2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım gözün aydın allaha şükür atlattın sayılır.

canım çok geçmiş olsun..doktorunu ara gaviscon şurup veriliyor genelde yanma için

canım oto koltuğu değil evde kullansın diye.büyük kurtarıcı oluyormuş.....
ben evde kullanıcam.rahat etsin diye.
kullananda var oto koltuğunu evde ama ben kullanmıcam.bi tanıdığım vardı çocuğu oto koltuğunda uyutuyordu.hep çocuk ondaydı.sonra kaburgası çıktı bebeğin 2 aylıkken.zor yerine geldi.fazla vakit geçiriyorsu içinde.doktoru yasakladı sonradan.
benim aldığım anne kucağına yakın daha rahat öbürkünde iki büklüm oluyorlar.
oto için olanındanda alıcam 2li set olarak pusetle ama sadece bir yere giderken ve otoda kullanıcam.

zonox hoşgeldin
iyi haberlerle gelmişsin canım çok sevindim

meraba kızlar nasıl gidiyo hamilelik.
bişey sorucam bu hafta ay olayı çok kafamı karıtırıyo şimdi biz 25 inci haftadayız yani 24+2 yiz 6 ay bitti 7 ci aya girdik demi?

canım gözün aydın allaha şükür atlattın sayılır.

saolun canlarım Allah razı olsun güzel dileklerinize. benim ki tosun paşa oluyo. şaka bir yana normal dedi doktorumuz gelişimine

blue_cano benim hangisi oldu anlamadım valla. 1 kez aç karına şekerli su içtim kan alındı. 2.kez alındığında 1 saat geçmişti (aç beklettiler) yeniden kan alındı. 50 mg lık yapıldı

aral, dolabımı koçtaştan alıyorum beyaz sürgülü kapak 600 tl yalnız çoık büyük bir dolap. 180*60
melekm ben ay olarak hesaplıyorum. şuan 24+2 bana göre 5.5 aylık. ocak sonu 6 olucak

kızlar,ben ana kucağı aldım 120 tl ye aynı zamanda 1 yaşına kadar oto koltuğu oluyor. merak edenlere, bahsi geçmiş ondan.

bebek bakım ürünleride SEBAMED aldım en iyisi dediler bilemiyorum artık
arabasınıda çift yönlü aldım, tam yatar olabiliyo ve tekerleri 365 derece dönüyo
yatağınıda park yatak aldım. kullanmayı bırakınca kaldırıcam. yer kaplamasın diye

eee sonra küçülmedimi yaa :26: bende emzirme işi bitince geri toplar biraz die avunuyordum güyaa

bazlarının tekrar küçülüyor öyle bir iki arkadaşım var göğüsleri küçük hamileyken büyüyor daha sonrada tekrar eski halini alıyor öyle olabilr belki seninde...

saol tatlım, artık yarına kadar idare ediyim yarın arar sorarım geçmezse. ayy çok fecii bişiymiş.
cnm sen ne yaptın karar verdinmi anakucağına?

evet canım unnadodakini alıcam.
şöylece iyice soğutulmuş kocaman bir bardak sütü yudum yudum iç baya işe yarar

benim vucudumda birşey olmadı ama göğüslerim çok büyüdü ve çattllaaadıııı.çok fena alt kısımları ama üstten bişey gözükmüyor.nasıl diyim hani beş parmağınla çizmissin gibi şerit gibi.ama elimden bişey gelmiyor kremler yağlar sürdüm ilk baştan beri ama faydası olmadı.

canım anakucağın hayırlı olsun.bende ev için salıncak tipi bir anakucağı alıcam. graconunkileri baya tavsiye ediyolar. fiyatta uygun yer araştırıyorum..sen gittigidiyordanmı yapıyorsun alışverişlerini :44:

bazlarının tekrar küçülüyor öyle bir iki arkadaşım var göğüsleri küçük hamileyken büyüyor daha sonrada tekrar eski halini alıyor öyle olabilr belki seninde...

yok yaaa zaten büyükler hepten aldı başını gitti göğüslerim

evet canım......çok uygun şeyler olabiliyor

yaptırcacağım dolapı nacizane çizdim sade beyaz olacak.bu model daha kullanışlı diye düşünüyorum 3 kapılı olmasının yordan battaniyeler için falan

Son düzenleme:
sedasem dolabını sürgülü yaptırsana daha kullanışlı oluyor.

kızlar benim yüzümde sivilceler çıktı ve kırmızı leke kaldı. napcam ben ya. bi öneriniz var mı lekeler için:26:

Geçmiş olsun canım....

Maşallah bebişine zonoxcum... Hadi bakalım atlattın bunuda...Enfeksiyon çabuk geçer umarım tatlım....

kızlar iyi akşamlar herkese ;
hastalara acil şifalar inş..bende evde yanlız kendi kendime bakıyorum.bir sıcak çorba verenim yok yaaa.

Tatlım acil şifalar Dİlerim sanada geçmiş olsun...

kızlar çok fenayım ben çok fena midem ve yemek borum yanıyor. şimdiye kadar olmamıştı. bugünde dr a gittim bilseydim bunun içinde ilaç isterdim. ne içsem yarar acaba. soda yararmıki :44:

Canım soğuk süt iç.... GEçmiş olsun...

yaptırcacağım dolapı nacizane çizdim sade beyaz olacak.bu model daha kullanışlı diye düşünüyorum 3 kapılı olmasının yordan battaniyeler için falan

CAnım bende seninki gibi bir dolap düşünüyorum düşüncelerimi çizmişin valla... Beb beğendim tabi haliyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…