kızlar selam
herkes iyidir umarım. bir tek eylem arkadaşımızda sorun var sanırım. allah şifasını verin
bir de yeni arkadaşlar katılmış hepsi hoşgelmişler
bugün tahlil sonuçlarımız için hastaneye gittik
idrarımdaki lokosit ve epiteller azalmış
böbreklerde kum varmış ama su ile geçer dedi doktor
enfeksiyon için fitil verdi.
şekerim 75 çıktı referans 70-100 doktor şekerin yok dedi
oğlum 776 grm olmuşçok şükür bir sorun yok.
bu arada ben koçtaş tan dolabımı alıcam sanırım 180 cm e 60 derinlik beyaz renkte. bebek odası yapmıcam çünkü çocuklar (özellikle erkek çocukları) büyüyünce ilk okul çağında bebek odalarını istemiyorlar. bu nedenle park yatağını aldım, beyaz gardrop alıyorum ve odasında bazalı tek kişilik yatak var. perde, halısı ve aksesuarları ile bebek odası formu vermeyi düşünüyorum.
meraba kızlar nasıl gidiyo hamilelik.
bişey sorucam bu hafta ay olayı çok kafamı karıtırıyo şimdi biz 25 inci haftadayız yani 24+2 yiz 6 ay bitti 7 ci aya girdik demi?
kızlar çok fenayım bençok fena midem ve yemek borum yanıyor. şimdiye kadar olmamıştı. bugünde dr a gittim bilseydim bunun içinde ilaç isterdim. ne içsem yarar acaba. soda yararmıki :44:
eylemcim cnm çok geçmiş olsun. eğerki devamlı yatman gerekiyorsa yat cnm. bebekler iyi olsun yeterki biz herşeye katlanıcaz artık. Allah şifa versin tatlım. dualarım seninle
canım çok geçmiş olsun..doktorunu ara gaviscon şurup veriliyor genelde yanma için
canım sen büyüyor diye üzülüyorsun ben küçük diye üzülüyorum:)) ilk hamileliğimde göğüslerim büyür diye çok sevindim emzirirken falan ay hiç büyümedi öylece kaldı bundada aynı tık yok:)büyümediği içinde çatlamıyor sarkmyor allaha şükür birtek onun için seviniyorum biraz büyümesini isterim ama...
bence hala altıdayız..28 olmadan yediye girmiyoruz
zonox hoşgeldin
iyi haberlerle gelmişsin canım çok sevindim
Aaaa laflara bak sennn
Anaam bu cocuklar hakket cok akıllı yaaa..
Maaşallah
Benim kuzum gelmiş hosgelmişş
Cok rahatladım guzel haberler alınca...
Arda paşa, tosun paşa oluyor maasallah benim yegenime
Oda için seninle aynı fikirdeyiz hatta aynı eylemleri gerceklestirecegiz..
meraba kızlar nasıl gidiyo hamilelik.
bişey sorucam bu hafta ay olayı çok kafamı karıtırıyo şimdi biz 25 inci haftadayız yani 24+2 yiz 6 ay bitti 7 ci aya girdik demi?
maaşallah ardacığına canım..şeker yüklemesi mi yapıldı sana,yoksa 2 kere mi kan alıp bakıldı?geçmiş olsun bu arada...inş tekrar etmez enfeksiyonun...oda işi konusunda ben de senin gibi düşünüyorum...birkaç sene idare edip güzel bir oda yapacağım inş kızıma
hoşgeldin tatlım nerelerdesin ...iyi olmana çok sevindim maşallah arda paşa tosun paşa olma yolunda ilerliyor koç taş taki dolabın fiyatı ne kadar canım bende tekzen den 3 kapaklı dolap aldım adore nin 7 yıl garantili ve fiyatı 170 rtl taş gibi dolap nasıls 2-3 sene sonra oda alıcam oğluma şimdilik eşylarını koymak için o dolabı tercih ettik ona oda alınca o dolaba bizim fazlalıkları koyarız artık
pardon yanlış yere yazmışım.canım nisa çok güzel hayırlı olsun
canım bu sarı akıntı bendede var ama doktorum idrar tahlilindeki enfeksiyon hafif oldugu için ilaç felan vermedi ama benimde aklımı karıştırıyo
canım oğluşunun dolabı hayırlı olsun.nerdeyse bitirdin hazırlıkları bizde daha tık yok
canım bende seni merak etmiştim iyi haberlerine çok sevindim.dolabında hayırlı olsun
canım gözün aydınallaha şükür atlattın sayılır.
