tabiki...izmirde olan arkadaşlara seve seve kendi elimle yaaprım :)
yaaa karardı dimmmm :26: üstelik doğuma kadar dahada kararcakmış yaa :26: utanırım bennn annemin yanında bile açmam gibime gelio :26: nası emzircem yaa :78:
serap anlat canım oyun halısını ben dinlerim:)) ..Ben örgü dantel bilmiyorum böyle şeyleri kendim yapmak istiyorum.Bebek şekeri kapı süsü sepetini kendim yapıcam bunuda yaparımmm kolaysa yapılılıı..Oyun halısı rahat oluyo heleki emeklerkenn
ama ben ankaradayımmmm
ıyyya ankara buz gibii...güel anıalrım var gerçi ankarda... ben tarif edicem yazıcam ....şimdi sizlere laf yetiştiyim sakinlesin forum yazayım :)
Ya ben bunla rahat emziririm diyorum..Zaten göğüsler karardıı bide aç öyle herkesin içinde falan zor olur..Bizim gelinler hep battaniye falan atıyodu ,bu şık duruyo..Hem emzirirken bebeğin ilgisi başka şeylere gitmiyomuş sadece annesini görüyoodeniycem bakalım hiç olmadı misafirlikte kullanırım :)))
offf off bu erkekler hepaynı bizi hep aceleci zannediyolar..ben geçen bi surat yaptım konuşurken dünyanın en hızlı küsen kadınısın diyo :))))
Dün kk ciciler bölümünü açtım sizin aldıklarınızı gösterdimm iyiki annem var yoksa bebeğim çıplak kalırdı dedimabartmakta üstüme yokk
güle güle giydir canım çok tatlılarr
bugün kötüyümm :94::94:
yada allaha şükürler olsunn sabha kalkıp işe gelebildimm
songün olduğunu düşünerek kalktımm
burnum akıyor genzim yanıyor vücudum kırık :89:
sabah 07:00 de portakal sıktım kendime vitamin içiyorummm o beni ayakta tutuyor
Selam
duncan, nevra73 güle güle kullansın bebişleriniz cicilerini canım
hepinize merhabalar ...
eskiyi okumak çok zaman alıyor malum okumadan yazıyorum şuan..inş. sizlerde bebişlerde iyidir..yavaş yavaş okumaya çalışıcağım..
nisada reyhan hanımla randevum vardı..bu konuyu bekleyen arkadaşlar vardı .onun için yazıyorum..
dr. hanımı beğendim kızlar sempatik ve güleryüzlü olduğu söylenemez.ama gayet ilgili..tüpbebek dr.un devamı gibi ..ama hala hamileliğimden beri vajinal muayene hiç olmadım.bu dr. umda böyle bişi yapmadı.akıntı ve sıvıyla karışık bayağır gelen bişi var. bakmadan iki fitil verdi..tedbir almalıyız erken doğum getirebilir dedi. kanım aşırı düşük olduğu için küçük şişelerde şurup verdi.eğer kan değerim yükselmesse iğne geçebilirz demişti.
nisada doğum düşünebilirim.fiyatta sorduk muhasebeye nakit 800
kredi kartına 950 bu iki fiyatın içinde 2 gün kalma yatak ve bazı bebeğin testleri var..bence iyidir.
oğlum 24. haftaya girdi ve kilosu 580gr normal dendi..
bende haberler bu kadar...:94:
kızlarrrrr nasılsınızzz yaaa bişi sorucam bennn aranızda ateşölçer alan var mııı bana tavsiye edebileceğiniz marka model var mııı....
Bu karartılar artan hormonlardan oluyo canım geçici yani..Ben yüzümde olmasın diye güneş kremiyle çıkıyorumm yüzdeki çok çirkin duruyo hemende geçmiyoo..Bide esmer tenliyim daha çok kararıyorumm..Bende hergün kremleniyorum çatlak olmadı ama son 1 haftada bile çatlayan var bünyeyle alakalı....
