2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

evet kalana zor annene kıyamaman çok doğall
banyo konusunda idare edebildiğin kadar idare et allah yardım eder sana
özel odadasındır inş.
ohh gelen gidenin varsa çok iyi ziyaretçilerinede karışmamalarınada sevindimm
eşinede önce amiiinn diyelim...boncuğumuzuda koyalıımmmm ....
allah sabırlar versin allah ondan razı olsunn seni mutlu ettiği için :97::97:

ıns canım...nasıp aslında nıe olmasın benım balık burcuyla hıc aramyoktur ama kısmet hıcbır balık burcuyla gecınemedım bılmıyorum neden?????
ee sımdı subat sonu olursa mı kova olacak kuzum...

buldummm
dafnetuğbacım evet canım nania marka anakucağı otokoltuğunu alıcam.epey araştırdım o marka aklımdaydı zaten. internettede fiyatı 110-120 ye düşüyo en fazla. 90 gayet uygun. vede en önemlisi hem kaliteli hem güvenli.tüm güvenlik testlerinden geçmiş..kocamla aklmız yattı. siyahlıyıda ben alıcam

nasip tabi ama uygun zaman ne ise o olsunnn
yokya balıklar iyidir
sadece duygusal oluyolar o kadar başka kötü huylarınıda görmedimm
eşim kova müthiş hırslı çalışkan başarılı
o yzüden kova olmasını isterdim kızımın

kova burcu 21 ocak-19 şubat

balık burcu 20 şubat-20 mart

canım hoşgeldin nerelerdesin uzun zamandır girmiyorsun tehlike atlatmışsın aman allah korumuş aldıklarınızı güle güle kullanın bizde ay sonuna kadar alacağız bebk odasını inş.
canım bende bu hafta ayrıntılıda gördüm kızımı senin kızın gibi esniyodu sürekli bebeğim cd yi her sabah ve her akşam açıp açıp izliyorum :)kiloları dert etmeyeceğiz artık ne yapalım önüne geçemeyeceğiz nasılsa ben artık önemsemiyorum yakışıyoda kilo :)bende 23 haftadayım 6 kilo aldım şimdiye kadar yakıştığını sölüyo herkez sanada yakışmıştır eminim canım
canım neden 1 ay sonra alıyosun kızını kucağına anlamadım bişeymi kaçırdım ben farkında olmadan

tamam tatlım bende indirimde olduğu günden beri kararsızdım baktımki sende sabah yazmışsın hemen sorayım dedim çok kaliteli belli kalite belgeside varmış bende kırmızıyı beğemndim hem kargo ücretide fazla yok ben hesapladım 102 tl ye gelio toplam bize ben işte bebk arabası alırsam onunda pusetli olanı alırsam dahamı ii kar elde ederim die düşündüm ama bebek arabasına hala karar veremedim sen ne yaptın cnm

kızlar ben kactım bırsaat dedı dr um gunde dr sozu dınlıyorum bu ara cok kendınızecooooook ıyı bakın hoscakalın.....

semaysem, dafnetuğba,

Benim kadar kilo alanlar olduğuna sevindim :) Evet kilo yakışıyor aslında güzelleştiriyor ama beş buçuk ayda 8 kilo alınca korktum valla. Ama canım yemek istiyor ne yapayım :))

selam kızlar bu osman benide mahfetti aksam aksam çocuklara şiddet ıugulayanları görünce kendimi kaybediyorum yaaf....
hazırlıklar alışverişler başladımı ben sepet yapıcam şeker sepeti hazırıda var ama kendim elimle yapmak istiyorum şekerler bitincede kızımın tarağını fırçasını koyarım içine bitsin sizede gösteririm internette çok güzel örnekleri var...
bi arkadaşımızın enfeksiyonu çıkmış ismini hatırlayamadım arkadaşım temizlikten değil endişelenme ne kadar temiz tutsanda oluyor ama suu tek çözümü oo ben de atlattım böbreklerimde problem çıktı büyyüme filan tek çare su su su bol bol su iç:)

bebek arabası konusunda bende hala kararsızım önce travel sistem alayım diordum ama benim beğendiklerim çok pahalı..çünkü ben tamamen sökülenlerdne istiyordum..şuanki kararım ayrı ayrı almak..bi model beğendim geçenlerde bunuda seçeneklerime aldım bi bak istersen linkine

SUNNY BABY SB 790 PLO TEK YNL PUSET

büyük tekerlekli/aliminyum kasa/hafif/tam yatabilir olduğu için doğumdan itibaren kullanım.. tüm özellikler var..mağazalardan gidip incelicem bakalım

güzel haberlerle gelmişsin maşallah. kilo konusunda dikkat et son aylarda epey alıcaksın çünkü. ama tabi kafaya takma sonradan veriyorsun o kiloları allahtan. tatlı vs kesersen aslında düzenli kilo alırsın
balcı, öncelikle geçmiş olsun kötü bir badire atlatmışsın. bebeğin oynuyorsa sorun yoktur içini ferah tut.

