2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

çok geçmişolsun ... ilaç prespektüsünü okusaydın .. doktorda verse hep okumakta fayda var
gerçekten çok güzeller.. harika uçaklı ... bende bakayım bir ara bauhousa
geçmiş olsun ..Allah korumuş ..
merhaba .. hoşgeldin aramıza
hoşgeldin canım nasılsın .sağolsın iyi dileğin için ama ben normal istiyordum böle olursa olmaz yinede hayırlısı
hayırlısı olsun inşallah ... bebiş de sende sağlıkla birbirinize kavuşunda ... bakarsın düzelir zaten o durum
çok güzel ..tepeye dolap koydurmak ,yer açısındanda büyük kazanç...güle güle kullan bebişinle beraber
yemektenmi şişiyorsun ... insn şişince de geriliyor .. bebeyağını yanına al bari gün içinde sür ..
nevracım hoşgeldin tatlım minik nevramıznasıl keyfi yerinde mi...
merhaba hoşbuldum ..cnm .. daha geçmişi yeni bitirdim ..ne kadar kaynatmış herkes ... ,
kızım nevracık ta iyi ... hopluyor içerde .. :)))
meraba güzel anneler. nasılsınız?

merhaba hoşgeldinnn

Son düzenleme:
saol canım bizde çok iyiyiz Allaha şükür benim miniğim anneciğini tekmeleyip duruyo.
niye yorgunsun hayırdır. dikkat et kendini
Ev işi temzilik derken yoruldum yaa..
Eskisi gibi diilim artık..Hemenceceik yoruluyorum
Ve ayrıca cok tembelleştim hersey gözümde büyüyor valla
kızz sende bayagı yapmısın ayy odanız nasıl da guzel olmustur..Hepsi olur annesi sen hiç merak etme..Kızım olsa bende böyle yapardım pembe ve krem..Rsimlerini cekip yuklesene bizde görelim..Galiba burda görmemiş gibi herseyini yukleyen tek benim galibaİstiyorum ki size fikir olsun arkadaslarım..Hem bazen resimlere bakmak yazıları okumaktan daha zevkli olabiliyor Ayy kuzum bende seni merak ettim dedim gömüldü herhal işlerine...
İyi gunlerde kulansın oglusun...koctasta cok guzel dolaplar var..Zonox ta oradan alıcak...

hahahahahhhhAlemsin sen yaaa...
Tatlı yasakmıs
Deren annesi ve komsularıyla hasır nesir ondan vakit bulupta giremiyormus canımm..
Girse bile bi okuyup cıkıyomus ne var ne yok diye..Ama cok sukur ikisi de cok iyiymiş...
Turko hastalıkla bogusmus..Hastanede yatmıs falan..annesi bakıyomus ona..Ama simdi daha iyiymiş..
Saolasın canımm...Sende hosgeldin bu arada aramıza..Park yatak için böyle güzel yorumlar duyunca cok seviniyorum..İnşallah guzel gunlerde kullanırız hepimiz

bu benim için gerekli tüm özelikleri sağlayan bir model. aliminyum kasa, hafif, tam yatar..ben çift yönlü istemiyorum.yolu seyretmesinin daha sağlıklı olduğunu söylüyor psikolog bir arkadaşım var..

bende çok araştırdım chicconun lite way modelini alıcam tek yönlü ama çok cici hemde hafif görümcemde bu odeli kullanıyo 3 senedir çok memnun.

Hoşbulduk:))
Oğluşun güle güle kullansın oto koltuğunu :))

canım bende sabah 6,30 kalkıyorum heme yumurtamı üstüne koyuyorum peynir bal reçel zeytin ne varsa saat 7.15 de mutlaka kahvaltımı yapıyorum işyerinde sütümü içiyorum aralarda meyve yiyorum ama her meyveden yiyorum bol bol ama yinede sürekli oturmak mı yoksa bünyeden mi kiloyu alıyorumm.... kilo bence şuan belimi çok rahatsız ediyor yarın bi yastık getirip belime koycam zor duruyorum aslında sadece bel ağrısı değil vücudumda müthiç bi huzursuzluk var.. magnezyumuda düzenli içiyim artık..

valla sema cım bu konuda en vefalı sensin aramızdA ....
dorti de var bu arada ortalarda görünmeyen ....
onunda annesi rahatsızdı ondan giremiyormuş

bende bu kilo ile normal doğum yapamama riskini bir türlü anlayamıyorum mantığım almıyorrr
korkmayın bacıımmmm
çocuk oraya o yola geldikten sonra geri dönüşü yokkk
ben bir sürü insan biliyorum çok kilolu olupta normal doğurabilenn
allah hepimiz için hayırlısını versin inş....

