kızz benimkide istiyo ama ben yok daha erken hele zor zamanı atlatalım öle diom benimkide hiç düşkün degildi aslında hatta yumurtlama dönemlerinde bile hadi hadi die die ben zorlardım ama şimdi istiyo ters gerçi benim adam ne desem tersini yaparben eşimi anlamıyorum dilek.her anlamda bana yaklaşmaya korkuyo ama çok istiyodu bebek.acaba bebeğe ve bana bişey olur korkusumu var yoksa ben hormanel değişim yüzündenmi böle hissediyorum anlamıyorum.normalde de donuk bir adamdır ama benmi abartıyorum kararsızımkaydirigubbakcemile3
inşallah hayırlı haberlerle gelirsin. benimde çok şükür bulantım yok bu güzel bişey değilmi, arada hafif bir baygınlık oluyor miğdemde o kadar, sık idrara çıkıyorum bide. kabız bendede yok. bence iyi düşünelim iyi olsun .. Herşey gönlümüzce olur inşallah..
merhaba arkadaslar bugün keseyi görebilmek için doktora gittim alttan muayene yaptı çok küçük kese gibi bir şey gördü ama emin olamadı pazt.günkü bhcg 764 tü.bu hcg ye göre normal küçük olması dedi.yarın tekrar gidip kan vereceğim bhcg normal ilerliyor mu ona bakacak dr. dua edin olur mu bir aksilik olmasın bu benim 3.gebeliğim ama çocuğum yok.eyvahedigeldismile
merhaba arkadaslar bugün keseyi görebilmek için doktora gittim alttan muayene yaptı çok küçük kese gibi bir şey gördü ama emin olamadı pazt.günkü bhcg 764 tü.bu hcg ye göre normal küçük olması dedi.yarın tekrar gidip kan vereceğim bhcg normal ilerliyor mu ona bakacak dr. dua edin olur mu bir aksilik olmasın bu benim 3.gebeliğim ama çocuğum yok.eyvahedigeldismile
sıkm a canını. bendende istemişti :) herşey normal çıktıolumunekankayizsmile
kızz benimkide istiyo ama ben yok daha erken hele zor zamanı atlatalım öle diom benimkide hiç düşkün degildi aslında hatta yumurtlama dönemlerinde bile hadi hadi die die ben zorlardım ama şimdi istiyo ters gerçi benim adam ne desem tersini yaparaslında bende istiyorum bazan rüyalarıma giriyo eşim öpüşürken uyanıyom :kedi::kedi:ama olsun bekliiceeezz ikimide hayırlı haberleri bi alalımda ben bişi duymuştum acaba doğruluk payı nedir bilmiyorum ama ilk dönemde kondom kullanmak sistit içinde iyiymiş hemde tıkaç oluyoya hani doguma kadar rahim agzında onun yumuşamasını özellikle ilk dönemde engelliyomuş.ama dedigim gibi doğruluk payı nedir bilmiyorum.
hoş geldin canım aramıza saglıkla kucagına alman dilegimle
canım haftalarımız yakın bende yarın gidicem dra kese için görünmezse beta yapılcak inş gözükür die dua ediyorum bende ama seninki gözükmediyse benimkide gözükmez.aman gözükmese bile betahcgde iyi artış olsun bebegim annecim ben burdayım merak etme iyiyim desinde o bile yeter canım .
aaammmiiiinnn canım inşşşinş cnm artık keseler gözüksün kalpler atsın çatır çatır hayırlısı ile doğuralım ......
amiiiiinnnn canım aminhoşbulduk teşekkürler.. aminnn inşallah hayırlısıyla alacağız hayatlarımızın yeni manalarını kucağımıza :)
Seninkisinde belki gözükür bhcg ilerledikçe demek ki sağlıklı gebelikler oluyor önemli olan bhcg nin normal bir şekilde artması ve dış gebelik falan olmaması .
huu millet nereye gittiniz kimseler kalmamış aaa
slm kızlar bende 5+5 günlük gebeyim a.s tam 5 haftalıkken dr.gittim kese göründü benden bazı tahliller istedi toxoplazma tahlillerimin ikiside negatif çıktı yani ne bağışıklığım var nede şu an öyle bir virüs var vücudumda.ama çok dikkatli olmam gerekiyormuş bunca yıldır o virüsle vücudum karşılaşmamış bu 9 ay boyunca bulurum ben bir yerlerden canım çok sıkkınnn :çok üzgünüm:
hiç canını sıkma iyi düşün güzel düşün neden böle düşünüosun?dua et yok şu anda dikkat edersin hastanelere girip çıkarken,dışarda yemek yemezsin,hasta insanların yanında durmazsın,dikkatin bu olur fazla insanlarla da öpüşme benim doktorum bana bunları söledi ki bende herşey normal hepimiz için virüs tehlikesi var.takma kafana sıkma canını iyi şeyler düşünn korkma korkmaki kortuğun başına gelmesin.düşünmeeeee:
huu millet nereye gittiniz kimseler kalmamış aaa
kızz benimkide istiyo ama ben yok daha erken hele zor zamanı atlatalım öle diom benimkide hiç düşkün degildi aslında hatta yumurtlama dönemlerinde bile hadi hadi die die ben zorlardım ama şimdi istiyo ters gerçi benim adam ne desem tersini yaparaslında bende istiyorum bazan rüyalarıma giriyo eşim öpüşürken uyanıyom :kedi::kedi:ama olsun bekliiceeezz ikimide hayırlı haberleri bi alalımda ben bişi duymuştum acaba doğruluk payı nedir bilmiyorum ama ilk dönemde kondom kullanmak sistit içinde iyiymiş hemde tıkaç oluyoya hani doguma kadar rahim agzında onun yumuşamasını özellikle ilk dönemde engelliyomuş.ama dedigim gibi doğruluk payı nedir bilmiyorum.
gülceza ama bende şimdi istiyorum öğrendiğimizden beri aydır istediğini bile sölemedi bu da gücüme gidiyor akşamları sıkıştırıyorum ohaoldumsmile şimdi korkuyorum dio.bende istemiosunki hiç nasıl bir korku diom iste de olmasın dimi ama:))))))))))))oda korkudan aklıma gelmio dedi hayır ilerleyen zamanlarda ben korkucam böle bölee doğum doğum sonrasına kadar epey zaman var ya soğursak birbirimizden ben ondan korkuyorum.kondom mevzusu doğru her türlü hijyen için nede olsa yeni oluşum var vucutta çok hassass bünye.
evet dışarıda yemek yemeyeceğim ama işin kötüsü ben hastanede çalışıyorum artık düşünmemeye çalışacağım hayırlısıyla bişey olmaz inş.
h.g. canım saglıkla kucagına alman dilegimle canını sıkma canım bişi olmıcanı düşün iyi ol bagışıklık sistemini güçlendiricei sebze ve meyveler ye allahın izniyle bişi olmaz umarım.slm kızlar bende 5+5 günlük gebeyim a.s tam 5 haftalıkken dr.gittim kese göründü benden bazı tahliller istedi toxoplazma tahlillerimin ikiside negatif çıktı yani ne bağışıklığım var nede şu an öyle bir virüs var vücudumda.ama çok dikkatli olmam gerekiyormuş bunca yıldır o virüsle vücudum karşılaşmamış bu 9 ay boyunca bulurum ben bir yerlerden canım çok sıkkınnn :çok üzgünüm:
sen gittin bizi burda bırakıp uyudun uyudun geldin biz sana sorduk mu:))mesai bitti tatlım çıkıcam ben sabah burdayımm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?