2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah öyledir canım çok sıkıldı benden leke bile gelmemişti bebek yerleşirken dr heralde koku için biraz tedirgin oldu en çok onun üzerinde durdu inşallah bişey olmamıştır yaa

aynen öle düşünsene içinde bir can yerleşecek ve kendine yer yapıyor.sen genede git gör tabiki ama içini ferah tuttt yerleşmeee akıntısıdır.ama doktor ne dediyse burda bizlede paylaşta bilgimiz olsunn..

Hayırlı olsun tebrik ederim
Çooook teşekkür ederim canlar. allah herkese nasib etsin

tülincim karından duydum
bebeğim 7+1 günlükmüş geç döllneme olmuş. 7+4 diilmiş =)sempatiksalakcinni
Tamam canım senin adına çok sevindim tekrar
Aynen bende aynı belirtilerin
İnşallah bu sefer sağlıcakla kucağına alırsın canım
ya kızlar dun gece uyurken bacaklarımı uzata uzata gerindim yatakta bi ağrı gırdı karnıma hala gecmıo çok korkuorummmafoldumben
Bende uyanınca hep geriniyorum sonra hatırlayım tekrar düzeltiyorum kendimi özelliklede hamileyken gereksinim duyuyor dikkat ettim kendime niye öyleki yapmamak lazım yine de
İnşallah bişey çıkmaz canım rahat ol kötü düşünme kötü olur

sorunlu bir dönem geçiriyorum ben arkadaşlar, miğdem bulanmıyo çok şükür ama bazen beni ağlatan sancılarım oluyor korkuyorum.. yaşadıklarımı yaşayan varmı acaba?

aynen öle düşünsene içinde bir can yerleşecek ve kendine yer yapıyor.sen genede git gör tabiki ama içini ferah tuttt yerleşmeee akıntısıdır.ama doktor ne dediyse burda bizlede paylaşta bilgimiz olsunn..
inşallah bişey yoktur içimi rahatlattın cnm tabi yarın geldikten sonra bilgi veririm
valla cnaım benim içime kız doğuyo ama eşim erkek istiyo

kalbi hızlı atan çocuk kız olurmuş. benimki 165 atıodu kız olcak :icecream:

benim bebeğimin kalbide çok hızlı atıodu belki benimkide kızdır

arkadasım benim 4+4 te 764 tü 2 günde bir 2 katına çıktığın varsayarsak bence çok normal korkmana gerek yok ama sancıların varsa bi doktora görün

Dr. ağrı için ağrı kesici verdi ama ben kullanmıyorum. Yanlış bi dr mu tercih ettim acaba , 5+5 te sadece hcg baktı sadede muayene falan etmedi beni. 5 ekim'de çağırdı şimdi ultrason için çok uzak bi tarih değilmi? İlk gebeliğim ve çok heyecanlıyım, hiç bişey bilmiyorum bu konuda lütfen yol gösterin bana..

bugün 5+6 oldum.. evet gittim ama bi önceki mesajımda yazdığım durum söz konusu..'

yaaa sadece ağrın varsa kasık ağrısı falan rahim genişlmesine delalet bu da normal bir durum.ben de ağrı gelince uykudan uyanırdım doktorum çok normal dedi. kendine sıkıntı yapma.ama için rahat etsin bence 5 ekimi bekleme başka biyerden randevu al bişey kaybetmezsin.

Sabahları kalkınca çok rahat oluyorum yorulmakta tetikliyor sanırım biraz ağrılarımı. öğleden sonraları başlıyor çünki ara ara. o iyi olsun insan ağrıya sızıya rağzı oluyor, ama dediğin gibi sanırımbaşka bi dr. a da gitmeliyim..

bence ağrı kesicide kullanma gerek yok.çünkü ben doktorların ilk haftadan folikasit hariçinde bide düşük tehikesi olanlar hariçinde ilaç verdiğini özellikle ağrı kesici verdiğini duymadım.hep blirizki ağrı kesicilerin söktürücü özelliği vardır.bence kullanma başka bir doktor bul ki seni rahatla

bence de özellikle ağrı kesici kullnma. bilginiz olsun kızlar benim doktorum bana mide bulantısı için bile hap vermedi b vitamini ve folik asit verdi.mide bulantısı için kullanılan hapları da çok mecbur kalmadıkça kullanmanı istemem dedi piyasada 2 tane vardı biri toplatıldı biri de farklı sayılmaz dedi.o hapların yan etkileri çıkmış. zaten ilk 3 ay yoğun yalıycaz bu bulantıdır ağrıdır o yüzden ilk 3 ay dişimizi sıkıcaz.haplara güvenmeyin diyorum ben...

sadece folik asidi kullanıyorum, miğde bulantısı ilacına alerjm var zaten kullanamam onu.. şu hafta hesabı kafamı kurcaladı şimdi daha büyük olabilirmi bebeğim.. bu arada bitki çayı içen varmı aranızda ne içiyorsunız evetse?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…