2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Selam Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...
nasıl gidiyor bebişler? şeker yüklemesi yaptıran var mı acaba?
Hangi haftada yaptırdınız? doktorum bana 26. haftada yaptır dedi. ama daha erken yaptıran arkadaşlarım var.

benim doktorum da central hospital diyor...bakarsın aynı zamana denk gelir tatlım...ne güzel olur

slm cnm...ben geçen cuma yaptırdım ama yükleme şeklinde değil...1 kere kan verdim 50 gr glukoz içip 1 saat sonra tekrar verdim kan..toleransa bakıldı...

ben geçen hafta yaptırdım canım..28. haftaya kadar yapılması gerekiyo galiba...

devlete hiç gitmedim ama anadoluya 2 kere gittim orda beklediğim sırayı hiçbiyerde beklemedim.çok yoğun doktorları ama tanıdığım arkadaşlarım ordaki doktorlardan çok şikayetçi maddiyatı önde tuttuklarından çok bahsedildi.belki bende sadece doğumu orda yaparım şuan bilemiyorum sonumuz hayırlı olur inşallah

Merhaba.... Bende mothercare'deki o besigi gordum,cok begendim ama cok derin degil..En fazla kullanabilcegim 6-7 ay gibime geldi..Daha snralari bebek icinden asagiya sarkar kendini..aklim hep onda ama 6 ay icinde o para verilmez...

kızlar kızlarrr bebek odasını beğendim en sonunda o eklediğim olmıcak ama çok güzel bir takım beğendimmmmm daha sonradan yatağı büyüyo yarın bide modokoya gidicem ama bugün beğendiğimi sipariş edicem sanırımmm ve resmini çekip eklicemmm karyolası, 3 kapılı dolabı,komidini,bir tane oyun sandığı,duvar rafı,ve yatagın yanından sonra çıkabilecek 2 adet şifonyeri,uyku seti ,yatağı,çibinliği herşeyi içinde 1,800e anlaştık eşimin bir arkadaşı yardımcı oldu ayyy çok güzelll büyüdüğündede kullanabileceği tarzda bişey olduuu

selam kızlar nasılsınız? bende oğlumun odasını haftasonu maskodan aldım. 3000 dediler 2300 e zar zor aldık ama şık bır takım oldu uzun sure kulllanılabılır.5 şubatta teslım edılecek o zaman fotolsrını koyarım ayrıca odayı badana mı yapsak yoksa duvar kağıdı mı karar veremedık sizce ne yapmalıyız?

bır de bebek arabası konusu var kı tam bı muamma:) hiç karar veremıyoruz beğendıklerımız çok pahalı neredeyse oda parası kadar:). ii bir şey alıp 2. çocukta da kullanmak istiyorum yer kaplamasın ıstıyorum ama ii arabalar hep buyuk. bakalım kısmet ne olacak. anakucağı olarak kesınlıkle maxi cosi alıcam. araba da mecburen ona uyacak bır model olacak.

15 tatilde de annem, babam kardeşim ve eşi geliyor asıl bebek alışverişini o zaman yapıcaz eminönü havuzlu hana dah aönce gitmişyim arkadaşım için belki ordan bakarız yıne. yalnız çok ucuz olduğunu söyleyemem. ben araa ara bir şeyler alıp atıyorum ama ufak tefek şeyler. mesela en son mothercare den hastane çıkışı aldım ındırımdeydı 3 tulum,3 çıt çıtlı body,eldiven, şapka ,patik 40 tlye aldım yalnnız düz beyaz desensız. çok kullanışlı geldı bana.bir de kom outlet den gecelik, sabahlık, pijama takımı aldım 95 tl çok uygun geldı çok da kalıtelı. resimlerini cicilere koyucam ama bır turlu fırsat olmadı.

canım güle güle kullan aldıkalrını :) odaya boyamı duvar kağıdımı sormuşun..bence her iksnde yap..ben bir kısmını toz pembeye boyadım duvarın diğer kısmınada duvar kağıdı yaptırdım..artık moda öle ve oda daha geniş oluyor dha şık oluyor...bebek mobilyaalrı bakarken hep öle tasarlamışlar duvara..artık bordür modası yok..boddür odayı daraltıyor...yada duvarın altı başka üstü başka şeklinde değil ...sana bir fikir...yinede zevk senin tatlım...kızım olacagı için çok odayı pembeye bogmak istemedim çünkü akseurlarda çok olcak

