canım şimdi aldım kırmızısını bakalım 1 haftaya gelir hem gr olarak azmış 2,5 kilo dio başka ürünlerde baktım 4-5 kilo ben zaten güçsüzüm bide bebeğimin kilosu taşıyamazdım hadi geç kalma sende al
hoşbuldum canım ana kucağını alacan mı unnado dan bnede siyahlı 92 tl liği alıcam galiba
zonox merhaba canım,gülsuyunu kullanmaya başladınmı faydası varmı? Uzunca bir süredir bendede var sorunlar cildim kuruyor pul pul dökülüyor yanagımın bir kısmı kıp kırmızı mınıcık sıvılcelı krem kullanmıyordum..Dr.da sormayı unuttum...Eger memnunsanız bende denemek istiyorum yaaaa
günaydın hatunlar;...
ece geçmiş olsun canım..
eskiye bakmadım kızlar hastalara şifa diliyorum. bende hastaneden geliyorum.ağzım burnum tıkalı.
gözlerimden burnumdan su geliyo.kocişten bulaştı banada hastalığı dışarda aramama gerek yok
kızlar burdan hemen sizinle bir bilgiyi paylaşayım kuyruk sokumum çok agrıyordu işe gitmek bile eziyet olmuştu bide her gece ayagıma kramp girmeye başladı bagırarak uyanıyodum nasıl şiddetliyse...doktorumu aradım kramp için magnezyum alayımmı dedim çünkü ben böyle durumlarda magnezyum içiliyor diye biliyordum.doktorum hayır kalsiyum sandoz c vitaminli olanını al dedi şaşırdım işe yarayacagını düşünmedim ama içmeye başladıgım andan itibaren ne kuyruk sokumu agrısı nede kramp kaldı baya bi sıkıntıdan kurtuldum.bu sıkıntıları yaşayan arkadaşlara duyrulur
geçmişteyim hala ..ben im bogazlar gitti bile...yapcak bir şey yok...sıcak su bal tarcın içiyorum hayyat ilaç içmem ..elevit bile içmedim sadece kanım düşük diye ette yemiyorum diye kan hapı içiyorum...fazal gezdim bu hafta üşüttüm..gerçi bulaşcı diyorlar ama ...dikkat et canım..
Canım benim hamileliğin başında kararmaya başlası şimdide büyüdüler damarlar gözüküyo ve karnımdan bebişin hareketlerini görebiliyorum canım...
maşallah canım bebeşinede sanada göğüslerim çok aşırı büyümedi gibi kararmda az biraz yeni oldu.olmasa nolur bilmiyorum ama insan merak ediyor işte..
bebek hareketlerinden kimse bahsetmeyince sorayım dedim çok sevindim.herkese maşallah boool tekmandolu günler diliyorum herekse.....
Evet tatlım zaten oralara bakmak şart öle yapcam....
canım hala devam ediyomu üzüldüm acil şifa inş. çalışınca dahada zor allah yardımcın olsun.teşk.ler bende iyiim çookkk şükürr
grip devam ediyoo ama iyiyimm
bana öye penyeyi bol al yıkaması kuruması zaman alıyoo
yedekelrin olsun dedi bilirkişi
3 lü havluda neler var
6 tane kese olması çok önemli ayrıcalık değil zaten keseyle yıkayamayız herhalde el kadar bebeği:26:
yıkasakta daha yumuşak bir keseyle yıkarız herhalde değilmi:78::78:
bunlar canım 3lü kese derken öyle değil havlu şeklinde küçük parçalar....acil cevap almam gerekiyor 30 dak....alayımmı 35 tl pamuk...
canım bende pek anlamadım kusura bakma bunlarla ne yapılıyor.kurulama havlusu 2 adetten bana fazla gibi geliyor.
