Oyüzden bu önlük şartbenimde baya karardı hemde aynası genişledii eşimden bile utanıyorum yaaa Şaka biyana zamanla alışılacak bebek açlıktan viyaklayınca aklımıza utanma gelmez
Ya ben bunla rahat emziririm diyorum..Zaten göğüsler karardıı bide aç öyle herkesin içinde falan zor olur..Bizim gelinler hep battaniye falan atıyodu ,bu şık duruyo..Hem emzirirken bebeğin ilgisi başka şeylere gitmiyomuş sadece annesini görüyoodeniycem bakalım hiç olmadı misafirlikte kullanırım :)))
offf off bu erkekler hepaynı bizi hep aceleci zannediyolar..ben geçen bi surat yaptım konuşurken dünyanın en hızlı küsen kadınısın diyo :))))
Dün kk ciciler bölümünü açtım sizin aldıklarınızı gösterdimm iyiki annem var yoksa bebeğim çıplak kalırdı dedimabartmakta üstüme yokk
Ya bekliyorumki hadi gidip alalım desin ama nafilee demeezzz ona kalsa doğuma sayılı gün kala hepsini bir anda alır :))))Ya benim kına gecemde giyeceği pantolonu o gün ayarladı düşün artıkk okadar XL benimkiiii :)))Ama bebek farklı yaa nisan sonu değilde başı doğarsa ne yaparımm benn
kızlar hatunlar :) ben size bişey soracağım hazır şu göğüs konusu açılmışken geçen gün annemle konuşurken annem sordu göğüs ucun çıktımı die açtım gösterdim bende :) annem dedi çok az bebek bundan ememez bi hal düşünmek lazım göğsüm büyüdü ama uç yok sizlerde aynı sorun olan varmı yada deneyimli anneler bilir ne yapmak lazım
oyun halısı evet çok güzel ama bana pahalı geldi bende kendim yaptım çok güzel oldu :) eger vaktiniz var ise 1.5 saate yapılıyor :) ilgilenenlere tarif ederim..yakında bir arkadaşımıda yapıcam aşama aşama yapıp çeker koyarım :) yok ugraşamam diyorsanız canınız sagolsun :)oyun halısı alıcakmısınız?çok faydalıymış.bakıyorumda şimdi..
kızlar hatunlar :) ben size bişey soracağım hazır şu göğüs konusu açılmışken geçen gün annemle konuşurken annem sordu göğüs ucun çıktımı die açtım gösterdim bende :) annem dedi çok az bebek bundan ememez bi hal düşünmek lazım göğsüm büyüdü ama uç yok sizlerde aynı sorun olan varmı yada deneyimli anneler bilir ne yapmak lazım
tuğbacım gözünaydın nisa mız nur topu gibiymiş maşallah ...yasemincim seninde kontrolün güzel geçmiş maşallah kuzuna tuğbacım aşınıda olmuşsun geçmiş olsun sağlığın nasıl oldu şu lohosa taçlarının face adresini verirsen çok memnun olurum kızlar n-bende metto şekerle görüştüm meltem hanım aradı beni çok hoş ilgili bir bayan 100 tane biberon şeker şeker sepeti takı yastığı kapı süsü toplam 230tl fakat 180 olur dedi ben çok beğendim kesin ordan alıcam ürünlerin nisanda gelicek
sağol arkadaşım teşekkür ederim.biraz daha rahatladım.hastane ve doğum konusunda şimdilik burayı düşünüyoruz hayırlısı hakkımızda ...yasemincim merhaba
güzel haberlerle gelmene sevindim canım
bebişte sağlıklı...ne güzel....
merhaba hoşgeldin kalabalık bir aile olduk..mayısa doğru dahada kalabalık olcacağız.merhaba, ben de yeni üye oldum herkese selamlar..
Cerenliyağmur geçmiş olsun
Gecelik terlik çok uygun fiyatı nerden aldın ?
Yasemin verdiğin bilgiler için tşkler, bebişinede maşallah canım.
Blue-sky tşkler Wee için :)
Su-Perii emzik gerekli oluyor cnım.
Bu karartılar artan hormonlardan oluyo canım geçici yani..Ben yüzümde olmasın diye güneş kremiyle çıkıyorumm yüzdeki çok çirkin duruyo hemende geçmiyoo..Bide esmer tenliyim daha çok kararıyorumm..Bende hergün kremleniyorum çatlak olmadı ama son 1 haftada bile çatlayan var bünyeyle alakalı....bu kararma olayı benimde canımı sıkıyor..umarım geçici bşeydir...heralde eski haline döner...doğum yapmış olanlara sormak gerek...zaten gögüsteki çatlaklar yetiyor...o kadar da yağlandım..işe yaramadıneyse ki göbekte yok
önlük güzel ama ıvır zıvır alacak o kadar çok şey var ki buna sıra gelir mi bilmiyorum
aslında evde dikimi kolay bişeye benziyor..istediğimiz kumaş tan da yapılabilir...birazda mutfak önlüğüne benziyor bu emzirme önlüğü sanki :)
Ya bu uc nekadar olmalıkii??Bende dokununca çıkıyo biraz ama emmesi için nekadar çıkması gerekiyo bilmiyorumm :S:S geçen biri mıncıkla ucunu çıksın dedi ama o riskli erken doğumu başlatabilir...Olmadı başlık takıp emziririz ilk zamanlarkızlar hatunlar :) ben size bişey soracağım hazır şu göğüs konusu açılmışken geçen gün annemle konuşurken annem sordu göğüs ucun çıktımı die açtım gösterdim bende :) annem dedi çok az bebek bundan ememez bi hal düşünmek lazım göğsüm büyüdü ama uç yok sizlerde aynı sorun olan varmı yada deneyimli anneler bilir ne yapmak lazım
oyun halısı evet çok güzel ama bana pahalı geldi bende kendim yaptım çok güzel oldu :) eger vaktiniz var ise 1.5 saate yapılıyor :) ilgilenenlere tarif ederim..yakında bir arkadaşımıda yapıcam aşama aşama yapıp çeker koyarım :) yok ugraşamam diyorsanız canınız sagolsun :)
kızlarrrr yaaa ateşölçerr diyorummm ne alcaksınızz diyorum araştıran var mı diyorummm bi yol gösterseniz diyorumm
bende isterimmmm
oyun halısı evet çok güzel ama bana pahalı geldi bende kendim yaptım çok güzel oldu :) eger vaktiniz var ise 1.5 saate yapılıyor :) ilgilenenlere tarif ederim..yakında bir arkadaşımıda yapıcam aşama aşama yapıp çeker koyarım :) yok ugraşamam diyorsanız canınız sagolsun :)
tabiki...izmirde olan arkadaşlara seve seve kendi elimle yaaprım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?