çok iyi fiyat vermişler canım sana..içine sinmiş belli..enerjin taaaaaaaa buralara kadar geldi....ben sadece 3 kapaklı dolap büyüyen yatak,komidini 2 tane içinde,birde şifonyer 2800 dedi peşin ödücez bu hafta pazarlık yapıcaz siparş vericez....aslında 1500 e yada 2000 nede odalr avrdı ebgendim sayılır ama ilk gördüğüm varya aklım hep onda...bana hep öle olur elime ne atsam en pahalısı çıakr döner dolaşır onu alıırm :) artık pazarlığa giderken annaanneyide götürcez o eski toprak fiyatta indirim yaptırır üzerine birr şeylerde alır eminim :)...
tekrar güle güle kullan...
ben gönlümden geçen birde EMZİRME SANDALYESİ şu öne geri giden salllanalrdana ama ona fırsat kalmıcak belki ikedan sallan birr koltuk alırım ama oda zor .....
kocacım oku bu yazdıklarımı :

çok teşekkür ederimm canım valla içime çok sindi çok beğendim ben inşallah fiyatta indirim yaparlar eski toprağa ve güle güle kullanırsınız
ben emzirme sandalyesi istemedim hiç gereksiz geliyo bana bide aşırı yer kaplıyo ve pahalı oluyo emzirme minderleri var anne bebeği rahat tutsun diye istersen onlara bak bi hem kullanışlı hem yer kaplamıyo

aaynen bende katılıyorum gereksiz pahalı ama benimki fantezzi işte...kzımı uyutmak için oturcam o sandaleyeye ben uyucam o uyumucak :) emzirme minderi yolculuk için boyun yastığı almıştım zaten ona benziyor ben bir güzel bri kaç tane şık kılıf yaptım onu kullanacagım :)

ohhh ne güzellll marifetli olmak böyle bişey işteeeee

benim ayaklarım resmen şişyor...ellerde bişi yok ama geceleri ayaklar bi numara falan rahat büyüor. suyu artırdım yürüyüşü çoğalttım. işe yaradı. yürüyüş yapmadığım günler şişiyor..

iyi geceler anneler
canım benimde el ve ayaklarım şişiyor ama bastırdıgım yerler çukur kalmıyo anlamadım.tuz konusuna gelince internetteki sitelerde tuzu tamamen kesmeyin diyorlar

kızlar kuzucuklarınızın odaları şimdiden hayırlı olsun.srp-kmy sallanan sandalyelerden bende istiyorum bendeeeee

benim doktorum da central hospital diyor...bakarsın aynı zamana denk gelir tatlım...ne güzel olur

Canım ya delta hospital yazcaktım nasıl çıkmış central aklımdan onumu geçiriyodum ben ay iyicene ilginç oldum ben ya Ama sende yakında oturuyosun heralde... Doğumları aynı hastanede yapmayızda görüşürüz ilerde ne güzel olur

güle güle kullan tatlım bebişinle iyi günlerde inşallah bütün cicilerini bu arda kom outlet nerde var bende alıyim ya baya bi uygunmuş...

iyi geceler anneler

canım benimde el ve ayaklarım şişiyor ama bastırdıgım yerler çukur kalmıyo anlamadım.tuz konusuna gelince internetteki sitelerde tuzu tamamen kesmeyin diyorlar

kızlar valla benim ayaklarım değilde ayak bileklerim şişiyo diyelim valla doktoruma sorcam kızlar bende tansiyonla ilgili sorunda var çünkü dikkatli olmam lazım...

selam annecikler...
hepimize :89:herşey aynı anda oluyor heralde..
aynen bende dün yoğun gezmeli bir günden sonra eve gelip ayaklara bakınca tanıyamadım..

Merhaba.... Bende mothercare'deki o besigi gordum,cok begendim ama cok derin degil..En fazla kullanabilcegim 6-7 ay gibime geldi..Daha snralari bebek icinden asagiya sarkar kendini..aklim hep onda ama 6 ay icinde o para verilmez...
hazalcım 2 ayrı model var sallanma şekilleri farklı;
basit sallanan bir yöne yani 270 tl di
diğeri 2 yöne sallanıyordu onun fiyatını deli olacam hatırlamıyorum.
ben zaten yatak odama alıcam 6-7 ay ifare etse yeter.yatak odam da çok dar bir mesafe var .bir odamı sonradan bebek odası yapıcam bu yüzden dar ve küçük beşik bakıyorum.aslında tüllü sepet istiyorum ama manyak fiyatlar...havuzlu handa baktım cuma günü tüllü sepet 400 küsür 500 yakın bişi söledi hiçbişide benzemiyor.dalga geçiyolar sanki yaaaa. hiç tüllü sepet görmesek bari..
semaysemin ki çok güzel oda 500 yakın ama çok güzel diyosun yaniii..

canım güzel günlerde kullanın bebeğinle sağlıkla inş. en kısa zamanda gelince yayınlarsan sevinirim..
bende mother care uğradım .tulum 3lü aldım penyeleri çok güzel bide bir şekerler...fiyatta iyiyiydi..
sen kaç kg lık aldın? badileri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…