iç kuzucum iç...yudum yudum da olsa iç...semacan yepyeni şeyler walla...görsen sanki mağazadan yeni alınmış gibi...onlar dururken neden tekrar masraf yapalım 3 günlük heves için diye düşündük eşimle...zaten bebek ne anlayacak... kayınvaliden mi alacakmış tüm ihtiyaçlarını?bence öyle yapacağına gitsin bankada bir hesap açtırsın torununa,yatırsın para ..daha makbule geçer...
CANOOmm
benimde aynen dediğin gibi çoğu giyilmemiş 2 minik bavul kıyafetim var ..üstelik benim yeğen erkek
tabii canım ndn boşuna masraf yapalım ki
zaten bizim minnoşlarımızda herşeyi giyemiycek ki çabuk gelişiyolar inş.
k.valide kıyafetlere mırın kırın yaptı..kardeşimin daha çok yeni çoğu giyilmemiş dedim bişey diyemedi
ama başka bişey alma dedi..beşiği bebek arabasını oto koltuğunu ana kucağını hepsini o alıcakmışş
ooo bana daha neler gelicek bi bilse kalpten gidecek allah muhafaza
allahtan uzakta yakında olsa yanmıştık
kızlar burdan hemen sizinle bir bilgiyi paylaşayım kuyruk sokumum çok agrıyordu işe gitmek bile eziyet olmuştu bide her gece ayagıma kramp girmeye başladı bagırarak uyanıyodum nasıl şiddetliyse...doktorumu aradım kramp için magnezyum alayımmı dedim çünkü ben böyle durumlarda magnezyum içiliyor diye biliyordum.doktorum hayır kalsiyum sandoz c vitaminli olanını al dedi şaşırdım işe yarayacagını düşünmedim ama içmeye başladıgım andan itibaren ne kuyruk sokumu agrısı nede kramp kaldı baya bi sıkıntıdan kurtuldum.bu sıkıntıları yaşayan arkadaşlara duyrulur
günaydın hatunlar;...
ece geçmiş olsun canım..
eskiye bakmadım kızlar hastalara şifa diliyorum. bende hastaneden geliyorum.ağzım burnum tıkalı.
gözlerimden burnumdan su geliyo.kocişten bulaştı banada hastalığı dışarda aramama gerek yok
günaydııınnnnnn
sanada çok geçmiş olsunnnn
uzaklarda arama senin mikrobun içerde
sağol canım.sanada geçmiş olsun hemen yatışa geçgünaydın hatunlar;...
ece geçmiş olsun canım..
eskiye bakmadım kızlar hastalara şifa diliyorum. bende hastaneden geliyorum.ağzım burnum tıkalı.
gözlerimden burnumdan su geliyo.kocişten bulaştı banada hastalığı dışarda aramama gerek yok
iç kuzucum iç...yudum yudum da olsa iç...semacan yepyeni şeyler walla...görsen sanki mağazadan yeni alınmış gibi...onlar dururken neden tekrar masraf yapalım 3 günlük heves için diye düşündük eşimle...zaten bebek ne anlayacak... kayınvaliden mi alacakmış tüm ihtiyaçlarını?bence öyle yapacağına gitsin bankada bir hesap açtırsın torununa,yatırsın para ..daha makbule geçer...
CANOOmm
benimde aynen dediğin gibi çoğu giyilmemiş 2 minik bavul kıyafetim var ..üstelik benim yeğen erkek
k.valide kıyafetlere mırın kırın yaptı..kardeşimin daha çok yeni çoğu giyilmemiş dedim bişey diyemedi
ama başka bişey alma dedi..beşiği bebek arabasını oto koltuğunu ana kucağını hepsini o alıcakmışş
aldıgın kişi kızkardeşin degilmi anne yarısı ay onlar kimse karışmasın
Günaydın Kızlar, birkaçgündür yoğunluktan yazamıyorum ama takipteyim sizi merak etmeyinnnn :))
Bugün babamız gitti,bakalım dönüşte neler getircek bebişimize :) Bu arada Sizce Doruk ismi nasıl?? Doruk,Aras,Emir ?? daha isim bulamadım bebikomaHadi seçin birtane ?
