kızlar günaydınnnnnn...napıyosunuz bakim. benim ayaktaki ödem devam ediyor ne sıkıcı... o kadarda diktim havaya bacaklarımı tuzu tamamen kestim... ama yok soluma yatmaktan solum aşındı zaten... bi şu şişlikler gitmedi... Yarın idrar tahlili yaptırcam...İŞTE böle....
KIZLAR SİZ NASILSINIZ BEBİŞLERİNİZ NASILLLLL BAKİM....
tuzu tamamen kesme canım. doktorlar önermiyor...ilave tuz kullanma yeter..vücut yapıyorsa çaresi yokyürüyüş ve bol su...
Tatlım ama yürüyüş yapıyorum zaten günde yaklaşık 3 saate yakın 3 litrede su içiyorum zaten fazlada kilo almadım daha 5 kilo falan aldım.. acaba yürüyüşü mü azaltsam ben:))
Günaydın Kızlar, birkaçgündür yoğunluktan yazamıyorum ama takipteyim sizi merak etmeyinnnn :))
Bugün babamız gitti,bakalım dönüşte neler getircek bebişimize :) Bu arada Sizce Doruk ismi nasıl?? Doruk,Aras,Emir ?? daha isim bulamadım bebikomaHadi seçin birtane ?
kızlar günaydınnnnnn...napıyosunuz bakim. benim ayaktaki ödem devam ediyor ne sıkıcı... o kadarda diktim havaya bacaklarımı tuzu tamamen kestim... ama yok soluma yatmaktan solum aşındı zaten... bi şu şişlikler gitmedi... Yarın idrar tahlili yaptırcam...İŞTE böle....
günaydıınnnn
yürüyüş fazlan var o yüzden şişmeyesinn
dr.daha iyisini bilir mutlaka
KIZLAR SİZ NASILSINIZ BEBİŞLERİNİZ NASILLLLL BAKİM....
canlarım ben çamaşırlarımı asıp ağda yaptırmaya gidenzi gelince devam ederiz öpüldünüz...
hastalanınca su içme ihtiyacımda kesildi
içimde almıyor zaten ne yapsam acaba meyve suyumu alıp içsem akşama kadar ?
ama ondan sonrada tospaha gibin olucam ama neyse sağlığım için katlanıyım bari dr.manevi baskılarına
şirket devir için bikaç yerle görüştü onay bekleniyordu geçen cumadan beri
bugün yarın karar çıkacak dendi o yüzden hala sallantıdayız
geç kalmazsınız mutlaka ama karar verebilseniz iyi olur..
ona göre plan yapardın...alınacak o kadar çok şey varki
allah hepimize kolaylıklar versin..ummadığınız yerlerden yardım eli uzatsın hepinize inş..
GÜNAYDIINNN
amiin amiin amiinn inş...
günaydın herkeze :) tek tek yapamadım alıntı geçmişe gidemedim hayırlı bir gün olur inş.nasılsınız?
rapunzel senin ben ultrason görüntünü yerim :)
günaydın tuğba...
hımmm
demir ilacını aç karnına
eleviti sabah kahvaltıdan sonra almalıyız
benim dr öyle yazmış reçeteme
ilk başlarda bende demir ilacını bulantı yaptığı için gece yatarken içiyodum hangi akla hizmet böyle yaptım bilmem daha beter oldum
burdaki arkadaşlara sordum baharnaz kulakların çınlasınnn
o sabah erkenden içip üzerine bir mandalina yada portakal yiyomuş
portakal mandalina ilaç emilimini hızlandırıyomuş
bende sabaha karşı wc kalktığımda ilacı içiyorum
şuanda problem yok
:)miniğim benim büyümüştür şimdi dün akşam bizde ayrıntılıda çekilen cd yi babasınla açıp açıp izledik pis kızım benim esniyo nasıl anası gibi uykuyu sevecek eşim bu kız senin yüz hatlarına benzicek dedi fazla sevinemedim onun yanında ama inşşş :):) yok cnm dedim daha kaçkere değişir:78: yaaa yeme teyzesi yaaa küçük o resimde dahaaa 18 haftalık felann
canım Allah kavuştursun eminim güzel şeyler gelir hele birde mothercare gittimi :) seçtiğin isimlerin hepsi güzel özellikle ArasGünaydın Kızlar, birkaçgündür yoğunluktan yazamıyorum ama takipteyim sizi merak etmeyinnnn :))
Bugün babamız gitti,bakalım dönüşte neler getircek bebişimize :) Bu arada Sizce Doruk ismi nasıl?? Doruk,Aras,Emir ?? daha isim bulamadım bebikomaHadi seçin birtane ?
