SEMACAAAAAAAAANNNNNN..Neler oluyor orda?Sesin çıkmıyor hiç:26:
Kızzz ben de utanırım bunu kullanmaya..Beceremem kii..cocugu kaybederim bunun içinde ayoll
merhabalar kızlar buğün çok geç kaldım sizlere sohbet etmek için.. öncelikle geçmişe bakayım dedim ama yoğunluktan okuyamadım doğru düzgün hızlıca geçtim kusuruma bakmayın..
boğazım çok kötüleşince dün gece amoklavin bid 1 mg aldık tabiki doktorumuzun tavsiyesiyle ama hala halsizim ve boğazım çok kötü..sürekli ılık limonlu su içiyorum ve meyve yiyorum..
haftasonu kzım çok hereketliydi sinemeye gittim hasta hasta eyvah eyvahı izlerken yüksek sesten inanılmaz hareketliydi anlatamam size..
turko,semaysem geçmiş olsun kızlar sizi çok ii anlayorumhamilelikte çok daha zor içim dışım portakal kivi oldu..
defne bebeğini görmüşsün maşallah canım sağlıyı yerindeymiş,
gülesram aşı olmuşsun geçmiş olsun ben ağır atlatmıştım inş. sizinki güzel geçer bu arada ben face giremiyorum aldığın bebek şekerlerini hangi siteden aldın?
bende bebek odası düşünüyorum ama hala gezmediğim için karar veremedim sedasem yaptıracakmış evet çok mantıkjlı geldi bana model harikaydı 2. olana bayıldım tam istediğim gibi
bende metto şekerden yaptıracam allah kısmet ederse evet çok ilgileniyorlar fiyatta inanılmaz uygun..
bebek arabasına gelince dün baktık fiyatlar çok uçukk... neyseki arkadaşım vericek hiç kullanılmamış chıcco dan almış oda..
ateş ölçer benim klasik koltuk altı var onu kullanıcam eğer zorlanırsam alırım.
dün bende kendime lohusa pjama takımı süslü tüllü dantelli bişey aldım artı gecelik ve teklikleri hepsi 100 tl indirimdeydi..krem rendi aldım..
kanza baktım bebek için kısmetse gidip herşeyini ordan alıcam..
ya aklımda çok şey vardı not almadığım için burdada çok yoğun ve hasta olduğum için inanın unuttum kimse kusuruma bakmasın ve alınmasın.. hepinizi öpüyorumm..
kızlarrrr 2 saattir ateşölçer bakıyorumm braun kulaktan ölçen modelinde yorumlar süperr herkes baştan pahalı diye tereddüt etmiş amaa bebek uyurken bile onu rahatsız etmeden ölçülebiliyormuş. benim alışveriş yaptığım sitede 104 tl falan bi de dışarıdan bakıcam sanırım da valla masraflı olmaya başladı bu bizim veletler yaff...
merhaba, ben de yeni üye oldum herkese selamlar..
merhabalar kızlar buğün çok geç kaldım sizlere sohbet etmek için.. öncelikle geçmişe bakayım dedim ama yoğunluktan okuyamadım doğru düzgün hızlıca geçtim kusuruma bakmayın..
boğazım çok kötüleşince dün gece amoklavin bid 1 mg aldık tabiki doktorumuzun tavsiyesiyle ama hala halsizim ve boğazım çok kötü..sürekli ılık limonlu su içiyorum ve meyve yiyorum..
haftasonu kzım çok hereketliydi sinemeye gittim hasta hasta eyvah eyvahı izlerken yüksek sesten inanılmaz hareketliydi anlatamam size..
turko,semaysem geçmiş olsun kızlar sizi çok ii anlayorumhamilelikte çok daha zor içim dışım portakal kivi oldu..
defne bebeğini görmüşsün maşallah canım sağlıyı yerindeymiş,
gülesram aşı olmuşsun geçmiş olsun ben ağır atlatmıştım inş. sizinki güzel geçer bu arada ben face giremiyorum aldığın bebek şekerlerini hangi siteden aldın?
bende bebek odası düşünüyorum ama hala gezmediğim için karar veremedim sedasem yaptıracakmış evet çok mantıkjlı geldi bana model harikaydı 2. olana bayıldım tam istediğim gibi
bende metto şekerden yaptıracam allah kısmet ederse evet çok ilgileniyorlar fiyatta inanılmaz uygun..
bebek arabasına gelince dün baktık fiyatlar çok uçukk... neyseki arkadaşım vericek hiç kullanılmamış chıcco dan almış oda..
ateş ölçer benim klasik koltuk altı var onu kullanıcam eğer zorlanırsam alırım.
dün bende kendime lohusa pjama takımı süslü tüllü dantelli bişey aldım artı gecelik ve teklikleri hepsi 100 tl indirimdeydi..krem rendi aldım..
kanza baktım bebek için kısmetse gidip herşeyini ordan alıcam..
ya aklımda çok şey vardı not almadığım için burdada çok yoğun ve hasta olduğum için inanın unuttum kimse kusuruma bakmasın ve alınmasın.. hepinizi öpüyorumm..
Ya ben bunla rahat emziririm diyorum..Zaten göğüsler karardıı bide aç öyle herkesin içinde falan zor olur..Bizim gelinler hep battaniye falan atıyodu ,bu şık duruyo..Hem emzirirken bebeğin ilgisi başka şeylere gitmiyomuş sadece annesini görüyooKızzz ben de utanırım bunu kullanmaya..Beceremem kii..cocugu kaybederim bunun içinde ayoll
CAnımm bu linki alıp adres cubugna kopyalayıp ok de o zaman acılıyor
offf off bu erkekler hepaynı bizi hep aceleci zannediyolar..ben geçen bi surat yaptım konuşurken dünyanın en hızlı küsen kadınısın diyo :))))Kızz Dilekkkk....Benim adam da cok agır kanlı..Ona kalsa yaparız bi ara..