semaysem aral teşekkür ederiz iyiyiz. maşallah konular çok hızlı geçiyo yetişemiyorum sohbetlerinize katılamıyorum pek ama takip altındasınız yani. ara ara girip okuyorum.

rica ederimmmmmm

Galiba burda görmemiş gibi herseyini yukleyen tek benim galibaİstiyorum ki size fikir olsun arkadaslarım..Hem bazen resimlere bakmak yazıları okumaktan daha zevkli olabiliyor

ayy aşkolsun sen acaip fikir veriyorsun delimisinnn. ben daha alamadımki alsam bak gör nası peşpeşe yüklücem

bende çok araştırdım chicconun lite way modelini alıcam tek yönlü ama çok cici hemde hafif görümcemde bu odeli kullanıyo 3 senedir çok memnun.

ooo chicco lıteway zaten ekol alıpta memnun kalmayan yok..benim en yakın arkadaşımda var..ama onunda bebeği henüz biniyor.6-7 ay sonra bana devredecek.bizimkinin 2 arabası olacak yani. biri normal biri baston..eğer o bana vermeyecek olsaydı benim tercihimde o olurdu heralde

hımm
derenin iyi olmasına sevindimmm
turko ya oyyy geçmiş olsunnn

valla sema cım bu konuda en vefalı sensin aramızdA ....
dorti de var bu arada ortalarda görünmeyen ....
onunda annesi rahatsızdı ondan giremiyormuş

dorti den tahmini haberim var o yzüden onu yazmadımm
birde cadı gelin kdilara yok ortada
dün bişeymi yaptılar kıza noldu yaw merak ettiimmm

ayy aşkolsun sen acaip fikir veriyorsun delimisinnn. ben daha alamadımki alsam bak gör nası peşpeşe yüklücem

rapunzel sana katılıyorum kk da en çok cicilere bakıyorum. insan çok keyif alıyo o minick şeyler sanki huzur veriyo bana. yükleyin kızlar resimeri bikaç gündür bişey göremeyince kötü oluyo cciler sayfasını boş bırakmayalım. bende br iki battanie badi faln aldım onları yükliyim bari...

melek iyidir cnm sen nasılsın

aral canım ürün ağırlaştıkça kargo ücretide artıyo aldık bakalım inş.memnun kalırız zor geçer şimdi bana 1 hafta :)

rapunzel bende kırmızılıyı aldım canım :) güle güle kullan sende

gülesram
arkadaşım çok güzel allah içlerini doldurmayı nasip etsin[/QUOTE]

heheheh kaşla göz arası değil teyzesi onun arka planında günler süren araştırmalar vardı. bugün uygun fiyatlı yer görünce alıverdik

Heh he hızlısın canım o zaman sen fadıl takipte misalisin iyi yapmışsın iyi günlerde kullanın..Eşim dogduktan sonra alırız dedi o yüzden erteledik bizde araba koltugunu ama koltuk sabit takılı olmayacak gün içerisinde arabaya başka binenlerde oluyor...Portatif istiyoruz..

bende kısayımm 160 boyum var

aynıyız deseneee...

nevra canım teşekkür ederim.. prospektüsünü okudum gebelerde kullanılabilir diyor.. ama yinede içim raht etmedi işte..

yemekten değil buğün bi tuafım inş. akşam dinlenince geçer..

sema cannn gülüm ne biliyim çok kilo alırsan normal doğuramazsın diye söyleniyor ya hep ona istinaden dedim..

esraaa ben yazdım ama görmedin oda çook güzel olmuş anacım ben işyerindeyim mümkün değil bişey yükleyemem anca doğum iznmine ayrıldığımda size hepsinin fotosunu yüklicem.. ne güzel yapıyorsun sizden gördükçe özeniyor ve sabırsızlanıyorum

hu huuuu l,kızlar selam annmdeyim bugün o yüzden yeni girebiliyorum napıyosunuz bakalım herşeyler yolunmdamı bugün benim kız pek bi sessiz

oh ne güzel düzenli besleniyorsun olsun kilon boşver...Ben kilo alıyroum ama bebeğim beslebiliyormu diye dertleniyorum...Benimde işyerinde bel yastıgım var ama faydası yok maleseff..Dr bana magnezyum vermedi kıloda yaparmış bel agrısı

Kızlar ben kaçıyorum bişeyler atıştırcam hemde patronum geldi bir sürü işlerler görüşmek üzere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…