eee sonra küçülmedimi yaa :26: bende emzirme işi bitince geri toplar biraz die avunuyordum güyaa
saol tatlım, artık yarına kadar idare ediyim yarın arar sorarım geçmezse. ayy çok fecii bişiymiş.
cnm sen ne yaptın karar verdinmi anakucağına?
canım oto koltuğu değil evde kullansın diye.büyük kurtarıcı oluyormuş.....
ben evde kullanıcam.rahat etsin diye.
kullananda var oto koltuğunu evde ama ben kullanmıcam.bi tanıdığım vardı çocuğu oto koltuğunda uyutuyordu.hep çocuk ondaydı.sonra kaburgası çıktı bebeğin 2 aylıkken.zor yerine geldi.fazla vakit geçiriyorsu içinde.doktoru yasakladı sonradan.
benim aldığım anne kucağına yakın daha rahat öbürkünde iki büklüm oluyorlar.
oto için olanındanda alıcam 2li set olarak pusetle ama sadece bir yere giderken ve otoda kullanıcam.
bazlarının tekrar küçülüyor öyle bir iki arkadaşım var göğüsleri küçük hamileyken büyüyor daha sonrada tekrar eski halini alıyor öyle olabilr belki seninde...
canım anakucağın hayırlı olsun.bende ev için salıncak tipi bir anakucağı alıcam. graconunkileri baya tavsiye ediyolar. fiyatta uygun yer araştırıyorum..sen gittigidiyordanmı yapıyorsun alışverişlerini :44:
olabilir canım.bi düşüneyim..sedasem dolabını sürgülü yaptırsana daha kullanışlı oluyor.
İyi akşamlar kızlar
Bugün nihayet şeker yüklememi yaptırdım. 3 saat sürdü damardan 5 kere kan aldılar yarım saatlik arayla tam bir kabustu.açlıktan öldüm bi taraftanda yaptırmasaydım dedim. hamileliğin basından beri bu testler canıma okudu artık neyse bu son olur umarım. ve bundan sonra rutin kontrol dısında gitmem bir daha hastaneye öf içim karardı:84::84::84:
kızlar selam
herkes iyidir umarım. bir tek eylem arkadaşımızda sorun var sanırım. allah şifasını verin
bir de yeni arkadaşlar katılmış hepsi hoşgelmişler
bugün tahlil sonuçlarımız için hastaneye gittik
idrarımdaki lokosit ve epiteller azalmış
böbreklerde kum varmış ama su ile geçer dedi doktor
enfeksiyon için fitil verdi.
şekerim 75 çıktı referans 70-100 doktor şekerin yok dedi
oğlum 776 grm olmuşçok şükür bir sorun yok.
bu arada ben koçtaş tan dolabımı alıcam sanırım 180 cm e 60 derinlik beyaz renkte. bebek odası yapmıcam çünkü çocuklar (özellikle erkek çocukları) büyüyünce ilk okul çağında bebek odalarını istemiyorlar. bu nedenle park yatağını aldım, beyaz gardrop alıyorum ve odasında bazalı tek kişilik yatak var. perde, halısı ve aksesuarları ile bebek odası formu vermeyi düşünüyorum.
kızlar iyi akşamlar herkese ;
hastalara acil şifalar inş..bende evde yanlız kendi kendime bakıyorum.bir sıcak çorba verenim yok yaaa.
kızlar çok fenayım bençok fena midem ve yemek borum yanıyor. şimdiye kadar olmamıştı. bugünde dr a gittim bilseydim bunun içinde ilaç isterdim. ne içsem yarar acaba. soda yararmıki :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?