hoşgeldin canım nasılsın tekrardan geçmiş olsun rabbim bol şifalar versin rabbim sabrını arttırsın kuzunu sana bağışlasın benimde detaylıda o uzunluk 4 cm çıkmıştı dr 2 cm altına düşerse sıkı takibi gerek demişti ve 15 gün sonra vajinal ölçtür demişti bende beebğimin hareketlerini kasıklarda hissedince bugün korktum biraz o uzunlulk kısaldımı diye sen nerde hissediyorsun bebek hareketlerini ve vajinal ölçülme ile karından ölçülme aynımı çıktı kusura bakma kafanı şişirdim
Bu arada kızlar çok hızlısınız yetişemiyoırum size:))
canım zaten ben kilolu başladım aslında şuan bakılınca çokta zayıf görünmem hele karnım kocaman 2.lerde daha çabuk büyüyor karın dedikleri doğru ..
Şuan evelit ve Ferrum fortu kullanıyorum ..Birde sabahları naneli polo şekerim olmadan asla otobüse binemiyorum:))
saol canım:78:
sunny baby de çok uygun arabalar var. tavsiye ederim aral'cım
kız sadece 1 tatlı kaşıpı ye. sabah öğle akşam 1 tatlı kaşığı yeter. almazsın kilo. tatlı yeme günlük bunlardan al
sağol canım ne demek başını şişirdim olurmu öle şey..benim karından bakılanda 2,4 çıkmıştı canım yani sınıra yakın 4 çok normal bence sakın telaş yapma..vajinaldede 2,1 çıktı dün çok fark yok yani..bebimde bayağı aşağıdaydı hareketleri ama o bebeğin pozisyonuyla ilgiliymiş canım sordum ben..vajinal baktır tabiki ama kalbini temiz tut ben 2 kürtaj(bebeklerimin kalbi durduğundan),bir düşük,bide histeroskopiyle septum operasyonu geçirdim zaten dr um çok dikkat etmemi söylemişti..genede fırsatın varsa bol bol uzan ve su iç canım..dr ne zaman gideceksin?
Herkese selam kızlar,
Bende detaylı ultrasonu çektirdim 22+3 de herşey yolundaydı bebegim saglıklıydı...
Ama dr değişikliği yaptım..Başka yere gitmeye karar verdim..
Ben bu ay sonu gitmek istiyordum aklıam takıldı 24-28 haftalarda şeker taraması yapılıyormuş sanırım geç kalmam değilmi ??
sağol canım ne demek başını şişirdim olurmu öle şey..benim karından bakılanda 2,4 çıkmıştı canım yani sınıra yakın 4 çok normal bence sakın telaş yapma..vajinaldede 2,1 çıktı dün çok fark yok yani..bebimde bayağı aşağıdaydı hareketleri ama o bebeğin pozisyonuyla ilgiliymiş canım sordum ben..vajinal baktır tabiki ama kalbini temiz tut ben 2 kürtaj(bebeklerimin kalbi durduğundan),bir düşük,bide histeroskopiyle septum operasyonu geçirdim zaten dr um çok dikkat etmemi söylemişti..genede fırsatın varsa bol bol uzan ve su iç canım..dr ne zaman gideceksin?
canım şimdi aldım kırmızısını bakalım 1 haftaya gelir hem gr olarak azmış 2,5 kilo dio başka ürünlerde baktım 4-5 kilo ben zaten güçsüzüm bide bebeğimin kilosu taşıyamazdım hadi geç kalma sende alkırmızısı çok tatlı güle güle kullansın prenses nisa ...
merhabaaa
teşk.ler
sanada çok geçmiş olsunnn
allah korumuş seniiii
canım hoşgeldin nerelerdesin uzun zamandır girmiyorsun tehlike atlatmışsın aman allah korumuş aldıklarınızı güle güle kullanın bizde ay sonuna kadar alacağız bebk odasını inş.
