bugün kötüyümm :94::94:
yada allaha şükürler olsunn sabha kalkıp işe gelebildimm
songün olduğunu düşünerek kalktımm
burnum akıyor genzim yanıyor vücudum kırık :89:
sabah 07:00 de portakal sıktım kendime vitamin içiyorummm o beni ayakta tutuyor
Canım ben burda gezdim babymax alıcam netten bakabilirsin babaymax ürünleri kraft garantisinde altta yazıyo yan sanayisi ve bunların kalitesi aynı olmak zorunda sertifika alabilmek için dedi satıcı kız.Kraft kendiürürnünü %10*20 arası marka farkı koyuyo..Kadın bana diyo bi sorun olursa zaten 2 yıl garantisi var diyoo..bak burda full set visco yataklı uyku setli 270 ben burda baktım kadın 385 dedi..emde altı fırfırlı çok şık geldi bana ..Ayrıca ben sivaslıyım siteyi arıycam meğer onlarda sivaslıymışş :))uyku setini değiştiricem takımdaki yan korumalı istiyorummevet ben de aynen sen gibi düşünüyorum dilek...park yataklara baktık haftasonu..ama o kadar çok marka var ki...:26:kafamız karıştı doğrusunu istersen...park yatak için düşündüğün birşey var mı?marka olarak yani..
Zaten 2 den sonra koşup gezicek çok oynamıycak e 3-4 ay kış çıkamıycaz ozaman babymax yada baby 2 go olabilirr ben onlardan birini alıcammgünaydın canım bizde bebek arbası konusunda öle düşüyoruz çok az kulanılıyor diye uygun fiyalı bir şey bakıyoruz..vallaha kızımın nasipleri çok ...o kadar çok erkek bek varki etrafımızda en yakın arkadaşım bile oglunu göbeğime getirip öptüyor :)
sema çok geçmiş olsun bir salgındır gidiyor ben grip olmadan atlattım çok şükür bol meyve suyu iç taze taze ben onla ayakta kaldım eve gidincede yat bişey yapma dinlenmelisin yoksa atlayılmıyorbugün kötüyümm :94::94:
cnm tekrar geçmiş olsun. yarında güzel haberlerle dön inş. iyi geceler
iyi gecelr canım hayırlı haberle gel inşallah
kızlarrrrr kızlarrrrr günaydınnn bu içimdeki küçük zilli gece bana hiç uyku uyutmadıııı sabaha kadarrr tekmeledisabah ezanından sonra uyudummm ancakkkk
sema çok geçmiş olsun bir salgındır gidiyor ben grip olmadan atlattım çok şükür bol meyve suyu iç taze taze ben onla ayakta kaldım eve gidincede yat bişey yapma dinlenmelisin yoksa atlayılmıyor
kızlar ayrıntılımı yaptırdım bu arada ayrıntılımı kendi doktorum yapmadı beni görüntüleme merkezine yönlendirmişti hem 2.doktor görsün hem orası daha kapsamlı diye bebeğimi gördüm çok şükür yarabbim hiç bi problem yok sadece kordonu boynuna dolanmış dedi doktor şimdilik problem olmaz ama doğuma yakın zamanda böle kalırsa normal doğum yapamazsın dedi amniyos sıvım normalmiş bebeğim uyuyodu cd ye çektiler görüntüsünü esniyodu sürekli çirkin şey :) gömmüş kafasınıda iyice içeri zor poz aldık 523 gr.olmuş boyunun ölçüsünü vermem saçma olur net değil bu zamanlarda ölçü vermek dedi. ordanda tetanoz aşımı olmaya gittim sağlık ocağına 1-2 gün kolda ağrı yapabilir dedi sordum 2.doz ne zaman diye çoğunda gerek duymuyoruz dedi ama 6 martta yine gel ozaman konuşalım dedi ben yinede kendi doktoruma danışırım bu mevzuyu c.tesi kendi doktorumla olan randevum var bu ara üstüste girmiş olacağım ultrasona umarım zarar vermez nisama kendi doktorumda vajinal muayene ve şeker yüklemesi yapılacak demişti c.tesi günü için ama kafama bişey takıldı şimdi benim sizlere sorayım şeker yüklemesi hiç ölçüm falan yapılmadanmı yapılıyo yoksa ben gittiğimde ilk önce ölçüm alcaklar gerekirse mi yükleme yapıcaklar ?
sanada günaydın tatlım.
yaa benim oğlum da çok hareketli sürekli tepikliyo ama benim uykum o kadar ağırki banamısın demiyorumnolucam ben böle yarın öbürgün nası bakıcam ben bebeğime yaw :26:
bakarsın bakarsınnn o bi doğsun ık dese kalkarsın merak etmeee
kızlarrrrr kızlarrrrr günaydınnn bu içimdeki küçük zilli gece bana hiç uyku uyutmadıııı sabaha kadarrr tekmeledisabah ezanından sonra uyudummm ancakkkk
Selam
Turko ve semaysem geçmiş olsun İnşallah çabucak tıparlanırsınız.
