2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

GÜNAYDINLARRRRR ANNELER .... Güzel ve güneşli birgün var dışarda birazdan idrar tahlilimi yaptırmaya gidiyorum ordan teyzeme kahvaltıya geçicem böle işte öpüyorum kızlar siziiiiiiiiiiiiiiiiiiii...........Mucksssss bebişlerle güzle birgün geçirin bakim

teşk.ler bende iyiim çookkk şükürr
grip devam ediyoo ama iyiyimm
bana öye penyeyi bol al yıkaması kuruması zaman alıyoo
yedekelrin olsun dedi bilirkişi
3 lü havluda neler var
6 tane kese olması çok önemli ayrıcalık değil zaten keseyle yıkayamayız herhalde el kadar bebeği:26:
yıkasakta daha yumuşak bir keseyle yıkarız herhalde değilmi:78::78:

öncelikle herkeze günaydın uyanamıyorum bir türlü akşam dizimi izleyeceğim diye uykusuz kaldım öyle bir geçer zamanki yi izleyen oldumu off osman beni çok üzdü ya uykum kaçtı gece
herkeze hayırlı gün olsun inşallah

evet canım unnadodakini alıcam.
şöylece iyice soğutulmuş kocaman bir bardak sütü yudum yudum iç baya işe yarar
canım ya tam anlayamadım ama ana kucağı alacaksın heralde unnadodan tatlım bende ona 2 gündür bakıyorum kırmızılı anakucağına kararsız kaldım ne yapsak alsakmı acep hoşuma gitti kaliteli mala benziyor
kızlar benim yüzümde sivilceler çıktı ve kırmızı leke kaldı. napcam ben ya. bi öneriniz var mı lekeler için:26:
zonox canım o sivilceler bende de çıktı ve lekesi kaldı ufak ufak doğumdan sonra geçer dediler umarım geçer

günaydıınnnn
sana iyi gezmeler bol muhabbetler
afiyet olsuunnnnn

bunlar canım 3lü kese derken öyle değil havlu şeklinde küçük parçalar....acil cevap almam gerekiyor 30 dak....alayımmı 35 tl pamuk...

Uploaded with ImageShack.us

rapunzelcim sana günaydın...
kararını destekliyorum aldığında resimlerini koy mutlaka canım.....

günaydınnn günaydın günaydın güzel arkadaşlarım yine size yetişemiyorum

nasılsınız neler yapıyosunuz ?

kızlar ben hiç iyi değilim boğazım geçmiyor amoklavin bıd kullanıyorum ve gerçekten korkmaya başladım 1-2 tane alırsam geçer dedim ama pzt den beri geçmedi hap bitecek bebeğime zararı olurmu .. doktorum yazdı eczaneden alırken özellikle belitti eşim hamile kullanıcak diye ama yinede buğün çok tedirginim üstelik öksürük başladı çok da dikkat ediyorum.. rabbim bebeğime zarar vermöesin diye dua ediyorum..

pamuklu yani....canım
tamam yazışıyorum elinde var ise yada getirirse sanada söylerim.
alayımmı yani fiyat iyimi???

3 tane başlıklı havlu
6 tane havlunun aynısından küçük parçalıları yani

CANIMM 35 tl çok iyi
ben dün 1 tanesini 15 tl aldımmm
ama bende istiyroum hangi site burası bende ordan alıyım

canım günaydın zencefille bal denesene birazda bitkisel olsun bana annem hep öle yapardı iyide gelirdi hem

günaydıınn
canım ilacın dışında bişey alıyomusun
vitamin vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…