Semaysem ve Dafnetuğba teşekkürler cvplarınız için..
walla öyle diyorum k.validene ama yine seninki çok iyiymiş.bizimkilerin ilk torunu olmasına rağmen hiç oralı değiller...iğnesini biz alalım demediler...çok bahtsızım o konuda...onların bize faydası olacağına nedense hep tersi oldu şimdiye kadar...CANOOmm
sağol canım.sanada geçmiş olsun hemen yatışa geç
teşk.ler akşam olsun helebi
eve gidince ancak yatışa geçebilirimmm
burda böyle sizle muhabbetde iyi geliyor bana
aldıgın kişi kızkardeşin degilmi anne yarısı ay onlar kimse karışmasın
kızkardeşim
bebeğin herşeyi markalı üstelik yeğenim şuanda daha 7 aylık
hepsi çok yeni anlıyacağınn
ammann karışmasın tabbiii
bu bebeğin annesiyim ben istediğimi alır giydiririmmm
Semaysem ve Dafnetuğba teşekkürler cvplarınız için..
rica ederimm ne demek
kızlar isim konusunda son noktayı koyduk .. ben hala acabalardayım ama :26:
benim dünyalar tatlısı hayatımın en güzel yerinde olan bitanecik yiğenim var ceren ilk ve tek ona olan sevgimi anlatmak mümkün değil oda bize öyle.. adını ben ceren istemiştim anneside sağolsun kırmadı bizi bebeğim karnıma düştüğü ilk günden beri ceren kadar sevinip mutlu olan olmadı süreklii hala neeeoluuur ADA olsun adı dedi şimdi izmirde kimle konuşsa ada bebek geliyor diyormuş.. onu kırmak istemiyorum ada ismide güzel gerçekten eşimde babası sonuçta oda azade diyor başka bişey demiyor ne yaptıysam ikna edemedim bende defne ya da beren diyordum.. hatta beren ada olsun diyodum ama nafile... azade ada yan yana çok yakışmasada yoğun istek üzerine belirlendi bizim taraf ada dicek şimiden kesin eşimin tarafı azade .... umarım sizlerde beğenirsiniz???
benim dünyalar tatlısı hayatımın en güzel yerinde olan bitanecik yiğenim var ceren ilk ve tek ona olan sevgimi anlatmak mümkün değil oda bize öyle.. adını ben ceren istemiştim anneside sağolsun kırmadı bizi bebeğim karnıma düştüğü ilk günden beri ceren kadar sevinip mutlu olan olmadı süreklii hala neeeoluuur ADA olsun adı dedi şimdi izmirde kimle konuşsa ada bebek geliyor diyormuş.. onu kırmak istemiyorum ada ismide güzel gerçekten eşimde babası sonuçta oda azade diyor başka bişey demiyor ne yaptıysam ikna edemedim bende defne ya da beren diyordum.. hatta beren ada olsun diyodum ama nafile... azade ada yan yana çok yakışmasada yoğun istek üzerine belirlendi bizim taraf ada dicek şimiden kesin eşimin tarafı azade .... umarım sizlerde beğenirsiniz???
adıyla yaşasın inş cerencim...
Bnde Ada ismini çok beğeniyorum,ama Azade'de değişik ve ağır bir isim bence ikiside çok güzel cnm..
keşke eşinle kız erkek çocuk isim anlaşması yapsaydınız
ada güzel isim
azade de güzel isim ceren öyle kötü bir isim değil bozma moralini
çocuklar isimleri ne olursa olsun çok seviliyolarrr
ismide hayırlı uğurlu olsunn inş.
o zaman bende anne tarafı olarak ada kızımı öpüyorummm
CANIM adı gibi güzel olsun inşallah iksiide çok güzel bence içinde kalmasın bende herkeze isim şu güzelmi bu güzelmi dediğimde her isme bir kulp buldular ama en son kararımız nisa deyince direk tavrımızıda koyduk hala söleyince burun kıvıranlar oluyo ama ben kızımın ismini seviyorum bade olmasını istiyodum ama anlamı araştırınca pekde hoşnut kalmadımkızlar isim konusunda son noktayı koyduk .. ben hala acabalardayım ama :26:
çok geçmiş olsun bana doktorum bu tarz ağrılara magnezyum yazmıştı ben gün aşırı içiyorum şimdilik bi sıkıntı yok cnmkızlar burdan hemen sizinle bir bilgiyi paylaşayım kuyruk sokumum çok agrıyordu işe gitmek bile eziyet olmuştu bide her gece ayagıma kramp girmeye başladı bagırarak uyanıyodum nasıl şiddetliyse...doktorumu aradım kramp için magnezyum alayımmı dedim çünkü ben böyle durumlarda magnezyum içiliyor diye biliyordum.doktorum hayır kalsiyum sandoz c vitaminli olanını al dedi şaşırdım işe yarayacagını düşünmedim ama içmeye başladıgım andan itibaren ne kuyruk sokumu agrısı nede kramp kaldı baya bi sıkıntıdan kurtuldum.bu sıkıntıları yaşayan arkadaşlara duyrulur
çok geçmiş olsun canım vitamin al bol bolgünaydın hatunlar;...
ece geçmiş olsun canım..
iyiyim cnm yok bi yaramazlık dün aşı olmuştum sadece kolumda ağrım var biraz o üzücüsağol iyiyim ..sen nasılın?
iyiyim cnm yok bi yaramazlık dün aşı olmuştum sadece kolumda ağrım var biraz o üzücü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?