2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

denetuba iyiyim canım st içiyoruz bebişimle

sedasem canım çok güzel bu nevresim takımı yaaa çok kıskanıyorum pembeli morlu şeyleri görünce

al bendende o kadar..zaten öyle bişey yok. ben ne kadınlar biliyorum... 80 kilonun üstüne +30 alıp normal doğum yaptı eşimin abisinin hanımı. hemde 15 dakika sürdü doğumu

ne güzel odalar olmuş güle güle kullansın canım
annemde bu uyku setini almış kızıma

Çok güzelmiş bayıldım mışıl mışıl uyusun prenses yatağında..

Bizim abiden kalma büyüyen karyolamız var yeşilli-sarılı sizce bu renklerden alsam uyku setini yakışırmı?

hiiiiiiiiiiiiii kız seda zevklerimiz çok benziyo birbirine :) nerden almış annen bunu bildik bi marka ve mağazamı bende böle kokoş bişi istiyorum

canım benim bildik marka hatta bence en iyisi taçççç bebek uyku set 159 tl.alabilirsin nettede var
bide ben nevresimlerinden alıcam ek olsun diye organik onlarda harika

canımm
korkma gayet düzenli besleniyosun maşallahh
antibiyotiğide mümkün mertebe içme
yan etkisi olmasada ben ilaç karşıtı biri olarak
gıdalardan faydalanmanı isterim

evet yaa
bende cicilere bakınca içim eriyorr
izine ayrılınca bende ancak kızım cicilerini yüklerimmm inş..

al bendende o kadar..zaten öyle bişey yok. ben ne kadınlar biliyorum... 80 kilonun üstüne +30 alıp normal doğum yaptı eşimin abisinin hanımı. hemde 15 dakika sürdü doğumu

ayy kızlar böyle şyleri duyunca içim rahatlıyo var mı başka örnek bende 12 klo aldım. ama hiç bişeyden kısıtlama yapmıyorum. yiyorum valla hamileliğimin tadını çıkarıyorum:90:

çok güzel canım yaaa ... güle güle kullansın
hu huuuu l,kızlar selam annmdeyim bugün o yüzden yeni girebiliyorum napıyosunuz bakalım herşeyler yolunmdamı bugün benim kız pek bi sessiz

hoşgeldin dilaracım ..nasılsın kızın nasıl ?
kayınvalide ile ne oldu en son sana gelmişlerdi?

ben hamileliğimin başından beri 4.5 kılo aldım bu kılo ısını cok anlamıyorum normal mı sızce aldıgım kılo az mı? bir de ciciler kısmına oglumun kıyafetlerını yuklıcem fotograf boyutunu kucultmem gerekıyor mu pratık bır yolu bılen var mı???

sedasem uyku seti süper güzel günlerde kullanın canım bende taç a baktım görmüştüm bu desenide bizde hepsini taç dan alacağız allah kısmet ederse..

dilara hoşgeldin dün nasıl geçti kaynananla merak ettim:)))bu arada maşallah kilo almamışsıınnn

melek sende bizdensin desene 12 kilo almışsın artık düşünmücem yaaaaa...

Harika bişey buu..evet tac ta cok guzel ürünler var...Ben Tomuycuk tan aldım uyku setini..
Ama Bir tanede nevresim takımı almam lazım..Aldıgım uyku setinin en güzel yanı nevresmi var yorganın..Hani genelde yorgan aynı desen olur ayrıca nevresmi olmaz yaa..Ben bu yuzden sevdim bunu..150 TL ye aldım
[/QUOTE]
Canımmm kocaman bi amin diyorum..Hep dua ede ede alıyorum herseyini..
Allah kavusmayı nasip etsin inşallah oglumuzla

Canım yükleyin valla fırsatını oldukca..Cok guzel oluyor bakması...
İnşallah eksikler bi tamamlansın daha da guzel olacak paşamın odası
hu huuuu l,kızlar selam annmdeyim bugün o yüzden yeni girebiliyorum napıyosunuz bakalım herşeyler yolunmdamı bugün benim kız pek bi sessiz
Hosgeldin canımm..dun nasıl gecti herkes merak içinde

kızlarrrr yaşaşın diyim ozaman ben şimdi korkarak tartıya çıktım fakat hiç kilo almamışımmm

huuuggghhhhhh
nassılll yanniiiii hiç almmaışsıınnn

ayy kızlar böyle şyleri duyunca içim rahatlıyo var mı başka örnek bende 12 klo aldım. ama hiç bişeyden kısıtlama yapmıyorum. yiyorum valla hamileliğimin tadını çıkarıyorum:90:

ahhh ne güzellll
bende 12 aldım canım ama hiç bişeyi keyifle yiyemediim kg korkusundan
aman ya bıraktım bende şimdiii