kızlar günaydınnnnnn...napıyosunuz bakim. benim ayaktaki ödem devam ediyor ne sıkıcı... o kadarda diktim havaya bacaklarımı tuzu tamamen kestim... ama yok soluma yatmaktan solum aşındı zaten... bi şu şişlikler gitmedi... Yarın idrar tahlili yaptırcam...İŞTE böle.... KIZLAR SİZ NASILSINIZ BEBİŞLERİNİZ NASILLLLL BAKİM....
su ihtiyacım kesildi diye birşey yok şeker..zorla da olsa içeceksin...evet doğru diyorsun artık almamız lazım yatağı falan...ben çok fazla birşey alacak değilim..kızkardeşimde herşey var.pırıl pırıl duruyordu hepsi..bana saklamış sağolsun..bebek arabası,oto koltuğu,bebek çantası,zıbınlar ,kıyafetler...herşey var onda...hiçbirini almayacağım onların..yatak bile vardı ama yol uzak diye göndermeyin ben alacağım dedim...öyle işte semacan...
günaydın tuğba...
günaydın cnm nasılsın
kendimi iyi hissetmiyorumhasta olucam galiba ya..
su ihtiyacım kesildi diye birşey yok şeker..zorla da olsa içeceksin...evet doğru diyorsun artık almamız lazım yatağı falan...ben çok fazla birşey alacak değilim..kızkardeşimde herşey var.pırıl pırıl duruyordu hepsi..bana saklamış sağolsun..bebek arabası,oto koltuğu,bebek çantası,zıbınlar ,kıyafetler...herşey var onda...hiçbirini almayacağım onların..yatak bile vardı ama yol uzak diye göndermeyin ben alacağım dedim...öyle işte semacan...
zorla içiyorum blue-cann
ohhh ne güzelll kurtardı kardeşin seni çok sağolsunnn
bende sendenim kardeşim sağolsunnn
arada beğendiklerin olursa alırsın ama bikaç parça
mutlaka gözüne çarpan ufak tefek şeyler olur
benim k.validemde kimseden bişey alma diye tembihledi beni
kardeşimden aldığımı bile istemiyor bu konuda başım dertte k.validemle
]
kendimi iyi hissetmiyorumhasta olucam galiba ya..
oyy oyy oyyy çok dikkat et kendine
c vitamini al hemen
ben hastalandım çok feciyim
Bundan sonra öyle yapayım bende o zaman belki bulantım kesilir.
en azından denemekte fayda var inş.işine yarar
günaydın cnm nasılsın
cereennnnn
tünaydıınnnn
ordaysan 1 kere msj at
nasılsın nasıl oldun bacımmm
zorla içiyorum blue-cann
ohhh ne güzelll kurtardı kardeşin seni çok sağolsunnn
bende sendenim kardeşim sağolsunnn
arada beğendiklerin olursa alırsın ama bikaç parça
mutlaka gözüne çarpan ufak tefek şeyler olur
benim k.validemde kimseden bişey alma diye tembihledi beni
kardeşimden aldığımı bile istemiyor bu konuda başım dertte k.validemle
oyy oyy oyyy çok dikkat et kendine
c vitamini al hemen
ben hastalandım çok feciyim
en azından denemekte fayda var inş.işine yarar
günaydınnnnnnnn herkese,, güzel bir gün geçirmek dileğiyle ...
canım formu açtım açmasına ama fırsat bulup bakamıyorumki ayy neolacak benim bu halim... ne güzel konulardan bahsediliyor valla siz olmasanız benim dünyadan heberim yok ee çarşı pazar gezmeyincede bölee oluyoo ... canım antibiotiğe devam çok şükür çok kötü değilim ama çok iyide sayılmam.. ateş ve başağrısı yok sadece boğazım ağrıyo((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?