2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Sen diyecegini demişsin..Bundan sonra agzını bile acma...
Sende ona göre davranırsın artık..Hayat felsefem bu benim..Ne kadar köfte o kadar ekmek

mükerrer mesaj
mükerrer mesaj
mükerrer mesaj

Son düzenleme:
dilaraaaaaaa yine de şükret sen bu kadar şey söyleyebiliyosun inan bana ben söylesem beni parçalarlar hatta daha neler yaparlar tahmin edebiliyorumm.. benim eşim asla bu lafı söylemem izin vermez diyeceği ilk şey yapmak zorunda değiller..çocuk bizim biz yapacağız zaten ben kaynanama desem hem ağlamaya başlar yok diye üstelik var ama yapmaz allahtan korkusu olmayan bi kadın inanılmaz yalan söylüyor namazdan kalıyor yalana başlyoru beni hayattan soğuttular size kelimelerle anlatmamın imkanı yok zaten ya yok artık dersiniz ya da abartıyosun yalan dersiniz.. ben eşim yokken şuna gerek yok anne dedim eşime suratıma fırlattı demiş ve keşke tanısanız beni asla büyüğe karşı gelmeyi laf söylemi bilmem sonrada eşime karın hiç bizi kırmad o kadar laf söyledik cvp vermedi demiş işte kendi yalanına kendi düşüyor.. kayınbabam varyemez tek oğlu eşim ama onlar yanlızca kendilerini seviyorlar onu için ne bişey söylüyorum ne bekliyorum eşim bile öyle görmüş ne diyim..

ay aynen öyle valla zannediyorum uzun bir süre aramaz artık tabi bu yüzsüzlükle arayabilirde bilemicemmm

Arasın ya da aramasın bunu hiç umursama artık...
Hamilelegimin ilk 3 ayında bana hiç yardımcı olmayan kaynanama daha önceki yaptıgı hatalar nedeiyle iyice gıcık olmustum..Tavır aldım aramaz sormaz oldum bende...O sürekli aradı hatta niye aramıyormusum diye sitem etti..Hamile olan benim sen ara beni dedim..Şimdi o da aramıyor..Sorarsan kontoru yok ama onu bunu ararken hep kontru var...Sırf kocamın hatrına bana geldigi zaman saygılı davranıyorum...Ama eski sıcaklıgı göremez artık benden..en iyisi böyle olmak..Kafam cok rahat valla

Son düzenleme:

Sen diyecegini demişsin..Bundan sonra agzını bile acma...
Sende ona göre davranırsın artık..Hayat felsefem bu benim..Ne kadar köfte o kadar ekmek

aynen canım eşime dedim sen böyle görmüşsün ama ben böyle görmedim ahhh işte kültür farkıda çokk bizde vlat çook önemlidir torun daha da önemlidir.. ne kadar köfte o kadar ekmek benden çok şey bekleme..

benim ne kayınvalidem ne kayınpederim var ölmüşler vakti zamanında allah rahmet eylesin.Kocam için üzülüyorum tabi ama banada kimse karışmıyor o ayrı

ayy böle insanlara tahammül etmek gerçekten zorr Allah yardımcımız olsun valla Allahtan benim eşim öle değilde ben rahatım o konuda kendide bişey yapmadıklarını gördüğü için bana hak veriyo öle üste çıkmaz yapmak zorunda değiller diye hatta dün oda dedi artık bişeyler yapmanız lazım diye ama dediğim gibi ha duvar ha onlarr

çok güzel paylaşım .. teşekkürler
bundan sonra muhatap olma .. ve bişi söyleme ... bu kadar bile çok demişsin .. bu kadar muhatap olmayı bile haketmiyorlar kanımca .....
verilebilecek en güzel ceza ilgilenmemek ve kayıtsız davranmaktır ...

bende önceden arardım nasılsınız diye ama bu davranışları gördükçe hiç aramıyorum haketmiyolar çünkü hiçte takmıyorum aman aramasınlarr zaten seslerini duymam bile tüylerimi diken diken yapmaya yetiyo
yok canım zaten aramıyorum o arar arada bir bende gayet soğuk konuşurum bölesi daha iyi