Semaysem belki son gün olmuycaktı işe gelmeseydin canım ya. Limonlu ılık su iç.
hoşgeldinnn
teşk.ler bahar
inş.kolay atlatırım
duncan, nevra73 güle güle kullansın bebişleriniz cicilerini canım
Bende dün ilk defa alışverişe gittim ne kadar güzel bir duygu çooook mutlu oluyormuş insan.
Blue-sky fena değil özellikleri güzel en fazla 2 yaşa kadar kullanılır çünkü yürümeye başlayınca uykudan kalkınca içinden çıkmaya çalışıyor bebişler bu bir sorun ama ne kadar sağlam onu bilemiyorum canım. Henüz yatak araştırmasına girmedim ama fiyat uygunmuş :44: genelde baktıklarım da fiyat 250- 300 den başlıyordu. Bende park yatak ve dolap alıcam sadece.
geçmiş olsun canımmmm dikkat et kendineee bol bol portakal greyfurt sık iç
sema çok geçmiş olsun bir salgındır gidiyor ben grip olmadan atlattım çok şükür bol meyve suyu iç taze taze ben onla ayakta kaldım eve gidincede yat bişey yapma dinlenmelisin yoksa atlayılmıyor
teşk.ederim çok sağolasınn
akşam evde kendime yoğun bakım yaparımmm inş.
kızlar ayrıntılımı yaptırdım bu arada ayrıntılımı kendi doktorum yapmadı beni görüntüleme merkezine yönlendirmişti hem 2.doktor görsün hem orası daha kapsamlı diye bebeğimi gördüm çok şükür yarabbim hiç bi problem yok sadece kordonu boynuna dolanmış dedi doktor şimdilik problem olmaz ama doğuma yakın zamanda böle kalırsa normal doğum yapamazsın dedi amniyos sıvım normalmiş bebeğim uyuyodu cd ye çektiler görüntüsünü esniyodu sürekli çirkin şey :) gömmüş kafasınıda iyice içeri zor poz aldık 523 gr.olmuş boyunun ölçüsünü vermem saçma olur net değil bu zamanlarda ölçü vermek dedi. ordanda tetanoz aşımı olmaya gittim sağlık ocağına 1-2 gün kolda ağrı yapabilir dedi sordum 2.doz ne zaman diye çoğunda gerek duymuyoruz dedi ama 6 martta yine gel ozaman konuşalım dedi ben yinede kendi doktoruma danışırım bu mevzuyu c.tesi kendi doktorumla olan randevum var bu ara üstüste girmiş olacağım ultrasona umarım zarar vermez nisama kendi doktorumda vajinal muayene ve şeker yüklemesi yapılacak demişti c.tesi günü için ama kafama bişey takıldı şimdi benim sizlere sorayım şeker yüklemesi hiç ölçüm falan yapılmadanmı yapılıyo yoksa ben gittiğimde ilk önce ölçüm alcaklar gerekirse mi yükleme yapıcaklar ?
geçmiş olsun canım herkes hasta eşimin iş yerindede grip oldular eşime de geçti hafta sonu uzak durdu benden hasta olmiyim diye ilaç içmeyincede geçmiyo bu meret malesef ben 1 ay çektim
aynısını bende beğenmiştim sedacım aynı cevap bana da gelddi bence fiyat çok iyi de alırsak şekerler bozulacak daha sonrası için kapora yollarsanız ayırırız demişler eşim de olmaz öyle dedi ama ben emzikli olanlara bayıldım kesin onu alıcam
yok canım ayrıntılıya girmedim daha önce ilkti bu sevindim demek tek değilim üstüste ultrasona giren :)dafnetuğba herşeyin iyi olmasına sevindim. Ayrıntılıya daha önce girmişmiydin?
Ben ultrasona 1 haftada 3 kez girdiğim oldu, halada haftada 1 girdiğim oluyor 14 günde bir giriyorum bazen, zararını okumadım, duymadımda canım.
şeker yüklemenden başka ne ölçümü varki?Vajinal muayene neden gerekiyor anlamadım??
umarım o kordon doğuma kadar çıkar kuzumun boynunun etrafından :)şeker yüklemesi benimde öledir ozaman doktor bişeyler dedi ama valla bi yerden girdi bi yerden çıktı :)aç mı tokmu dedim farketmez dedi sadece onu hatırlıyorummaşallah nisaya.demek kordonu boynuna dolanmış. sıkıldı heralde annesi oyalanıyor kordonla falan merkalanama annesi inşallah doğuma yakın düzelir herşey..
şekeri ben cumartesi ölçtürücem. bana sölenen önce bi kan alınacak sonra şeker yüklenip bi saat sonra tekrar alıncak...
GÜNAYDIINN
TÜNAYDIINNN
aman yarabbimmm kız bu gece uyanık gündüz uyanık olmaya alışmasın
teşk.ederimm
eve gidince bakarım artık çareme
maşallahh kuzucuğuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?