ben genelde geceleri geç giriyorum cnm dınlenıyorum okurken çalısmadıgım ıcın de ztn cok geç yatıyorum kotu dustum ama allahtan bısey olmadı sagol cnm daha almadık bız de sadece begendık ama baska bakmayız artık ıcımıze cok sındı cok kalıtelıydı sızınkı de sımdıden hayırlı olsun
güzel haberlerle gelmişsin maşallah. kilo konusunda dikkat etson aylarda epey alıcaksın çünkü. ama tabi kafaya takma sonradan veriyorsun o kiloları allahtan. tatlı vs kesersen aslında düzenli kilo alırsın
balcı, öncelikle geçmiş olsun kötü bir badire atlatmışsın. bebeğin oynuyorsa sorun yoktur içini ferah tut.
ben de gül suyu alayım yoksa yüzüm sivilce haritası olcak.soal canım önerin için
teşekkür ederim canım
Merhaba Anne adayları ;
Sizleri ara sıra okuma fırsatım oluyordu ama bir türlü yazmaya fırsatım ve cesaretim olmadı..
Bende sizler gibi Allah kısmet ederse mayıs annesi olacağım 21+4 günlük hamileyim 5,5 yaşında canımdan çok sevdiğim bir oğlum var kısmetse ikinciside kız olacak Allah gönlüme göre verdi genç kızken bile hep isteğim kız evladım olmasıydı
Çalışıyorum hemde biraz yorucu bir şekilde muhasebe bölümündeyim özel bir şirketin..Oğlumda hiç bu kadar zorlanmamıştım ama bu sefer baya ağır geçiriyorum bakalım ne kadar daha dayanacağım işe gidip gelmeye..
Umarım bu sıcak sohbetlerinize bende dahil olurum bundan sonra..
hoşgeldin:)
canım bende gülsuyu kullanıyorum rosense markası lekelerin rengini açtıgını söylediler gerçekten öyle.avcuma alıp yüzümü yıkar gibi sürüyorum kurulamıyorum yüzüm kendisi emiyor.hamileliktede en saglıklısı bu sanırım.
canım senden iyi haberler almak çok güzel bebişin erken dünyaya gelecek deneyimli anne olacaksın tavsiyelerini alırız artık
evet canım suda eriyen kalsiyum sandoz ne mucizeymiş ne krap kaldı nede kuyruk sokumu batması
canım geçmiş olsun
maşallah minnoşuna
çok teşekkür ederim cnm annem hep hastayken verır o sandozu bana çok alısık oldugum ıctıgım bırseydır hastayken ılacı su yerıne onunla alırım
merhaba güzel mayıs anneleri ...
2 gün yoktum nette bayaaa ilerlemiş topik ... daha tam bakamadım ... ara ara bakarım ...
eşim şehir dışındaydı geldi nihayet ...
semaysem geçmiş olsun üşütmüşsün sanırım dikkat et kendine
dafnetuğba ayrıntılıya girmişsin maşallah bebeğin kilosu iyi . uykucu olacak galiba seninki ...
kordon içinde dert etme doktorun en kötü ihtimal doğum şeklinin sezaryen olcağını söylemiş ..
dilara demek sabah kadar uyutmadı:)))) maşallah..
geçen geçe aynısı bana oldu .. korktum ..4-5 saat aralıksız tepindi .. bebeğe bişey oldu dedim ..sakinleşmek bilmede .. sabah ezanında uyudum .. o hala vuruyordu ....hamilellik boyunca ilk defa kola içtim ... kola enerji verir yaaa ondamı oldu acaba
geçmişe tam bakamadım .. biraz bakayım
canımm nasılsın yorulmuşsun belli ama herşeye bedel güle güle kullan canımMerhaba Güzel Anneler
Dun akşam eşimle o kadar cok yorulduk ki
o yuzden cok gec kalktım..Yazık kocacımda yamulmus bi şekilde
işe gitti...Ben dayanamam gunduz iş yaparım diye herseyi yapıp
halletmeye calıstı o kadar yapma dememe ragmen...
