hoşgeldin canımm
niye şiştin yemektenmi noldu sana
canım magnezyum yok değilmi yanında
akşam olucak tabiiii
yok canım ne sıkılması aşkolsunn
bizler niçin burdayız
mutluluğumuzu ve sıkıntılarımızı paylaşmak için
sen bizi oku yeter
cerncim çok geçmiş olsun canım allah şifa versin......SARI CİVCİV:hoşgeldin canım nasıksın bebişin nasıl
Hosgeldim Melekkk...
Biz yorgunuz oglusumla ama cok sukur iyiyiz..
İnşallah sizde iysinizdir
bencede kaliteli ürün olsun o kadar artık ne yapalım ay şu araba işinide bir halletseydik iyi olacaktı
yaaa tırsmıycak gibi değill
ama sanki abartmış bütün bu anlattıkalrının olması için senin 50 kg alman lazımmm
aman yaa zaten dediğin gibi zor elde etmişsinn
hiçbirşeyi abartmadan keyfini çıkartmaya bakk
sağlığımız çok çok önemli
benim dr da 2.ayımda bana böyle teek teekk anlattı
kg alıcam diye ödüm koptuu
hep aç dolandım işyerinde kg alıcam diye
nolllduuuu dersennn
bu kadar dikkate 10 kg aldımmm
şimdi takmıyorumm
sevdiklerimden azar azar yiyorum en azından kg alırsamda gam yemem
Semacım tırstım ama dikkatte edemiyorum haftada 2 gün balık tüketemiyorum bazen unutuyorum işten eve gidince sebze yemegını zor yapıyorum.....Vakit ayırmak zor oluyor yemege...Çok acıkmış oluyorum yiyorum ve kalıyorum :))) Bol su içmedende 5-6 kez wc ye gidiyorum su içeyim dediğimde kabus oluyor wc den çıkamıyorum :)))
Oh vallahi sende i,yi yapıyorsun can bogazdna gelir sorun yoksa yemege devam..Dogumdan sonra kilolu olurum kısmını düşünmüyorum ben şu son aylardan çalışacagım zaten şişmeden zorlanmadan güzle güzel aylar geçireyim diye düşüyorum..
yeni gelenler hoşgelmişlerr
teyzeleri öğlenarasında oğlumun oto koltuğunu aldım. allah güle güle kullanmak nasip etsin
sizler nasılsınız? keyifler yerindemi?
nevraa yokluğun belli oluyordu canım benim
gülesram tatlım oda süper gözüküyo maşallah. bende bebek odasından vazgeçtim. zaten park yatak almıştık öncede. bugün koçtaştan bi dolap bide şifonyer alıcam.
cerenli canım yemekten ötürümü şişiyorsun? yoksa bebekmi büyüyorda geriyor acaba karnını :44:
semaysem kilo hesabında beni hep 1-0 önde tut lütfen bir polikistik over hastası olarak + 11,5 dayımallah sonumu hayır etsin
sağol canım amin çınarım kök salsın uzun ömürlü olsun isminin anlamını tasşısın inşallah ay canım bel ağrısı zor olur allah acil şifalar versin canım senin kızının ismide harika ismiyle yaşasın sağlıklı uzun ömürlü hayırlı bir evlat olsun inşallah irem cennet bahçesi demek su gibi güzel temiz bir ömrü olsun inşallah irem su prensesin...maşallah canım iyi oldugunuza sevindim...Ay sorma aynı dert bendede var her dönüşümde içim acıyor.....Prensesime bişeymi oldu diye düşünüyorum...Ama dönüşlerde benim belim kopuyor....Çok güzel çınar ismi güzelim allahım ismiyle yaşatsın köklu olsun ismi gibi..inşallah..Allah nasip ederse bizde prensesimize İrem Su ismini koyacağız...
melek iyidir cnm sen nasılsınmeraba güzel anneler. nasılsınız?
canım ürün ağırlaştıkça kargo ücretide artıyo aldık bakalım inş.memnun kalırız zor geçer şimdi bana 1 hafta :)güle güle kullansın çınar paşamız canım siyah dediğim ilk sıradaki içipitikareli gri olan bende akşam alıcal-m sanırım 10 tl kargo parası çokmuş yav ben aldığım giysilerde 3.40tl kargo bedeli ödemiştim demekkki her ürünün kargo ücreti farklı oluyor
rapunzel bende kırmızılıyı aldım canım :) güle güle kullansiyahkı dediğin hangisi tatlım? aldım ben az önce ama kargo parası 10 lira verdim ya
bakmadım tüm sunny babyleri incelemek istiyorum zonoxun dediği özellikler olmalı arabada onlara dikkat edicdem sen bu modelimi alacaksınsen verdiğim linke baktınmı?
SUNNY BABY SB 790 PLO TEK YNL PUSET
kızlarrrr
son günlerde bikaç arkadaşımız girmiyor farkındamısınız
yada gecemi giriyolar topiğe
baharnaz
deren
turkoo
çoktandır göremiyorumm
bilgisi olan varmı
bugün blue-sky da gelmediii
aaa yoklama yapıcam bundan sonra
gelmeyene tatlı yasağı koyucam
teyzeleri öğlenarasında oğlumun oto koltuğunu aldım. allah güle güle kullanmak nasip etsin
gülesram tatlım oda süper gözüküyo maşallah. bende bebek odasından vazgeçtim. zaten park yatak almıştık öncede. bugün koçtaştan bi dolap bide şifonyer alıcam.
cerenli canım yemekten ötürümü şişiyorsun? yoksa bebekmi büyüyorda geriyor acaba karnını :44:
semaysem kilo hesabında beni hep 1-0 önde tut lütfen bir polikistik over hastası olarak + 11,5 dayımallah sonumu hayır etsin
kızlarrrr
son günlerde bikaç arkadaşımız girmiyor farkındamısınız
yada gecemi giriyolar topiğe
baharnaz
deren
turkoo
çoktandır göremiyorumm
bilgisi olan varmı
bugün blue-sky da gelmediii
aaa yoklama yapıcam bundan sonra
gelmeyene tatlı yasağı koyucam
sağol canım amin çınarım kök salsın uzun ömürlü olsun isminin anlamını tasşısın inşallah ay canım bel ağrısı zor olur allah acil şifalar versin canım senin kızının ismide harika ismiyle yaşasın sağlıklı uzun ömürlü hayırlı bir evlat olsun inşallah irem cennet bahçesi demek su gibi güzel temiz bir ömrü olsun inşallah irem su prensesin...
bakmadım tüm sunny babyleri incelemek istiyorum zonoxun dediği özellikler olmalı arabada onlara dikkat edicdem sen bu modelimi alacaksın
canım yemkten değil bence bebek büyo desem maşallahı var o zaman benimkine buğün herkes ikizmi acaba demeye başldıkorkmaya başladım karnım geridikçe büyüdükçe belimde müthiş bi kavis var S şeklini aldım ben ya :2::2::2: kilo konusunda benide geçemezsiniz çok şiştim çokk boyda kısa hobit gibi oldum ben yaaaaa
canım bende farkettim .. evet onlara yasak koy sen ...
sağol canım afiyet olsun...maşallah kaşla göz arası hemen halletmişsin güle güle kullanın canım..
hımm tamam o zaman sen halletmişsin araba işini darısı benim başımabu benim için gerekli tüm özelikleri sağlayan bir model. aliminyum kasa, hafif, tam yatar..ben çift yönlü istemiyorum.yolu seyretmesinin daha sağlıklı olduğunu söylüyor psikolog bir arkadaşım var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?