2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

şöle yapalım herkez dr.nun dediğiyle internettekini yazsın bölece anlarız biraz durumu

benim bugün doktorum söledi 7+2
internette ise 6+5

bitki çayından ziyade ben de sodayı merak ediyorum.bi arkadaşıma doktoru iç demiş.burda okuduğuma göre de içmiyomuş arkadaşlar ama beni çok rahatlatıyoo içsek mi acep...

benim dr. şu kadarlık demedi daha (garip değilmi?)
internete göre 6+6 haftalığım

bence çok garip hemen bilgilerini alıyor s.a.t ,ilaç kullanıp kullanmadığın kullandıysan ne kullandın,birde genel tahlillerini yapması gerekirdi kan sayımı bide başka şeylere bakıyor bence sen doktorunu değiştir.hiç normal değil alttan bakmalıydı kesinlikle kesen görünürdü senin bakmalıydı..

bitki çayından ziyade ben de sodayı merak ediyorum.bi arkadaşıma doktoru iç demiş.burda okuduğuma göre de içmiyomuş arkadaşlar ama beni çok rahatlatıyoo içsek mi acep...

günde 1,2 taneye bişey demiolar izin var.sadeece çiğet yemememiz gerekiyor.meyve bitki çayları veriyor bende gaz ve kabızlık var hatta doğadan form bile içebilirsin dedi.çünkü kabızlıkta ıkınmamız sakıncalı biliosunuz

aynen bende normalde iyi soda tüketirdim ama içemiyorum şimdi, çayıda çok seviyorum ama hamileliğimi öğrendikten sonra hiç içmedim.. melisa çayı içiyorum günde 1 tane.. ama sadece su olmuyor soda tüketen birileri varmı burda acaba?

genel tahlilleri falan 5 ekimdeki randevuda yapacakmış işte, hatta hangi tahlillerin yapılacağı lab. kağıdını verdi.. bayaa bi geriden gidiyo bu dr. iyice tedirgin oldum şimdi ya.. yeni birini araştırmaya başlayayım hemen..

selam kızlar nasılsınız? bende yarın tam 7 haftalık oluyorum. sat a gore 8 ama dr gore 7. ılk kez 5 haftalıkken gıtmıstım kesem gozukmustu. sımdı ıkıncı kez yarın gıdıcem dr. dua edın ne olur. kalp atısını duyabıleyım cunku benım boş gebelık olma olasılığım bıraz fazla. 5. haftada yolk sac cok zor gordu dr. cok kucuk olduğu ıcın baska bıseylede karıstırmıs olabılır. normal kesem normal boyutlardaydı. insallah yarın guzel haberlerı alır sızede verırım. benım hıc mıde bulantım yok. sadece goğuslerde sıslık var. hım bırde kabızlıkta yok hıc neden acaba, tam tersı bazen afedersınız ishal oluyorum. bir fikri olan varmı. yanı ıllakı kabızlık cekmek mı gerekıyor. off cok streslıyım ya .

kızlar ben sata gore 6 haftalık ama usg ye gore 5 haftalıkken dr gıttığımde kese gozuktu ama dr hıc tahlıl ıstemedı benden. sözünü bıle etmedı. siz ne tahlıllerınden bahsedıyorsunuzkı? gercı bende dr değiştiricem çok moralımı bozmustu gıttığım dr.

Allahın izniyle göreceksin ve duyacaksın bebişinin can sesini...bnmde hiç bulantım yok tiksinmem yok kabızlık sigara kullanıyodum onu bıraktım dolayısıyla yemem arttı:)o beni kabız yapıoo.

inşallah hayırlı haberlerle gelirsin. benimde çok şükür bulantım yok bu güzel bişey değilmi, arada hafif bir baygınlık oluyor miğdemde o kadar, sık idrara çıkıyorum bide. kabız bendede yok. bence iyi düşünelim iyi olsun .. Herşey gönlümüzce olur inşallah..

genel takip yani kan sayımı guatır..... testleri yapılıyor başığıklık sistemine göre senin eksik olduğun şeylerde takviye yapıyor.neden sinirini bozdu hap verdimi vitamin folikasit???

Benimki internete göre 6+4 günlük. Doktor da aynı sayıyı verdi dün.

Bazen su içerken bile midem bulanmaya başladı. Önceden sevdiğim bazı şeyleri artık zevkle yiyemiyorum. Tavuğa bayılırdım mesela. Pek yiyemiyorum artık. Ekşi şeylere bayılıyorum :))

bende tahlıl lerımı yaptırdım yarın sonuclarını alacagım..
TFT
TOXSO IGG
TOXSO IGM
ANTI T
ANTI M

benim dr dediğiyle internetteki aynıydı ama bendende daha tahlil istemedi sadece20 ekimde gel tahlillerin var dedi ama ben dr çok güveniyorum ve seviyorum burdaki sayılı drlardan

bende öleyim suyu çok içerdim şimdi midem bulanıyo fazla içemiyorum

kızlar nerdesiniz yaaaa kayboldunuz neyse benim çıkmam lazım artık hepiniz öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…