2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese selam kızlar,

Bende detaylı ultrasonu çektirdim 22+3 de herşey yolundaydı bebegim saglıklıydı...
Ama dr değişikliği yaptım..Başka yere gitmeye karar verdim..
Ben bu ay sonu gitmek istiyordum aklıam takıldı 24-28 haftalarda şeker taraması yapılıyormuş sanırım geç kalmam değilmi ??

sağol canım ne demek başını şişirdim olurmu öle şey..benim karından bakılanda 2,4 çıkmıştı canım yani sınıra yakın 4 çok normal bence sakın telaş yapma..vajinaldede 2,1 çıktı dün çok fark yok yani..bebimde bayağı aşağıdaydı hareketleri ama o bebeğin pozisyonuyla ilgiliymiş canım sordum ben..vajinal baktır tabiki ama kalbini temiz tut ben 2 kürtaj(bebeklerimin kalbi durduğundan),bir düşük,bide histeroskopiyle septum operasyonu geçirdim zaten dr um çok dikkat etmemi söylemişti..genede fırsatın varsa bol bol uzan ve su iç canım..dr ne zaman gideceksin?

şimdi senin kafanda karışıyodur burda
biz birbirimizi ve güncel olayları takip ettiğimiz için kolay oluyo
yokk benimde kocaman benim ilk bebişimm
kendi ailem bile ara ara karnıma bakınca şüpheleniyo acaba ikizmi diye
ilçalarını düzenli kullanıyosun değilmi
bizimde ilk demir ve eleviti yanlış zamanlarda içtiğimiz için bulantılarımız olmuştu
sonra ne zaman ansıl içmemiz gerektiğini öğrendiğimzide sorun kalmadı
naneli şekerde iyi tabii
belediye otobüsüyle mi işe gidiyosunn ayyy allah kolaylık versiinn onca yollll valla allah güç kuvvet versin

ben evde olsaydımm
pekmezi yer ilaçlarımı içmezdimm
pekmez direk kan yapıyor
çok faydalı
bende bari arada içiyim ama ancak hafta sonu yapabiliyorum
sabah evden çıkmadan sütümü içiyorum
sütün peşinden pekmez olmaz
akşamda eve gelince direk 1 bardak süt daha
tatlı çok yemiyorum ama tatlı şeyleri seviyorum arada yiyorummm

zonişşşş
öylede böylede ben 10 kg aldımm
en fazla 20 kg alarak doğuma giderim diyodum ki artık sanmıyorum
inş.25 ile doğuma giderimm
ben 3 haftada 2 kg almışım
ayda 3 kg desem
3x3 = 9 hadi 10 diyelimm
amman effff behhhhh

canım çok sağol cevabın için ben pzt gidicem dr a allahım sana ve kuzuna şifa versin onu sana bağışlasın rabbim korusun sizi dualarım seninle gönlünü ferah tut allahın izniyle hiç birşeycik olmuyacak kuzuna sağlıkla alacağız inşallah hepimiz mayıs kuzularını kucağımıza

merhaba güzel mayıs anneleri ...
2 gün yoktum nette bayaaa ilerlemiş topik ... daha tam bakamadım ... ara ara bakarım ...

eşim şehir dışındaydı geldi nihayet ...

semaysem
geçmiş olsun üşütmüşsün sanırım dikkat et kendine

dafnetuğba
ayrıntılıya girmişsin maşallah bebeğin kilosu iyi . uykucu olacak galiba seninki ...
kordon içinde dert etme doktorun en kötü ihtimal doğum şeklinin sezaryen olcağını söylemiş ..

dilara demek sabah kadar uyutmadı:)))) maşallah ..
geçen geçe aynısı bana oldu .. korktum ..4-5 saat aralıksız tepindi .. bebeğe bişey oldu dedim ..sakinleşmek bilmede .. sabah ezanında uyudum .. o hala vuruyordu ....hamilellik boyunca ilk defa kola içtim ... kola enerji verir yaaa ondamı oldu acaba

geçmişe tam bakamadım .. biraz bakayım

selam hoşgeldiiinnnn
hayırlı olsun maşallahh bebişine
24-28 hafta arası
benim dr 26 haftamda şeker yüklemesine çağırdı benii
dr neden değiştirdin ki ?

