gercekden burda herkes cok ıyı 3 gunde bır psıkologum gelıyo dertlesıyoruz bıraz...
bır haftadır annem var daha once tek basıma kaldım ınan kalan ıcınde cok zor oluyo onun ıcın annemıde cok sıkmak ıstemıyorum burda hastabakıcılar yemegımı falan yatagıma getırıyorlar ıhtıyaclarımı alıyorlar..
banyo yasak o cok zor oluyo artık sabunlu havluyla falan ıdare edıyorum...
zıyerete gelenler cok oluyo sukur sureklı yattıgımıcın zıyaretcılerımede karısmıyorlar herkes ıstedıgı saatte gelıyo...
esıme gelınceee hıc sorma kıyamıyorum hıc ama fedakarlık boyle bısey ıste...annem hem eve yetısıyo bu ara hem bana yazık allah razı olsun ozanım cok sabırlıdır zaten semacıgım rabbım guzel yureklı kocamın kalbıne gore versın ıns herseyı ınan hergecırdıgımız hafta daha cok mutlu goruyorum onuo bana yetıyo...
ıns canım...nasıp aslında nıe olmasın benım balık burcuyla hıc aramyoktur ama kısmet hıcbır balık burcuyla gecınemedım bılmıyorum neden?????özlem483
aaa bak aklıma ne geldi şimdiii
sen 1 ay sonra kızına kavuşacaksın ya inş....
14 şubata denk gelse doğumun ne güzel olurdu değilmi
öyle olmasada kova yada balık burcumu olacak minnoşunnnn
öncelikle herkeze günaydın uyanamıyorum bir türlü akşam dizimi izleyeceğim diye uykusuz kaldım öyle bir geçer zamanki yi izleyen oldumu off osman beni çok üzdü ya uykum kaçtı gece
herkeze hayırlı gün olsun inşallah
canım ya tam anlayamadım ama ana kucağı alacaksın heralde unnadodan tatlım bende ona 2 gündür bakıyorum kırmızılı anakucağına kararsız kaldım ne yapsak alsakmı acep hoşuma gitti kaliteli mala benziyor
zonox canım o sivilceler bende de çıktı ve lekesi kaldı ufak ufak doğumdan sonra geçer dediler umarım geçer
ıns canım...nasıp aslında nıe olmasın benım balık burcuyla hıc aramyoktur ama kısmet hıcbır balık burcuyla gecınemedım bılmıyorum neden?????
ee sımdı subat sonu olursa mı kova olacak kuzum...
canım hoşgeldin nerelerdesin uzun zamandır girmiyorsun tehlike atlatmışsın aman allah korumuş aldıklarınızı güle güle kullanın bizde ay sonuna kadar alacağız bebk odasını inş.herkese merhabaaaaa
hasta olan arkadaslara çok gecmıs olsun dıyorum. eylemcıgım senın ıcın de dua edıcem. ben pzt gunu bankadan cıkıyordum cıkısta 3-4 basamak merdıven vardı acele cıkıyodum cok kotu dustum elım yuzuldu bıraz korktum bıraz ama bebek hareketını hıssedınce dr a gıtmedım aynı gece ve dun ıshal gıbıydım bır cay kasıgı turk kahvesıne bıraz lımon sıkıp ıctım hemen kesti aklınızda bulunsun. pzt de doktora gıdıcem hem rutın kontrol hem de şeker testi için aslında gectıgımız pzt gıdecektım yanı 2 gun once ama özel saglık sıgortası yenılenıyordu onu bekledım. bu arada ogluma odasını begendık inci tuncelden 6-7 yasına kadar yatabılecegı korumalı bır karyola ve sıfonyerını alıcaz ınsallah
canım bende bu hafta ayrıntılıda gördüm kızımı senin kızın gibi esniyodu sürekli bebeğim cd yi her sabah ve her akşam açıp açıp izliyorum :)kiloları dert etmeyeceğiz artık ne yapalım önüne geçemeyeceğiz nasılsa ben artık önemsemiyorum yakışıyoda kilo :)bende 23 haftadayım 6 kilo aldım şimdiye kadar yakıştığını sölüyo herkez sanada yakışmıştır eminim canımGeçen hafta ayrıntılı ultrasona girdim. Kızım iyiymiş çok şükür. Esnediğini, bacak bacak üstüne attığını gördüm :) İlk defa uzun uzun izledim, çok güzeldi. Ama ben 4 ayda 4 kilo almışken son ay 4 kilo daha almışım. Toplam aldığım kilo 8 oldu, korkmaya başladım(
canım neden 1 ay sonra alıyosun kızını kucağına anlamadım bişeymi kaçırdım ben farkında olmadanayyyy ıns semacıgım....