Gecenlerde bi cemkirdim korktu benden..Ondan sonra basladık bişeyler yapmaya...
Bi ara dedim ama herhal ben doguma giderken gitcen sen alısverişe..bebek bu ne zaman gelcegi belli olur mu ayolll
Ya ben bunla rahat emziririm diyorum..Zaten göğüsler karardıı bide aç öyle herkesin içinde falan zor olur..Bizim gelinler hep battaniye falan atıyodu ,bu şık duruyo..Hem emzirirken bebeğin ilgisi başka şeylere gitmiyomuş sadece annesini görüyoodeniycem bakalım hiç olmadı misafirlikte kullanırım :)))
Oyüzden bu önlük şartyaaa karardı dimmmm :26: üstelik doğuma kadar dahada kararcakmış yaa :26: utanırım bennn annemin yanında bile açmam gibime gelio :26: nası emzircem yaa :78:
Cerenliyağmur geçmiş olsun
Gecelik terlik çok uygun fiyatı nerden aldın ?
Yasemin verdiğin bilgiler için tşkler, bebişinede maşallah canım.
Blue-sky tşkler Wee için :)
Su-Perii emzik gerekli oluyor cnım.
merhaba hoşgeldiinnn
sanada çokkk geçmiş olsuunnnn
aldıkalrını güle güle kullannn
cerenliyağmur
cicilerin hayırlı olsun. nasıl daha iyi oldunmu??
He valla...Daha toplamadım aldıklarımı ama az da para harcamamısız hanii:26:
Hosgeldin aramıza...Kaç haftalık oldu bebegin
coook gecmiş olsun canımmm...İnşallah dedigin gibi kötü etkilemez beni aşı..İlk 1 saat bayagı midem bulandı ama sukur simdi iyiyim...Gecelik almıssın iyi gunlerde giy inşallah..Bir ara resimleri ekle de görelim..Bende arastırma içindeyim..Burada Cicikom un fabrika satıs magazası varmıs..Oraya bakıcam..
Gecenlerde ayyıldızın sitesine baktım aanm hep fantazii gecelikler var..Dilek almıstı ordan galiba..Hemde bayagı bi uyguna...Valla gönlüme ve keseme uyan bişey olur inşallah...1 gecelik 2 takımda pijama alsam yeter herhal dimi yaa...
Bu arada sekerleri aldıgım yer facebook ta GÜLCE BEBEK ÜRÜNLERİ var..Oradan bakabilirsin canımm
yaaa karardı dimmmm :26: üstelik doğuma kadar dahada kararcakmış yaa :26: utanırım bennn annemin yanında bile açmam gibime gelio :26: nası emzircem yaa :78:
dilekçim güldürdün beni valla demekki hepimiz aynıyız bende h.sonu mobilya bakmaya götrdüm hasta halimle senin dediğin gibi benimde surat hemen düşüyo adam mecbur gelio benle ama ne yapayım ben sıkıştırmasam ne acelesi var ona kalsa bizim incik cincik işlerimiz çok demi amaYa ben bunla rahat emziririm diyorum..Zaten göğüsler karardıı bide aç öyle herkesin içinde falan zor olur..Bizim gelinler hep battaniye falan atıyodu ,bu şık duruyo..Hem emzirirken bebeğin ilgisi başka şeylere gitmiyomuş sadece annesini görüyoodeniycem bakalım hiç olmadı misafirlikte kullanırım :)))
kızlar çok geçmişe bakamadım ama anladığım kadarıyla emzirme önlüğünden bahsetmişsiniz geçen bi sitede indirimdeydi 10 tl alayımmı almayımmı derken vazcaydım kullanamam dedim ha birde hazır benim soruma yakın bi konu açılmışken sorayım ya benim göğüs ucum çok az bebek süt ememezmiş anneme gsterdi bi hal çare bakmak lazım sizde durumlar nasıl
offf off bu erkekler hepaynı bizi hep aceleci zannediyolar..ben geçen bi surat yaptım konuşurken dünyanın en hızlı küsen kadınısın diyo :))))
Dün kk ciciler bölümünü açtım sizin aldıklarınızı gösterdimm iyiki annem var yoksa bebeğim çıplak kalırdı dedimabartmakta üstüme yokk
hahahahah ayy bende öyleyimm.Bir de kaynanam olcak bi tek benim yanımda...Off yaaa..
Aman sen cık derim ben ona ..İşim bitince gelsin geri..Napayım ayol..Dogurduk diye de herseyi ortalıga dökmeyelim diiil mi ama
dilekçim güldürdün beni valla demekki hepimiz aynıyız bende h.sonu mobilya bakmaya götrdüm hasta halimle senin dediğin gibi benimde surat hemen düşüyo adam mecbur gelio benle ama ne yapayım ben sıkıştırmasam ne acelesi var ona kalsa bizim incik cincik işlerimiz çok demi ama
cerenliyağmur tşkler bakıcam şuan arayış içindeyim bakıyorum bunada bakıcam benim için beden genişliği ve kumaşı önemli şuan 91 kilo olunca
cerenliyağmur tşkler bakıcam şuan arayış içindeyim bakıyorum bunada bakıcam benim için beden genişliği ve kumaşı önemli şuan 91 kilo olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?