slm kızlar ben geldim biraz mutfakta sandelyede dinlendim ama nafile.. şimdide karnım inanılmaz şişti balon gibi oldu gerildi ve müthiş rahatsız etmeye başaldı oofff sıkıldım valla hastalığım hafifledi şimdi belim karnım,kuyruk sokumum nasıl huzursuzluk veriyor anlatamam ... buğün akşam olurmu_?
sizleride sıkıyorum konularınıza dahil olamıyorum inanın dermanım yok...
:)))))hu huuuu güzel annelerimiz nasıllarmış bakalımmmm biz çok iyiyiz ananesine gittik bu kızımla bi güzel kahvaltı yaptık bugün orda kalıcaktım ama bir telefon geldi arayan kimmmmm kaynanam sana gelicektik dedi tabi ben hiç dururmuyum buyrun beklerim dedim ve koşa koşa eve geldim gelsinler gelsinler daha laf yemeye doymadılarrrr çok iyi oldu gelmeleri bi yandan annemin aldıklarını gösterirken diğer yandanda laf söleyip durucam
çok geçmiş olsun ... yatman gerekecek seninde ... Allah yardımcın olsun ....selam kızlar nasılsınız,bende güzel haber yok malesef servikste kısalma var 2,1 çıktı vajinal ultrasonda.15 gün hiç kalkmadan yatış ve ilaç devam ederse hastaneye yatırıp dikiş atçak rahim ağzına..tabi bu dikişin tehlikeleri oldukça fazla,doğumu başlatma,enfeksiyon,kesenin yırtılması gibi..umarım bebişim en azından 7. ayına kadar dayanır..annemi çağırdım yarın geliyo.bizim için dua edin nolur..
kaçlık yaptılar sana ... 50 likte 2kere kan alınıyorİyi akşamlar kızlar
Bugün nihayet şeker yüklememi yaptırdım. 3 saat sürdü damardan 5 kere kan aldılar yarım saatlik arayla tam bir kabustu.açlıktan öldüm bi taraftanda yaptırmasaydım dedim. hamileliğin basından beri bu testler canıma okudu artık neyse bu son olur umarım. ve bundan sonra rutin kontrol dısında gitmem bir daha hastaneye öf içim karardı:84::84::84:
kızlar selam
herkes iyidir umarım. bir tek eylem arkadaşımızda sorun var sanırım. allah şifasını verin
bir de yeni arkadaşlar katılmış hepsi hoşgelmişler
bugün tahlil sonuçlarımız için hastaneye gittik
idrarımdaki lokosit ve epiteller azalmış
böbreklerde kum varmış ama su ile geçer dedi doktor
enfeksiyon için fitil verdi.
şekerim 75 çıktı referans 70-100 doktor şekerin yok dedi
oğlum 776 grm olmuşçok şükür bir sorun yok.
bu arada ben koçtaş tan dolabımı alıcam sanırım 180 cm e 60 derinlik beyaz renkte. bebek odası yapmıcam çünkü çocuklar (özellikle erkek çocukları) büyüyünce ilk okul çağında bebek odalarını istemiyorlar. bu nedenle park yatağını aldım, beyaz gardrop alıyorum ve odasında bazalı tek kişilik yatak var. perde, halısı ve aksesuarları ile bebek odası formu vermeyi düşünüyorum.
Evet esracım ben istanbuldayım özleme yanlızca telefonla destek olabiliyorum..Ama sesi çok iyi geliyro her defasında kuzucuğuda maşallah iyiymiş 600 gr olmuş sevindim..Rabbim cümlemize hayırlısı ile kucağımıza alabilmemizi nasip etsin inşallah...Bende heyecanla bekliyorum prenseslerimizi....
Rabbim oğluşunun odasını iyi günlerde kullanmayı nasip etsin...Çogu gitmiş azı kalmış hadi iyiyisin....Ben daha detaylı alışverişine çıkamadım..Çalışıyorum
:)))))gelecekleri varsa görecekleride var yanii :))
çok geçmiş olsun ... yatman gerekecek seninde ... Allah yardımcın olsun ....
kaçlık yaptılar sana ... 50 likte 2kere kan alınıyor
enfeksiyon geçmiş . güzelll ...de bu kum nerden çıktı şimdi .. neyse ki su içmekle geçe demiş ..ALlaha şükür ..geçmiş olsun..
maşallah bebiş kocaman olmuş ... bebek odası için çok güzel düşünmüşsün
rica ederiimmmm
hayırlısı olsunnn civciv
herşeyi bir anda yapmak kolay değil
inş.yeni gittiğin yerden memnun kalırsınnn
şeker testi için dr.beni ocağın son haftası çağırdı bilgin olsun geç değil yaniii
Teşekküler canımcım...İnşallah Eski doktorum sorun yok gibi. :))
Canım benim 21+1 iken geçiş yaptığım diger doktoruma gitmiştim o ayrıca tartmıştı ve 6 kilo aldıgımı tuzsuz ekmek yemem gerektiğini bol bol et-tavuk ve balık tüketmem gerektiğini söyledi..Sebzeyi unutmuycaz..3 beyaız unut dedi..Hamileyim diye hamur işleirne yüklenme bebeg efaydaıs yok dedi..Kilo çok fazla almamam gerektiğini özellikle vurguladı sebebi ilerleyen aylarda çok fazla alınan kilolar sorun teşkil eder dedi..Ellerde ayaklarda ödem oluşur cigerlerde ödem oluşur allah korusun hamilelik zehirlenmesi olabilir son aylar bu yüzden önemli dedi.Çok kilodan dolayı hastaneye yatman gerekebilri diye tek tek anlatmıştı açıkcası bende kortum..Önceleri diyordum ki,aman ilk gebeliğim zor elde ettim alırsam alırım kilo rahatım...Ama doktor ciddi boyutları anlatınca tırstım...
cerncim çok geçmiş olsun canım allah şifa versin......SARI CİVCİV:hoşgeldin canım nasıksın bebişin nasıl
özlemcim bebeğin sağlıklı ise önemli olan bu sende biliyosun..herşey geçecek inş.
allah emanet ol bebeğinle..
kızlar magnezyum suda eriyen vermişti dr. kasılmalar için kramplar için günde 2 defa demişti.ama ben 1 kere alıyorum.dr.a dedimki almak istemiyorum muz yiyorum diye...
fazla meyve tüketme şeker ve kilo için magnezyumda günde 2 kere al bir zararı yok demişti.
faydası var demişmiydi acaba? tırsıyorum biraz ben o tozdan ...
günde 2 mi 1 mi alıyosunuz?
meraba güzel anneler. nasılsınız?
Hosgeldim Melekkk...
Biz yorgunuz oglusumla ama cok sukur iyiyiz..
İnşallah sizde iysinizdir
Aminn canımm..Çalıştıgın için zor olur tabii dısarı cıkmak dolasmak...
Allah calısan annelerin yardımcısı olsun
güle güle kullansın çınar paşamız canım siyah dediğim ilk sıradaki içipitikareli gri olan bende akşam alıcal-m sanırım 10 tl kargo parası çokmuş yav ben aldığım giysilerde 3.40tl kargo bedeli ödemiştim demekkki her ürünün kargo ücreti farklı oluyor
çok şükür tatlım bizde oğluşumla iyiyiz bende de en büyük sorun o yanmalar mahvediyor beni geceleri bende sağa sola dönmekten helak oluyorum ben döndükçe içerde ne oluyor oğluşum ne yapu-ıyor çocuğa sıkıntımı veriyorum diye düşünmekten kendimi alamıyorum ay onlar sağlıklı olsunda sağlıkla doğsunlar katlanıcaz artık bu sıkıntılara esas zorluklar 3. tirimestırda başlıyacak ama olsun her geçen gün bizi onlara yaklaştırıyor biraz daha kızına isim düşündünüzmü biz çınar koyucaz oğlumuzun ismini
sagol canım hoşbulduk kızımla,prensesim iyi...Yanlızca benim acayip midem yanıyor son günlerde acı su geliyor agzıma...Bel agrım arttı geceleri dönmekten uyuyamıyorum her dönüşleirmde canım yanıyor bu bel agrım beni mahvetti..Dogumdan sonra belimin icabına baktırtcam...Sen nasılsın ???
rica ederiimmmm
hayırlısı olsunnn civciv
herşeyi bir anda yapmak kolay değil
inş.yeni gittiğin yerden memnun kalırsınnn
şeker testi için dr.beni ocağın son haftası çağırdı bilgin olsun geç değil yaniii
Teşekküler canımcım...İnşallah Eski doktorum sorun yok gibi. :))
Canım benim 21+1 iken geçiş yaptığım diger doktoruma gitmiştim o ayrıca tartmıştı ve 6 kilo aldıgımı tuzsuz ekmek yemem gerektiğini bol bol et-tavuk ve balık tüketmem gerektiğini söyledi..Sebzeyi unutmuycaz..3 beyaız unut dedi..Hamileyim diye hamur işleirne yüklenme bebeg efaydaıs yok dedi..Kilo çok fazla almamam gerektiğini özellikle vurguladı sebebi ilerleyen aylarda çok fazla alınan kilolar sorun teşkil eder dedi..Ellerde ayaklarda ödem oluşur cigerlerde ödem oluşur allah korusun hamilelik zehirlenmesi olabilir son aylar bu yüzden önemli dedi.Çok kilodan dolayı hastaneye yatman gerekebilri diye tek tek anlatmıştı açıkcası bende kortum..Önceleri diyordum ki,aman ilk gebeliğim zor elde ettim alırsam alırım kilo rahatım...Ama doktor ciddi boyutları anlatınca tırstım...
yaaa tırsmıycak gibi değill
ama sanki abartmış bütün bu anlattıkalrının olması için senin 50 kg alman lazımmm
aman yaa zaten dediğin gibi zor elde etmişsinn
hiçbirşeyi abartmadan keyfini çıkartmaya bakk
sağlığımız çok çok önemli
benim dr da 2.ayımda bana böyle teek teekk anlattı
kg alıcam diye ödüm koptuu
hep aç dolandım işyerinde kg alıcam diye
nolllduuuu dersennn
bu kadar dikkate 10 kg aldımmm
şimdi takmıyorumm
sevdiklerimden azar azar yiyorum en azından kg alırsamda gam yemem
meraba güzel anneler. nasılsınız?
merhaba
biz iyiyizzzz sen siz nasılsınız ?
bencede kaliteli ürün olsun o kadar artık ne yapalım ay şu araba işinide bir halletseydik iyi olacaktısorma yaama yinede piyasadan ucuza geliyor
benmki sunny baby sanırım. çift yönlğ fln. çok içim sindi. park yatak aldım ben çok portatif. ama dediğin yatakta süper olur. benm odamda yeni bazalım var die park aldım ben
ehehe sana geliyorum semaysemben de hızla yaklaşıyorum. son aylarda duba olcam. aman napim veririz kiloları.
pekmezi dene 1 kaşık olsada. özellikle keçiboynuzunu
çok şükür tatlım bizde oğluşumla iyiyiz bende de en büyük sorun o yanmalar mahvediyor beni geceleri bende sağa sola dönmekten helak oluyorum ben döndükçe içerde ne oluyor oğluşum ne yapu-ıyor çocuğa sıkıntımı veriyorum diye düşünmekten kendimi alamıyorum ay onlar sağlıklı olsunda sağlıkla doğsunlar katlanıcaz artık bu sıkıntılara esas zorluklar 3. tirimestırda başlıyacak ama olsun her geçen gün bizi onlara yaklaştırıyor biraz daha kızına isim düşündünüzmü biz çınar koyucaz oğlumuzun ismini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?