2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

merhabalar kızlar buğün çok geç kaldım sizlere sohbet etmek için.. öncelikle geçmişe bakayım dedim ama yoğunluktan okuyamadım doğru düzgün hızlıca geçtim kusuruma bakmayın..

boğazım çok kötüleşince dün gece amoklavin bid 1 mg aldık tabiki doktorumuzun tavsiyesiyle ama hala halsizim ve boğazım çok kötü..sürekli ılık limonlu su içiyorum ve meyve yiyorum..

haftasonu kzım çok hereketliydi sinemeye gittim hasta hasta eyvah eyvahı izlerken yüksek sesten inanılmaz hareketliydi anlatamam size..

turko,semaysem geçmiş olsun kızlar sizi çok ii anlayorumhamilelikte çok daha zor içim dışım portakal kivi oldu..

defne bebeğini görmüşsün maşallah canım sağlıyı yerindeymiş,

gülesram aşı olmuşsun geçmiş olsun ben ağır atlatmıştım inş. sizinki güzel geçer bu arada ben face giremiyorum aldığın bebek şekerlerini hangi siteden aldın?

bende bebek odası düşünüyorum ama hala gezmediğim için karar veremedim sedasem yaptıracakmış evet çok mantıkjlı geldi bana model harikaydı 2. olana bayıldım tam istediğim gibi

bende metto şekerden yaptıracam allah kısmet ederse evet çok ilgileniyorlar fiyatta inanılmaz uygun..

bebek arabasına gelince dün baktık fiyatlar çok uçukk... neyseki arkadaşım vericek hiç kullanılmamış chıcco dan almış oda..

ateş ölçer benim klasik koltuk altı var onu kullanıcam eğer zorlanırsam alırım.

dün bende kendime lohusa pjama takımı süslü tüllü dantelli bişey aldım artı gecelik ve teklikleri hepsi 100 tl indirimdeydi..krem rendi aldım..

kanza baktım bebek için kısmetse gidip herşeyini ordan alıcam..

ya aklımda çok şey vardı not almadığım için burdada çok yoğun ve hasta olduğum için inanın unuttum kimse kusuruma bakmasın ve alınmasın.. hepinizi öpüyorumm..

Cerenliyağmur geçmiş olsun
Gecelik terlik çok uygun fiyatı nerden aldın ?

Yasemin verdiğin bilgiler için tşkler, bebişinede maşallah canım.

Blue-sky tşkler Wee için :)

Su-Perii emzik gerekli oluyor cnım.

merhaba hoşgeldiinnn
sanada çokkk geçmiş olsuunnnn
aldıkalrını güle güle kullannn

He valla...Daha toplamadım aldıklarımı ama az da para harcamamısız hanii:26:
merhaba, ben de yeni üye oldum herkese selamlar..

Hosgeldin aramıza...Kaç haftalık oldu bebegin
coook gecmiş olsun canımmm...İnşallah dedigin gibi kötü etkilemez beni aşı..İlk 1 saat bayagı midem bulandı ama sukur simdi iyiyim...Gecelik almıssın iyi gunlerde giy inşallah..Bir ara resimleri ekle de görelim..Bende arastırma içindeyim..Burada Cicikom un fabrika satıs magazası varmıs..Oraya bakıcam..
Gecenlerde ayyıldızın sitesine baktım aanm hep fantazii gecelikler var..Dilek almıstı ordan galiba..Hemde bayagı bi uyguna...Valla gönlüme ve keseme uyan bişey olur inşallah...1 gecelik 2 takımda pijama alsam yeter herhal dimi yaa...
Bu arada sekerleri aldıgım yer facebook ta GÜLCE BEBEK ÜRÜNLERİ var..Oradan bakabilirsin canımm

Tokatlı sivaslı hemşeri sayılırız:))Ben sivasta olsam anadoluda gültekin beye giderdim..Benim bütün ailemdeki gelinleri o doğurttu:)) ki bitane yengem mol gebeliği olmuştu ona rağmen hiç sorunsuz bebek sahibi oldu..Annemde kadın hastalıklarında gültekin beye gidiyoo ruhnaz biraz sertmiş galiba...

doğru hemşeri sayılırız :))anadolu hastanesinde gültekin beyde iyi bir defa gitmiştim kızım doğduktan sonra 3 4 yıl oldu genç bir dr o zaman memnun kalmıştım ilgisinden sonra dahada gitmedim hamile oluncada ruhnaza gittim öncedende gitmişliğim vardı ruhnaza aslında ilgili biri bana karşı bir sertliğini görmedim tam tersi sürekli gülümsüyor anlayışlı aylara göre takibimizi yapıyor şuana kadar bir sorun çıkmadı sıkıntım olduğunda arıyorum konuşuyoruz ama ben pinpirikliyim işte acaba gültekin beyede gitsem onuda denesemmi diye bu ara düşünmeye başladım doğuma ruhnaz hanım giremem çok hastam var yetişemiyorum dedi belki gültekin bey girer bakalım hayırlısı...