Uploaded with ImageShack.us
ceren çoook geçmiş olsun bende antibiyotiğe devam ediyorum allah emanet olsun kuzularımız..günaydınnn günaydın günaydın güzel arkadaşlarım yine size yetişemiyorum
nasılsınız neler yapıyosunuz ?
kızlar ben hiç iyi değilim boğazım geçmiyor amoklavin bıd kullanıyorum ve gerçekten korkmaya başladım 1-2 tane alırsam geçer dedim ama pzt den beri geçmedi hap bitecek bebeğime zararı olurmu .. doktorum yazdı eczaneden alırken özellikle belitti eşim hamile kullanıcak diye ama yinede buğün çok tedirginim üstelik öksürük başladı çok da dikkat ediyorum.. rabbim bebeğime zarar vermöesin diye dua ediyorum..
Geçen hafta ayrıntılı ultrasona girdim. Kızım iyiymiş çok şükür. Esnediğini, bacak bacak üstüne attığını gördüm :) İlk defa uzun uzun izledim, çok güzeldi. Ama ben 4 ayda 4 kilo almışken son ay 4 kilo daha almışım. Toplam aldığım kilo 8 oldu, korkmaya başladım(
Ece ve Aral cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz için...
Bu arada Yasemincim sana da cok gecmiş olsun..
Aşı olalı 2 gun oldu kolum hala agrıyo..Geceleri o yuzden sol tarafıma hiç
yatamıyorum
Superi bende kan hapına basladıgımdan beri daha sık kusmaya basladım..
Hapı içerken nasıl dua ediyorum bi bilsen allahım nolur bulantım olmasın diye:18:
Bu arada aramıza yeni katılanlar var hosgelmişler..
Arada yazmayı yanıt vermeyi unuttuklarım varsa kusura bakmasınlar..
Hepinizi öpüyorumm
Esracım ne güzel ogluşunun odası hazır..Rabbim sag salim kucagına alabilmeyi nasip etsin..Kendini yorma..Özlemciğim bizden önce kavuşacak prensesine...Artık sen bizden önce görürsün minik mucizeyi...
Hosgeldinnn..O cilt kuruması hatta pul pul dökülmesi bende de var..vucudumda oluyor bu dökülmeler...
Sürekli Jhonson kullanıyorum ama bana mısın demiyo..Napcam hiç bilmiyorum yaa:26:
Hoşgeldin canım ne güzel olmuş oğlunun odası güle güle güzel günlerde kullanırsın inşallah park yatağın markası ne kaça aldınız
benmki sunny baby sanırım. çift yönlğ fln. çok içim sindi. park yatak aldım ben çok portatif. ama dediğin yatakta süper olur. benm odamda yeni bazalım var die park aldım bensaqğol canım bakayım sen ne marka aldın kaça aldın ben birde yatak konusunda park yataklara bir türlü ısınamadım o yüzden beyaz büyüyen karyola beğendim mdf ve bayagı kullanışlı yaptıracam daha doğrusu annem alıcak 450tl yatağı uyku setiyle 700 civarı snece ne yapayım
evet canım tok. kahvaltı bitince 1 kaşık. her öğünden sonra 1 kaşık aldımCanım tok karnınamı içtin ? ben bu hamileliğimde tatlıdan tiksindim yeni yeni yiyorum bende denesemmi acaba ?
maşallahhh. bebeğin iyi ya gerisi önemli değil. şeker için geç kalmazsınHerkese selam kızlar,
Bende detaylı ultrasonu çektirdim 22+3 de herşey yolundaydı bebegim saglıklıydı...
Ama dr değişikliği yaptım..Başka yere gitmeye karar verdim..
Ben bu ay sonu gitmek istiyordum aklıam takıldı 24-28 haftalarda şeker taraması yapılıyormuş sanırım geç kalmam değilmi ??
ehehe sana geliyorum semaysemben evde olsaydımm
pekmezi yer ilaçlarımı içmezdimm
pekmez direk kan yapıyor
çok faydalı
bende bari arada içiyim ama ancak hafta sonu yapabiliyorum
sabah evden çıkmadan sütümü içiyorum
sütün peşinden pekmez olmaz
akşamda eve gelince direk 1 bardak süt daha
tatlı çok yemiyorum ama tatlı şeyleri seviyorum arada yiyorummm
zonişşşş
öylede böylede ben 10 kg aldımm
en fazla 20 kg alarak doğuma giderim diyodum ki artık sanmıyorum
inş.25 ile doğuma giderimm
ben 3 haftada 2 kg almışım
ayda 3 kg desem
3x3 = 9 hadi 10 diyelimm
amman effff behhhhh
Ayy evet kızz..Mis gibi koklucam ben o kuzuyu
Cook saol canım hepimiz saglıkla mutlulukla kavusalım inşallah meleklerimize..
