eevt canım çok güzeller. ben 4 model koydum ama bir sürü var. özellikle kızlar için süper modeller var.zonox bayıldım tatlım çok güzelll bende bakayım h.sonu of daha alınacak ne çok şey var ya
inşallah canım. ben 23+5 te gittim. 23+ dan sonra yapılıyor.zonox canım cok sukur ıyıyız ıns hep boyle gıderız dguma kadar....
seker olcumu 24 demı yapılıyo...
zonişş
günaydıınnn
öncelikle arda bebeğine 41 kerre maşşallahhhh
sonracığıma sende düzelmişsin ardanın annesiciğinede 41 kerre maşşallahhh
bebeğinin odasını nerdeyse tamamlamışsın aldıkların hayırlı uğurlu olsun sağlıklı güzel mutlu günlerde kullanırsın inş...
uçaklı avizenide ayrıca çok beğendimmmm
ıyıyız sema teyzesııııı...az kaldı bır ayımız kaldı ıns...bası ıpın ustunde guzel kızımın valla dondukce acıyo cok...
eevt canım çok güzeller. ben 4 model koydum ama bir sürü var. özellikle kızlar için süper modeller var.
inşallah canım. ben 23+5 te gittim. 23+ dan sonra yapılıyor.
canımm çok teşekkür ederim. düzeldik ana oğul çok şükür. ama şimdi fitil kullanıyorum 6 tane kullancam. normal hap gibi büyük. çok zor oluyor onu kullanmak. inşallah kullanmak zorunda kalmazsınız:26:
bizim odamız müsait olduğu için alıp alıp koyuyorum valladolabını alıcaz. içine aldıklarımı doldurcam çünkü evim ardiye gibi oldu. 50 cm lik bir bebek doğurcaz ama evin %50 sini o aldı sıpaaaaa avizemi daha almadım ama alıcam. aldım sayılır ama. yalnız kızlar için süper modeller var uğra derim pişman olmazsın
ayyyy ıns semacıgım....İYİ OLMANIZA ÇOKKKK sevindimmm
az kaldı annesiii sabrının mükafaını alıcaksın en güzel şekilde inş.
kızında annesinin canını yakmasa çok iyi olucakmış ama olsun anneler fedakardır canalrı yansada kızamazlar kıyamazlar yavrularına:97::97:
suda eriyen portakallı gibi tadı olan degıl mı canım sandoz dedıgınkızlar burdan hemen sizinle bir bilgiyi paylaşayım kuyruk sokumum çok agrıyordu işe gitmek bile eziyet olmuştu bide her gece ayagıma kramp girmeye başladı bagırarak uyanıyodum nasıl şiddetliyse...doktorumu aradım kramp için magnezyum alayımmı dedim çünkü ben böyle durumlarda magnezyum içiliyor diye biliyordum.doktorum hayır kalsiyum sandoz c vitaminli olanını al dedi şaşırdım işe yarayacagını düşünmedim ama içmeye başladıgım andan itibaren ne kuyruk sokumu agrısı nede kramp kaldı baya bi sıkıntıdan kurtuldum.bu sıkıntıları yaşayan arkadaşlara duyrulur
ben kendı ısmımı cok severım canım dusunursen ismim nil:)doruk güzel isim..emir bende beğenmiştim..emir berke birlikte düşünmüştüm sonra egemen hoşuma çok gitii...ama kızım olucak şimdi kzı ismi arıyorum bende :)
ben sıvılcılerım ıcın gul suyu kullanıyorum canım cok ıyı geldı gece yatmadan gozlerıme degıdırmeden yuzumu gul suyuyla yıkıyorum ama sılmıyorum oyle kendı kendıne kuruyor markası şelale alkolsüzkızlar benim yüzümde sivilceler çıktı ve kırmızı leke kaldı. napcam ben ya. bi öneriniz var mı lekeler için:26:
hoşbulduk canımmmmmBALCI barsed Fdilek48 basubadelmevt YAMAN
hoşgeldiniz kızlarrrr
ben kahvaltımı yapıp geleyim
35 TL ÇOK UYGUN AMA YA
o kadarda kötü değildir
hem kötüyse yer bezi yaparız ne yapalımm
günaydın canım nasılsın
RAPUNZELLLLLL SESİME GEL :) YAVRUCUM SANA ANAKUCAĞI İLE İLGİLİ BİŞEY SORDUM OKUDUNMU
ayyyy ıns semacıgım....
sureklı yattıgım ıcın hemsıreler yenı dogan bebeklerden getırıyo seveyım moralım duzelsın dıe allahım nasıl bı guzellık onlar ınsan bakmaya kıyamıyo rabbım bu guzellıgı ıns steyen herkese nasıp etsın....rabbımın bır kadına verebılecegı en buyuk nımet guzel allahım hepıızesaglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın meleklerımızı..
özlem gelmiş hoşgelmiş. canım, kızımız nasıl, sen nasılsın? bize güzel haberler ver
kızlar, bebeğinize avize için bauhause a uğrayın süper avizeler var. kız içinde erkek içinde.
ben uçaklı avize gördüm ama kalmamıştı bu cumaya kadar gelicek dediler alıcam. tahtadan yapılma avizeEki Görüntüle 128995 Eki Görüntüle 128996 Eki Görüntüle 128997 Eki Görüntüle 128998
benim beğendiğim mini ucaklı avize 108 tl
canımın içi burası bit pazarı gibi bugünne yazdım ne okudum bilmiom. lütfen bi dah sor
ıyıyız sema teyzesııııı...az kaldı bır ayımız kaldı ıns...bası ıpın ustunde guzel kızımın valla dondukce acıyo cok...
herkese merhabaaaaa
hasta olan arkadaslara çok gecmıs olsun dıyorum. eylemcıgım senın ıcın de dua edıcem. ben pzt gunu bankadan cıkıyordum cıkısta 3-4 basamak merdıven vardı acele cıkıyodum cok kotu dustum elım yuzuldu bıraz korktum bıraz ama bebek hareketını hıssedınce dr a gıtmedım aynı gece ve dun ıshal gıbıydım bır cay kasıgı turk kahvesıne bıraz lımon sıkıp ıctım hemen kesti aklınızda bulunsun. pzt de doktora gıdıcem hem rutın kontrol hem de şeker testi için aslında gectıgımız pzt gıdecektım yanı 2 gun once ama özel saglık sıgortası yenılenıyordu onu bekledım. bu arada ogluma odasını begendık inci tuncelden 6-7 yasına kadar yatabılecegı korumalı bır karyola ve sıfonyerını alıcaz ınsallah
Geçen hafta ayrıntılı ultrasona girdim. Kızım iyiymiş çok şükür. Esnediğini, bacak bacak üstüne attığını gördüm :) İlk defa uzun uzun izledim, çok güzeldi. Ama ben 4 ayda 4 kilo almışken son ay 4 kilo daha almışım. Toplam aldığım kilo 8 oldu, korkmaya başladım(
gercekden burda herkes cok ıyı 3 gunde bır psıkologum gelıyo dertlesıyoruz bıraz...öyle olucak tabiii
ayy çokta sevimliler dime teyzesi
ne güzel hemşireler sana moral veriyolarmış
allahım sana sabır versinn
hep sorucam bir türlü fırsatım olmadı aklımdayken sorayımm
hastanede yanında kendi annenmi var yada kim var
gelen gidenin varmı ziyaretine
evin ailen yakınmı sana
sen hastanedeyken eşin ne yapıyor bu arada
allah onada sabırlar versinn
canımın içi burası bit pazarı gibi bugünne yazdım ne okudum bilmiom. lütfen bi dah sor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?