2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

güle güle kullan canım iyi yapmışsın bizde akşam karar verip alıcaz sanırım

Hosgeldinnn..O cilt kuruması hatta pul pul dökülmesi bende de var..vucudumda oluyor bu dökülmeler...
Sürekli Jhonson kullanıyorum ama bana mısın demiyo..Napcam hiç bilmiyorum yaa:26:

[

hepinize çok geçmiş olsun kızlar.. Allah şifa versin en kısa zamanda

canım hala devam ediyomu üzüldüm acil şifa inş. çalışınca dahada zor allah yardımcın olsun.

ceren çoook geçmiş olsun bende antibiyotiğe devam ediyorum allah emanet olsun kuzularımız..

maşallah kuzucuğuna kilo işini ne yapacağız bilmiyorum bende 9 kilo almışım..

Esracım ne güzel ogluşunun odası hazır..Rabbim sag salim kucagına alabilmeyi nasip etsin..Kendini yorma..Özlemciğim bizden önce kavuşacak prensesine...Artık sen bizden önce görürsün minik mucizeyi...

Esracım ne güzel ogluşunun odası hazır..Rabbim sag salim kucagına alabilmeyi nasip etsin..Kendini yorma..Özlemciğim bizden önce kavuşacak prensesine...Artık sen bizden önce görürsün minik mucizeyi...

Ayy evet kızz..Mis gibi koklucam ben o kuzuyu
Cook saol canım hepimiz saglıkla mutlulukla kavusalım inşallah meleklerimize..
Şimdi Özlemin yanına gittin mi konusuyorum minik hanfendiyle..
Keyfi maasallah yerinde...Bi dogsun neler yapcam ben ona

Hosgeldinnn..O cilt kuruması hatta pul pul dökülmesi bende de var..vucudumda oluyor bu dökülmeler...
Sürekli Jhonson kullanıyorum ama bana mısın demiyo..Napcam hiç bilmiyorum yaa:26:

Nıveanın bebe yağını vücuduma bende kullanıyorum..Memnumum ama yüzüme kullanmadım..Yüzüm için gülsuyunu kullanmak istiyorum ama kararsızım..

benmki sunny baby sanırım. çift yönlğ fln. çok içim sindi. park yatak aldım ben çok portatif. ama dediğin yatakta süper olur. benm odamda yeni bazalım var die park aldım ben
Canım tok karnınamı içtin ? ben bu hamileliğimde tatlıdan tiksindim yeni yeni yiyorum bende denesemmi acaba ?
evet canım tok. kahvaltı bitince 1 kaşık. her öğünden sonra 1 kaşık aldım
maşallahhh. bebeğin iyi ya gerisi önemli değil. şeker için geç kalmazsın
ehehe sana geliyorum semaysem ben de hızla yaklaşıyorum. son aylarda duba olcam. aman napim veririz kiloları.

pekmezi dene 1 kaşık olsada. özellikle keçiboynuzunu

Kızzlar niye sesiniz cıkmıyooo..
Cok mu iş yuklediler size ayoll
Cerenliyagmur canımmm cok gecmiş olsun..Şu gripte bi bırakmadı peşini...
Tez zamanda iyi olursun inşallah

Evet esracım ben istanbuldayım özleme yanlızca telefonla destek olabiliyorum..Ama sesi çok iyi geliyro her defasında kuzucuğuda maşallah iyiymiş 600 gr olmuş sevindim..Rabbim cümlemize hayırlısı ile kucağımıza alabilmemizi nasip etsin inşallah...Bende heyecanla bekliyorum prenseslerimizi....
Rabbim oğluşunun odasını iyi günlerde kullanmayı nasip etsin...Çogu gitmiş azı kalmış hadi iyiyisin....Ben daha detaylı alışverişine çıkamadım..Çalışıyorum

siyahkı dediğin hangisi tatlım? aldım ben az önce ama kargo parası 10 lira verdim ya
güle güle kullansın çınar paşamız canım siyah dediğim ilk sıradaki içipitikareli gri olan bende akşam alıcal-m sanırım 10 tl kargo parası çokmuş yav ben aldığım giysilerde 3.40tl kargo bedeli ödemiştim demekkki her ürünün kargo ücreti farklı oluyor

nevracım senin bahsettiğin sanırım biraz enfeksiyon gibi kaşıntıda varsa aynenkullan benimki farklı biraz. sarı yeşil su gibi akıntı 2 li bir fitil verdi.arada oluyor sürekli değil ama kesilmedi hiç..

Hoşgeldin canım ne güzel olmuş oğlunun odası güle güle güzel günlerde kullanırsın inşallah park yatağın markası ne kaça aldınız

Cook tesekkur ederiz teyzesi...
Park yatagın markası BABY ROSE..
135 TL ye aldık

slm kızlar ben geldim biraz mutfakta sandelyede dinlendim ama nafile.. şimdide karnım inanılmaz şişti balon gibi oldu gerildi ve müthiş rahatsız etmeye başaldı oofff sıkıldım valla hastalığım hafifledi şimdi belim karnım,kuyruk sokumum nasıl huzursuzluk veriyor anlatamam ... buğün akşam olurmu_?

sizleride sıkıyorum konularınıza dahil olamıyorum inanın dermanım yok...

sağol canım fikrin için bende sunny baby ler bakayım bende karyolamı yaptırtayım o zaman zonoxcum ana kucağı aldın mı aldıysan onu nerden aldın kaça aldın

özlemcim bebeğin sağlıklı ise önemli olan bu sende biliyosun..herşey geçecek inş.
allah emanet ol bebeğinle..

kızlar magnezyum suda eriyen vermişti dr. kasılmalar için kramplar için günde 2 defa demişti.ama ben 1 kere alıyorum.dr.a dedimki almak istemiyorum muz yiyorum diye...
fazla meyve tüketme şeker ve kilo için magnezyumda günde 2 kere al bir zararı yok demişti.
faydası var demişmiydi acaba? tırsıyorum biraz ben o tozdan ...
günde 2 mi 1 mi alıyosunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…