2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

çok zor oluyor hastayken işe gitmek... çok dikkat et kendine..bol sıvı tüketmen gerek...

Canım ben burda gezdim babymax alıcam netten bakabilirsin babaymax ürünleri kraft garantisinde altta yazıyo yan sanayisi ve bunların kalitesi aynı olmak zorunda sertifika alabilmek için dedi satıcı kız.Kraft kendiürürnünü %10*20 arası marka farkı koyuyo..Kadın bana diyo bi sorun olursa zaten 2 yıl garantisi var diyoo..bak burda full set visco yataklı uyku setli 270 ben burda baktım kadın 385 dedi..emde altı fırfırlı çok şık geldi bana ..Ayrıca ben sivaslıyım siteyi arıycam meğer onlarda sivaslıymışş :))uyku setini değiştiricem takımdaki yan korumalı istiyorumm
Babymax 104 Sallanr Lks Oyun Park (70x110 cm) & Bebefix Oyun Park Uyku Seti & Viscolex Oyun Park Yata ok Fiyat! | | Bebefix.com

Zaten 2 den sonra koşup gezicek çok oynamıycak e 3-4 ay kış çıkamıycaz ozaman babymax yada baby 2 go olabilirr ben onlardan birini alıcamm

kızlarrrrr kızlarrrrr günaydınnn bu içimdeki küçük zilli gece bana hiç uyku uyutmadıııı sabaha kadarrr tekmeledi sabah ezanından sonra uyudummm ancakkkk

Selam

Turko ve semaysem geçmiş olsun İnşallah çabucak tıparlanırsınız.
Semaysem belki son gün olmuycaktı işe gelmeseydin canım ya. Limonlu ılık su iç.
duncan, nevra73 güle güle kullansın bebişleriniz cicilerini canım

Bende dün ilk defa alışverişe gittim ne kadar güzel bir duygu çooook mutlu oluyormuş insan.

Blue-sky fena değil özellikleri güzel en fazla 2 yaşa kadar kullanılır çünkü yürümeye başlayınca uykudan kalkınca içinden çıkmaya çalışıyor bebişler bu bir sorun ama ne kadar sağlam onu bilemiyorum canım. Henüz yatak araştırmasına girmedim ama fiyat uygunmuş :44: genelde baktıklarım da fiyat 250- 300 den başlıyordu. Bende park yatak ve dolap alıcam sadece.

geçmiş olsun canımmmm dikkat et kendineee bol bol portakal greyfurt sık iç

sema çok geçmiş olsun bir salgındır gidiyor ben grip olmadan atlattım çok şükür bol meyve suyu iç taze taze ben onla ayakta kaldım eve gidincede yat bişey yapma dinlenmelisin yoksa atlayılmıyor
cnm tekrar geçmiş olsun. yarında güzel haberlerle dön inş. iyi geceler

iyi gecelr canım hayırlı haberle gel inşallah

kızlar ayrıntılımı yaptırdım bu arada ayrıntılımı kendi doktorum yapmadı beni görüntüleme merkezine yönlendirmişti hem 2.doktor görsün hem orası daha kapsamlı diye bebeğimi gördüm çok şükür yarabbim hiç bi problem yok sadece kordonu boynuna dolanmış dedi doktor şimdilik problem olmaz ama doğuma yakın zamanda böle kalırsa normal doğum yapamazsın dedi amniyos sıvım normalmiş bebeğim uyuyodu cd ye çektiler görüntüsünü esniyodu sürekli çirkin şey :) gömmüş kafasınıda iyice içeri zor poz aldık 523 gr.olmuş boyunun ölçüsünü vermem saçma olur net değil bu zamanlarda ölçü vermek dedi. ordanda tetanoz aşımı olmaya gittim sağlık ocağına 1-2 gün kolda ağrı yapabilir dedi sordum 2.doz ne zaman diye çoğunda gerek duymuyoruz dedi ama 6 martta yine gel ozaman konuşalım dedi ben yinede kendi doktoruma danışırım bu mevzuyu c.tesi kendi doktorumla olan randevum var bu ara üstüste girmiş olacağım ultrasona umarım zarar vermez nisama kendi doktorumda vajinal muayene ve şeker yüklemesi yapılacak demişti c.tesi günü için ama kafama bişey takıldı şimdi benim sizlere sorayım şeker yüklemesi hiç ölçüm falan yapılmadanmı yapılıyo yoksa ben gittiğimde ilk önce ölçüm alcaklar gerekirse mi yükleme yapıcaklar ?

