ruhnaz hanıma hamile olmadan önce gitmiştim pek memnun kalmamıştım aslında bende bir bayan doktor arıyorum anadoluyu kimse tavsiye etmedi hayırlısı bakalım...
sağolasın tatlım şükür pürüz çıkmadı bende iyileştim şükür atlattım taçlar ilgili ben sana faceden msj atayım canım burda yazmayım arkadaşımın şahsi adresi o çünkütuğbacım gözünaydın nisa mız nur topu gibiymiş maşallah ...yasemincim seninde kontrolün güzel geçmiş maşallah kuzuna tuğbacım aşınıda olmuşsun geçmiş olsun sağlığın nasıl oldu şu lohosa taçlarının face adresini verirsen çok memnun olurum kızlar n-bende metto şekerle görüştüm meltem hanım aradı beni çok hoş ilgili bir bayan 100 tane biberon şeker şeker sepeti takı yastığı kapı süsü toplam 230tl fakat 180 olur dedi ben çok beğendim kesin ordan alıcam ürünlerin nisanda gelicek
hap kokmuyo tatlım ben yaklaşık 1,5 aydır kullanıyorum umarım geri dönüşü kötü sonuçlanmaz kilo açısından :)kokmuyormu yaaa :44: ondan felaket dedim. kardeşim içmişti bi müddet. ben balıktan hiç hazzetmiyorum ondan söledim. kilo aldırdığınıda duydum ama onu bilmiyorum.
sema çok geçmiş olsun bir salgındır gidiyor ben grip olmadan atlattım çok şükür bol meyve suyu iç taze taze ben onla ayakta kaldım eve gidincede yat bişey yapma dinlenmelisin yoksa atlayılmıyor
kızlar ayrıntılımı yaptırdım bu arada ayrıntılımı kendi doktorum yapmadı beni görüntüleme merkezine yönlendirmişti hem 2.doktor görsün hem orası daha kapsamlı diye bebeğimi gördüm çok şükür yarabbim hiç bi problem yok sadece kordonu boynuna dolanmış dedi doktor şimdilik problem olmaz ama doğuma yakın zamanda böle kalırsa normal doğum yapamazsın dedi amniyos sıvım normalmiş bebeğim uyuyodu cd ye çektiler görüntüsünü esniyodu sürekli çirkin şey :) gömmüş kafasınıda iyice içeri zor poz aldık 523 gr.olmuş boyunun ölçüsünü vermem saçma olur net değil bu zamanlarda ölçü vermek dedi. ordanda tetanoz aşımı olmaya gittim sağlık ocağına 1-2 gün kolda ağrı yapabilir dedi sordum 2.doz ne zaman diye çoğunda gerek duymuyoruz dedi ama 6 martta yine gel ozaman konuşalım dedi ben yinede kendi doktoruma danışırım bu mevzuyu c.tesi kendi doktorumla olan randevum var bu ara üstüste girmiş olacağım ultrasona umarım zarar vermez nisama kendi doktorumda vajinal muayene ve şeker yüklemesi yapılacak demişti c.tesi günü için ama kafama bişey takıldı şimdi benim sizlere sorayım şeker yüklemesi hiç ölçüm falan yapılmadanmı yapılıyo yoksa ben gittiğimde ilk önce ölçüm alcaklar gerekirse mi yükleme yapıcaklar ?
Fdilek48 sivastamı yaşıyorsun canım?bende sivastayım onun için sordum.
kızlar dünde sormuştum ama ana kucağı ve oto koltuğunu ayrı ayrımı yoksa ana kucağı+oto koltukarı kullanışlı olurmu ne dersiniz ben karar veremedim.
hepinize merhabalar ...
eskiyi okumak çok zaman alıyor malum okumadan yazıyorum şuan..inş. sizlerde bebişlerde iyidir..yavaş yavaş okumaya çalışıcağım..
nisada reyhan hanımla randevum vardı..bu konuyu bekleyen arkadaşlar vardı .onun için yazıyorum..
dr. hanımı beğendim kızlar sempatik ve güleryüzlü olduğu söylenemez.ama gayet ilgili..tüpbebek dr.un devamı gibi ..ama hala hamileliğimden beri vajinal muayene hiç olmadım.bu dr. umda böyle bişi yapmadı.akıntı ve sıvıyla karışık bayağır gelen bişi var. bakmadan iki fitil verdi..tedbir almalıyız erken doğum getirebilir dedi. kanım aşırı düşük olduğu için küçük şişelerde şurup verdi.eğer kan değerim yükselmesse iğne geçebilirz demişti.
nisada doğum düşünebilirim.fiyatta sorduk muhasebeye nakit 800
kredi kartına 950 bu iki fiyatın içinde 2 gün kalma yatak ve bazı bebeğin testleri var..bence iyidir.
oğlum 24. haftaya girdi ve kilosu 580gr normal dendi..
bende haberler bu kadar...:94:
oyun halısı alıcakmısınız?çok faydalıymış.bakıyorumda şimdi..
kızlar emzik kullanmamayı düşünen varmı aranızda. bu emzik konusunda insanlar ikiye bölünmüş durumda. kimisi kullan diyor kimisi kullanma diyor. bende bebeğimi emziğe pek alıştırmayı düşünmüyorum ama. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? :44:
cnm nasılsın? çınar bebeğimiz nasıl? benim ablam kızına almıştı oyun halısı çokta güzel bişeydi. faydası olur tabi neden olmasın. ama tabi bebek biraz büyüsün ondan sonra inş bizde alırız.