Eğer dikmeyi bilen biri varsa dikilir tabiki hemde istediğin desenli kumaş alırsınnn
Ya bu uc nekadar olmalıkii??Bende dokununca çıkıyo biraz ama emmesi için nekadar çıkması gerekiyo bilmiyorumm :S:S geçen biri mıncıkla ucunu çıksın dedi ama o riskli erken doğumu başlatabilir...Olmadı başlık takıp emziririz ilk zamanlar
kızlar selamlar... Ya bişi sorcam bende ödem başladı sizde varmı.. HEr zaman bacaklarımın altını kontrol ederim gece yatmadan dün bi elledim ayak bileklerimde çukurluk oluştu ilk defa oluyo bugünde devam etti ne yapcam ben şimdi.. korktumda valla... Tuzu tamamen kesiyim dicem hiç ödem problemi olan var mı aranızda?
slm duncan...nasılsın?yoktun bugün....????bende başlamadı henüz ...inş başlamaz ama dinlenmek uzanmak falan iyi geliyormuş diye duymuştum...
Sağol iyiym ben de...herhalde ediyoruz yani şeker...Canım benim iyiyim ben sen nasılsın farketmişin yokluğumu:)) Annemin sigorta işleri vardı kaynarcaya gittim ssk ya onunla evede geç geldim haliyle... Bendede yoktu anlamadım bi anda neden çıktı bu ödem şimdi yatıyorum ama koca gece geçer sanmıştım geçmedi sabah gene vardı...:96:
kızlar selamlar... Ya bişi sorcam bende ödem başladı sizde varmı.. HEr zaman bacaklarımın altını kontrol ederim gece yatmadan dün bi elledim ayak bileklerimde çukurluk oluştu ilk defa oluyo bugünde devam etti ne yapcam ben şimdi.. korktumda valla... Tuzu tamamen kesiyim dicem hiç ödem problemi olan var mı aranızda?
son 3 aya girmeye de çok az kaldı bu arada yaaaaaaa...:18:bazen çok panik oluoyrum yaw...Ben gün içinde çok ayakta kaldıysam azcık oluyo gibime geliyo ama emin değilim..Canım soda turşu konserve gibi çok tuzlu şeyleri tüketme ve bol su iç.Bence son aylar olsun olmasın hepimiz bunlara dikkat etmeliyiz..
Sağol iyiym ben de...herhalde ediyoruz yani şeker...ödemle ilgili nette birşeyler okumuştum..normal bir durum olduğunu biliyorum canım...korkulacak birşey değil...ama için rahat değilse doktorunu bir ara istersen...
Ben gün içinde çok ayakta kaldıysam azcık oluyo gibime geliyo ama emin değilim..Canım soda turşu konserve gibi çok tuzlu şeyleri tüketme ve bol su iç.Bence son aylar olsun olmasın hepimiz bunlara dikkat etmeliyiz..
Duncan sen pendikteydin değil mi?yanlış mı hatırlıyorum?hangi hastaneye gidiyorsun?doğum için nereyi düşünüyorsun tatlım?
kızlar plastik biberon konusunda ne düşünüyorsunuz
geçen tv haberlerde söylüyordu bazı ülkelerde yasaklanacakmış..
sanırım en iyisi ve sağlıklısı cam olanı..yani eskiye dönüş olacak herşey anlaşılan
Avrupa Birliği plastik biberonlarda bulunan organik bileşim Bisphenol A’nın yasaklanacağını açıkladıhttp://www.kadinlarkulubu.com/beslenme/339614-dikkat-plastik-biberon-kaplar-olum-saciyor.html
off offf çok çabuk geçiyo zaman..Bazen burda eski konuştuklarımızı düşünüyorumm.Ben keseyi gördüm, kalp atışı duydum ,cinsiyeti belli olduuu aa nezaman tekme atıcak derken zaman çok hızlı geçiyooo ..Tadını çıkarmak lazımm heranın...Bende panik oluyorum nasıl giydiricem sebepsiz ağlarsa ne yapıcam heleki annemler gittikten sonra bebekle başbaşa kalınca ne yapıcamm bilmiyorumm ...Telaş heyecan mutluluk yorgunluk hepsi karışıcak birbirine:))son 3 aya girmeye de çok az kaldı bu arada yaaaaaaa...:18:bazen çok panik oluoyrum yaw...
kızlar plastik biberon konusunda ne düşünüyorsunuz
geçen tv haberlerde söylüyordu bazı ülkelerde yasaklanacakmış..
sanırım en iyisi ve sağlıklısı cam olanı..yani eskiye dönüş olacak herşey anlaşılan
Avrupa Birliği plastik biberonlarda bulunan organik bileşim Bisphenol A’nın yasaklanacağını açıkladıhttp://www.kadinlarkulubu.com/beslenme/339614-dikkat-plastik-biberon-kaplar-olum-saciyor.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?