ne güzel uzun bi süre aynı yerde çalışıo olmak ben iş yönüden hep bahtsızdım şimdiki işim iyi en azından tek değilim muhasebede niyetim çalışmak doğumdan sonra kızıma annem bakıcam benim ama tek kafamı kurcalayan yolun uzaklığı ve c.tesileri 4 e kadar çalışıo olmam bebeğime hiç vakit kalmayacak diyorum 1-2 ay bakayım eğer herşey yolunda giderse devam ederim işe şimdilik muallak yani eşim bana bırakıyor tamamen bana kalsa bebeği sen büyüt diyor ama para kazanmakta çok tatlı geliyor insana
hoşgeldin canım. biz iyiyiz çok şükür. ya sen?
inşallah hiçbir sorun çıkmaz canım zaten olsaydı ayrıntılıdada söylerdi dr içini ferah tut..sayenizde daha iyi hissediyorum çok sağolun..canım bende c.tesi gidicem doktorda randevum var vajinal muayene dedi bana heralde buna bakıcak bakalım temiz çıkar inş.gerçi ayrıntılıyı dün yaptırdım ordaki doktora sordum normal dedi umarım iyi olacaksın cnm
hiç kalkmadan yatıyorum canım sadece wc için kalktım şimdiye kadar..duaların için sağolasın allah razı olsun..Sen doktorların söylediklerini dinle ve istirahat et.Daha iyi olacağını düşün ve dikiş atılmasına gerek kalmayacağını.Sen ve bebeğin için dua edeceğim.
çok teşekkür ederim cerencim özlem içinde sürekli dua ediyorum bebeğim iyi olsun ben herşeye razıyımçook çok geçmiş olsun canım moralini yüksek tut özlemde senin gibi yatıyor hastanede bebeğin sana tutunur inşallah olsun sende son 3 ayını hastanede geçir yeterki sağlıkla kucağına al canım..
sedasemm ana kucağı harika bayıldım güle güle kullan canım
gülesram sağol canım inşallah güzel günlerde vaybe diye anarız bu olumsuzlukları herşeyde bi hayır vardır..sayenizde moralim yerine geldi gerçekten annecimde gelicek birazdan daha iyi olcam..Eylem59....Cook gecmiş olsun canımm..
Öncelikle sürekli yatman gerektigini söylemeden edemicem..
Özlem burda olsa o daha güzel izah ederdi gerci..Özlem yatagında bile hafif kaykılarak oturmuyo hep yatıs pozisyonu..Sende nolur cook dikkat et kendine...Sadece wc için kalk yataktan...
Rabbim seni ve melegini korusun..Ve moralini hep yuksek tut tatlım...İnan bugunler su gibi akıp gececek..Sen melegini kucagında uyuturken vay bee ne gunlerdi diceksin...
sağol arkadaşım dualarınız benim için çok önemli sanada çook geçmiş olsun canım..kızlar iyi akşamlar herkese ;
hastalara acil şifalar inş..bende evde yanlız kendi kendime bakıyorum.bir sıcak çorba verenim yok yaaa.
insan böyle zamanda sıcak çorbaya hasret kalıyor.kimseden fayda yok valla aşkımdan başka...
semacım, dafnetuğba teşekkürler canım..
ada ve azade de bir anlamı var demekki bu ismi isteyenler için, sonuçta seninde en sevdiklerin...
ad hayırlı olsun bahtı güzel olsun inş.
aral bende epeydir var bu durum üstelik sulu ama dikkat ettim fazla yoruluunca oluyor.dr. mu değiştirmiştim bu konuyu sorunca fitil verdi 2 kullanımlık, erken doğuma sebebiyet verebilirmiş ileri derece olursa.bilgi cereyim dedim fazla olursa dr. la konuş..
bebek odan hayırlı olsun canım güzel günlerde kullanın inş.
hasta olacak gibiysen aman haaa önlemini al.istirahat çok önemli..
