2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

zonox bayıldım tatlım çok güzelll bende bakayım h.sonu of daha alınacak ne çok şey var ya
eevt canım çok güzeller. ben 4 model koydum ama bir sürü var. özellikle kızlar için süper modeller var.
zonox canım cok sukur ıyıyız ıns hep boyle gıderız dguma kadar....
seker olcumu 24 demı yapılıyo...
inşallah canım. ben 23+5 te gittim. 23+ dan sonra yapılıyor.

canımm çok teşekkür ederim. düzeldik ana oğul çok şükür. ama şimdi fitil kullanıyorum 6 tane kullancam. normal hap gibi büyük. çok zor oluyor onu kullanmak. inşallah kullanmak zorunda kalmazsınız:26:

bizim odamız müsait olduğu için alıp alıp koyuyorum valla dolabını alıcaz. içine aldıklarımı doldurcam çünkü evim ardiye gibi oldu. 50 cm lik bir bebek doğurcaz ama evin %50 sini o aldı sıpaaaaa avizemi daha almadım ama alıcam. aldım sayılır ama. yalnız kızlar için süper modeller var uğra derim pişman olmazsın

ıyıyız sema teyzesııııı...az kaldı bır ayımız kaldı ıns...bası ıpın ustunde guzel kızımın valla dondukce acıyo cok...

İYİ OLMANIZA ÇOKKKK sevindimmm
az kaldı annesiii sabrının mükafaını alıcaksın en güzel şekilde inş.
kızında annesinin canını yakmasa çok iyi olucakmış ama olsun anneler fedakardır canalrı yansada kızamazlar kıyamazlar yavrularına:97::97:

BALCI barsed Fdilek48 basubadelmevt YAMAN

hoşgeldiniz kızlarrrr

ben kahvaltımı yapıp geleyim

fitili vajinal olandan kullandımm ilk evlendiğim sene zor olmuştu malum acemilikte vardı ozaman
allah sağlık versin hepimize napalım idare edicez zaten 6 tane ilacın kalmış sende sabret annesii
en iyisini yapıyosun keşke benimde evim müsait olsa alıp alıp koysamm
ben aldıkalrımı kendi dolabıma koyuyorum ortalıkta kalmasın diye
bana yakın fırsatım olursa uğrarım inş.

ayyyy ıns semacıgım....
sureklı yattıgım ıcın hemsıreler yenı dogan bebeklerden getırıyo seveyım moralım duzelsın dıe allahım nasıl bı guzellık onlar ınsan bakmaya kıyamıyo rabbım bu guzellıgı ıns steyen herkese nasıp etsın....rabbımın bır kadına verebılecegı en buyuk nımet guzel allahım hepıızesaglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın meleklerımızı..

suda eriyen portakallı gibi tadı olan degıl mı canım sandoz dedıgın
doruk güzel isim..emir bende beğenmiştim..emir berke birlikte düşünmüştüm sonra egemen hoşuma çok gitii...ama kızım olucak şimdi kzı ismi arıyorum bende :)
ben kendı ısmımı cok severım canım dusunursen ismim nil:)
kızlar benim yüzümde sivilceler çıktı ve kırmızı leke kaldı. napcam ben ya. bi öneriniz var mı lekeler için:26:
ben sıvılcılerım ıcın gul suyu kullanıyorum canım cok ıyı geldı gece yatmadan gozlerıme degıdırmeden yuzumu gul suyuyla yıkıyorum ama sılmıyorum oyle kendı kendıne kuruyor markası şelale alkolsüz
BALCI barsed Fdilek48 basubadelmevt YAMAN

hoşgeldiniz kızlarrrr

ben kahvaltımı yapıp geleyim
hoşbulduk canımmmmm

öyle olucak tabiii
ayy çokta sevimliler dime teyzesi
ne güzel hemşireler sana moral veriyolarmış
allahım sana sabır versinn
hep sorucam bir türlü fırsatım olmadı aklımdayken sorayımm
hastanede yanında kendi annenmi var yada kim var
gelen gidenin varmı ziyaretine
evin ailen yakınmı sana
sen hastanedeyken eşin ne yapıyor bu arada
allah onada sabırlar versinn

herkese merhabaaaaa
hasta olan arkadaslara çok gecmıs olsun dıyorum. eylemcıgım senın ıcın de dua edıcem. ben pzt gunu bankadan cıkıyordum cıkısta 3-4 basamak merdıven vardı acele cıkıyodum cok kotu dustum elım yuzuldu bıraz korktum bıraz ama bebek hareketını hıssedınce dr a gıtmedım aynı gece ve dun ıshal gıbıydım bır cay kasıgı turk kahvesıne bıraz lımon sıkıp ıctım hemen kesti aklınızda bulunsun. pzt de doktora gıdıcem hem rutın kontrol hem de şeker testi için aslında gectıgımız pzt gıdecektım yanı 2 gun once ama özel saglık sıgortası yenılenıyordu onu bekledım. bu arada ogluma odasını begendık inci tuncelden 6-7 yasına kadar yatabılecegı korumalı bır karyola ve sıfonyerını alıcaz ınsallah

ayyy çok güzellerrr

özlem483

aaa bak aklıma ne geldi şimdiii
sen 1 ay sonra kızına kavuşacaksın ya inş....
14 şubata denk gelse doğumun ne güzel olurdu değilmi
öyle olmasada kova yada balık burcumu olacak minnoşunnnn

Geçen hafta ayrıntılı ultrasona girdim. Kızım iyiymiş çok şükür. Esnediğini, bacak bacak üstüne attığını gördüm :) İlk defa uzun uzun izledim, çok güzeldi. Ama ben 4 ayda 4 kilo almışken son ay 4 kilo daha almışım. Toplam aldığım kilo 8 oldu, korkmaya başladım (

merhabaaa
teşk.ler
sanada çok geçmiş olsunnn
allah korumuş seniiii

ozlem, hepimizden önce kavuşacaksın bebişine inşallah her şey iyi olur. eylem'e de Allah kolaylık versin. Diğer herkes de iyidir inşallah, pek okuyamadım ama...

oyy maşallahh kızına
herşeyin yolunda olmasına sevindimm
ammannn kiloları hiççç takma hepimiz yaklaşık 8-10 kilo aldık
aynı bende seninle aynı durumdayım son ayda 4 kg almışımm
ne kadar dikkat ettiysem olmadı alıyorum kilo
koyverdim şimdii
sağlık olsuunnnn
korkununda ecele kilolara faydası hiçç youkk

gercekden burda herkes cok ıyı 3 gunde bır psıkologum gelıyo dertlesıyoruz bıraz...
bır haftadır annem var daha once tek basıma kaldım ınan kalan ıcınde cok zor oluyo onun ıcın annemıde cok sıkmak ıstemıyorum burda hastabakıcılar yemegımı falan yatagıma getırıyorlar ıhtıyaclarımı alıyorlar..
banyo yasak o cok zor oluyo artık sabunlu havluyla falan ıdare edıyorum...
zıyerete gelenler cok oluyo sukur sureklı yattıgımıcın zıyaretcılerımede karısmıyorlar herkes ıstedıgı saatte gelıyo...
esıme gelınceee hıc sorma kıyamıyorum hıc ama fedakarlık boyle bısey ıste...annem hem eve yetısıyo bu ara hem bana yazık allah razı olsun ozanım cok sabırlıdır zaten semacıgım rabbım guzel yureklı kocamın kalbıne gore versın ıns herseyı ınan hergecırdıgımız hafta daha cok mutlu goruyorum onuo bana yetıyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…