sureklı yattıgım ıcın hemsıreler yenı dogan bebeklerden getırıyo seveyım moralım duzelsın dıe allahım nasıl bı guzellık onlar ınsan bakmaya kıyamıyo rabbım bu guzellıgı ıns steyen herkese nasıp etsın....rabbımın bır kadına verebılecegı en buyuk nımet guzel allahım hepıızesaglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın meleklerımızı..
buldummm
dafnetuğbacım evet canım nania marka anakucağı otokoltuğunu alıcam.epey araştırdım o marka aklımdaydı zaten. internettede fiyatı 110-120 ye düşüyo en fazla. 90 gayet uygun. vede en önemlisi hem kaliteli hem güvenli.tüm güvenlik testlerinden geçmiş..kocamla aklmız yattı. siyahlıyıda ben alıcam
kızlar ben kactım bırsaat dedı dr um gunde dr sozu dınlıyorum bu ara cok kendınızecooooook ıyı bakın hoscakalın.....
canım hoşgeldin nerelerdesin uzun zamandır girmiyorsun tehlike atlatmışsın aman allah korumuş aldıklarınızı güle güle kullanın bizde ay sonuna kadar alacağız bebk odasını inş.
canım bende bu hafta ayrıntılıda gördüm kızımı senin kızın gibi esniyodu sürekli bebeğim cd yi her sabah ve her akşam açıp açıp izliyorum :)kiloları dert etmeyeceğiz artık ne yapalım önüne geçemeyeceğiz nasılsa ben artık önemsemiyorum yakışıyoda kilo :)bende 23 haftadayım 6 kilo aldım şimdiye kadar yakıştığını sölüyo herkez sanada yakışmıştır eminim canım
canım neden 1 ay sonra alıyosun kızını kucağına anlamadım bişeymi kaçırdım ben farkında olmadan
tamam tatlım bende indirimde olduğu günden beri kararsızdım baktımki sende sabah yazmışsın hemen sorayım dedim çok kaliteli belli kalite belgeside varmış bende kırmızıyı beğemndim hem kargo ücretide fazla yok ben hesapladım 102 tl ye gelio toplam bize ben işte bebk arabası alırsam onunda pusetli olanı alırsam dahamı ii kar elde ederim die düşündüm ama bebek arabasına hala karar veremedim sen ne yaptın cnm
kızlar ben kactım bırsaat dedı dr um gunde dr sozu dınlıyorum bu ara cok kendınızecooooook ıyı bakın hoscakalın.....
güzel haberlerle gelmişsin maşallah. kilo konusunda dikkat etGeçen hafta ayrıntılı ultrasona girdim. Kızım iyiymiş çok şükür. Esnediğini, bacak bacak üstüne attığını gördüm :) İlk defa uzun uzun izledim, çok güzeldi. Ama ben 4 ayda 4 kilo almışken son ay 4 kilo daha almışım. Toplam aldığım kilo 8 oldu, korkmaya başladım(
balcı, öncelikle geçmiş olsun kötü bir badire atlatmışsın. bebeğin oynuyorsa sorun yoktur içini ferah tut.ben sıvılcılerım ıcın gul suyu kullanıyorum canım cok ıyı geldı gece yatmadan gozlerıme degıdırmeden yuzumu gul suyuyla yıkıyorum ama sılmıyorum oyle kendı kendıne kuruyor markası şelale alkolsüz
hoşbulduk canımmmmm
semaysem özleme sordum ama okumadı heralde senin bilgin vardır neden şubatta doğum yapıo erkenmi alacaklar bebeği anlamadım
güle güleeeeee
kendine dikkat ettttt
hemşirelere selamımı ilet sana iyi baksınalr
yoksa hepimiz orayı istila ederizzzz
bebek arabası konusunda bende hala kararsızımönce travel sistem alayım diordum ama benim beğendiklerim çok pahalı..çünkü ben tamamen sökülenlerdne istiyordum..şuanki kararım ayrı ayrı almak..bi model beğendim geçenlerde bunuda seçeneklerime aldım bi bak istersen linkine
SUNNY BABY SB 790 PLO TEK YNL PUSET
büyük tekerlekli/aliminyum kasa/hafif/tam yatabilir olduğu için doğumdan itibaren kullanım.. tüm özellikler var..mağazalardan gidip incelicem bakalım
semaysem, dafnetuğba,
Benim kadar kilo alanlar olduğuna sevindim :) Evet kilo yakışıyor aslında güzelleştiriyor ama beş buçuk ayda 8 kilo alınca korktum valla. Ama canım yemek istiyor ne yapayım :))
hoşgeldin aramıza cnm bekleriz bundan sonra burda ben dahil birçok arkadaşım senin gibi muhasebedeyiz yoğunuz hep ama burası bağımlılık yapıo insana 2 fatura işleyip tekrar bakıyorum sayfaya :) benimde kızım olacak allah kucaklarımıza almayı nasip etsin inş.çalışacakmısın doğumdan sonraMerhaba Anne adayları ;
Sizleri ara sıra okuma fırsatım oluyordu ama bir türlü yazmaya fırsatım ve cesaretim olmadı..
