2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba Canım
Kendi çocuğana bakmak gibi harika bişey yoktur ama nabalım çalışmadanda olmuyor.sen bakarsın duruma göre belkide ayrılamıcaksın bebişinden hayırlısı olsun sağlıklı olsun

inşallah hiçbir sorun çıkmaz canım zaten olsaydı ayrıntılıdada söylerdi dr içini ferah tut..sayenizde daha iyi hissediyorum çok sağolun..

duncan;çok teşekkürler canım duaların için sağol,inşallah bebişim bunuda atlatıcak..
Sen doktorların söylediklerini dinle ve istirahat et.Daha iyi olacağını düşün ve dikiş atılmasına gerek kalmayacağını.Sen ve bebeğin için dua edeceğim.
hiç kalkmadan yatıyorum canım sadece wc için kalktım şimdiye kadar..duaların için sağolasın allah razı olsun..
çok teşekkür ederim cerencim özlem içinde sürekli dua ediyorum bebeğim iyi olsun ben herşeye razıyım
gülesram sağol canım inşallah güzel günlerde vaybe diye anarız bu olumsuzlukları herşeyde bi hayır vardır..sayenizde moralim yerine geldi gerçekten annecimde gelicek birazdan daha iyi olcam..
sağol arkadaşım dualarınız benim için çok önemli sanada çook geçmiş olsun canım..
sağol su peri yatıyorum bakalım 15 günü bi atlatalım sağ sağlim dr bile şaşırcak bize normal diycek inanıyorum ben..sanada geçmiş olsun canım bende gaviscon şurup öneririm çok rahatlatıyor gerçekten..

sağol ececim annem birazdan gelir allah başımızdan eksik etmesin..

sağol canım benim desteğin için bende dr u aradım o da kanama ya da ağrı yoksa sorun yoktur bebek ters dönmüştür dedi ben ayın 8 i nde detaylıya girdiğimde servikal uzunlık karından ölçüldü ve 40mm çıktı dr normal demişti ama vajinal ölçtür 15 gün sonra demişti dr uma bu durumu sordum bu kadar kısa sürede o uzunluk kısalmaz dedi biraz rahatldım çok şükür arkadaşınla iletişime geçicem çok sağol canım su perisi hoşbuldul canım iyiyiz çok şükür eymenim nasıl sen nasılsı yanmaların geçtimi

nasılsınız bakalım kuzularınız nasıl .... biz iyiyiz çok şükür oğlumla bende şu araba konusunda çok kararsızım
hoşgeldin canım.

çift yönlü
tam yatabilir
hafif
tekerlekleri 365 derece dönebilen tercih et canım. marka mühim değil. çünkü maksimum 2 sene kullanıcak bebeğin. sonra baston bebek arabası kullanıcaz
aslında 4 kilo aldım. gören hiç almamışsın sadece göbek var diyo ama bakalım son aylarda duba olucak mıyız ehehehe. bebişim 800 grm a yakın (son 2 haftada almış) 2 hafta önce 450 grmdı. amniyon sıvısı 800 grm. zaten 1.5 bebek ve sıvısı sanırım
rica ederim ne demek efendiimmmmm
zoniii
sen toplamda kaç gram aldınnnn
kilo demiyorum ha dikkatini çekeriimmmm
kuşum kilo aldım 4 kilo ama bebek ve suyu 1.5 sanırım. ama bakma sen bana hızla alıyorum ben de
canımmm gül suyunda kesin kararımı verdim. akşamları nemlendirici sürüp yatıyorum ama şimdi gül suyu ile yıkıcam ve nemlendirici kullancam. inşallah geçer lekelerim:26:

yeni gelenler hoşgeldilerrrrrrrrrrrrrr

hoşbulduk semaysem. nasılsın? işyerinde son durum nedir?

