2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım yaa benimkilerde fazla büyümedi içime bir kurt gibi kemiriyo sanki sütüm olmayacak gibi allah korusun.göğüs uçları kararan varmı bu kararma ne zaman oluyor?

zonox maşallah bebişine çok sevindim..
şekerde iyiymiş benim 142 çıkınca birde 9 kg alınca dr. hanım hemen diyet listes, tutuşturdu.asab bozucu bişey ....
odanı hazırlayınca yayınlarsın eminim çok cici olacak...

kızlar bebişler göbeğinizi oynatıyormu?yani göbekten hareketlerini görebiliyormusunuz?
hiç bahseden okumadımda çok merak ettim lütfen cevap yazın.

bence sende koçtaşa bak kuşum..aa hatta aral almıştı bile..

benimki hafif hafif oynatmaya başladı. daha çok yeni ama teyzesi
göğüsteki kararmaları sormuşsun.hamileliğin başından itibaren kararma başladı bende. şuan normal haline göre baya koyu..bu arada sana geçmiş olsun diemedim canım benim nasıl oldun??inşallah daha iyisindir.

ben yatıorum. yarın iş yerinde esneyip durucam gene herkese iyi geceler allah rahatlık versin

benim göbek oynamaları 1 haftadır var ve bazen içimde hissediyorum çok güçlü oluyor tekmeler..
23+4 haftayım maşallah bebişlerimize

rapunzel sağol canım mecburen antibiotiğe başladım yoksa ayağa kalkamazdım.deli olunacak bir burun tıkanıklığım var ve gözlerim yaş içinde..
sersemlik ve baş ağrısıda vardı biraz daha iyiyim heralde antibiyotikten
bu arada burun tıkanıklığı için deniz suyu falan bir sprey veriyorlar hiçbir işe yaramıyor.aklınızda bulunsun. sadece ılık tuzlu su çekin burnunuza..
şu göğüs meselesini sordum şimdi baktım benimde kararmış yaşasıııııın
çalışan annecikler allah güç kuvvet versin sizlere..

günaydınlar mutlu sağlıklı günler.....
benimde göğüs uçlarım başından beri kararmaya bşaldaı şimdi daha koyu.
göğsümün üzerinde damarlar belli oluyor kocaman oldular.kuzum iyi olsun hiç önemli değil
3 gün önceden beri bende hissediyorum göbeğime baktığımda her vuruşunda havaya kalkıp iniyo.müthiş bir duygu.artık babada hissediyor.elini koyunca tekmeliyor.

günaydınnn kızlarrrr şu göğüs ucu meselesi benimde kararmaya başladı sanki büyüklükten taşıyolarrr sığmıyolarrr artık fazla gelmeye başladılar bana

günaydınnn kızlarrrr şu göğüs ucu meselesi benimde kararmaya başladı sanki büyüklükten taşıyolarrr sığmıyolarrr artık fazla gelmeye başladılar bana

günaydıınnn

nasılsın kötü gelin

dün ne yaptın merak ettim vallahi seni
fazla gelen fazlalıkalrını içine sakla lazım olacak prensesine :92::92::92:
şaka bir yana benimde sanırım 3 beden büyüdü ama sağlık olsunnn allahın hikmeti vardır sebebi :97::97:

kızlar bebek havlusu kaç tane alacaksınız birde battaniye
bende 1 battaniye 1 şapkalı havlu var.mothercareden almıştım.
kaç adet alalım....

herkese günaydıınnn
mutlu sabahlarrr
bu sabah uyuyakalmışım
işe geç kaldımmm
kızımda uyandırmadı benii ..yine fırça yedi benden
babası uyandı geç kalınca bağırma kızıma ayynnı anasına çekmiş dedii
anası uyudumu kızıda uyur maşşallahhh

kaç adet alalım....

günaydııınnnn
nasılsın
ben 2 tane şapkalı olan havlulardan aldımm
2 tane normal baş havlusu almayı düşünüyorum
1 polar battaniyem var 2 tane penye battaniye aldımm
penye olanından 6 yada 8 tane yapmayı düşünüyorumm ( tecrübeli anne tavsiyesi )
çok kullanılıyormuş
alt açma sarma taşıma hepsinde o kullanılıyormuşş

günaydın güzel annecikler
nasılsınız?hepinize mutlu sağlıklı bir gün diliyorum

kaç adet alalım....

bende henüz 2 battaniye ve bir havlu var..ama en az 2 battaniye (biri nispeten daha kalın) ve bir havlu daha alırım.Bu arada oda işinden vazgeçtim. Bugün dolap ve şifonyer alıcam oğluşuma.

iyiyim canım sen?
battaniye penye alalım bol bol demekki....
havluda 1 tane var.
birde 3 lü çok şirin havlu satışı var yurtdışından 6 tane kese var yanında havlu şeklinde 35 tl satıyo alsammı indirimmi yaptırsam sence

bende henüz 2 battaniye ve bir havlu var..ama en az 2 battaniye (biri nispeten daha kalın) ve bir havlu daha alırım.Bu arada oda işinden vazgeçtim. Bugün dolap ve şifonyer alıcam oğluşuma.

rapunzeln
benim bilirkişilerim kalın yünlü tüylü battaniye aldırmadılar bana tüylüler çocuğun ağzına gözüne kaçarmış
eskiden kalın battaniyeler varmış evler sobalıymış şimdi doğalgaz var kalın battaniye bebeği terletir hasta edermişim
bende odadan vazgeçtimm bir karyola bir dolap tamamdır...
inş.ilerde istediğimizi yaparızz

Canım benim hamileliğin başında kararmaya başlası şimdide büyüdüler damarlar gözüküyo ve karnımdan bebişin hareketlerini görebiliyorum canım...

bence sende koçtaşa bak kuşum..aa hatta aral almıştı bile..

Evet tatlım zaten oralara bakmak şart öle yapcam....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…