2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın Kızlar, birkaçgündür yoğunluktan yazamıyorum ama takipteyim sizi merak etmeyinnnn :))
Bugün babamız gitti,bakalım dönüşte neler getircek bebişimize :) Bu arada Sizce Doruk ismi nasıl?? Doruk,Aras,Emir ?? daha isim bulamadım bebikoma Hadi seçin birtane ?

kızlar günaydınnnnnn...napıyosunuz bakim. benim ayaktaki ödem devam ediyor ne sıkıcı... o kadarda diktim havaya bacaklarımı tuzu tamamen kestim... ama yok soluma yatmaktan solum aşındı zaten... bi şu şişlikler gitmedi... Yarın idrar tahlili yaptırcam...İŞTE böle....

KIZLAR SİZ NASILSINIZ BEBİŞLERİNİZ NASILLLLL BAKİM....

tuzu tamamen kesme canım. doktorlar önermiyor...ilave tuz kullanma yeter..vücut yapıyorsa çaresi yok yürüyüş ve bol su...

tuzu tamamen kesme canım. doktorlar önermiyor...ilave tuz kullanma yeter..vücut yapıyorsa çaresi yok yürüyüş ve bol su...

Tatlım ama yürüyüş yapıyorum zaten günde yaklaşık 3 saate yakın 3 litrede su içiyorum zaten fazlada kilo almadım daha 5 kilo falan aldım.. acaba yürüyüşü mü azaltsam ben:))

canlarım ben çamaşırlarımı asıp ağda yaptırmaya gidenzi gelince devam ederiz öpüldünüz...

Tatlım ama yürüyüş yapıyorum zaten günde yaklaşık 3 saate yakın 3 litrede su içiyorum zaten fazlada kilo almadım daha 5 kilo falan aldım.. acaba yürüyüşü mü azaltsam ben:))

3 saat yürüyüşmü olur kızım yaa
bencede sen yürüyüşü azalt

GÜNAYDIINNNN
allah kavuştursuunnn
bencee aras ismi güzel

ben iyi sayılırım griple virüslerle mücadelem devam ediyor
kızımda annesine yardım ediyor iyileşmesi için

canlarım ben çamaşırlarımı asıp ağda yaptırmaya gidenzi gelince devam ederiz öpüldünüz...

annaammmm
allah kolaylık versiinnn
oyyğğğğğğ

su ihtiyacım kesildi diye birşey yok şeker..zorla da olsa içeceksin...evet doğru diyorsun artık almamız lazım yatağı falan...ben çok fazla birşey alacak değilim..kızkardeşimde herşey var.pırıl pırıl duruyordu hepsi..bana saklamış sağolsun..bebek arabası,oto koltuğu,bebek çantası,zıbınlar ,kıyafetler...herşey var onda...hiçbirini almayacağım onların..yatak bile vardı ama yol uzak diye göndermeyin ben alacağım dedim... öyle işte semacan...

Bundan sonra öyle yapayım bende o zaman belki bulantım kesilir.

:78: yaaa yeme teyzesi yaaa küçük o resimde dahaaa 18 haftalık felann
:)miniğim benim büyümüştür şimdi dün akşam bizde ayrıntılıda çekilen cd yi babasınla açıp açıp izledik pis kızım benim esniyo nasıl anası gibi uykuyu sevecek eşim bu kız senin yüz hatlarına benzicek dedi fazla sevinemedim onun yanında ama inşşş :):) yok cnm dedim daha kaçkere değişir
canım Allah kavuştursun eminim güzel şeyler gelir hele birde mothercare gittimi :) seçtiğin isimlerin hepsi güzel özellikle Aras

günaydın duncan canım 3 saat yürüyüş demişsin maşallah sana ben 20 dakika zor yürüyorum kesiliyorum vallahi çokda zorlama bence kendini ödemle alaksı yoktur bence ama su çok içiyormuşsun kimi bünye fazla suyu atamaz kilo yapar die biliyorum belki sende de ödeme dönmüştür ama yinede mutlaka sağlık ocağına yakınsan git danış bana ilk önce sordukları ödemin varmı oldu tuzuda çok kesme derim kararınca oda gerekli vücuda tansiyonu dengede tutan birazda tuz canım

Son düzenleme:

günaydınnnnnnnn herkese,, güzel bir gün geçirmek dileğiyle ...

cereennnnn
tünaydıınnnn
ordaysan 1 kere msj at
nasılsın nasıl oldun bacımmm

canım formu açtım açmasına ama fırsat bulup bakamıyorumki ayy neolacak benim bu halim... ne güzel konulardan bahsediliyor valla siz olmasanız benim dünyadan heberim yok ee çarşı pazar gezmeyincede bölee oluyoo ... canım antibiotiğe devam çok şükür çok kötü değilim ama çok iyide sayılmam.. ateş ve başağrısı yok sadece boğazım ağrıyo((

iç kuzucum iç...yudum yudum da olsa iç... semacan yepyeni şeyler walla...görsen sanki mağazadan yeni alınmış gibi...onlar dururken neden tekrar masraf yapalım 3 günlük heves için diye düşündük eşimle...zaten bebek ne anlayacak...kayınvaliden mi alacakmış tüm ihtiyaçlarını?bence öyle yapacağına gitsin bankada bir hesap açtırsın torununa,yatırsın para ..daha makbule geçer...

salgın var şeker...azami dikkat.....

tahmin ediyorum yoğunluktan bakamıyosundur
bende öyle oluyodum
oh maşallahhh yinede dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…