canım günaydın zencefille bal denesene birazda bitkisel olsun bana annem hep öle yapardı iyide gelirdi hem
günaydıınn
canım ilacın dışında bişey alıyomusun
vitamin vs
işyerindeyim canım akşam denerim.. gözümü açamıyorum sadece ılık su limon içiyorum bol bol meyve yiyorum..
canım doktor vitamin vermedi ama ben portakal suyu mandalina elma muz armut havuç ya aklına gelirse yanımda var sürekli yiyorum.. limonlu su içiyorum nasıl üşüttüm bukadar anlamadım gözümden yaş geliyo valla,başımı taşıyamıyorum.. bu akşam doktoramı gitsem tekrar..
Günaydın Arkadaşlar
allahım şifa versin sana
bende hastayımm
antibiyotik almadımm
c vitamini içiyorummm
evde portakal sıkıp içiyorummm
birde ben bal alıyorum 1 tatlı kaşığı
dr git bence sakın ihmal etme
çok saol canım benim. enfeksiyonumda tam geçsin benden iyisi yokMaşallah bebişine zonoxcum...Hadi bakalım atlattın bunuda...Enfeksiyon çabuk geçer umarım tatlım....
saol tatlımmmzonox maşallah bebişine çok sevindim..
şekerde iyiymiş benim 142 çıkınca birde 9 kg alınca dr. hanım hemen diyet listes, tutuşturdu.asab bozucu bişey ....
odanı hazırlayınca yayınlarsın eminim çok cici olacak...
kızlar bebişler göbeğinizi oynatıyormu?yani göbekten hareketlerini görebiliyormusunuz?
hiç bahseden okumadımda çok merak ettim lütfen cevap yazın.
canım günaydın. benimde göğüs uçlarım pes pembeydi, şimdi simsiyah. ama doğumdan sonra emzirme dönemini geçince geçecekmiş. gögüslerim 75 di hala 75. hala eski sütyenlerimi kullanabiliyorumgünaydınlar mutlu sağlıklı günler.....
benimde göğüs uçlarım başından beri kararmaya bşaldaı şimdi daha koyu.
göğsümün üzerinde damarlar belli oluyor kocaman oldular.kuzum iyi olsun hiç önemli değil
3 gün önceden beri bende hissediyorum göbeğime baktığımda her vuruşunda havaya kalkıp iniyo.müthiş bir duygu.artık babada hissediyor.elini koyunca tekmeliyor.
canım ben 1 tane aldım. ama toplamda 2 tane almak iyidir. tanesini 10 milyona aldım. 1 tane daha alıcam. senin aldığın site hangisi. fiyatı iyiymiş ama tabi dokusu nasıldır bilemiyorumkızlar bebek havlusu kaç tane alacaksınız birde battaniye
bende 1 battaniye 1 şapkalı havlu var.mothercareden almıştım.
kaç adet alalım....
aslında benim önceden de çıkardı ama böyle kıpkırmızı kalmazdı çok can sıkıcı. yüzüm kuruyor pul pul. ben de yoğun nemlendirici kullanıyorum. yağ yok yüzümde nasıl çıktı bu koca koca sivilceler. umarım geçer.zonox canım o sivilceler bende de çıktı ve lekesi kaldı ufak ufak doğumdan sonra geçer dediler umarım geçer
zonox sevindim cnm güzel haberlerle gelmişsin bize maşallah kuzuna
özlemcim iyimişsin şükür daha ne kadar yatacaksınız bellimi canımgunaydın sekerler..
nasılsınız....
cok sukur bız ıyız...cok sıkılıyoruz ama az kaldı ıns....
cerenliyağmur geçmiş olsun canım
bol meyveyi öneririm...bide istirahat tabiki
zaten satıldı.
havlular kaliteli canım daha önce kullananları biliyorum.memnunlarmış
ama getirebilirse getirecek
ozaman haber vericem sizede isteyen olursa ok...
çok saol canım benim teşekkür ederim.. ben antibiotiği artık içmicem bu sabah da içtim yeter artık gerçi bebeğe zararı olsa doktor vermezdi diyorum ama yinede olsun.. bende sabahları süte bal karıştırıyorum canım...
gunaydın sekerler..
nasılsınız....
cok sukur bız ıyız...cok sıkılıyoruz ama az kaldı ıns....
doguma kadar canım....özlemcim iyimişsin şükür daha ne kadar yatacaksınız bellimi canım
zonox bayıldım tatlım çok güzelll bende bakayım h.sonu of daha alınacak ne çok şey var yaözlem gelmiş hoşgelmiş. canım, kızımız nasıl, sen nasılsın? bize güzel haberler ver
kızlar, bebeğinize avize için bauhause a uğrayın süper avizeler var. kız içinde erkek içinde.
ben uçaklı avize gördüm ama kalmamıştı bu cumaya kadar gelicek dediler alıcam. tahtadan yapılma avizeEki Görüntüle 128995 Eki Görüntüle 128996 Eki Görüntüle 128997 Eki Görüntüle 128998
benim beğendiğim mini ucaklı avize 108 tl
doguma kadar canım....
özlem gelmiş hoşgelmiş. canım, kızımız nasıl, sen nasılsın? bize güzel haberler ver
kızlar, bebeğinize avize için bauhause a uğrayın süper avizeler var. kız içinde erkek içinde.
ben uçaklı avize gördüm ama kalmamıştı bu cumaya kadar gelicek dediler alıcam. tahtadan yapılma avizeEki Görüntüle 128995 Eki Görüntüle 128996 Eki Görüntüle 128997 Eki Görüntüle 128998
benim beğendiğim mini ucaklı avize 108 tl
ıyıyız sema teyzesııııı...az kaldı bır ayımız kaldı ıns...bası ıpın ustunde guzel kızımın valla dondukce acıyo cok...günaydıınnn
biz iyiyizz teşk.ler
sen nasılsın nasıl gidiyor
ne kadar kaldıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?