Kızzlar niye sesiniz cıkmıyooo..
Cok mu iş yuklediler size ayoll
Cerenliyagmur canımmm cok gecmiş olsun..Şu gripte bi bırakmadı peşini...
Tez zamanda iyi olursun inşallah
hoşgeldin canımmm
merhaba canım. ben gülsuyu kullanmadım ama kızlar önerdiler kullanmaya başlıcam acilen. ben şimdilik la roche posayın sivilce kremini kullanıyorum
bayıldım kızımmmm odaya. süper olmuş bayıldım. güle güle ağlamadan yatsın minik yiğitimiz
saol canım benim. inşallah geçicek
sağol canım fikrin için bende sunny baby ler bakayım bende karyolamı yaptırtayım o zaman zonoxcum ana kucağı aldın mı aldıysan onu nerden aldın kaça aldın
ben ana kucağınıda sunny baby'den aldım canım 120 tl. 1 yaşına kadar oto koltuğuda oluyor. ama sunny baby'nin malları güzel ve uygun tavsiye ederim
ben de kullanıyorum 1 paket günde 1 bardak suya. benim eklem ağrım yok ama doktorum yinede kullan dedi
canım çok teşekkür ederim. siz de bol bol su için. çok çabuk enfeksiyon kapa biliyormuşuz. sen nasılsın canım nevra nasıl

güle güle kullan canım. koçtaş'tan milas modelinin beyazını aldım. süper görünüyor tavsiye ederim

Allah yardımcın olsun canımm kimbilir neler yasadın..İnşallah bundan sonra sana hiç dokunmazlar..Ben hep öle derim canımı yakanlar için bana uzak allaha yakın olsunlar diye...
benim ne kayınvalidem ne kayınpederim var ölmüşler vakti zamanında allah rahmet eylesin.Kocam için üzülüyorum tabi ama banada kimse karışmıyor o ayrı
Seni bu konuda cooooook kıskanıyorum cooookkkkkkk
çok güzel paylaşım .. teşekkürler...

Nedemek Nevracımm..Bu arada nasılsın canım.Topik o kadar kalabalık ki cogu mesaj kacıyo gözden

esracıgım cevabın ıcın tşk ederım foto kucultmeyı bılmıyorum ztn toplu cektım yataga serıp ama ben buraya yuklemek ıstıyorum herkes cıcılere bakmıyor cunku gelıyor kızlar hazır oluuuun:)

kızlar herkese selammm . pazartesi günü renkli dopler ve kapsamlı organ taraması yaptırdım. çok şükür herşey yolundaymış. pazartesi beni gören prof her gece yatmadan önce mutlaka 1 bardak kefir içmemi iletti. bu arada tetanoz aşısı olmamıştım onunda zararından çok faydası olacağını iletti ve aşımı oldum. zamanına göre bebeğim daha uzun ve kiloluymuş. geçmişi çok fazla okuyamadım umarım herkes iyi ve herşey yolundadır.

myworld sana selam hoşgeldin
herşey yolundaymış çok sevindim canım
resimde allhım ne güzel çıkmış maaşallah
tam poz vermiş

esracıgım cevabın ıcın tşk ederım foto kucultmeyı bılmıyorum ztn toplu cektım yataga serıp ama ben buraya yuklemek ıstıyorum herkes cıcılere bakmıyor cunku gelıyor kızlar hazır oluuuun:)

Rica ederim canımm yaa...
Ben yapıyorum kendi pc imde ama inan benim anlatamama gibi bi özrüm var keske yardımcı olabilsem..
Ama heyecanla bekliyoruzzz cicilerinizi

Son düzenleme:

Hosgeldinnn...
Maaşallah bebegine..Resmide cok guzel gercek gibi yaa
Bende pzt gunu oldum asımı..Gecmiş olsun canım..
İyi yaptın ası olmakla..Faydası var hem bize hem bebege

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…