Kızzz ben de utanırım bunu kullanmaya..Beceremem kii..cocugu kaybederim bunun içinde ayoll

CAnımm bu linki alıp adres cubugna kopyalayıp ok de o zaman acılıyor
Ya ben bunla rahat emziririm diyorum..Zaten göğüsler karardıı bide aç öyle herkesin içinde falan zor olur..Bizim gelinler hep battaniye falan atıyodu ,bu şık duruyo..Hem emzirirken bebeğin ilgisi başka şeylere gitmiyomuş sadece annesini görüyoo deniycem bakalım hiç olmadı misafirlikte kullanırım :)))

offf off bu erkekler hepaynı bizi hep aceleci zannediyolar..ben geçen bi surat yaptım konuşurken dünyanın en hızlı küsen kadınısın diyo :))))
Dün kk ciciler bölümünü açtım sizin aldıklarınızı gösterdimm iyiki annem var yoksa bebeğim çıplak kalırdı dedim abartmakta üstüme yokk

yaaa karardı dimmmm :26: üstelik doğuma kadar dahada kararcakmış yaa :26: utanırım bennn annemin yanında bile açmam gibime gelio :26: nası emzircem yaa :78:

ysh ruhnazdan memnunsan devam et ozaman anadolu hastanesi çok iyi bence..Buarada doğum anında inş. ruhnaz nöbetçi falan olur
Cerencim geçmiş olsun canım yaaa

yaaa karardı dimmmm :26: üstelik doğuma kadar dahada kararcakmış yaa :26: utanırım bennn annemin yanında bile açmam gibime gelio :26: nası emzircem yaa :78:
Oyüzden bu önlük şart benimde baya karardı hemde aynası genişledii eşimden bile utanıyorum yaaa Şaka biyana zamanla alışılacak bebek açlıktan viyaklayınca aklımıza utanma gelmez

teşekkür ederim canım.. miss claire diye bi marka yeri falan çok güzel ben çok gezdim kom a da bakmıştım diğer markalarada bunu yeri daha bi güzel geldi bana..

merhaba hoşgeldiinnn
sanada çokkk geçmiş olsuunnnn
aldıkalrını güle güle kullannn

çok teşekkür ederim canım benim ... daha güzelleri senin olsun..

cerenliyağmur
cicilerin hayırlı olsun. nasıl daha iyi oldunmu??

teşekkür ederim canım şimdi ehh boğazımdaki şu parçalanmış hissi olmasa daha ii olcamda müthiş halsizlik var başımı kaldıramıyorum..

canım teşekkür ederim aşı bünyeden bünyeye değişiyor bişey olmaz allahın izniyle.. cicikom çok ii bi marka burda bi çok yerde var pjama takımları çok güzel fab. sat. mağ. uygun olur,tabi bende şimdi 1-2 tanede günlük giymek için alıcam yeter sanki hep pjamaylamı dolaşağız:))adres için teşekkür ederim canım benim..

hahahahah ayy bende öyleyimm.Bir de kaynanam olcak bi tek benim yanımda...Off yaaa..
Aman sen cık derim ben ona ..İşim bitince gelsin geri..Napayım ayol..Dogurduk diye de herseyi ortalıga dökmeyelim diiil mi ama

Son düzenleme:
cerenliyağmur tşkler bakıcam şuan arayış içindeyim bakıyorum bunada bakıcam benim için beden genişliği ve kumaşı önemli şuan 91 kilo olunca

dilekçim güldürdün beni valla demekki hepimiz aynıyız bende h.sonu mobilya bakmaya götrdüm hasta halimle senin dediğin gibi benimde surat hemen düşüyo adam mecbur gelio benle ama ne yapayım ben sıkıştırmasam ne acelesi var ona kalsa bizim incik cincik işlerimiz çok demi ama

hahahahah ayy bende öyleyimm.Bir de kaynanam olcak bi tek benim yanımda...Off yaaa..
Aman sen cık derim ben ona ..İşim bitince gelsin geri..Napayım ayol..Dogurduk diye de herseyi ortalıga dökmeyelim diiil mi ama

hadi senin kayınvaliden. çık dersin. ama benimki anne. çık desem ciddiye almazki beni

Ya bekliyorumki hadi gidip alalım desin ama nafilee demeezzz ona kalsa doğuma sayılı gün kala hepsini bir anda alır :))))Ya benim kına gecemde giyeceği pantolonu o gün ayarladı düşün artıkk okadar XL benimkiiii :)))Ama bebek farklı yaa nisan sonu değilde başı doğarsa ne yaparımm benn

cerenliyağmur tşkler bakıcam şuan arayış içindeyim bakıyorum bunada bakıcam benim için beden genişliği ve kumaşı önemli şuan 91 kilo olunca

canım bebeğin sağlıklı olsunda allahın izniyle doğumdan sonra kiloyuda düşünürüz. ama bedenleri var relax mode var internetten bak istersen sitesine burda baktım ben oda çok güzel gerçekten ve bedenleri tam istediğin gibi pjama takımları harika onu alsaydım 140 falan tutacaktı..

baharnaz canım loğusa geceliklerinde beden çok sorun olmuyor. bulursun. bulamassan ben bulur gönderirim sana merak etme
bi arkadaşım 100 ü geçmişti ona çok rahat çok cici gecelikler pijamalar bulmuştuk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…