2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrrr
son günlerde bikaç arkadaşımız girmiyor farkındamısınız
yada gecemi giriyolar topiğe
baharnaz
deren
turkoo
çoktandır göremiyorumm
bilgisi olan varmı
bugün blue-sky da gelmediii

aaa yoklama yapıcam bundan sonra
gelmeyene tatlı yasağı koyucam

canımm teşekkür ederim ilgine..yemektenmi yoksa artık zor bi hamilelikmi geçirecem inan bilmiyorum.. ama evde olmak için neler vermezdim ahh gelse şu 2 ay..30. haftama geldiğimde doktoruma 32. haftalık göstersin dicem raporu alıp evde oturcam dayanamıyommm..

cerncim çok geçmiş olsun canım allah şifa versin......SARI CİVCİV:hoşgeldin canım nasıksın bebişin nasıl

teşekkür ederim canım ..amin inşallah cümlemize

Hosgeldim Melekkk...
Biz yorgunuz oglusumla ama cok sukur iyiyiz..
İnşallah sizde iysinizdir

amanda aman odamız tamamlanmak üzre çok güel olmuş ne güzel dolabı bol herşeyi yerli yerinde olucak.. herşey gönlünüzce olsun canım gayet güzel bizde öyle yapıcağız büyük ihtimalle..

kilo konusunda konuşulmuş ben şuan kesin 65 oldum düşünün 56 ile başlamıştım kesinlikle yemekle alakası yok çok yemiyorum çeşitli besleniyorum ve tek sorunum saatlerce oturmak bünye meselesi kızlar yemediğim halde 5 ayda 10 kilo evet çok korkunç başta ilk 3 ay herkes hiç kilo almamışsın dediler son 2 ayda neolduysa oldu inanın çok yemiyorum evet tatlı yiyorum oda 1 çikolata ya da cezerye falan öyle abartı değil..bu duruma çok üzülüyorum doğumda çok zorlanıcam galiba ama elimde değil neyapmalıyım?

semaysem aral teşekkür ederiz iyiyiz. maşallah konular çok hızlı geçiyo yetişemiyorum sohbetlerinize katılamıyorum pek ama takip altındasınız yani. ara ara girip okuyorum.

Gülesram odanız çok güzel güle güle büyüsün odasında inşallah..

Sanırım Eylem arkadaşımız rahatsızmış çok geçmiş olsun Allah şifasını versin inşallah..

Arkadaşlar bende oğluma park yatağı almıştım iyikide almışım çok kullandık halende bir bebekli misafirimiz gellince 5 dk.kurup uyutuoyoruz içinde.. Şimdide kızım uyuyacak ,oynayacak inşallah:))

Ana kucağımızda var halamız almıştı sağolsun bende rengi mavili istedimki pembeli falan bir kılıf alayım diye telefon açtım müşteri temsilci bana kılıfın 130 Tl olduğunu söyledi çok geldi bana vazgeçtim bende kılıfını yıkarım bir güzel bir pembe bataniye ile kombine ederim oldu bitti.:))

amiiiinnnnnn güle güle kullannn inş..

aaa rica ederim ama lütfen ben 12 oldumm cıksss olmaz
gel şunu 1-1 berabere tamamlayalımmm

sağol canım amin çınarım kök salsın uzun ömürlü olsun isminin anlamını tasşısın inşallah ay canım bel ağrısı zor olur allah acil şifalar versin canım senin kızının ismide harika ismiyle yaşasın sağlıklı uzun ömürlü hayırlı bir evlat olsun inşallah irem cennet bahçesi demek su gibi güzel temiz bir ömrü olsun inşallah irem su prensesin...

meraba güzel anneler. nasılsınız?
melek iyidir cnm sen nasılsın
canım ürün ağırlaştıkça kargo ücretide artıyo aldık bakalım inş.memnun kalırız zor geçer şimdi bana 1 hafta :)
siyahkı dediğin hangisi tatlım? aldım ben az önce ama kargo parası 10 lira verdim ya
rapunzel bende kırmızılıyı aldım canım :) güle güle kullan

arkadaşım çok güzel allah içlerini doldurmayı nasip etsin

cerenli yagmur canım haklısın masa başı çalışıyoruz...Düzenli beslenemiyoruz...Mesela ben sabah kahvaltısı yapamıyorum evde gece zaten uyku uyuyamıyorum erken kalkıpta kahvaltı etmek zor geliyro açıkcası...Ay bebeğe bişey olur düşüncesi ile hareketler kısıtlı oluyor..Benimde bel agrım var hamile kalınca azdı resmen yolda yürürken kala kalıyoum bazen uyuyşma oluyor sag bacagıma koltuga uzanayım eyvah evyah geri kalkmak ne mumkun kopuyor resmen belım popom doktor diyorki bebek bu kadar agrı yapmaz senin bel sorunun var dogumdan sonra hallet...

canım derenle turko geceleri giriyor. ama daha az giriyorlar. turko hem hastaydı malum. yeni yeni atlatıyormuş. baharnazı bilmiyorum :44:

canım yemkten değil bence bebek büyo desem maşallahı var o zaman benimkine buğün herkes ikizmi acaba demeye başldı korkmaya başladım karnım geridikçe büyüdükçe belimde müthiş bi kavis var S şeklini aldım ben ya :2::2::2: kilo konusunda benide geçemezsiniz çok şiştim çokk boyda kısa hobit gibi oldum ben yaaaaa

canım bende farkettim .. evet onlara yasak koy sen ...

amin aralcım amin..cümlemizin evlatlarını bagışlasın rabbim.Hayırlı evlatlar olsunlar inşallah...Sağol canım begendiğine
...
Bel agrımı sorma beni çok engelliyor...

sağol canım afiyet olsun...maşallah kaşla göz arası hemen halletmişsin güle güle kullanın canım..

bakmadım tüm sunny babyleri incelemek istiyorum zonoxun dediği özellikler olmalı arabada onlara dikkat edicdem sen bu modelimi alacaksın

bu benim için gerekli tüm özelikleri sağlayan bir model. aliminyum kasa, hafif, tam yatar..ben çift yönlü istemiyorum.yolu seyretmesinin daha sağlıklı olduğunu söylüyor psikolog bir arkadaşım var..

kızlar bu kilo sorunu bende de hat sahfada bende bir polikistik over li olarak rahat kilo alıyorum bugün itibariyle 10 kilo almışım ne olacak bu işin sonu bilmiyorum ne yapsak acaba herkes esas kilolar şimdi glecek diyor allahtan boyum uzun biraz kurtarıyorum ama bu gidişle doğuma yuvarlanarak gidicem

bende kısayımm 160 boyum var

bu benim için gerekli tüm özelikleri sağlayan bir model. aliminyum kasa, hafif, tam yatar..ben çift yönlü istemiyorum.yolu seyretmesinin daha sağlıklı olduğunu söylüyor psikolog bir arkadaşım var..
hımm tamam o zaman sen halletmişsin araba işini darısı benim başıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…