hazalcım 2 ayrı model var sallanma şekilleri farklı;
basit sallanan bir yöne yani 270 tl di
diğeri 2 yöne sallanıyordu onun fiyatını deli olacam hatırlamıyorum.
ben zaten yatak odama alıcam 6-7 ay ifare etse yeter.yatak odam da çok dar bir mesafe var .bir odamı sonradan bebek odası yapıcam bu yüzden dar ve küçük beşik bakıyorum.aslında tüllü sepet istiyorum ama manyak fiyatlar...havuzlu handa baktım cuma günü tüllü sepet 400 küsür 500 yakın bişi söledi hiçbişide benzemiyor.dalga geçiyolar sanki yaaaa. hiç tüllü sepet görmesek bari..
semaysemin ki çok güzel oda 500 yakın ama çok güzel diyosun yaniii..
canım güzel günlerde kullanın bebeğinle sağlıkla inş. en kısa zamanda gelince yayınlarsan sevinirim..
bende mother care uğradım .tulum 3lü aldım penyeleri çok güzel bide bir şekerler...fiyatta iyiyiydi..
sen kaç kg lık aldın? badileri...
Günaydın Arkadaşlar benim arada mide bulantılarım başladı sizdede oluyormu?
Gunaydin arkadaslar..yasemin benim dedigim besik buydu fiyatida yanlis hatirlamiyorsam 400 lira gibi birseydi.sadece besik fiayatiydi..ben begendim.dogal ve guzel..6-7 ay kullanacagin icin senin icin uygundur tabi fiyat kismina birsey diyemem..
http://image5.sahibinden.com/photos/86/32/36/23863236i4w.jpg için Google Görsel Sonuçları
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNN .... yeni bir gün daha :) artalım çoğallalım ama azalmıyalım inşallah :)
Gunaydin arkadaslar..yasemin benim dedigim besik buydu fiyatida yanlis hatirlamiyorsam 400 lira gibi birseydi.sadece besik fiayatiydi..ben begendim.dogal ve guzel..6-7 ay kullanacagin icin senin icin uygundur tabi fiyat kismina birsey diyemem..
http://image5.sahibinden.com/photos/86/32/36/23863236i4w.jpg için Google Görsel Sonuçları
günaydın arkadaşlar...güzel bir gün olsun inşallah...tatlım bulantı değil de tam olarak benimki ,yemeklerden sonra ağzımda acılık oluşuyor.ilk 3 ayki bulantılardan sonra kesildi gibi gelmişti bana ama ya o kadar bulantıdan sonra önemsemediğim için farkında olmamış gibi yaptım,ya da gerçekten kesilmişti tekrar başladı,emin değilim...birkaç hafta önce demir ilacına başlamıştım.müthiş bulantım olmuştu,doktoruma söyleyince durumu,ilacı kes ağır gelmiş demişti.sende de ilaç durumları var mı?
günaydıınnn blue-caaannnn
amiin hepimiz için hayırlı mutlu bir gün olsun inş..
günaydın arkadaşlar...güzel bir gün olsun inşallah...tatlım bulantı değil de tam olarak benimki ,yemeklerden sonra ağzımda acılık oluşuyor.ilk 3 ayki bulantılardan sonra kesildi gibi gelmişti bana ama ya o kadar bulantıdan sonra önemsemediğim için farkında olmamış gibi yaptım,ya da gerçekten kesilmişti tekrar başladı,emin değilim...birkaç hafta önce demir ilacına başlamıştım.müthiş bulantım olmuştu,doktoruma söyleyince durumu,ilacı kes ağır gelmiş demişti.sende de ilaç durumları var mı?
nasıl oldun şeker?:26:
Evet canım ilaç kullanıyorum demir ve elevit onlarmı yapıyorki?
muhtemelen onlar yapıyordur simgecim...eleviti bırakıp demir ilacına başlamama rağmen aşırı bulantı yapınca doktorum bırak demiri,elevite dön dedi...şimdi sıkıntım yok...sen de bir danış doktoruna...Evet canım ilaç kullanıyorum demir ve elevit onlarmı yapıyorki?
çok şükür canım..bol sıvı almalısın...elinde şişeyle gez gerekirse....işyeri kesin belli olur diyordum ...neye karar veremediler bunlar?allaha şükürler olsun iyi diyeyim
daha kötü değilim ...akşam erken yattım 21,30 gibi
sabah daha dinç kalktım
burnum akıyor öksürük başlıyor ama daha iyi olurum inş.
işyerimde belli olmadı pööfffff
sen nasılsın
h.sonu melekcana bişeyler bakmışsınız
muhtemelen onlar yapıyordur simgecim...eleviti bırakıp demir ilacına başlamama rağmen aşırı bulantı yapınca doktorum bırak demiri,elevite dön dedi...şimdi sıkıntım yok...sen de bir danış doktoruna...
çok şükür canım..bol sıvı almalısın...elinde şişeyle gez gerekirse....işyeri kesin belli olur diyordum ...neye karar veremediler bunlar?neyse hayırlısı olsun...
evet canım haftasonu birşeyler baktık.yatak falan...ama acele etmiyoruz...biraz daha bakacağız inş...sonra karar vereceğiz...geç kalmayız diye düşünüyorum...
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNN .... yeni bir gün daha :) artalım çoğallalım ama azalmıyalım inşallah :)
GÜNAYDIINNN
amiin amiin amiinn inş...
günaydın herkeze :) tek tek yapamadım alıntı geçmişe gidemedim hayırlı bir gün olur inş.nasılsınız?
rapunzel senin ben ultrason görüntünü yerim :)
merhaba
benimde bu ilaçlardan sonra aynı bulantılarım ve şişkinliğim oluyordu
o dönemde ilaçları yanlış zamanlarda kullanıyomuşum o yüzden dokunmuş bana
sen nasıl kullanıyosun
rapunzel senin ben ultrason görüntünü yerim :)
Canım eleviti ben sabah kahvaltısından sonra demir hapını akşam yemeğinden sonra alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?