2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım günaydın zencefille bal denesene birazda bitkisel olsun bana annem hep öle yapardı iyide gelirdi hem

işyerindeyim canım akşam denerim.. gözümü açamıyorum sadece ılık su limon içiyorum bol bol meyve yiyorum..

günaydıınn
canım ilacın dışında bişey alıyomusun
vitamin vs

canım doktor vitamin vermedi ama ben portakal suyu mandalina elma muz armut havuç ya aklına gelirse yanımda var sürekli yiyorum.. limonlu su içiyorum nasıl üşüttüm bukadar anlamadım gözümden yaş geliyo valla,başımı taşıyamıyorum.. bu akşam doktoramı gitsem tekrar..

allahım şifa versin sana
bende hastayımm
antibiyotik almadımm
c vitamini içiyorummm
evde portakal sıkıp içiyorummm
birde ben bal alıyorum 1 tatlı kaşığı
dr git bence sakın ihmal etme

geçmişe baktım aklımda kaldığı kadarıyla

gülesram dolabınız hayırlı olsun canım bizde eşimle cmts bakıcağız inşallah güle güle güzel günlarde kullanın..

zonox bebeğine maşallah sen fazla kilo almadın ama arda yı güzel beslemişsin ne güzell tekrar maşallah şekerde çıkmamış gözün aydın..ben çok kilo aldım yapımda müsait umarım kızmda iyidir..

göğüs uçlarından bahsetmişsiniz benim uzun süredir kara kapkara olacak galiba bide büyüdü 85 beden takıyorum:) hafif fışkırıyor..

seda o havlulardan bende baktım markasını hatırlamıyorum ama yeri çok güzeldi kanz da vardı ..

unuttuğum canlarım.. neolur kızmayın aklıma geldikçe yazarım ..

cerenliyağmur geçmiş olsun canım
bol meyveyi öneririm...bide istirahat tabiki
zaten satıldı.
havlular kaliteli canım daha önce kullananları biliyorum.memnunlarmış
ama getirebilirse getirecek
ozaman haber vericem sizede isteyen olursa ok...

allahım şifa versin sana
bende hastayımm
antibiyotik almadımm
c vitamini içiyorummm
evde portakal sıkıp içiyorummm
birde ben bal alıyorum 1 tatlı kaşığı
dr git bence sakın ihmal etme

çok saol canım benim teşekkür ederim.. ben antibiotiği artık içmicem bu sabah da içtim yeter artık gerçi bebeğe zararı olsa doktor vermezdi diyorum ama yinede olsun.. bende sabahları süte bal karıştırıyorum canım...

Canlarım günaydınnnnnn

Maşallah bebişine zonoxcum... Hadi bakalım atlattın bunuda...Enfeksiyon çabuk geçer umarım tatlım....
çok saol canım benim. enfeksiyonumda tam geçsin benden iyisi yok
saol tatlımmm ben normalde şekerli yiyeceklere yemiyorum aram yok. bir de 4 kilo aldım hamilelikten beri ondan çıkmamış olabilir. diyetine harfiyen uy. çok önemli. inşallah daha fazla kilo almadan düşük şekerle bitirirsin hamileliğini odamız hazır olunca en kısa zamanda fotosunu yayınlarım canım, fikir olur size

benim bebek göbeğimi oynatıyor dışardan izlenebiliyo çok net. bebeğimin kafası dün sol kasığımda, sırtı göbeğimde ve ayaklarıda sol kasığımdaydı. yer değiştirdikçe göbeğimin şekli değişiyor. yamuk bir göbeğim var benim
canım günaydın. benimde göğüs uçlarım pes pembeydi, şimdi simsiyah. ama doğumdan sonra emzirme dönemini geçince geçecekmiş. gögüslerim 75 di hala 75. hala eski sütyenlerimi kullanabiliyorum büyüdüler ama en fazla sütyenimi doldurucak kadar hepsi o
kızlar bebek havlusu kaç tane alacaksınız birde battaniye
bende 1 battaniye 1 şapkalı havlu var.mothercareden almıştım.
kaç adet alalım....
canım ben 1 tane aldım. ama toplamda 2 tane almak iyidir. tanesini 10 milyona aldım. 1 tane daha alıcam. senin aldığın site hangisi. fiyatı iyiymiş ama tabi dokusu nasıldır bilemiyorum
zonox canım o sivilceler bende de çıktı ve lekesi kaldı ufak ufak doğumdan sonra geçer dediler umarım geçer
aslında benim önceden de çıkardı ama böyle kıpkırmızı kalmazdı çok can sıkıcı. yüzüm kuruyor pul pul. ben de yoğun nemlendirici kullanıyorum. yağ yok yüzümde nasıl çıktı bu koca koca sivilceler. umarım geçer.
zonox sevindim cnm güzel haberlerle gelmişsin bize maşallah kuzuna

saol canım benim. darısı hepinizin başına.

cerenlim, canım benim çok geçmiş olsun. off hasta olan duymak istemiyorum hamileyken çok fena. bol bol dinlenmen gerek. ayağını sıcak tut

Son düzenleme:
gunaydın sekerler..
nasılsınız....
cok sukur bız ıyız...cok sıkılıyoruz ama az kaldı ıns....

özlem gelmiş hoşgelmiş. canım, kızımız nasıl, sen nasılsın? bize güzel haberler ver

kızlar, bebeğinize avize için bauhause a uğrayın süper avizeler var. kız içinde erkek içinde.

ben uçaklı avize gördüm ama kalmamıştı bu cumaya kadar gelicek dediler alıcam. tahtadan yapılma avize

benim beğendiğim mini ucaklı avize 108 tl

TÜHHHH kaçırdıkmı sedoşşş
sağlık olsunnn
yenileri bakalım nasibimizde varmı

ya aslında herşeyi içiyomuşsun sen
işyerin soğuk değildir inş.
ilaç yok tehlikeli olsa dr vermezdi

zonox bayıldım tatlım çok güzelll bende bakayım h.sonu of daha alınacak ne çok şey var ya

zonox canım cok sukur ıyıyız ıns hep boyle gıderız dguma kadar....
seker olcumu 24 demı yapılıyo...

zonişş
günaydıınnn
öncelikle arda bebeğine 41 kerre maşşallahhhh
sonracığıma sende düzelmişsin ardanın annesiciğinede 41 kerre maşşallahhh
bebeğinin odasını nerdeyse tamamlamışsın aldıkların hayırlı uğurlu olsun sağlıklı güzel mutlu günlerde kullanırsın inş...
uçaklı avizenide ayrıca çok beğendimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…