Hosgeldin canımm..Eger fotografları kucultursen yuklemesi daha kolay oluyor daha az zaman harcıyorsun yuklerken..Bu arada bende kilo almayanlardanım..İnşallah en kısa zamanda hamile kaldıgım kiloya gelecegim..

Kızlarınızı iyi yetiştirin.Kendi kendilerine yetmeyi öğretin.
Namuslu olmanın yürekten geçtiğini öğretin. Evden çıkar çıkmaz ilk köşede eteğinin boyunu kısaltmasına gerek olmadığını öğretin.
İstediğini giymeyi öğretin. İnsanın ahlakının sadece kendi beyninde olduğunu öğretin.
Kıskanılmanın sevilmeyle aynı olmadığını öğretin. Kıskanılmanın güzel, saygısızlığın kötü olduğunu öğretin.
Beni çok kıskanır, dışarı çıkarmaz, şunu bunu giydirmez diyen adamla gurur duymamayı bunun aslında kendine hakaret olduğunu öğretin.
Arayıp neredesin ; kiminlesin vs. diyen adama seni tanımadan önce nasıl davranacağımı bilmiyor muydum haddini bil demeyi öğretin.
Eşlerini aldatan erkeklerin yanındaki ikinci kadın olmamayı öğretin.

Oğullarınızı iyi yetiştirin.Karşı cinse saygı duymayı öğretin.
Gece yarısı evine dönen kadının "aranmadığını" öğretin.
Bir kadının omzuna arkadaş olarak da sarılabileceğini öğretin.
Dokunmaktan korkmamasını öğretin.Sevmenin değer verme olduğunu öğretin.
Sahip çıkmayla sahibi olmanın farklı olduğunu öğretin.
Bulunmaz Hint kumaşı olmadıklarını; olsalar bile burun silinen mendillerinde kumaştan yapıldığını; hiç kimseyi küçük görmemeyi öğretin.
Ama bunları önce kendi içinizdeki çocuğa öğretin

Son düzenleme:
çok güzel canım yaaa ... güle güle kullansın

hoşgeldin dilaracım ..nasılsın kızın nasıl ?
kayınvalide ile ne oldu en son sana gelmişlerdi?
ben iyiyim canım saolll sende iyisindir inşallah
kızım hiç hareket etmedi bugünnn
kayınvalidemlerrrr ahh ahhh ben sölesemde fada etmiyor bişey sanki ben hiçbişey sölememişim gibi hala hareketleri dün ice dedim artık ya sizde ne heves var ne bişey güyya ilk torun annem habire bişeyler alıyor en azından soruyor neye ihtiyacın var diye siz onu bile yapmıyosunuz nasılbi bebek sevgisi varmış sizde hayret ettim doğrusu dedim kayınpederime döndüm çünkü habire kendi evlerine aldıkları buzdolabından yaptırıcakları badanan bahsediyolardı baba dedim böle çonuşunca çok sinr oluyorum sen kendi evinin badanasını düşüneceğine acaba torunuz,muzun bişeye ihtiyacı var diye düşündünmü hiç dedim sanki sizler gençsiniz dedim bize ben kendim için değil eşim için üzülüyorum dedim annemler bişeyler getirirken annenlerde bişeyler yapıyordur dedidiğinde susup oturuyo dedim paranız olmasa anlarım insanların durumu yok derim ama oda var s
izde bir icraat yok dedim ve bu durum beni acayip sinir ediyo dedim eşimde yanımdaydı bunları söyler ona bakıyolar salak salak eşimde valla kübra bu konuda haklı onun için bişey söyleyemiyorum dedi sustular hiç bunları sölememişim gibi yine cvp vermediler yemeklerini yiyip gittiler bikarış suratla yüzümüzü asıp oturduk çünkü ay daha asla bişey sölemem nato kafa nato mermer sölüyosun ama sanki duvara :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…