dün bende kabul edemiyordum her tarafım dökülüyordu. bu gün hastaneye gitmek zorunda kaldım aşkımıda işinden ettim..:2:
eylem cim çook geçmiş olsun. dualarım senin için canım. merak etme rabbim meleğini korur hemde senden daha iyi korur.allaha emanet olun..
sağol su peri yatıyorum bakalım 15 günü bi atlatalım sağ sağlim dr bile şaşırcak bize normal diycek inanıyorum ben..sanada geçmiş olsun canım bende gaviscon şurup öneririm çok rahatlatıyor gerçekten..kızlar çok fenayım bençok fena midem ve yemek borum yanıyor. şimdiye kadar olmamıştı. bugünde dr a gittim bilseydim bunun içinde ilaç isterdim. ne içsem yarar acaba. soda yararmıki :44:
eylemcim cnm çok geçmiş olsun. eğerki devamlı yatman gerekiyorsa yat cnm. bebekler iyi olsun yeterki biz herşeye katlanıcaz artık. Allah şifa versin tatlım. dualarım seninle
pardon yanlış yere yazmışım.canım nisa çok güzel hayırlı olsun
canım bu sarı akıntı bendede var ama doktorum idrar tahlilindeki enfeksiyon hafif oldugu için ilaç felan vermedi ama benimde aklımı karıştırıyo
canım çok geçmiş olsun sürekli yat annecigin sana baksın
ayyy çok güzel bu oto koltuguda oluyomu?
canım oğluşunun dolabı hayırlı olsun.nerdeyse bitirdin hazırlıkları bizde daha tık yok
canım bende seni merak etmiştim iyi haberlerine çok sevindim.dolabında hayırlı olsun
sağol canım benim desteğin için bende dr u aradım o da kanama ya da ağrı yoksa sorun yoktur bebek ters dönmüştür dedi ben ayın 8 i nde detaylıya girdiğimde servikal uzunlık karından ölçüldü ve 40mm çıktı dr normal demişti ama vajinal ölçtür 15 gün sonra demişti dr uma bu durumu sordum bu kadar kısa sürede o uzunluk kısalmaz dedi biraz rahatldım çok şükür arkadaşınla iletişime geçicem çok sağol canım su perisi hoşbuldul canım iyiyiz çok şükür eymenim nasıl sen nasılsı yanmaların geçtimicanım ben aradım arkadaşımı dün söyledim seni yardımcı olurum dedi :) bu arada takma bence kafana bu kadar kuruntulu olmayalım bişey yoktur için rahat olsun bende zaman zaman kasıklarımda hissediyorum hatta ayrıntılıya girdiğimde sordum normal dedi kadın üzme canını sen
hoşgeldin canım.nasılsınız bakalım kuzularınız nasıl .... biz iyiyiz çok şükür oğlumla bende şu araba konusunda çok kararsızım
aslında 4 kilo aldım. gören hiç almamışsın sadece göbek var diyo ama bakalım son aylarda duba olucak mıyız ehehehe. bebişim 800 grm a yakın (son 2 haftada almış) 2 hafta önce 450 grmdı. amniyon sıvısı 800 grm. zaten 1.5 bebek ve sıvısı sanırımTeşekkür ederim semaysem, beni rahatlattın gerçekten :) zonox, sen de fazla almamışsın herhalde ama maşallah oğlun 800 grama yaklaşmış. Allah nazarlardan korusun. Benim ufaklık 500 gram :) Yarım kiloluk yemelik olmuş :)
kuşum kilo aldım 4 kilorica ederim ne demek efendiimmmmm
zoniii
sen toplamda kaç gram aldınnnn
kilo demiyorum ha dikkatini çekeriimmmm
canımmm gül suyunda kesin kararımı verdim. akşamları nemlendirici sürüp yatıyorum ama şimdi gül suyu ile yıkıcam ve nemlendirici kullancam. inşallah geçer lekelerim:26:canım bende gülsuyu kullanıyorum rosense markası lekelerin rengini açtıgını söylediler gerçekten öyle.avcuma alıp yüzümü yıkar gibi sürüyorum kurulamıyorum yüzüm kendisi emiyor.hamileliktede en saglıklısı bu sanırım.
