yapıcam demişti
büyük bir yüzsüzlükle herşey derken neleri kastettiğini sordumm
siz sadece hastane doğum paranızı ayarlayın geri kalan herşeyi ben alıcam dedi
anne çok sağol teşk.ederimmm

bana hediyeler geliyor yeğenlerimin kullamadıkları var onalrı alıcam dedim

kimseden bişey alma herşeyini ben alıcam dedi

yeğenimin bebek arabasını aldımm kaynana istemiyo ne yapıcam şimdi ben effffff

kırmakta istemiyorumm çok hevesli
bu kadar hevesli olduğunuda çok şaşırdım ayrıca eşim evin en küçüğü çünkü

şimdi nasılsın peki?

şimdi nasılsın peki?

bugün kötüyümm :94::94:
yada allaha şükürler olsunn sabha kalkıp işe gelebildimm
songün olduğunu düşünerek kalktımm
burnum akıyor genzim yanıyor vücudum kırık :89:
sabah 07:00 de portakal sıktım kendime vitamin içiyorummm o beni ayakta tutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…