Ha bir de oglanın park yatagını kuralım dedik sinir olduk
İçine koydukları klavuz bişey anlatmyo,saatlerimizi aldı ama cok guzel oldu
Şimdi odanın önünden gecerken bakıyorum içim bi tuhaf oluyor...
Bikaç işimiz daha kaldı..Cekyat kaplanacak..Halı ve tül alıcanak...
onları da önümüzdeki ay yaparız artık...
Saol canımm benim..Daha guzelleri sizin olsun inşallah..canımm nasılsın yorulmuşsun belli ama herşeye bedel güle güle kullan canım
Kızlar hepinize merhabaaa....Dün site sorunluydu giremedim bugün baya okudum aklımda kalanları yazıcamm..
Eylemcim geçmiş olsun bolbol ldinlen tatlımm..
Zonoxcum tekrar geçmiş olsun idrarındaki mikrop azalmış inşallah tamamen geçer...
Tomurcuk sende hoşgeldin arkadaşımm...
Gülesram odan tamamlandıysa resmini atta bakalım bende park yatak alıcam ..içinin nevresimini yatağını falan koydunmu??
geçmiş olsun beyaz akıntımı ? birde kaşıntın oluyor mu ara da ...bende de akıntı vardı bana da bakmadan 2 fitil verdi .. 1 tanesini kullandım ....hepinize merhabalar ...
eskiyi okumak çok zaman alıyor malum okumadan yazıyorum şuan..inş. sizlerde bebişlerde iyidir..yavaş yavaş okumaya çalışıcağım..
nisada reyhan hanımla randevum vardı..bu konuyu bekleyen arkadaşlar vardı .onun için yazıyorum..
dr. hanımı beğendim kızlar sempatik ve güleryüzlü olduğu söylenemez.ama gayet ilgili..tüpbebek dr.un devamı gibi ..ama hala hamileliğimden beri vajinal muayene hiç olmadım.bu dr. umda böyle bişi yapmadı.akıntı ve sıvıyla karışık bayağır gelen bişi var. bakmadan iki fitil verdi..tedbir almalıyız erken doğum getirebilir dedi. kanım aşırı düşük olduğu için küçük şişelerde şurup verdi.eğer kan değerim yükselmesse iğne geçebilirz demişti.
nisada doğum düşünebilirim.fiyatta sorduk muhasebeye nakit 800
kredi kartına 950 bu iki fiyatın içinde 2 gün kalma yatak ve bazı bebeğin testleri var..bence iyidir.
oğlum 24. haftaya girdi ve kilosu 580gr normal dendi..
bende haberler bu kadar...:94:
hayırlı olsun .. prensesinin odası resmi bekliyoruzkızlar kızlarrr bebek odasını beğendim en sonunda o eklediğim olmıcak ama çok güzel bir takım beğendimmmmm daha sonradan yatağı büyüyo yarın bide modokoya gidicem ama bugün beğendiğimi sipariş edicem sanırımmm ve resmini çekip eklicemmm karyolası, 3 kapılı dolabı,komidini,bir tane oyun sandığı,duvar rafı,ve yatagın yanından sonra çıkabilecek 2 adet şifonyeri,uyku seti ,yatağı,çibinliği herşeyi içinde 1,800e anlaştık eşimin bir arkadaşı yardımcı oldu ayyy çok güzelll büyüdüğündede kullanabileceği tarzda bişey olduuu
gülegüle kullan bayaa indirim yaptırmışsın ... bebişin cicileride çok uygun bence ..beyaz daa o kadar güzel yakışıyorki yeni doğanlara..bende hastane çıkışını beyaz aldımselam kızlar nasılsınız? bende oğlumun odasını haftasonu maskodan aldım. 3000 dediler 2300 e zar zor aldık ama şık bır takım oldu uzun sure kulllanılabılır.5 şubatta teslım edılecek o zaman fotolsrını koyarım ayrıca odayı badana mı yapsak yoksa duvar kağıdı mı karar veremedık sizce ne yapmalıyız?
bır de bebek arabası konusu var kı tam bı muamma:) hiç karar veremıyoruz beğendıklerımız çok pahalı neredeyse oda parası kadar:). ii bir şey alıp 2. çocukta da kullanmak istiyorum yer kaplamasın ıstıyorum ama ii arabalar hep buyuk. bakalım kısmet ne olacak. anakucağı olarak kesınlıkle maxi cosi alıcam. araba da mecburen ona uyacak bır model olacak.