hoşbulduk semaysem. nasılsın? işyerinde son durum nedir?
inşallah hiçbir sorun çıkmaz canım zaten olsaydı ayrıntılıdada söylerdi dr içini ferah tut..sayenizde daha iyi hissediyorum çok sağolun..
duncan;çok teşekkürler canım duaların için sağol,inşallah bebişim bunuda atlatıcak..
hiç kalkmadan yatıyorum canım sadece wc için kalktım şimdiye kadar..duaların için sağolasın allah razı olsun..
çok teşekkür ederim cerencim özlem içinde sürekli dua ediyorum bebeğim iyi olsun ben herşeye razıyım
gülesram sağol canım inşallah güzel günlerde vaybe diye anarız bu olumsuzlukları herşeyde bi hayır vardır..sayenizde moralim yerine geldi gerçekten annecimde gelicek birazdan daha iyi olcam..
sağol arkadaşım dualarınız benim için çok önemli sanada çook geçmiş olsun canım..
sağol su peri yatıyorum bakalım 15 günü bi atlatalım sağ sağlim dr bile şaşırcak bize normal diycek inanıyorum ben..sanada geçmiş olsun canım bende gaviscon şurup öneririm çok rahatlatıyor gerçekten..
sağol ececim annem birazdan gelir allah başımızdan eksik etmesin..
hoşgeldin canım.
çift yönlü
tam yatabilir
hafif
tekerlekleri 365 derece dönebilen tercih et canım. marka mühim değil. çünkü maksimum 2 sene kullanıcak bebeğin. sonra baston bebek arabası kullanıcaz
aslında 4 kilo aldım. gören hiç almamışsın sadece göbek var diyo ama bakalım son aylarda duba olucak mıyız ehehehe. bebişim 800 grm a yakın (son 2 haftada almış) 2 hafta önce 450 grmdı. amniyon sıvısı 800 grm. zaten 1.5 bebek ve sıvısı sanırım
kuşum kilo aldım 4 kiloama bebek ve suyu 1.5 sanırım. ama bakma sen bana hızla alıyorum ben de
canımmm gül suyunda kesin kararımı verdim. akşamları nemlendirici sürüp yatıyorum ama şimdi gül suyu ile yıkıcam ve nemlendirici kullancam. inşallah geçer lekelerim:26:
yeni gelenler hoşgeldilerrrrrrrrrrrrrr
hoşgeldin canım.
çift yönlü
tam yatabilir
hafif
tekerlekleri 365 derece dönebilen tercih et canım. marka mühim değil. çünkü maksimum 2 sene kullanıcak bebeğin. sonra baston bebek arabası kullanıcaz
aslında 4 kilo aldım. gören hiç almamışsın sadece göbek var diyo ama bakalım son aylarda duba olucak mıyız ehehehe. bebişim 800 grm a yakın (son 2 haftada almış) 2 hafta önce 450 grmdı. amniyon sıvısı 800 grm. zaten 1.5 bebek ve sıvısı sanırım
kuşum kilo aldım 4 kiloama bebek ve suyu 1.5 sanırım. ama bakma sen bana hızla alıyorum ben de
4 kiloyu ben geçen ay almıştımmm
inş.sen fazla almazsınnn
canımmm gül suyunda kesin kararımı verdim. akşamları nemlendirici sürüp yatıyorum ama şimdi gül suyu ile yıkıcam ve nemlendirici kullancam. inşallah geçer lekelerim:26:
bu lekeler gebelik lekelerimi zonoxxx
inş. leke değildir
bepanthene nemlendirici tavsiye ederimm
yeni gelenler hoşgeldilerrrrrrrrrrrrrr
hepinize tünaydınlar kızlar,herkesler iyidir inşallah
ne güzel uzun bi süre aynı yerde çalışıo olmak ben iş yönüden hep bahtsızdım şimdiki işim iyi en azından tek değilim muhasebede niyetim çalışmak doğumdan sonra kızıma annem bakıcam benim ama tek kafamı kurcalayan yolun uzaklığı ve c.tesileri 4 e kadar çalışıo olmam bebeğime hiç vakit kalmayacak diyorum 1-2 ay bakayım eğer herşey yolunda giderse devam ederim işe şimdilik muallak yani eşim bana bırakıyor tamamen bana kalsa bebeği sen büyüt diyor ama para kazanmakta çok tatlı geliyor insana
kızlar belki inanmıcaksınız ama ben 2 3 haftadır üzüm pekmezi ve keçiboynuzu pekmezi yedim 2 3 kaşık günlük ve bebeğin kilosuna direkt etki etti.
