Kızlar benim asıl sorunum göğüslerimin fazla büyümüş olması.İkinci olduğu için herhalde öncekinden daha çok büyüdü ve ağırlaştı.İki beden büyümüştü zaten ilk doğumdan sonra.Acaba bu sefer bi beden daha da mı büyüyecek?
kızlar selam
herkes iyidir umarım. bir tek eylem arkadaşımızda sorun var sanırım. allah şifasını verin
bir de yeni arkadaşlar katılmış hepsi hoşgelmişler
bugün tahlil sonuçlarımız için hastaneye gittik
idrarımdaki lokosit ve epiteller azalmış
böbreklerde kum varmış ama su ile geçer dedi doktor
enfeksiyon için fitil verdi.
şekerim 75 çıktı referans 70-100 doktor şekerin yok dedi
oğlum 776 grm olmuşçok şükür bir sorun yok.
bu arada ben koçtaş tan dolabımı alıcam sanırım 180 cm e 60 derinlik beyaz renkte. bebek odası yapmıcam çünkü çocuklar (özellikle erkek çocukları) büyüyünce ilk okul çağında bebek odalarını istemiyorlar. bu nedenle park yatağını aldım, beyaz gardrop alıyorum ve odasında bazalı tek kişilik yatak var. perde, halısı ve aksesuarları ile bebek odası formu vermeyi düşünüyorum.
Geçmiş olsun canım....
Maşallah bebişine zonoxcum...Hadi bakalım atlattın bunuda...Enfeksiyon çabuk geçer umarım tatlım....
Tatlım acil şifalar Dİlerim sanada geçmiş olsun...
Canım soğuk süt iç.... GEçmiş olsun...
CAnım bende seninki gibi bir dolap düşünüyorum düşüncelerimi çizmişin valla... Beb beğendim tabi haliyle
canım yaa benimkilerde fazla büyümedi içime bir kurt gibi kemiriyo sanki sütüm olmayacak gibi allah korusun.göğüs uçları kararan varmı bu kararma ne zaman oluyor?
zonox maşallah bebişine çok sevindim..
şekerde iyiymiş benim 142 çıkınca birde 9 kg alınca dr. hanım hemen diyet listes, tutuşturdu.asab bozucu bişey ....
odanı hazırlayınca yayınlarsın eminim çok cici olacak...
kızlar bebişler göbeğinizi oynatıyormu?yani göbekten hareketlerini görebiliyormusunuz?
hiç bahseden okumadımda çok merak ettim lütfen cevap yazın.
benimki hafif hafif oynatmaya başladı. daha çok yeni ama teyzesi
göğüsteki kararmaları sormuşsun.hamileliğin başından itibaren kararma başladı bende. şuan normal haline göre baya koyu..bu arada sana geçmiş olsun diemedim canım benim nasıl oldun??inşallah daha iyisindir.
ben yatıorum. yarın iş yerinde esneyip durucam geneherkese iyi geceler allah rahatlık versin
benimki hafif hafif oynatmaya başladı. daha çok yeni ama teyzesi
göğüsteki kararmaları sormuşsun.hamileliğin başından itibaren kararma başladı bende. şuan normal haline göre baya koyu..bu arada sana geçmiş olsun diemedim canım benim nasıl oldun??inşallah daha iyisindir.
ben yatıorum. yarın iş yerinde esneyip durucam geneherkese iyi geceler allah rahatlık versin
günaydınnn kızlarrrr şu göğüs ucu meselesi benimde kararmaya başladısanki büyüklükten taşıyolarrr sığmıyolarrr artık fazla gelmeye başladılar bana
kızlar bebek havlusu kaç tane alacaksınız birde battaniye
bende 1 battaniye 1 şapkalı havlu var.mothercareden almıştım.
kaç adet alalım....
herkese günaydıınnn
mutlu sabahlarrr
bu sabah uyuyakalmışım
işe geç kaldımmm
kızımda uyandırmadı benii ..yine fırça yedi benden
babası uyandı geç kalınca bağırma kızıma ayynnı anasına çekmiş dedii
anası uyudumu kızıda uyur maşşallahhh
günaydınnn kızlarrrr şu göğüs ucu meselesi benimde kararmaya başladısanki büyüklükten taşıyolarrr sığmıyolarrr artık fazla gelmeye başladılar bana
günaydınlar mutlu sağlıklı günler.....
benimde göğüs uçlarım başından beri kararmaya bşaldaı şimdi daha koyu.
göğsümün üzerinde damarlar belli oluyor kocaman oldular.kuzum iyi olsun hiç önemli değil
3 gün önceden beri bende hissediyorum göbeğime baktığımda her vuruşunda havaya kalkıp iniyo.müthiş bir duygu.artık babada hissediyor.elini koyunca tekmeliyor.
kızlar bebek havlusu kaç tane alacaksınız birde battaniye
bende 1 battaniye 1 şapkalı havlu var.mothercareden almıştım.
kaç adet alalım....
günaydın güzel annecikler
nasılsınız?hepinize mutlu sağlıklı bir gün diliyorum
günaydııınnnn
nasılsın
ben 2 tane şapkalı olan havlulardan aldımm
2 tane normal baş havlusu almayı düşünüyorum
1 polar battaniyem var 2 tane penye battaniye aldımm
penye olanından 6 yada 8 tane yapmayı düşünüyorumm ( tecrübeli anne tavsiyesi )
çok kullanılıyormuş
alt açma sarma taşıma hepsinde o kullanılıyormuşş
bende henüz 2 battaniye ve bir havlu var..ama en az 2 battaniye (biri nispeten daha kalın) ve bir havlu daha alırım.Bu arada oda işinden vazgeçtim. Bugün dolap ve şifonyer alıcam oğluşuma.
GÜNAYDIIINNN
teşk.ler
sanada mutlu br gün diliyorummm
biz iyiyizzz teyzoşş
siz nasılsınız ?
canım yaa benimkilerde fazla büyümedi içime bir kurt gibi kemiriyo sanki sütüm olmayacak gibi allah korusun.göğüs uçları kararan varmı bu kararma ne zaman oluyor?
kızlar bebişler göbeğinizi oynatıyormu?yani göbekten hareketlerini görebiliyormusunuz?
hiç bahseden okumadımda çok merak ettim lütfen cevap yazın.
bence sende koçtaşa bak kuşum..aa hatta aral almıştı bile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?