Bende sizler gibi Allah kısmet ederse mayıs annesi olacağım 21+4 günlük hamileyim 5,5 yaşında canımdan çok sevdiğim bir oğlum var kısmetse ikinciside kız olacak Allah gönlüme göre verdi genç kızken bile hep isteğim kız evladım olmasıydı
Çalışıyorum hemde biraz yorucu bir şekilde muhasebe bölümündeyim özel bir şirketin..Oğlumda hiç bu kadar zorlanmamıştım ama bu sefer baya ağır geçiriyorum bakalım ne kadar daha dayanacağım işe gidip gelmeye..
Umarım bu sıcak sohbetlerinize bende dahil olurum bundan sonra..
Merhaba Anne adayları ;
Sizleri ara sıra okuma fırsatım oluyordu ama bir türlü yazmaya fırsatım ve cesaretim olmadı..
Bende sizler gibi Allah kısmet ederse mayıs annesi olacağım 21+4 günlük hamileyim 5,5 yaşında canımdan çok sevdiğim bir oğlum var kısmetse ikinciside kız olacak Allah gönlüme göre verdi genç kızken bile hep isteğim kız evladım olmasıydı
Çalışıyorum hemde biraz yorucu bir şekilde muhasebe bölümündeyim özel bir şirketin..Oğlumda hiç bu kadar zorlanmamıştım ama bu sefer baya ağır geçiriyorum bakalım ne kadar daha dayanacağım işe gidip gelmeye..
canım o şanssız benim ne yazık ki. bol su içiyorum. inşallah geçicek. şimdi vajinal fitil kullanıyorum. böbreklerimde de kum çıktı. doktorum günlük 3 lt su önerdi. sen nasıl oldun. konuşmuştuk senle böbreklerindeki büyümeyi? bu arada kolay gelsinselam kızlar bu osman benide mahfetti aksam aksam çocuklara şiddet ıugulayanları görünce kendimi kaybediyorum yaaf....
hazırlıklar alışverişler başladımı ben sepet yapıcam şeker sepeti hazırıda var ama kendim elimle yapmak istiyorum şekerler bitincede kızımın tarağını fırçasını koyarım içine bitsin sizede gösteririm internette çok güzel örnekleri var...
bi arkadaşımızın enfeksiyonu çıkmış ismini hatırlayamadım arkadaşım temizlikten değil endişelenme ne kadar temiz tutsanda oluyor ama suu tek çözümü oo ben de atlattım böbreklerimde problem çıktı büyyüme filan tek çare su su su bol bol su iç:)
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnMerhaba Anne adayları ;
seni daha çok sevindireyim mi
daha fazla alannımız bilem varrr
ortalama 5 ile 12 arası
haha sen canının istediğini yiyerek kilo almışsın
ben kendismi kasım kasım kastımmm
nerdeyse işyerinde yarı aç günü bitirdim
cıkkksss aldım yinede
o yzüden hiçç umrumda değil artıkkk
dün tartıldımmm 78 olmuşumm ..sabah tartıldımm 77
5 ocakta dr gittiğimde evde 75 kg idim
bak şimdi 3 haftada 2 kg almışımmmm
semaysem özleme sordum ama okumadı heralde senin bilgin vardır neden şubatta doğum yapıo erkenmi alacaklar bebeği anlamadım
dediğin gibi canım bende travel istiyorum ama kıyamıyorumda paraya araba işi birazdaha beklesin bakalım onu ayrıca araştırırım ama şu puseti bugün sipariş edicem bilgin olsun hatta ekleyeyim kızlarda bi baksın belki yorum yazan olur https://www.unnado.com/urun_detay.php?kampanya_id=260&urun_id=3523
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?