Şimdi Özlemin yanına gittin mi konusuyorum minik hanfendiyle..
Keyfi maasallah yerinde...Bi dogsun neler yapcam ben ona
güle güle kullansın çınar paşamız canım siyah dediğim ilk sıradaki içipitikareli gri olan bende akşam alıcal-m sanırım 10 tl kargo parası çokmuş yav ben aldığım giysilerde 3.40tl kargo bedeli ödemiştim demekkki her ürünün kargo ücreti farklı oluyorsiyahkı dediğin hangisi tatlım? aldım ben az önce ama kargo parası 10 lira verdim ya
geçmiş olsun beyaz akıntımı ? birde kaşıntın oluyor mu ara da ...bende de akıntı vardı bana da bakmadan 2 fitil verdi .. 1 tanesini kullandım ....
hayırlı olsun .. prensesinin odası resmi bekliyoruz
gülegüle kullan bayaa indirim yaptırmışsın ... bebişin cicileride çok uygun bence ..beyaz daa o kadar güzel yakışıyorki yeni doğanlara..bende hastane çıkışını beyaz aldım
Hoşgeldin canım ne güzel olmuş oğlunun odası güle güle güzel günlerde kullanırsın inşallah park yatağın markası ne kaça aldınız
rica ederiimmmmselam hoşgeldiiinnnn
hayırlı olsun maşallahh bebişine
24-28 hafta arası
benim dr 26 haftamda şeker yüklemesine çağırdı benii
dr neden değiştirdin ki ?
Semacım teşekkür ederim cevapladığın için...
Tedaviyle hamile kaldım gittiğim hastanenin dr memnundum ama dogum ücretleri ve muayene ücretleri biraz pahalı....En son deyalı ultrasona kadar gittim artık ben burdan ayrılıcam dedim dosyamı aldım..dogumu başka bir hastanede yapacagımdan dolayı eski doktoruma geçiş yaptım..En son detaylı ultrasona 10 ocakta gittim 22+3 de..Bende ocak sonunda gidersem geç kalmamış olurum sevindim....
hayırlısı olsunnn civciv
herşeyi bir anda yapmak kolay değil
inş.yeni gittiğin yerden memnun kalırsınnn
şeker testi için dr.beni ocağın son haftası çağırdı bilgin olsun geç değil yaniii
canım hala devam ediyomu üzüldüm acil şifa inş. çalışınca dahada zor allah yardımcın olsun.
yasemin
teşk ederimm çok sağoll
salgınmış bu haberim yoktu hergören söylüyor .
bugün 3.günüm
c vitaminiyle idare ediyorumm
bu şekilde ne zaman geçerse artıkk
burda sizinle olmak moral oluyo bana unutuyorum hastalığımı
maşallah kuzucuğuna kilo işini ne yapacağız bilmiyorum bende 9 kilo almışım..
şimdi dr söylesen 9 kg aldığını owwwwwww çok diyecek
hepimiz ortalama o kadar aldık
ee ama bu kadar kişinin hepsimi abartıyor kiloyu
benmki sunny baby sanırım. çift yönlğ fln. çok içim sindi. park yatak aldım ben çok portatif. ama dediğin yatakta süper olur. benm odamda yeni bazalım var die park aldım ben
evet canım tok. kahvaltı bitince 1 kaşık. her öğünden sonra 1 kaşık aldım
maşallahhh. bebeğin iyi ya gerisi önemli değil. şeker için geç kalmazsın
ehehe sana geliyorum semaysemben de hızla yaklaşıyorum. son aylarda duba olcam. aman napim veririz kiloları.
pekmezi dene 1 kaşık olsada. özellikle keçiboynuzunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?