eylem
tekrar çok ama çokk geçmiş olsunnn
allah şifanı versin inş...
ama senin bu arada uzanman gerekmiyomuydu
biraz fazla kaldın sanki burda yanlış anlama lütfen
diğer arkadaşlarımız bu kadar uzun süre burda bulunmuyolardı
eğer oturarak yazıyosan bize üzülürüm
uzanarak yazıyosann
o zaman sabaha kadar yazalımmmmmm

kırmızısı çok tatlı güle güle kullansın prenses nisa ...
canım şimdi aldım kırmızısını bakalım 1 haftaya gelir hem gr olarak azmış 2,5 kilo dio başka ürünlerde baktım 4-5 kilo ben zaten güçsüzüm bide bebeğimin kilosu taşıyamazdım hadi geç kalma sende al

merhabaaa
teşk.ler
sanada çok geçmiş olsunnn
allah korumuş seniiii

çok tesekkur ederım canım

Merhaba Güzel Anneler
Dun akşam eşimle o kadar cok yorulduk ki
o yuzden cok gec kalktım..Yazık kocacımda yamulmus bi şekilde
işe gitti...Ben dayanamam gunduz iş yaparım diye herseyi yapıp
halletmeye calıstı o kadar yapma dememe ragmen...
Ha bir de oglanın park yatagını kuralım dedik sinir olduk
İçine koydukları klavuz bişey anlatmyo,saatlerimizi aldı ama cok guzel oldu
Şimdi odanın önünden gecerken bakıyorum içim bi tuhaf oluyor...
Bikaç işimiz daha kaldı..Cekyat kaplanacak..Halı ve tül alıcanak...
onları da önümüzdeki ay yaparız artık...

hoşgeldin canım nasılsın .sağolsın iyi dileğin için ama ben normal istiyordum böle olursa olmaz yinede hayırlısı

Ece ve Aral cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz için...
Bu arada Yasemincim sana da cok gecmiş olsun..
Aşı olalı 2 gun oldu kolum hala agrıyo..Geceleri o yuzden sol tarafıma hiç
yatamıyorum
Superi bende kan hapına basladıgımdan beri daha sık kusmaya basladım..
Hapı içerken nasıl dua ediyorum bi bilsen allahım nolur bulantım olmasın diye:18:
Bu arada aramıza yeni katılanlar var hosgelmişler..
Arada yazmayı yanıt vermeyi unuttuklarım varsa kusura bakmasınlar..
Hepinizi öpüyorumm

Son düzenleme:
canımm nasılsın yorulmuşsun belli ama herşeye bedel güle güle kullan canım

Kızlar hepinize merhabaaa....Dün site sorunluydu giremedim bugün baya okudum aklımda kalanları yazıcamm..
Eylemcim geçmiş olsun bolbol ldinlen tatlımm..
Zonoxcum tekrar geçmiş olsun idrarındaki mikrop azalmış inşallah tamamen geçer...
Tomurcuk sende hoşgeldin arkadaşımm...
Gülesram odan tamamlandıysa resmini atta bakalım bende park yatak alıcam ..içinin nevresimini yatağını falan koydunmu??

canımm nasılsın yorulmuşsun belli ama herşeye bedel güle güle kullan canım
Saol canımm benim..Daha guzelleri sizin olsun inşallah..
Dilekciimm birazdan koyucam resimleri..İçinin uyku setini koymayı bende dusundum..Ne de olsa hersey gibi onlarda yıkanacak..Hem daha sık durur..Onu da gun içinde yapar yuklerim resmini buraya

geçmiş olsun beyaz akıntımı ? birde kaşıntın oluyor mu ara da ...bende de akıntı vardı bana da bakmadan 2 fitil verdi .. 1 tanesini kullandım ....
hayırlı olsun .. prensesinin odası resmi bekliyoruz
gülegüle kullan bayaa indirim yaptırmışsın ... bebişin cicileride çok uygun bence ..beyaz daa o kadar güzel yakışıyorki yeni doğanlara..bende hastane çıkışını beyaz aldım

merhaba mayıs şekeriii
sen eşine bizde sana kavuştukkk
evet grip oldummm teşk ederiimmm

inşallah canım,güzel haberlerle gel inşallah sende ki ben böyle hissediyorum kesinlikle..

sağol canım düşündüğün için..pozisyonumu anlatmaya çalışıyım sana köşe koltuğun tam ortada köşe kısmını düşün bacaklar yukarda popo altında yastık..kafam kenar kısmına doğru oturmuyorum yani..
annecim geldi şimdi ben çıkıyorum kızlar hepinizi öpüyorum

zonox merhaba canım,gülsuyunu kullanmaya başladınmı faydası varmı? Uzunca bir süredir bendede var sorunlar cildim kuruyor pul pul dökülüyor yanagımın bir kısmı kıp kırmızı mınıcık sıvılcelı krem kullanmıyordum..Dr.da sormayı unuttum...Eger memnunsanız bende denemek istiyorum yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…