http://www.kadinlarkulubu.com/sorulariniz-amp-sorunlariniz/327717-yeni-cizelgeler-nasil-eklenir.html
Burdan yapabilirsin güzelim aramıza hoşgeldin maşallah bebişe kızmı erkekmi?
merhaba su perisi. hoş geldin canım
oyun halısı 0-6 ay kullanılıyor zaten. ondan sonra eğitici özelliği kalmıyormuş.
emzik dersen..asla kullanmam dien tüm arkadaşlarım can havliyle emziğe saldırdıben büyük konuşmayım. çantamızda olucak..gerek olursa verilicek..
gülesrammmm
canımmm
görüşemiyoruz kaç zamandır
naber? nasılsınz? geldimi kocacığın?oto koltuğunu pek beğendim. ne marka? kaç lira?..yaz bize bunları teyzecik. merakda bırakma bizi
Saol canım..Coook tsekkur ederim...Bu arada sen ve Cınar nasılsınız bakalım..Keyifler yerindedir inşallahesra cım çok güzel yiğit ef nin cicileri oto koltuğuda çok şık güle güle kullansın
kızlarrrr yaaa ateşölçerr diyorummm ne alcaksınızz diyorum araştıran var mı diyorummm bi yol gösterseniz diyorumm
hepinize merhaba kızlar.
tuğbacım gözün aydın cnm, ayrıntılın güzel geçmiş. maşallah nisa bebeğimizetetanoz aşınıda vurulmuşsun. geçmiş olsun.
çok sağol tatlım
zaracı ben anakucağı+oto koltuklarının çok kullanışlı olduklarını duydum. evdeyken bebeği onun içine bırakıp rahat rahat iş yapabiliriz. bi yere giderken onunla taşınır ve arabada da kullanabiliriz. ikisi birlikte olanı almak daha mantıklı. ayrı ayrı para vermeye gerek yok bence. 13 kg kadar da kullanılabiliyor.
yasemin cnmm sonunda reyhan hanıma gitmişsin. memnun da kalmışsın. inş bundan sonrada güzel geçer. bebeğine de maşallah cnm
doğum fiyatlarını sormuşsun. bu fiyatlar sezeryan fiyatımı normal doğum fiyatımı cnm?
canım bende araştırdım ama marka olarak değil cins olarak bana alından ölçer istiyodum ben ama bi kaç kişi alından ölçer alacağına kulaktan ölçen al dedi doktorlar kulak kullanıyo genelde dedi bende kulaktan olanlardan alacağım ama marka bilmiyorum araştırırsan sende haber etkızlarrrrr nasılsınızzz yaaa bişi sorucam bennn aranızda ateşölçer alan var mııı bana tavsiye edebileceğiniz marka model var mııı....
Fdilek48 sivastamı yaşıyorsun canım?bende sivastayım onun için sordum.
kızlar dünde sormuştum ama ana kucağı ve oto koltuğunu ayrı ayrımı yoksa ana kucağı+oto koltukarı kullanışlı olurmu ne dersiniz ben karar veremedim.
bende aynı sen gibiyim.normal balık yemem am aton balığına bayılırım:))Ama hamilelikte konserve ve büyük balıkları önermiyolar civamı kurşunmu o fazlaymış ya..Bende ceviz fındık salata yiyorum napayımm..arada zorlada olsa hamsi yiyorummkızlar ben balık yiyemiyorum fazla
ama ton balığını yiyorum yasak değil dimi????
hamileyken hiç yemedim.
Tokatlı sivaslı hemşeri sayılırız:))Ben sivasta olsam anadoluda gültekin beye giderdim..Benim bütün ailemdeki gelinleri o doğurttu:)) ki bitane yengem mol gebeliği olmuştu ona rağmen hiç sorunsuz bebek sahibi oldu..Annemde kadın hastalıklarında gültekin beye gidiyoo ruhnaz biraz sertmiş galiba...bende sivastayım canım ama aslen bende eşimde tokatlıyız...sivasta nerdesin hangi hastaneye doktora gidiyosun...???
kızlarrrr yaaa ateşölçerr diyorummm ne alcaksınızz diyorum araştıran var mı diyorummm bi yol gösterseniz diyorumm
kızlar emzik kullanmamayı düşünen varmı aranızda. bu emzik konusunda insanlar ikiye bölünmüş durumda. kimisi kullan diyor kimisi kullanma diyor. bende bebeğimi emziğe pek alıştırmayı düşünmüyorum ama. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? :44:
Canımmm...Simdi geldim saglık ocagından..Sabah aramıslardı..
Gittim ebe saolsun guzel ilgilendi...Kalp atıslarını dinledi paşamın..
Aşımı vuruldum...Azcık acıyo kolum..Ayy o önemli diil de cok fena midem bulanıyor
Bu arada cok sevindim canım begenmene..Markası Baby Rose...65 TL ye aldım..
Saol canım..Coook tsekkur ederim...Bu arada sen ve Cınar nasılsınız bakalım..Keyifler yerindedir inşallah
Özlemcim hosgeldin canımm..Bizde önceden aldıgımız digital bi atesölçer var onu kullanırım diyorum..
Şimdilik almayı dusunmuyorum..Ama kulaktan ölçen cihazların daha iyi oldugunu duymustum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?