iyiyim canım sen?
battaniye penye alalım bol bol demekki....
havluda 1 tane var.
birde 3 lü çok şirin havlu satışı var yurtdışından 6 tane kese var yanında havlu şeklinde 35 tl satıyo alsammı indirimmi yaptırsam sence
canım ya tam anlayamadım ama ana kucağı alacaksın heralde unnadodan tatlım bende ona 2 gündür bakıyorum kırmızılı anakucağına kararsız kaldım ne yapsak alsakmı acep hoşuma gitti kaliteli mala benziyorevet canım unnadodakini alıcam.
şöylece iyice soğutulmuş kocaman bir bardak sütü yudum yudum iç baya işe yarar
zonox canım o sivilceler bende de çıktı ve lekesi kaldı ufak ufak doğumdan sonra geçer dediler umarım geçerkızlar benim yüzümde sivilceler çıktı ve kırmızı leke kaldı. napcam ben ya. bi öneriniz var mı lekeler için:26:
GÜNAYDINLARRRRR ANNELER .... Güzel ve güneşli birgün var dışarda birazdan idrar tahlilimi yaptırmaya gidiyorum ordan teyzeme kahvaltıya geçicem böle işte öpüyorum kızlar siziiiiiiiiiiiiiiiiiiii...........Mucksssss bebişlerle güzle birgün geçirin bakim
öncelikle herkeze günaydın uyanamıyorum bir türlü akşam dizimi izleyeceğim diye uykusuz kaldım öyle bir geçer zamanki yi izleyen oldumu off osman beni çok üzdü ya uykum kaçtı gece
herkeze hayırlı gün olsun inşallah
günaydıınnn
hepimiz için sağlıklı huzurlu bir gün olsun inş.
eşimden yasaklıyım o diziyi izleyemiyorumm
evimizde sıkıntılı programlar izlenmeyecek
kendimi ve bebeğimi strese sokmayacakmışımmm:96:
bunlar canım 3lü kese derken öyle değil havlu şeklinde küçük parçalar....acil cevap almam gerekiyor 30 dak....alayımmı 35 tl pamuk...
[ımg]http://img842.imageshack.us/img842/4554/51nufhrblblaa260.jpg[/ımg]
uploaded with ımageshack.us
kızlar çok fenayım bençok fena midem ve yemek borum yanıyor. şimdiye kadar olmamıştı. bugünde dr a gittim bilseydim bunun içinde ilaç isterdim. ne içsem yarar acaba. soda yararmıki :44:
canım soda bana iyi geliyo sende iç istersen gaviskon dio arkadaşlar benim doktorumda hap yazmıştı adı pulcet içmedim daha hiç
zonox sevindim cnm güzel haberlerle gelmişsin bize maşallah kuzunakızlar selam
herkes iyidir umarım. bir tek eylem arkadaşımızda sorun var sanırım. allah şifasını verin
bir de yeni arkadaşlar katılmış hepsi hoşgelmişler
bugün tahlil sonuçlarımız için hastaneye gittik
idrarımdaki lokosit ve epiteller azalmış
böbreklerde kum varmış ama su ile geçer dedi doktor
enfeksiyon için fitil verdi.
şekerim 75 çıktı referans 70-100 doktor şekerin yok dedi
oğlum 776 grm olmuşçok şükür bir sorun yok.
bu arada ben koçtaş tan dolabımı alıcam sanırım 180 cm e 60 derinlik beyaz renkte. bebek odası yapmıcam çünkü çocuklar (özellikle erkek çocukları) büyüyünce ilk okul çağında bebek odalarını istemiyorlar. bu nedenle park yatağını aldım, beyaz gardrop alıyorum ve odasında bazalı tek kişilik yatak var. perde, halısı ve aksesuarları ile bebek odası formu vermeyi düşünüyorum.
Şükür kavusturuna...:124:
Noldu bugun bu siteye anlamadım..Kimseye bişey yazamadım..
En son haberlerden mahrum kaldım ayolll
Semaysem, aral ve Sedasem ciciler almıs güle güle kullansın bebeişleriniz...
Seda kızz az kokos diilsin pembe olan herseye bayılıyorum ben yaaaaa
Tugbacımm mesajını aldım canımm cook saolasın..
KK ya giremeyince bende yattım yuvarlandım cok sukur basım kendiliginden gecti..Sonra kalkıp ütülerimi bitirdim cok mutluyum
Tam o sırada marangoz geldi, oglumun dolabını getirmişler.Yarım saat içinde takıp gittiler...
Cok begendim tam istedigim gibi olmusEŞim yolda..O gelsin yemekten sonra odayı siler süpürürüz..İster istemez toz oldu cunku...
canım güle güle kullan fazla yorma kendini ve efemizi :)
pamuklu yani....canımnasıl pamukkk
çok beğendim bende istiyorummm
bunlar canım 3lü kese derken öyle değil havlu şeklinde küçük parçalar....acil cevap almam gerekiyor 30 dak....alayımmı 35 tl pamuk...
Uploaded with ImageShack.us
pamuklu yani....canım
tamam yazışıyorum elinde var ise yada getirirse sanada söylerim.
alayımmı yani fiyat iyimi???
3 tane başlıklı havlu
6 tane havlunun aynısından küçük parçalıları yani
günaydınnn günaydın günaydın güzel arkadaşlarım yine size yetişemiyorum
nasılsınız neler yapıyosunuz ?
kızlar ben hiç iyi değilim boğazım geçmiyor amoklavin bıd kullanıyorum ve gerçekten korkmaya başladım 1-2 tane alırsam geçer dedim ama pzt den beri geçmedi hap bitecek bebeğime zararı olurmu .. doktorum yazdı eczaneden alırken özellikle belitti eşim hamile kullanıcak diye ama yinede buğün çok tedirginim üstelik öksürük başladı çok da dikkat ediyorum.. rabbim bebeğime zarar vermöesin diye dua ediyorum..
günaydınnn günaydın günaydın güzel arkadaşlarım yine size yetişemiyorum
nasılsınız neler yapıyosunuz ?
kızlar ben hiç iyi değilim boğazım geçmiyor amoklavin bıd kullanıyorum ve gerçekten korkmaya başladım 1-2 tane alırsam geçer dedim ama pzt den beri geçmedi hap bitecek bebeğime zararı olurmu .. doktorum yazdı eczaneden alırken özellikle belitti eşim hamile kullanıcak diye ama yinede buğün çok tedirginim üstelik öksürük başladı çok da dikkat ediyorum.. rabbim bebeğime zarar vermöesin diye dua ediyorum..
canım neymiş ki bu anlamadım ben sırt havlusumu banya havlusumu
bildiğimiz başlıklı banyo havlusu
bildiğimiz başlıklı banyo havlusu
bazısının havlusu çok kötü oluyo.elini dokunmadan nasıl anlıcaksın ki kuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?