2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar burdan hemen sizinle bir bilgiyi paylaşayım kuyruk sokumum çok agrıyordu işe gitmek bile eziyet olmuştu bide her gece ayagıma kramp girmeye başladı bagırarak uyanıyodum nasıl şiddetliyse...doktorumu aradım kramp için magnezyum alayımmı dedim çünkü ben böyle durumlarda magnezyum içiliyor diye biliyordum.doktorum hayır kalsiyum sandoz c vitaminli olanını al dedi şaşırdım işe yarayacagını düşünmedim ama içmeye başladıgım andan itibaren ne kuyruk sokumu agrısı nede kramp kaldı baya bi sıkıntıdan kurtuldum.bu sıkıntıları yaşayan arkadaşlara duyrulur

günaydın hatunlar;...

ece geçmiş olsun canım..
eskiye bakmadım kızlar hastalara şifa diliyorum. bende hastaneden geliyorum.ağzım burnum tıkalı.
gözlerimden burnumdan su geliyo.kocişten bulaştı banada hastalığı dışarda aramama gerek yok

çok geçmiş olsunnn
magnezyum bana iyi geliyorrrr
üstelik birde benim bel fıtığım var
her bünye farklı demekki

sağol canım.sanada geçmiş olsun hemen yatışa geç

Semaysem ve Dafnetuğba teşekkürler cvplarınız için..

walla öyle diyorum k.validene ama yine seninki çok iyiymiş.bizimkilerin ilk torunu olmasına rağmen hiç oralı değiller...iğnesini biz alalım demediler...çok bahtsızım o konuda...onların bize faydası olacağına nedense hep tersi oldu şimdiye kadar...ay bak aklıma geldi,sinirlerim zıpladı yine yaaaaaa....

kızlar isim konusunda son noktayı koyduk .. ben hala acabalardayım ama :26:

benim dünyalar tatlısı hayatımın en güzel yerinde olan bitanecik yiğenim var ceren ilk ve tek ona olan sevgimi anlatmak mümkün değil oda bize öyle.. adını ben ceren istemiştim anneside sağolsun kırmadı bizi bebeğim karnıma düştüğü ilk günden beri ceren kadar sevinip mutlu olan olmadı süreklii hala neeeoluuur ADA olsun adı dedi şimdi izmirde kimle konuşsa ada bebek geliyor diyormuş.. onu kırmak istemiyorum ada ismide güzel gerçekten eşimde babası sonuçta oda azade diyor başka bişey demiyor ne yaptıysam ikna edemedim bende defne ya da beren diyordum.. hatta beren ada olsun diyodum ama nafile... azade ada yan yana çok yakışmasada yoğun istek üzerine belirlendi bizim taraf ada dicek şimiden kesin eşimin tarafı azade .... umarım sizlerde beğenirsiniz???

adıyla yaşasın inş cerencim...

Bnde Ada ismini çok beğeniyorum,ama Azade'de değişik ve ağır bir isim bence ikiside çok güzel cnm..

keşke eşinle kız erkek çocuk isim anlaşması yapsaydınız
ada güzel isim
azade de güzel isim ceren öyle kötü bir isim değil bozma moralini
çocuklar isimleri ne olursa olsun çok seviliyolarrr
ismide hayırlı uğurlu olsunn inş.
o zaman bende anne tarafı olarak ada kızımı öpüyorummm

canım benim çok teşekkür ederim.. evet kız olursa eşim erkek olursa ben adını verecektim o azandı sonra ben çok inat ettim ama baktım kırılıyor.. çok teşekkür ederiz sema teyzesi oda senin ellerinden öpüyor..

CANIM adı gibi güzel olsun inşallah iksiide çok güzel bence içinde kalmasın bende herkeze isim şu güzelmi bu güzelmi dediğimde her isme bir kulp buldular ama en son kararımız nisa deyince direk tavrımızıda koyduk hala söleyince burun kıvıranlar oluyo ama ben kızımın ismini seviyorum bade olmasını istiyodum ama anlamı araştırınca pekde hoşnut kalmadım
çok geçmiş olsun bana doktorum bu tarz ağrılara magnezyum yazmıştı ben gün aşırı içiyorum şimdilik bi sıkıntı yok cnm
çok geçmiş olsun canım vitamin al bol bol
sağol iyiyim ..sen nasılın?
iyiyim cnm yok bi yaramazlık dün aşı olmuştum sadece kolumda ağrım var biraz o üzücü

cerenliyağmur cnm azade ada bebeğimiz adıyla yaşasın inş. güzel olmuş bence. hayırlısı olsun inş.

titocum
Allah kavuştursun cnm.

kızlar hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun.

bende şimdi dr dan geldim. son bikaç aydır çok ağrılarım oluyordu. genelde hareket ettiğim zaman ve yürüdüğüm zaman bu ağrılarım artıyor. dr da magnezyum yazdı. dene bakalım iyi gelecekmi belki kas ağrısıdır dedi. bu magnezyum ne işe yarıyor ben anlamadım pek bişey ama. bu ayak krampları için değilmiydi?

bebeğim iyiymiş çok şükür 630 gr olmuş. tekme atıp durdu usg de dr teyzemizde yakaladım tekmesini deyip durdu

kızlar doğum fiyatlarını sordum normal doğum 300 sezeryan 500 dediler şok olduk eşimle. gittiğim hastanede özel kolan hospital. hastaneden çok memnunuz. fiyatlar çok iyiymiş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…