15 tatilde de annem, babam kardeşim ve eşi geliyor asıl bebek alışverişini o zaman yapıcaz eminönü havuzlu hana dah aönce gitmişyim arkadaşım için belki ordan bakarız yıne. yalnız çok ucuz olduğunu söyleyemem. ben araa ara bir şeyler alıp atıyorum ama ufak tefek şeyler. mesela en son mothercare den hastane çıkışı aldım ındırımdeydı 3 tulum,3 çıt çıtlı body,eldiven, şapka ,patik 40 tlye aldım yalnnız düz beyaz desensız. çok kullanışlı geldı bana.bir de kom outlet den gecelik, sabahlık, pijama takımı aldım 95 tl çok uygun geldı çok da kalıtelı. resimlerini cicilere koyucam ama bır turlu fırsat olmadı.
merhaba güzel mayıs anneleri ...
2 gün yoktum nette bayaaa ilerlemiş topik ... daha tam bakamadım ... ara ara bakarım ...
eşim şehir dışındaydı geldi nihayet ...
semaysem geçmiş olsun üşütmüşsün sanırım dikkat et kendine
dafnetuğba ayrıntılıya girmişsin maşallah bebeğin kilosu iyi . uykucu olacak galiba seninki ...
kordon içinde dert etme doktorun en kötü ihtimal doğum şeklinin sezaryen olcağını söylemiş ..
dilara demek sabah kadar uyutmadı:)))) maşallah..
geçen geçe aynısı bana oldu .. korktum ..4-5 saat aralıksız tepindi .. bebeğe bişey oldu dedim ..sakinleşmek bilmede .. sabah ezanında uyudum .. o hala vuruyordu ....hamilellik boyunca ilk defa kola içtim ... kola enerji verir yaaa ondamı oldu acaba
geçmişe tam bakamadım .. biraz bakayım
inşallah canım,güzel haberlerle gel inşallah sende ki ben böyle hissediyorum kesinlikle..canım çok sağol cevabın için ben pzt gidicem dr a allahım sana ve kuzuna şifa versin onu sana bağışlasın rabbim korusun sizi dualarım seninle gönlünü ferah tut allahın izniyle hiç birşeycik olmuyacak kuzuna sağlıkla alacağız inşallah hepimiz mayıs kuzularını kucağımıza
selam hoşgeldiiinnnn
hayırlı olsun maşallahh bebişine
24-28 hafta arası
benim dr 26 haftamda şeker yüklemesine çağırdı benii
dr neden değiştirdin ki ?
eylem
tekrar çok ama çokk geçmiş olsunnn
allah şifanı versin inş...
ama senin bu arada uzanman gerekmiyomuydu
biraz fazla kaldın sanki burda yanlış anlama lütfen
diğer arkadaşlarımız bu kadar uzun süre burda bulunmuyolardı
eğer oturarak yazıyosan bize üzülürüm
uzanarak yazıyosann
o zaman sabaha kadar yazalımmmmmm
selam hoşgeldiiinnnn
hayırlı olsun maşallahh bebişine
24-28 hafta arası
benim dr 26 haftamda şeker yüklemesine çağırdı benii
dr neden değiştirdin ki ?
Semacım teşekkür ederim cevapladığın için...
Tedaviyle hamile kaldım gittiğim hastanenin dr memnundum ama dogum ücretleri ve muayene ücretleri biraz pahalı....En son deyalı ultrasona kadar gittim artık ben burdan ayrılıcam dedim dosyamı aldım..dogumu başka bir hastanede yapacagımdan dolayı eski doktoruma geçiş yaptım..En son detaylı ultrasona 10 ocakta gittim 22+3 de..Bende ocak sonunda gidersem geç kalmamış olurum sevindim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?