bende bu kilo ile normal doğum yapamama riskini bir türlü anlayamıyorum mantığım almıyorrr
korkmayın bacıımmmm
çocuk oraya o yola geldikten sonra geri dönüşü yokkk
ben bir sürü insan biliyorum çok kilolu olupta normal doğurabilenn
allah hepimiz için hayırlısını versin inş...
hiiiiiiiiiiiiii kız seda zevklerimiz çok benziyo birbirine :) nerden almış annen bunu bildik bi marka ve mağazamı bende böle kokoş bişi istiyorum
aynıyız deseneee...
nevra canım teşekkür ederim.. prospektüsünü okudum gebelerde kullanılabilir diyor.. ama yinede içim raht etmedi işte..
yemekten değil buğün bi tuafım inş. akşam dinlenince geçer..
sema cannn gülüm ne biliyim çok kilo alırsan normal doğuramazsın diye söyleniyor ya hep ona istinaden dedim..
esraaa ben yazdım ama görmedin oda çook güzel olmuş anacım ben işyerindeyim mümkün değil bişey yükleyemem anca doğum iznmine ayrıldığımda size hepsinin fotosunu yüklicem.. ne güzel yapıyorsun sizden gördükçe özeniyor ve sabırsızlanıyorum
al bendende o kadar..zaten öyle bişey yok. ben ne kadınlar biliyorum... 80 kilonun üstüne +30 alıp normal doğum yaptı eşimin abisinin hanımı. hemde 15 dakika sürdü doğumu
geçmiş olsun ..Allah korumuş ..
tşk ederim nevracıgım
çok güzel canım yaaa ... güle güle kullansın
hu huuuu l,kızlar selam annmdeyim bugün o yüzden yeni girebiliyorum napıyosunuz bakalım herşeyler yolunmdamı bugün benim kız pek bi sessiz
canım o şanssız benim ne yazık ki. bol su içiyorum. inşallah geçicek. şimdi vajinal fitil kullanıyorum. böbreklerimde de kum çıktı. doktorum günlük 3 lt su önerdi. sen nasıl oldun. konuşmuştuk senle böbreklerindeki büyümeyi? bu arada kolay gelsin
kuzu geçmiş olsun böbrek ağrısı çekmek çok zor anlıyorum seni sakın suyunu azaltma ben şimdi iyiyim suu ve takılan serumlar çok iyi geliyordu sıcak su torbası belime koyuyordum o da iyi geliyordu işallah sende iyi olursun
Harika bişey buu..evet tac ta cok guzel ürünler var...Ben Tomuycuk tan aldım uyku setini..
[/QUOTE]melek iyidir cnm sen nasılsın
aral canım ürün ağırlaştıkça kargo ücretide artıyo aldık bakalım inş.memnun kalırız zor geçer şimdi bana 1 hafta :)
rapunzel bende kırmızılıyı aldım canım :) güle güle kullan sende
gülesram arkadaşım çok güzel allah içlerini doldurmayı nasip etsin
aynıyız deseneee...
nevra canım teşekkür ederim.. prospektüsünü okudum gebelerde kullanılabilir diyor.. ama yinede içim raht etmedi işte..
yemekten değil buğün bi tuafım inş. akşam dinlenince geçer..
sema cannn gülüm ne biliyim çok kilo alırsan normal doğuramazsın diye söyleniyor ya hep ona istinaden dedim..
esraaa ben yazdım ama görmedin oda çook güzel olmuş anacım ben işyerindeyim mümkün değil bişey yükleyemem anca doğum iznmine ayrıldığımda size hepsinin fotosunu yüklicem.. ne güzel yapıyorsun sizden gördükçe özeniyor ve sabırsızlanıyorum
Hosgeldin canımm..dun nasıl gecti herkes merak içindehu huuuu l,kızlar selam annmdeyim bugün o yüzden yeni girebiliyorum napıyosunuz bakalım herşeyler yolunmdamı bugün benim kız pek bi sessiz
kızlarrrr yaşaşın diyim ozaman ben şimdi korkarak tartıya çıktım fakat hiç kilo almamışımmm
ayy kızlar böyle şyleri duyunca içim rahatlıyo var mı başka örnekbende 12 klo aldım. ama hiç bişeyden kısıtlama yapmıyorum. yiyorum valla hamileliğimin tadını çıkarıyorum:90:
ben hamileliğimin başından beri 4.5 kılo aldım bu kılo ısını cok anlamıyorum normal mı sızce aldıgım kılo az mı? bir de ciciler kısmına oglumun kıyafetlerını yuklıcem fotograf boyutunu kucultmem gerekıyor mu pratık bır yolu bılen var mı???
ben iyiyim canım saolll sende iyisindir inşallahçok güzel canım yaaa ... güle güle kullansın
hoşgeldin dilaracım ..nasılsın kızın nasıl ?
kayınvalide ile ne oldu en son sana gelmişlerdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?