çok geçmişolsun ... ilaç prespektüsünü okusaydın .. doktorda verse hep okumakta fayda vargünaydınnn günaydın günaydın güzel arkadaşlarım yine size yetişemiyorum
nasılsınız neler yapıyosunuz ?
kızlar ben hiç iyi değilim boğazım geçmiyor amoklavin bıd kullanıyorum ve gerçekten korkmaya başladım 1-2 tane alırsam geçer dedim ama pzt den beri geçmedi hap bitecek bebeğime zararı olurmu .. doktorum yazdı eczaneden alırken özellikle belitti eşim hamile kullanıcak diye ama yinede buğün çok tedirginim üstelik öksürük başladı çok da dikkat ediyorum.. rabbim bebeğime zarar vermöesin diye dua ediyorum..
gerçekten çok güzeller.. harika uçaklı ... bende bakayım bir ara bauhousaözlem gelmiş hoşgelmiş. canım, kızımız nasıl, sen nasılsın? bize güzel haberler ver
kızlar, bebeğinize avize için bauhause a uğrayın süper avizeler var. kız içinde erkek içinde.
ben uçaklı avize gördüm ama kalmamıştı bu cumaya kadar gelicek dediler alıcam. tahtadan yapılma avizeEki Görüntüle 128995 Eki Görüntüle 128996 Eki Görüntüle 128997 Eki Görüntüle 128998
benim beğendiğim mini ucaklı avize 108 tl
geçmiş olsun ..Allah korumuş ..herkese merhabaaaaa
hasta olan arkadaslara çok gecmıs olsun dıyorum. eylemcıgım senın ıcın de dua edıcem. ben pzt gunu bankadan cıkıyordum cıkısta 3-4 basamak merdıven vardı acele cıkıyodum cok kotu dustum elım yuzuldu bıraz korktum bıraz ama bebek hareketını hıssedınce dr a gıtmedım aynı gece ve dun ıshal gıbıydım bır cay kasıgı turk kahvesıne bıraz lımon sıkıp ıctım hemen kesti aklınızda bulunsun. pzt de doktora gıdıcem hem rutın kontrol hem de şeker testi için aslında gectıgımız pzt gıdecektım yanı 2 gun once ama özel saglık sıgortası yenılenıyordu onu bekledım. bu arada ogluma odasını begendık inci tuncelden 6-7 yasına kadar yatabılecegı korumalı bır karyola ve sıfonyerını alıcaz ınsallah
merhaba .. hoşgeldin aramızaMerhaba Anne adayları ;
Sizleri ara sıra okuma fırsatım oluyordu ama bir türlü yazmaya fırsatım ve cesaretim olmadı..
Bende sizler gibi Allah kısmet ederse mayıs annesi olacağım 21+4 günlük hamileyim 5,5 yaşında canımdan çok sevdiğim bir oğlum var kısmetse ikinciside kız olacak Allah gönlüme göre verdi genç kızken bile hep isteğim kız evladım olmasıydı
Çalışıyorum hemde biraz yorucu bir şekilde muhasebe bölümündeyim özel bir şirketin..Oğlumda hiç bu kadar zorlanmamıştım ama bu sefer baya ağır geçiriyorum bakalım ne kadar daha dayanacağım işe gidip gelmeye..
Umarım bu sıcak sohbetlerinize bende dahil olurum bundan sonra..
hayırlısı olsun inşallah ... bebiş de sende sağlıkla birbirinize kavuşunda ... bakarsın düzelir zaten o durumhoşgeldin canım nasılsın .sağolsın iyi dileğin için ama ben normal istiyordum böle olursa olmazyinede hayırlısı
çok güzel ..tepeye dolap koydurmak ,yer açısındanda büyük kazanç...güle güle kullan bebişinle beraber
yemektenmi şişiyorsun ... insn şişince de geriliyor .. bebeyağını yanına al bari gün içinde sür ..slm kızlar ben geldim biraz mutfakta sandelyede dinlendim ama nafile.. şimdide karnım inanılmaz şişti balon gibi oldu gerildi ve müthiş rahatsız etmeye başaldı oofff sıkıldım valla hastalığım hafifledi şimdi belim karnım,kuyruk sokumum nasıl huzursuzluk veriyor anlatamam ... buğün akşam olurmu_?
sizleride sıkıyorum konularınıza dahil olamıyorum inanın dermanım yok...
merhaba hoşbuldum ..cnm .. daha geçmişi yeni bitirdim ..ne kadar kaynatmış herkes ... ,nevracım hoşgeldin tatlım minik nevramıznasıl keyfi yerinde mi...
kızım nevracık ta iyi ... hopluyor içerde .. :)))
meraba güzel anneler. nasılsınız?
merhaba hoşgeldinnn
Son düzenleme: