2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin canımm
niye şiştin yemektenmi noldu sana
canım magnezyum yok değilmi yanında
akşam olucak tabiiii
yok canım ne sıkılması aşkolsunn
bizler niçin burdayız
mutluluğumuzu ve sıkıntılarımızı paylaşmak için
sen bizi oku yeter

:))))) gelecekleri varsa görecekleride var yanii :))
çok geçmiş olsun ... yatman gerekecek seninde ... Allah yardımcın olsun ....
kaçlık yaptılar sana ... 50 likte 2kere kan alınıyor

enfeksiyon geçmiş . güzelll ...de bu kum nerden çıktı şimdi .. neyse ki su içmekle geçe demiş ..ALlaha şükür ..geçmiş olsun..
maşallah bebiş kocaman olmuş ... bebek odası için çok güzel düşünmüşsün

cerncim çok geçmiş olsun canım allah şifa versin......SARI CİVCİV:hoşgeldin canım nasıksın bebişin nasıl

Aminn canımm..Çalıştıgın için zor olur tabii dısarı cıkmak dolasmak...
Allah calısan annelerin yardımcısı olsun

nevracım hoşgeldin tatlım minik nevramıznasıl keyfi yerinde mi...

Hosgeldim Melekkk...
Biz yorgunuz oglusumla ama cok sukur iyiyiz..
İnşallah sizde iysinizdir

cerncim çok geçmiş olsun canım allah şifa versin......SARI CİVCİV:hoşgeldin canım nasıksın bebişin nasıl

sagol canım hoşbulduk kızımla,prensesim iyi...Yanlızca benim acayip midem yanıyor son günlerde acı su geliyor agzıma...Bel agrım arttı geceleri dönmekten uyuyamıyorum her dönüşleirmde canım yanıyor bu bel agrım beni mahvetti..Dogumdan sonra belimin icabına baktırtcam...
Sen nasılsın ???

ben hergün 1 tane içiyorumm
benim popoma vuran ağrıalrım oluyodu
oturarak çalışıyorum ve bel fıtığım var o yüzden vermişti
hiç bir zararını görmedimm
eğer ağrın sancın yoksa ilaç almanada gerek yok zaten

ayrıca geçen ay kabız olmuştumm o zaman magnezyumu içmiyodumm
dr.magnezyumu içmiyomusun diye sordu
günde 2 tane içincede bağırsak hareketlerini hızlındırıyor bilgine

Aminn canımm..Çalıştıgın için zor olur tabii dısarı cıkmak dolasmak...
Allah calısan annelerin yardımcısı olsun

Evet canım zor oluyor işten eve gidince yemek yapmak bile dert...Ufak tepek üst baş alıyoruz tabide...Detaylı alışveriş şart...Biz prensesimizin odası pembeye boyattık..Bir kısıma kagıt kaplattık..Pembeli,Kremli mobilyaan beşiğini aldık...Halısı hazır...Dolab bakıcaz Tülü vs eksikleri var daha çokkkkkkkkkkk

sorma ya ama yinede piyasadan ucuza geliyor

çok şükür tatlım bizde oğluşumla iyiyiz bende de en büyük sorun o yanmalar mahvediyor beni geceleri bende sağa sola dönmekten helak oluyorum ben döndükçe içerde ne oluyor oğluşum ne yapu-ıyor çocuğa sıkıntımı veriyorum diye düşünmekten kendimi alamıyorum ay onlar sağlıklı olsunda sağlıkla doğsunlar katlanıcaz artık bu sıkıntılara esas zorluklar 3. tirimestırda başlıyacak ama olsun her geçen gün bizi onlara yaklaştırıyor biraz daha kızına isim düşündünüzmü biz çınar koyucaz oğlumuzun ismini

gel gel bekliyorum seni

maşallah canım iyi oldugunuza sevindim...Ay sorma aynı dert bendede var her dönüşümde içim acıyor.....Prensesime bişeymi oldu diye düşünüyorum...Ama dönüşlerde benim belim kopuyor....Çok güzel çınar ismi güzelim allahım ismiyle yaşatsın köklu olsun ismi gibi..inşallah..Allah nasip ederse bizde prensesimize İrem Su ismini koyacağız...

yeni gelenler hoşgelmişlerr
teyzeleri öğlenarasında oğlumun oto koltuğunu aldım. allah güle güle kullanmak nasip etsin
sizler nasılsınız? keyifler yerindemi?
nevraa yokluğun belli oluyordu canım benim
gülesram tatlım oda süper gözüküyo maşallah. bende bebek odasından vazgeçtim. zaten park yatak almıştık öncede. bugün koçtaştan bi dolap bide şifonyer alıcam.
cerenli canım yemekten ötürümü şişiyorsun? yoksa bebekmi büyüyorda geriyor acaba karnını :44:
semaysem kilo hesabında beni hep 1-0 önde tut lütfen bir polikistik over hastası olarak + 11,5 dayım allah sonumu hayır etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…