2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

linki atsana canım bakayım bende göremiyorummmmm çünkü :84:

bende inceledim hatta yazıştım ama anlamadım tam düzensiz geldi bana
ürünlerinden hangisini nasıl isticem fiyat ne bilmiyorum...
yazmıyorda
sen bunların hepsini kaça aldın ve kaç adet şeker?

hepinize merhabalar ...

eskiyi okumak çok zaman alıyor malum okumadan yazıyorum şuan..inş. sizlerde bebişlerde iyidir..yavaş yavaş okumaya çalışıcağım..
nisada reyhan hanımla randevum vardı..bu konuyu bekleyen arkadaşlar vardı .onun için yazıyorum..
dr. hanımı beğendim kızlar sempatik ve güleryüzlü olduğu söylenemez.ama gayet ilgili..tüpbebek dr.un devamı gibi ..ama hala hamileliğimden beri vajinal muayene hiç olmadım.bu dr. umda böyle bişi yapmadı.akıntı ve sıvıyla karışık bayağır gelen bişi var. bakmadan iki fitil verdi..tedbir almalıyız erken doğum getirebilir dedi. kanım aşırı düşük olduğu için küçük şişelerde şurup verdi.eğer kan değerim yükselmesse iğne geçebilirz demişti.
nisada doğum düşünebilirim.fiyatta sorduk muhasebeye nakit 800
kredi kartına 950 bu iki fiyatın içinde 2 gün kalma yatak ve bazı bebeğin testleri var..bence iyidir.
oğlum 24. haftaya girdi ve kilosu 580gr normal dendi..
bende haberler bu kadar...:94:

bende sivastayım canım ama aslen bende eşimde tokatlıyız...sivasta nerdesin hangi hastaneye doktora gidiyosun...???

yasemincim merhaba
güzel haberlerle gelmene sevindim canım
bebişte sağlıklı...ne güzel....

canım benim çok sağoll tatlımmm
geçmiş olsun dünürr

hepsi çok tatlı ama bu arada dün e bebeğe gittik ıvır zıvırlarını aldık kızımın kesinlikle cam biberon diyolar haberiniz olsunnnnn

Evet tatlım bende duydum bunu..Hatta cok arastırdım...En iyisi Avent dediler..Cunku biberon emziginin havayı tutan böylece bebekte agzın olusmasını engelleyen bi özelligi varmıs..
Digerlerine göre pahalı bir marka...Ayrıca ben kac tane ve nasıl biberon alıncak onu dahi bilmiyorum..Tecrübeli anneler bu konuda sizden yardım bekliyorum..
Bu arada aldıgın cicileri iyi gunlerde kullan tatlım

bende inceledim hatta yazıştım ama anlamadım tam düzensiz geldi bana
ürünlerinden hangisini nasıl isticem fiyat ne bilmiyorum...
yazmıyorda
sen bunların hepsini kaça aldın ve kaç adet şeker?

Ben ürünleri begendim resimlerini mesajın içine ekleyip bu set ne kadar olur diye sordum..Eger istersen tek tek de yazabiliyor fiyatlarını...

Benim aldıgım setin içinde olanlar :

50 ADET LAVANTALI MIKNATISLI BEBEK ŞEKERİ
LOHUSA TACI
RESİM CERCEVESİ
TÜLÜ İLE BİRLİKTE KAPI SÜSÜ
BEBEK ŞEKERİ SEPETİ
TAKI YASTIGI

BUNLARIN HEPSİ 120 TL VE KARGO BEDAVA
ÜSTELİK KAPIDA ÖDEME YAPILABİLİYOR BEN ÖYLE YAPICAM

bende sivastayım canım ama aslen bende eşimde tokatlıyız...sivasta nerdesin hangi hastaneye doktora gidiyosun...???

sivasta kümbet tarafındayız canım şimdilik üniversiteye gidiyorum.ama doğumu orda yapmayı düşünmüyorum sen neresindesin kime gidiyosun?bu arada bende sivaslı değilim

bayanla şimdi görüştüm telle aradı beni tatlı biri.
sen izmirlisin dimi senide söyledim.arkadaşımda almış sizden dedim.
100 adet biberon şeker içiboş şeker koymuyormuş tanesi 1.5 tan 150 tl
kapı süsü 25 tl tülü 10 tl;35 tl
sepet 25 tl
taç 10 tl
çerçeve hediye dedi.
takı yastığı 17 tl
10 tl de kargo ücreti dedi.......ve 250 tl....

kızlar ben balık yiyemiyorum fazla
ama ton balığını yiyorum yasak değil dimi????
hamileyken hiç yemedim.

bende başalrda hiç balık yiyeyemdim..balık yagı hapıda almadam..beslenme uzmanına gitmiştik günde en az iki tane ceviz ye dedi..öle yaptım..daha yeni hamsi yiyebiliyorum ...zaten son 3 ay balık daha önemli..ceviz ye bol bol sebze yeşil yapraklı sebzelerde de var..canını çok sıkma ..doğuda balık mı var ???? ama saglılı bebekleri..ama cevizi ihmal etme...

geçen tvde dinlediğim bir doktor hamilelere konserve olduğu için ton balığı tavsiye etmiyorum dedi.hatta konserve olan hiçbişeyi tavsiye etmediğini söylemişti

kızlar ben balık yiyemiyorum fazla
ama ton balığını yiyorum yasak değil dimi????
hamileyken hiç yemedim.

ton balığını bilmiyorum canım. açıkcası pek eminde değilim. onu sormalısın doktoruna. yada netten araştır biraz.son 3 aya giriyoruz çok önemli omega. zorla yemen lazım. kokusundan rahatsız oluyosan evinde pişirme al kocanı çıkın dışarı. haftada en az bir. - doktorlar 2 diyor- vede denizbalığı.hamsi/çipura/deniz levreği vs..bende normalde balık yemem. hiç..ama şimdi mecbur yiyorum. hiç yiyiemiyorsan balık yağı hapı veriyolar. ama oda felaket bişi!!

sivasta kümbet tarafındayız canım şimdilik üniversiteye gidiyorum.ama doğumu orda yapmayı düşünmüyorum sen neresindesin kime gidiyosun?bu arada bende sivaslı değilim

canım ben çarşı yakınım gök medersenin oralardayım... anadolu hastanesine gidiyorum ruhnaz hanıma

canım ben çarşı yakınım gök medersenin oralardayım... anadolu hastanesine gidiyorum ruhnaz hanıma

ruhnaz hanıma hamile olmadan önce gitmiştim pek memnun kalmamıştım aslında bende bir bayan doktor arıyorum anadoluyu kimse tavsiye etmedi hayırlısı bakalım...

tatlım balık hapı felaket demişsin neden ben içiyorum sakıncasını mı duydun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…