2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızzz onsuz olur mu hiçç...
Resmen kurtarıcı gibi bişey...
İnşallah bebeklerimiz sever ve emer..
arkadasın kızı 1 aylık oldu kesinlikle agzına almıyor..
Bakalım bizim veletler alacak mı:26:

cnm kurtarıcı olabilir belki ama bazı bebeklere bıraktırması çok zor oluyor. hadi onuda geçtim. bırakmazda uzun süre kullanırsa diş yapısını bozuyormuş. o yüzden kararsız kaldım bende. evet kimi bebeğede ne kadar uğraşırsan uğraş kabul ettiremiyormuşsun böylede bir durum var yani

süpersinizzz şimdi braun araştırıyorum hemen... vee klulaktan ölçen bakayım... bugün sebamed set yaptıkk toplu alışlveriş yapıyorum ateşölçer de bakayım dedim bakmışkenn... bi deee biberon konusunda da kararsınızz polikarbonat alıcam sanırım cam en sağlıklısı amaa düşüp kırılıyo yazmışlar yorumlara zatenn şimdi pek biberon da kullanmıcaz gerçi bitane 125 ml lik olsun dedimmm yani o olsun bu olsun derken 200 tl oldu alışverişş kocişşş bayılacak bu habere

kızlarrrr yaaa ateşölçerr diyorummm ne alcaksınızz diyorum araştıran var mı diyorummm bi yol gösterseniz diyorumm

benim hiç gelmemişti aklıma...zaten çoğu şeyi de burda sizden öğreniyorum..o değil de geçenlerde arkadaşlar konuşuyordu biberon falan ile ilgili olarak..hangisinden alalım falan diye...benim bildiğim yerli bir marka var..deneylerini bizzat yaptım...ama burda marka ismi söylenebiliyor mu bilmediğim için yazmıyorum..ben tüm biberon ve bebek gereçlerimi o markadan temin ettim.diğer markalar ithal olduğu için çok pahalı..tabii bir de marka ismine para ödüyorsunuz onlarda...

kızlarrrrr nasılsınızzz yaaa bişi sorucam bennn aranızda ateşölçer alan var mııı bana tavsiye edebileceğiniz marka model var mııı....

ben dün aldım chicco marka aldım ole pahalı bişi deıl ama kullanıslı gıbı....inan 30 tlden başlayıp 150 tl ye kadar gıdıodu fıyatları.

Marka söyleyebilirsin canım baya bi marka konuşuyoruzz bişey olmadı bu zamana kadar:))Ben daha almadım banada fikir olur marka adına para vermek çok saçma ..Deneylerinide yaptıysan çok iyi yaaa merakla bekliyorumm cevabını..

Buarada ben emzirme önlüğü alıcam çok şıkk ben utanırım yaa emzirirken her an dışarıda çıkamam işte link
Mycey Anne Emzirme Önlüğü - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

Ha öyle mi?Tamam o zaman...

Son düzenleme:

ayy bende utanırımda bu nası kullanılıcak???resimlerden anladğım kadaryla bebek örtünün altında kalıcak ölemi:44:

Ha öyle mi?Tamam o zaman... Wee .

teşekkür ederim canım benim duymuştum bu markayııı ..Ben daha ıvırzıvır alışverişe başlamadım eşime göre daha çok var....
Dedim düğünde son ay yaptık günü belliydi ama bebek ya erken gelirsee offf offf çıkıp kendim alacam herşeyini bu gidişle :))

Kızlar bibironlarla ilgili bi link veriyorum sizlere..
Alırken nelere dikkat etmemiz gerektigi yazıyor..

http://www.bebekolay.com/emzikler-biberonlar-ve-bpa/

Yok ben de sadece bunları temin ettim...başka hiçbirşey yok...ne yatak,ne hastane çıkışı ne de başka birşey...Yani bunları tek bir dükkandan bile alıp çıkabilirsin,yormaz insanı...

ayy bende utanırımda bu nası kullanılıcak???resimlerden anladğım kadaryla bebek örtünün altında kalıcak ölemi:44:

hehehe sonra alışıyomuşsun ama ne gerek var herşeyi ortaya dökmeye :))Canım açıklama kısmında baya detaylı güzel anlatmış..Bebeğide görebiliyoruz hem bazen örtüp emzirmek gerekiyo yaz anneleriyiz penye ve ince olmasıda güzel..battaniye bile olabilir çok az yer kaplar çantada diyo..fiyatıda 22 lira çok pahalı olsa belki cesaret etmem ama bu parayı neye vermiyoruzkii

Kızzz ben de utanırım bunu kullanmaya..Beceremem kii..cocugu kaybederim bunun içinde ayoll
canım link açılmıyor...

CAnımm bu linki alıp adres cubugna kopyalayıp ok de o zaman acılıyor

Kızz Dilekkkk....Benim adam da cok agır kanlı..Ona kalsa yaparız bi ara..
Gecenlerde bi cemkirdim korktu benden..Ondan sonra basladık bişeyler yapmaya...
Bi ara dedim ama herhal ben doguma giderken gitcen sen alısverişe..bebek bu ne zaman gelcegi belli olur mu ayolll

kızlarrrr 2 saattir ateşölçer bakıyorumm braun kulaktan ölçen modelinde yorumlar süperr herkes baştan pahalı diye tereddüt etmiş amaa bebek uyurken bile onu rahatsız etmeden ölçülebiliyormuş. benim alışveriş yaptığım sitede 104 tl falan bi de dışarıdan bakıcam sanırım da valla masraflı olmaya başladı bu bizim veletler yaff...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…