ben burdayıımmmm:92::92::92:
evet ben de aynen sen gibi düşünüyorum dilek...park yataklara baktık haftasonu..ama o kadar çok marka var ki...:26:kafamız karıştı doğrusunu istersen...park yatak için düşündüğün birşey var mı?marka olarak yani..günaydın hayırlı haftalar arkadaşlarrr....
Turko çok hastalanmışsın geçmiş olsun bebek iyiymiş ama ona sevindimm..
Semaysem sanada geçmiş olsun canım yaa..Kız annesi olmak kolaymıı benim eşim şimdiden kimseye vermiycem kızımı diyoo :)))
Yataklar mobilyalar arabalar konuşulmuş haftasonu..Ben park yatak alıcam ama geniş olanından alıcam 2-3 yaşına kadar onu kullanıp genç odasına geçicem inşallah..
Bebek arabası olayına gelince artık uzmanlar çift yönlü olmasın bebek dışarıyı izlesin diyo chicco bile öyle üretiyomuş artık...ben öyle çok pahalı bişey almıycam haftada 1-2 kere anca kullanılacak ve zaten alınan her ürünün 2 yıl garantisi var yani park yataktada arabadada zaten 2 yıl en fazla 3 yıl kullanıcaz ve o dönemdede garanti kapsamındalar ..Buarada bebek arabası babymax alabilirim kraft garantisinde ve fiyatı çok uygun...
günaydın hayırlı haftalar arkadaşlarrr....
Semaysem sanada geçmiş olsun canım yaa..Kız annesi olmak kolaymıı benim eşim şimdiden kimseye vermiycem kızımı diyoo :)))
Yataklar mobilyalar arabalar konuşulmuş haftasonu..Ben park yatak alıcam ama geniş olanından alıcam 2-3 yaşına kadar onu kullanıp genç odasına geçicem inşallah..
Bebek arabası olayına gelince artık uzmanlar çift yönlü olmasın bebek dışarıyı izlesin diyo chicco bile öyle üretiyomuş artık...ben öyle çok pahalı bişey almıycam haftada 1-2 kere anca kullanılacak ve zaten alınan her ürünün 2 yıl garantisi var yani park yataktada arabadada zaten 2 yıl en fazla 3 yıl kullanıcaz ve o dönemdede garanti kapsamındalar ..Buarada bebek arabası babymax alabilirim kraft garantisinde ve fiyatı çok uygun...
rapunzel mettoyla yazıştım canım
ben biberonlu olan şekeri beğendim 100 adet ,sepet, takı yastığı, kapı süsü hepsi normalde 230 ama 180 olur dedi.
fiyat çok iyi geldi bana ne dersin...??
dışarda sormuştum kapı süsü sepet yastık 35 er tl herbirine dedi.şekerlerde 2 den 5 e kadar dedi.
düşün artık
canım benim bebişte seninki gibi hatta cumartesi ögleden sonra 2ye kadarhiç kımıldamadı tabi hain annesi yine kulaklıgı dayadı göbüşüne bebişim o zaman bir tepik attı içim rahatladı.kontrolümde doktoruma sormuştum bu haftalarda hareketler düzensiz olur demiştigünaydın nevra..hayırlı olsun.güle güle giydir....biz de eşimle park yataklara falan baktık haftasonu..biz de daha erken mi acaba en az 3 ay var diyoruz...bakalım...
CANIMMMM...size de günaydın ....naptın haftasonu bakayım?cumartesi işe gitmeyecektin...alışveriş mi yaptın sen de
Arkadaşlar bir şey soracağım bu arada ...benim kız bazen öyle sessizleşiyor ki çok endişeleniyorum..ya da belki ben hissetmiyorum....bilmiyorum...genelde yorulduğum zamanlara veya ne bileyim haftasonlarına denk geliyor bu durum..sizde de oluyor mu?yoksa ,ben hep hissediyorum böyle bir durum yok mu diyorsunuz?:26:
canım geçmiş olsun dikkat et grip salgını varmış yine nerden pörtlediysegünaydın nevra..hayırlı olsun.güle güle giydir....biz de eşimle park yataklara falan baktık haftasonu..biz de daha erken mi acaba en az 3 ay var diyoruz...bakalım...
CANIMMMM...size de günaydın ....naptın haftasonu bakayım?cumartesi işe gitmeyecektin...alışveriş mi yaptın sen de
blue-cann
cuma akşamı grip hastalığımın belirtisi başlamıştı
c.tesi işe gelmedimm
ev işi temizlik vs.yaptımm
pazar günü ablama gittim....kardeşlerim yeğenlerimle güzel bir gün geçirdim
akşam eve geldiğimde 8 de yatağa yattımmm
ben çok hastayımmm grip olmuşumm
boğazim ağrıyor
burnum akıyor
gözlerimde yaşarıyor
ayrıca c.tesi kızıma alışveriş yaptımmm
bir sürü ciciler aldımmm
sonra onalrın hepsini serdim yatağımın üzerine başladım ağlamaya
kızım kuzum annen tahtını yapıyor bahtınıda allah yapsın diye ağladımm
günaydıınn
teşk.ler sanadaaa
günaydın hayırlı haftalar arkadaşlarrr....
GÜNAYDIINNNN
teşk.lerr sanada hayırlı mutlu haftalarrr
teşk.ederimm inş.biran önce iyileşirimmm
ahh kızınmı var derdin var
ok semacan....bir değişiklik var mı işyeri durumlarında?
günaydın anneler
canım benim bebişte seninki gibi hatta cumartesi ögleden sonra 2ye kadarhiç kımıldamadı tabi hain annesi yine kulaklıgı dayadı göbüşüne bebişim o zaman bir tepik attı içim rahatladı.kontrolümde doktoruma sormuştum bu haftalarda hareketler düzensiz olur demişti
canım geçmiş olsun dikkat et grip salgını varmış yine nerden pörtlediyse
günaydın anneler
canım benim bebişte seninki gibi hatta cumartesi ögleden sonra 2ye kadarhiç kımıldamadı tabi hain annesi yine kulaklıgı dayadı göbüşüne bebişim o zaman bir tepik attı içim rahatladı.kontrolümde doktoruma sormuştum bu haftalarda hareketler düzensiz olur demişti
canım geçmiş olsun dikkat et grip salgını varmış yine nerden pörtlediyse
bugün kesin kararlarını bekliyoruz
bakalım neler olacak hayırlısı olsun inş.
teşk.ederimm
amman sizde dikkat edin kendinize
nasıl hastalandım nerde üşüdüm yada üşüttüm hiç farkında değilimm
o kadar muntazam dikkat ediyorum herşeyime
akacak kan yerinde durmaz misali akacak burun akıyor
bak ben onu hiç yapmadım şidiye kadar ececim...müzik dinletmedim dayayıp karnımabu akşam unutmazsam deneyeyim bir ...yaw insan ne kadar tedirgin oluyor değil mi?
ay çok heyecanlı yaaaaaa:18:
ay semacan ben geçmiş olsun demedim sana ....geçmiş olsun arkadaşım...yalnız hasta hastao kadar yormamalıydın kendini
ya heyecandan ziyade sıkıldım artık
gideceğimi biliyorum ya beklemek zor geliyor bana
aa demedinmi hiç farkında bile değilimm ..hiç önemli değilll dedin kabul ettim ben
ya c.tesi daha iyiydim işlerimi bitirmeseydim pazar çıkamazdımm evden ne yapıyımmm :18:
şimdi nasılsın peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?