ben de gül suyu alayım yoksa yüzüm sivilce haritası olcak. soal canım önerin için

güle güleeeeee
kendine dikkat ettttt
hemşirelere selamımı ilet sana iyi baksınalr
yoksa hepimiz orayı istila ederizzzz
semaysem özleme sordum ama okumadı heralde senin bilgin vardır neden şubatta doğum yapıo erkenmi alacaklar bebeği anlamadım

dediğin gibi canım bende travel istiyorum ama kıyamıyorumda paraya araba işi birazdaha beklesin bakalım onu ayrıca araştırırım ama şu puseti bugün sipariş edicem bilgin olsun hatta ekleyeyim kızlarda bi baksın belki yorum yazan olur https://www.unnado.com/urun_detay.php?kampanya_id=260&urun_id=3523

Merhaba Anne adayları ;

Sizleri ara sıra okuma fırsatım oluyordu ama bir türlü yazmaya fırsatım ve cesaretim olmadı..

Bende sizler gibi Allah kısmet ederse mayıs annesi olacağım 21+4 günlük hamileyim 5,5 yaşında canımdan çok sevdiğim bir oğlum var kısmetse ikinciside kız olacak Allah gönlüme göre verdi genç kızken bile hep isteğim kız evladım olmasıydı

Çalışıyorum hemde biraz yorucu bir şekilde muhasebe bölümündeyim özel bir şirketin..Oğlumda hiç bu kadar zorlanmamıştım ama bu sefer baya ağır geçiriyorum bakalım ne kadar daha dayanacağım işe gidip gelmeye..

Umarım bu sıcak sohbetlerinize bende dahil olurum bundan sonra..

semaysem, dafnetuğba,

Benim kadar kilo alanlar olduğuna sevindim :) Evet kilo yakışıyor aslında güzelleştiriyor ama beş buçuk ayda 8 kilo alınca korktum valla. Ama canım yemek istiyor ne yapayım :))

seni daha çok sevindireyim mi
daha fazla alannımız bilem varrr
ortalama 5 ile 12 arası
haha sen canının istediğini yiyerek kilo almışsın
ben kendismi kasım kasım kastımmm
nerdeyse işyerinde yarı aç günü bitirdim
cıkkksss aldım yinede
o yzüden hiçç umrumda değil artıkkk
dün tartıldımmm 78 olmuşumm ..sabah tartıldımm 77
5 ocakta dr gittiğimde evde 75 kg idim
bak şimdi 3 haftada 2 kg almışımmmm

hoşgeldin aramıza cnm bekleriz bundan sonra burda ben dahil birçok arkadaşım senin gibi muhasebedeyiz yoğunuz hep ama burası bağımlılık yapıo insana 2 fatura işleyip tekrar bakıyorum sayfaya :) benimde kızım olacak allah kucaklarımıza almayı nasip etsin inş.çalışacakmısın doğumdan sonra

merhaba aramıza hoşgeldiinnn
allah kalbine göre vermişşş ne güzell
evet kız anneleri olarak zorlanıyoruz başından beri yoğun bulantılar sıkıntılar atlattık ama çok şükür iyiyiz
şimdi tek sıkıntımız aldığımız kilolarrr
sen kaç kg aldınn
ilk hamileliğinle 2.arasındaki fark ne mesela ?

canım o şanssız benim ne yazık ki. bol su içiyorum. inşallah geçicek. şimdi vajinal fitil kullanıyorum. böbreklerimde de kum çıktı. doktorum günlük 3 lt su önerdi. sen nasıl oldun. konuşmuştuk senle böbreklerindeki büyümeyi? bu arada kolay gelsin
hoşgeldinnnnnnnnnnnnn ohh ne ala bir oğlan bir kız. Allah bana da nasip etsin inşallah. 2. bebeğim kız olur

ya ben de dün doktoruda tartıldım 58.500 ıktı botlu elbiseli halim. ordaki doktorun asistanıda 58 dedi. tabi tartıldığımda saat 15:00 t normalde evde pijamalarla 57 kiloyum. doktorumda normal dedi ama düşünceli baktı yüzüme, ben deçok mu acaba dedim:26::26: kilo almayı estetik için değil n.doğum yapmak için istemiyorum yahu

nasılsınız bakalım kuzularınız nasıl .... biz iyiyiz çok şükür oğlumla bende şu araba konusunda çok kararsızım

bende bugün halledicem bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…