kızlarrrrr kızlarrrrr günaydınnn bu içimdeki küçük zilli gece bana hiç uyku uyutmadıııı sabaha kadarrr tekmeledi sabah ezanından sonra uyudummm ancakkkk

sanada günaydın tatlım.
yaa benim oğlum da çok hareketli sürekli tepikliyo ama benim uykum o kadar ağırki banamısın demiyorum nolucam ben böle yarın öbürgün nası bakıcam ben bebeğime yaw :26:

Fdilek48 sivastamı yaşıyorsun canım?bende sivastayım onun için sordum.
kızlar dünde sormuştum ama ana kucağı ve oto koltuğunu ayrı ayrımı yoksa ana kucağı+oto koltukarı kullanışlı olurmu ne dersiniz ben karar veremedim.

maşallah nisaya.demek kordonu boynuna dolanmış. sıkıldı heralde annesi oyalanıyor kordonla falan merkalanama annesi inşallah doğuma yakın düzelir herşey..
şekeri ben cumartesi ölçtürücem. bana sölenen önce bi kan alınacak sonra şeker yüklenip bi saat sonra tekrar alıncak...

dafnetuğba herşeyin iyi olmasına sevindim. Ayrıntılıya daha önce girmişmiydin?
Ben ultrasona 1 haftada 3 kez girdiğim oldu, halada haftada 1 girdiğim oluyor 14 günde bir giriyorum bazen, zararını okumadım, duymadımda canım.
şeker yüklemenden başka ne ölçümü varki?Vajinal muayene neden gerekiyor anlamadım??

Son düzenleme:
sanada günaydın tatlım.
yaa benim oğlum da çok hareketli sürekli tepikliyo ama benim uykum o kadar ağırki banamısın demiyorum nolucam ben böle yarın öbürgün nası bakıcam ben bebeğime yaw :26:

bakarsın bakarsınnn o bi doğsun ık dese kalkarsın merak etmeee

Günaydın kızlar

Umarım hepiniz iyisinizdir. Ben 11 gibi şeker yüklemesine gittim. geç kaldın dediler çok uzun sürecekmiş 5 defa kan alacaklarmış 30 60 90 120 dk aralarla bu ne ya dedim. eve geldim yarın sabah 8 de gidicem yarına kaldı yani tüh!!!

geçmiş olsun canım herkes hasta eşimin iş yerindede grip oldular eşime de geçti hafta sonu uzak durdu benden hasta olmiyim diye ilaç içmeyincede geçmiyo bu meret malesef ben 1 ay çektim

GÜNAYDIINN
TÜNAYDIINNN
aman yarabbimmm kız bu gece uyanık gündüz uyanık olmaya alışmasın

geçmiş olsun canımmmm dikkat et kendineee bol bol portakal greyfurt sık iç

teşk.ederimm
eve gidince bakarım artık çareme

maşallahh kuzucuğuna

aralcım zaten şimdi sipariş vermicem
merak etme onlarda herdaim vardır.şimdiden alın kapora falan gereksiz.
tam doğum tarihimiz tam isimleride belli olsunki üzerine yazıda yazdıralım ücretsizmiş daha iyi olur diye düşündüm.
ama kesin ordan alıcam çok uygun fiyat

Son düzenleme:
yok canım ayrıntılıya girmedim daha önce ilkti bu sevindim demek tek değilim üstüste ultrasona giren :)
umarım o kordon doğuma kadar çıkar kuzumun boynunun etrafından :)şeker yüklemesi benimde öledir ozaman doktor bişeyler dedi ama valla bi yerden girdi bi yerden çıktı :)aç mı tokmu dedim farketmez dedi sadece onu hatırlıyorum
GÜNAYDIINN
TÜNAYDIINNN
aman yarabbimmm kız bu gece uyanık gündüz uyanık olmaya alışmasın

teşk.ederimm
eve gidince bakarım artık çareme

maşallahh kuzucuğuna

saol semaysem :)

kızlar ben balık yiyemiyorum fazla
ama ton balığını yiyorum yasak değil dimi????
hamileyken hiç yemedim.

Herkese cümleten merhaba..
Hasta olan anneciklerimiz inşallah tez zamanda iyileşirler..
Ciciler alan annelerimizde iyi gunlerde kullansın inşallah...

Ben bebek şekerini, içinde lavanta olanından sipariş verdim..
Şeker ileride cürüyüp bozulabilir diye korktum cunku..
Ayrıca kapı süsü,tülü ile birlikte, şeker sepeti, resim cercevesi takı yastıgı sirarişi de verdim..
Resimleri ve ayrıntılı bilgiyi ciciler bölümüne ekledim kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…