teşk.ler
allaha şükürler olsun iyiyim
grip devam ediyor ama iyiyim
şirket devir işlemleri için alıcılardan onay bekliyolar bakalım nasip
bekliyorum
dua ediyorum ssk süremi burda doldurabilmek için:97::97:

hoşgeldin canım nasılsın tekrardan geçmiş olsun rabbim bol şifalar versin rabbim sabrını arttırsın kuzunu sana bağışlasın benimde detaylıda o uzunluk 4 cm çıkmıştı dr 2 cm altına düşerse sıkı takibi gerek demişti ve 15 gün sonra vajinal ölçtür demişti bende beebğimin hareketlerini kasıklarda hissedince bugün korktum biraz o uzunlulk kısaldımı diye sen nerde hissediyorsun bebek hareketlerini ve vajinal ölçülme ile karından ölçülme aynımı çıktı kusura bakma kafanı şişirdim

çok sağol güzeller güzeli zonişim bakayım o özelliklerdeki arabalara avatarına güzelliğini eklemişsin

hepinize tünaydınlar kızlar,herkesler iyidir inşallah

tünaydııınnnnnnnnnnnn

kızlar belki inanmıcaksınız ama ben 2 3 haftadır üzüm pekmezi ve keçiboynuzu pekmezi yedim 2 3 kaşık günlük ve bebeğin kilosuna direkt etki etti.

bir diğer konu. anadolu yakasında devlet hastanelerinde ücretsiz pilates veren bir yer biliyor musunuz:26:

aral saol tatlım bizde iyiyiz çok şükür bugün daha iyiyim, yanmam yok ama korkuyorum. acaba magnezyum içtim omu yaptı bilmiyorum. :44:

Canım benimde yolum çokm uzun günde toplam 3 -3,5 saatim yollarda geçiyor benimde oğluma annem baktı 2,5 yaşınada kadar ondan sonrada kreşe devam etti halende aynı kreşte devam ediyoruz ..cumartesileri çalışman kötü bence çalışan bir bayanının hele hele bebeişi varsa çalışmasın ya( şirketinle konuşsan belki cumartesi senin gelmemem konusunda yardımcı olmazlarmı?

ooff:26::26:
ayoll birde onalrı yesemmm ben nolurummm bilmiyorumm
sen ye sana afiyet olsunnnn
hatta mümkünse katkısız olanlarından ye
pekmezi sulandırıp bardakla bile içebilirsinn

Bu arada kızlar çok hızlısınız yetişemiyoırum size:))

canım zaten ben kilolu başladım aslında şuan bakılınca çokta zayıf görünmem hele karnım kocaman 2.lerde daha çabuk büyüyor karın dedikleri doğru ..
Şuan evelit ve Ferrum fortu kullanıyorum ..Birde sabahları naneli polo şekerim olmadan asla otobüse binemiyorum:))

çok sağol güzeller güzeli zonişim bakayım o özelliklerdeki arabalara avatarına güzelliğini eklemişsin
saol canım:78:
sunny baby de çok uygun arabalar var. tavsiye ederim aral'cım
ooff:26::26:
ayoll birde onalrı yesemmm ben nolurummm bilmiyorumm
sen ye sana afiyet olsunnnn
hatta mümkünse katkısız olanlarından ye
pekmezi sulandırıp bardakla bile içebilirsinn

kız sadece 1 tatlı kaşıpı ye. sabah öğle akşam 1 tatlı kaşığı yeter. almazsın kilo. tatlı yeme günlük bunlardan al

saqğol canım bakayım sen ne marka aldın kaça aldın ben birde yatak konusunda park yataklara bir türlü ısınamadım o yüzden beyaz büyüyen karyola beğendim mdf ve bayagı kullanışlı yaptıracam daha doğrusu annem alıcak 450tl yatağı uyku setiyle 700 civarı snece ne yapayım

bakalım canım günlük süt iznimi vermeyin onun yerine c.tesileri gelmeyim diyeceğim süt iznimi verselerde çok zor olacak servis yada kendi aracımla gelmek zorundayım buraya e hergün araçla çıkarsam benzim yetiştiremem onun için süt zini kullanmaktansa h.sonu gelmemek daha mantıklı gibi bakalım gün ola harman ola
hoşbuldum canım ana kucağını alacan mı unnado dan bnede siyahlı 92 tl liği alıcam galiba
aralcım bende alıyorum bende :):):)kırmızısını

kırmızısı çok tatlı güle güle kullansın prenses nisa ...

Canım tok karnınamı içtin ? ben bu hamileliğimde tatlıdan tiksindim yeni yeni yiyorum bende denesemmi acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…