2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkür ederim semaysem, beni rahatlattın gerçekten :) zonox, sen de fazla almamışsın herhalde ama maşallah oğlun 800 grama yaklaşmış. Allah nazarlardan korusun. Benim ufaklık 500 gram :) Yarım kiloluk yemelik olmuş :)

canımmmm hoşgeldin sefalar getirdin
ne güzel tecrübeli bi annesin. senden de bi sürü şey öğrenebiliriz..ayrılma bi yere bundan sonra

nasılsınız bakalım kuzularınız nasıl .... biz iyiyiz çok şükür oğlumla bende şu araba konusunda çok kararsızım
aralcım hoşgeldin canım bizler iyiyiz şükür sen nasılsın ne yaptın taç için görüştünmü arkadaşımla canım :)
bende bugün halledicem bunu

ayy ne kadan mutlu oluyorum ya bebeğime bişeyler alınca allah bol para versin hep bizlerede alalım

rica ederim ne demek efendiimmmmm
zoniii
sen toplamda kaç gram aldınnnn
kilo demiyorum ha dikkatini çekeriimmmm

Ne güzel o zaman meslektaş olarak fazlayız desene:)) valla aslında baya yoğunluk var bizim işlerde ama yinede buraya yazmaktan kendimi alı koyamadım:)) ben 11 seneden beri aynı yerdeyim canım doğumdan sonrada devam edeceğim oğlum zaten ilkokula başlayacak kıızmada inşallah gönlüme göre birini bulursam ( tabii öncelikle tanıdıklardan) ona baktıracağım en azında 4 sene daha çalışırsam kendi isteğimle bile ayrılırsam tazminatımı alırım diyorum..

EVET bir hayli varız
bizlerde böyleyiz alışknalık yaptı burası bize
sabah işe gelir gelmez ilk işim kk girmek
allah gönlüne göre versin inş.
çok uzun zamandır aynı yerde olmak büyük avantaj
bende öyleydim ama şuanda şirket kötü durumda

hoşbuldum canım özelden mesaj yazıcam arkadaşına modeller çok güzel sağol canım bizde iyiyiz canım da bu gün birşeye takıldım sanki oğlumın hareketleri kasıklarımda bu durum beni biraz korkuttu acab servikal uzunluğummu kısaldı diye ay allah korusun ondan iraz tatsızım aslında dünde lover bu durumu somuştu bende nomal dr a sordum demiştim ama sonradan biraz bu duruma karşı hassasiyet oluştu ve bende öyle hissetmeye başladım bu da korkuttu beni dr randevum da pzt bekliycez artık zaten pzt vajinal serviks uzunluğuma baktıracam ayrıntılı yapan dr söylemişti

Aslında toplamda sadece 1 kg aldım ama bundan herşeyden çok çabuk yorulur oldum hele ilk 3 ay çok kötü geçti sürekli bulantı yediğim tek şey peynir ekmek elimi kaldıracak halim yoktu birde iş ile ev arası çok uzak iş mecidiyeköy ev kartalda yollarda mahvoldum gelip giderken..Oğlumda daha az bulantı yaşadım 3 aydan sonra geçti bunda halen devam ediyor bulantım(

slm kızlar biz geldik oğlumla :80:

cnm bebek arabasının özelliklerine baktım. ama bence alüminyum gövde olupta 9,8 kg olması biraz ağır değilmi. metal gövdelilerde bile o kiloyu rahat bulursun. alüminyumlara kıyasla metal olanları öneriyorlar. bu araba konusunda bence bu bebek mağazalarını önce bi gez. orda modellere bak aklına hangisi yatarsa internette daha ucuzunu bulursan sipariş ver. ama görmeden karar verme derim cnm.

cnm ben baktım anakucağına. bencede kaliteli duruyor. fiyatıda güzel. rapunzelde alacak sanırım. bence kaçırmayın.

tomurcuk82
cnm hoşgeldinnnn :80:

nasılsınız bakalım kuzularınız nasıl .... biz iyiyiz çok şükür oğlumla bende şu araba konusunda çok kararsızım

aral biz iyiyiz sen nasılsn tatlım.

kızlar benim yüzümde sivilceler çıktı ve kırmızı leke kaldı. napcam ben ya. bi öneriniz var mı lekeler için:26:
canım bende gülsuyu kullanıyorum rosense markası lekelerin rengini açtıgını söylediler gerçekten öyle.avcuma alıp yüzümü yıkar gibi sürüyorum kurulamıyorum yüzüm kendisi emiyor.hamileliktede en saglıklısı bu sanırım.
doguma kadar canım....
canım senden iyi haberler almak çok güzel bebişin erken dünyaya gelecek deneyimli anne olacaksın tavsiyelerini alırız artık
evet canım suda eriyen kalsiyum sandoz ne mucizeymiş ne krap kaldı nede kuyruk sokumu batması
canım geçmiş olsun

maşallah minnoşuna

ne güzel uzun bi süre aynı yerde çalışıo olmak ben iş yönüden hep bahtsızdım şimdiki işim iyi en azından tek değilim muhasebede niyetim çalışmak doğumdan sonra kızıma annem bakıcam benim ama tek kafamı kurcalayan yolun uzaklığı ve c.tesileri 4 e kadar çalışıo olmam bebeğime hiç vakit kalmayacak diyorum 1-2 ay bakayım eğer herşey yolunda giderse devam ederim işe şimdilik muallak yani eşim bana bırakıyor tamamen bana kalsa bebeği sen büyüt diyor ama para kazanmakta çok tatlı geliyor insana

hoşgeldinnnnnnnnnnnnn ohh ne ala bir oğlan bir kız. Allah bana da nasip etsin inşallah. 2. bebeğim kız olur

Hoşbuldum :)) İnşallah canım Allah herkesin gönlüne göre versin ..Ben hamiile kalınca çok dua ettim Önce sağlık eli ayağı düzgün olsun daha sonrada inşalah kızım olsun çok istedim..

yok artık 1 kilomuuu ne güzell
bebeğin sağlığıda iyiyse çok güzel yaa nasıl başardın bunu
başlardan beri burdaysan eğer bizim bulantı döneminde yediklerimizi okumuşsundur
off çok uzakmış işinle ev arası
sabah erken kalkman lazımmm bulantılı hallerinde çok zordu iyi bilirmmm
şuanda kullandığın ilaç varmı onlar bulantı yapıyor olmasınnn

hoşgeldinnn periii

kızlar benim bebişim tekmeyi çok aşagılara atıyor hep üçgen bölgemde hissediyorum sizinkiler nereye atıyor

canım ben aradım arkadaşımı dün söyledim seni yardımcı olurum dedi :) bu arada takma bence kafana bu kadar kuruntulu olmayalım bişey yoktur için rahat olsun bende zaman zaman kasıklarımda hissediyorum hatta ayrıntılıya girdiğimde sordum normal dedi kadın üzme canını sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…