Herkese cümleten merhaba..
Hasta olan anneciklerimiz inşallah tez zamanda iyileşirler..
Ciciler alan annelerimizde iyi gunlerde kullansın inşallah...
Ben bebek şekerini, içinde lavanta olanından sipariş verdim..
Şeker ileride cürüyüp bozulabilir diye korktum cunku..
Ayrıca kapı süsü,tülü ile birlikte, şeker sepeti, resim cercevesi takı yastıgı sirarişi de verdim..
Resimleri ve ayrıntılı bilgiyi ciciler bölümüne ekledim kızlar...
Fdilek48 sivastamı yaşıyorsun canım?bende sivastayım onun için sordum.
kızlar dünde sormuştum ama ana kucağı ve oto koltuğunu ayrı ayrımı yoksa ana kucağı+oto koltukarı kullanışlı olurmu ne dersiniz ben karar veremedim.
canım benim çok sağoll tatlımmmgünaydın hayırlı haftalar arkadaşlarrr....
Turko çok hastalanmışsın geçmiş olsun bebek iyiymiş ama ona sevindimm..
Semaysem sanada geçmiş olsun canım yaa..Kız annesi olmak kolaymıı benim eşim şimdiden kimseye vermiycem kızımı diyoo :)))
Yataklar mobilyalar arabalar konuşulmuş haftasonu..Ben park yatak alıcam ama geniş olanından alıcam 2-3 yaşına kadar onu kullanıp genç odasına geçicem inşallah..
Bebek arabası olayına gelince artık uzmanlar çift yönlü olmasın bebek dışarıyı izlesin diyo chicco bile öyle üretiyomuş artık...ben öyle çok pahalı bişey almıycam haftada 1-2 kere anca kullanılacak ve zaten alınan her ürünün 2 yıl garantisi var yani park yataktada arabadada zaten 2 yıl en fazla 3 yıl kullanıcaz ve o dönemdede garanti kapsamındalar ..Buarada bebek arabası babymax alabilirim kraft garantisinde ve fiyatı çok uygun...
geçmiş olsun dünürrbugün kötüyümm :94::94:
yada allaha şükürler olsunn sabha kalkıp işe gelebildimm
songün olduğunu düşünerek kalktımm
burnum akıyor genzim yanıyor vücudum kırık :89:
sabah 07:00 de portakal sıktım kendime vitamin içiyorummm o beni ayakta tutuyor
Selam
Turko ve semaysem geçmiş olsun İnşallah çabucak tıparlanırsınız.
Semaysem belki son gün olmuycaktı işe gelmeseydin canım ya. Limonlu ılık su iç.
duncan, nevra73 güle güle kullansın bebişleriniz cicilerini canım
Bende dün ilk defa alışverişe gittim ne kadar güzel bir duygu çooook mutlu oluyormuş insan.
çok sağoll baharnazcımm
cicilerinizi güle güle kullanın inşalllahh
hepsi çok tatlı ama bu arada dün e bebeğe gittik ıvır zıvırlarını aldık kızımın kesinlikle cam biberon diyolar haberiniz olsunnnnn
bende inceledim hatta yazıştım ama anlamadım tam düzensiz geldi bana
ürünlerinden hangisini nasıl isticem fiyat ne bilmiyorum...
yazmıyorda
sen bunların hepsini kaça aldın ve kaç adet şeker?
bende sivastayım canım ama aslen bende eşimde tokatlıyız...sivasta nerdesin hangi hastaneye doktora gidiyosun...???
kızlar ben balık yiyemiyorum fazla
ama ton balığını yiyorum yasak değil dimi????
hamileyken hiç yemedim.
kızlar ben balık yiyemiyorum fazla
ama ton balığını yiyorum yasak değil dimi????
hamileyken hiç yemedim.
sivasta kümbet tarafındayız canım şimdilik üniversiteye gidiyorum.ama doğumu orda yapmayı düşünmüyorum sen neresindesin kime gidiyosun?bu arada bende sivaslı değilim
canım ben çarşı yakınım gök medersenin oralardayım... anadolu hastanesine gidiyorum ruhnaz hanıma
ton balığını bilmiyorum canım. açıkcası pek eminde değilim. onu sormalısın doktoruna. yada netten araştır biraz.son 3 aya giriyoruz çok önemli omega. zorla yemen lazım. kokusundan rahatsız oluyosan evinde pişirme al kocanı çıkın dışarı. haftada en az bir. - doktorlar 2 diyor- vede denizbalığı.hamsi/çipura/deniz levreği vs..bende normalde balık yemem. hiç..ama şimdi mecbur yiyorum. hiç yiyiemiyorsan balık yağı hapı veriyolar. ama oda felaket bişi!!
tatlım balık hapı felaket demişsin nedenben içiyorum sakıncasını mı duydun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?