bir diğer konu. anadolu yakasında devlet hastanelerinde ücretsiz pilates veren bir yer biliyor musunuz:26:
yok artık 1 kilomuuu ne güzell
bebeğin sağlığıda iyiyse çok güzel yaa nasıl başardın bunu
başlardan beri burdaysan eğer bizim bulantı döneminde yediklerimizi okumuşsundur
off çok uzakmış işinle ev arası
sabah erken kalkman lazımmm bulantılı hallerinde çok zordu iyi bilirmmm
şuanda kullandığın ilaç varmı onlar bulantı yapıyor olmasınnn
saol canım:78:çok sağol güzeller güzeli zonişim bakayım o özelliklerdeki arabalara avatarına güzelliğini eklemişsin
ooff:26::26:
ayoll birde onalrı yesemmm ben nolurummm bilmiyorumm
sen ye sana afiyet olsunnnn
hatta mümkünse katkısız olanlarından ye
pekmezi sulandırıp bardakla bile içebilirsinn
saol canım:78:
sunny baby de çok uygun arabalar var. tavsiye ederim aral'cım
kız sadece 1 tatlı kaşıpı ye. sabah öğle akşam 1 tatlı kaşığı yeter. almazsın kilo. tatlı yeme günlük bunlardan al
bakalım canım günlük süt iznimi vermeyin onun yerine c.tesileri gelmeyim diyeceğim süt iznimi verselerde çok zor olacak servis yada kendi aracımla gelmek zorundayım buraya e hergün araçla çıkarsam benzim yetiştiremem onun için süt zini kullanmaktansa h.sonu gelmemek daha mantıklı gibi bakalım gün ola harman olaCanım benimde yolum çokm uzun günde toplam 3 -3,5 saatim yollarda geçiyor benimde oğluma annem baktı 2,5 yaşınada kadar ondan sonrada kreşe devam etti halende aynı kreşte devam ediyoruz ..cumartesileri çalışman kötü bence çalışan bir bayanının hele hele bebeişi varsa çalışmasın ya( şirketinle konuşsan belki cumartesi senin gelmemem konusunda yardımcı olmazlarmı?
aralcım bende alıyorum bende :):):)kırmızısınıhoşbuldum canım ana kucağını alacan mı unnado dan bnede siyahlı 92 tl liği alıcam galiba
bakalım canım günlük süt iznimi vermeyin onun yerine c.tesileri gelmeyim diyeceğim süt iznimi verselerde çok zor olacak servis yada kendi aracımla gelmek zorundayım buraya e hergün araçla çıkarsam benzim yetiştiremem onun için süt zini kullanmaktansa h.sonu gelmemek daha mantıklı gibi bakalım gün ola harman ola
aralcım bende alıyorum bende :):):)kırmızısını
kızlar belki inanmıcaksınız ama ben 2 3 haftadır üzüm pekmezi ve keçiboynuzu pekmezi yedim 2 3 kaşık günlük ve bebeğin kilosuna direkt etki etti.
bir diğer konu. anadolu yakasında devlet hastanelerinde ücretsiz pilates veren bir yer biliyor musunuz:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?