huuuggghhhhhh
nassılll yanniiiii hiç almmaışsıınnn
hiç almamaışım canım hatta 79 kilodan 78e düşmüşüm karnım çok olduğu için ben aldım sanıyodum ama almamışım valla:80:
ben iyiyim canım saolll sende iyisindir inşallah
kızım hiç hareket etmedi bugünnn
kayınvalidemlerrrr ahh ahhh ben sölesemde fada etmiyor bişey sanki ben hiçbişey sölememişim gibi hala hareketleri dün ice dedim artık ya sizde ne heves var ne bişey güyya ilk torun annem habire bişeyler alıyor en azından soruyor neye ihtiyacın var diye siz onu bile yapmıyosunuz nasılbi bebek sevgisi varmış sizde hayret ettim doğrusu dedim kayınpederime döndüm çünkü habire kendi evlerine aldıkları buzdolabından yaptırıcakları badanan bahsediyolardı baba dedim böle çonuşunca çok sinr oluyorum sen kendi evinin badanasını düşüneceğine acaba torunuz,muzun bişeye ihtiyacı var diye düşündünmü hiç dedim sanki sizler gençsiniz dedim bize ben kendim için değil eşim için üzülüyorum dedim annemler bişeyler getirirken annenlerde bişeyler yapıyordur dedidiğinde susup oturuyo dedim paranız olmasa anlarım insanların durumu yok derim ama oda var s
izde bir icraat yok dedim ve bu durum beni acayip sinir ediyo dedim eşimde yanımdaydı bunları söyler ona bakıyolar salak salak eşimde valla kübra bu konuda haklı onun için bişey söyleyemiyorum dedi sustular hiç bunları sölememişim gibi yine cvp vermediler yemeklerini yiyip gittiler bikarış suratla yüzümüzü asıp oturduk çünkü ay daha asla bişey sölemem nato kafa nato mermer sölüyosun ama sanki duvara :84:
Sen diyecegini demişsin..Bundan sonra agzını bile acma...
Sende ona göre davranırsın artık..Hayat felsefem bu benim..Ne kadar köfte o kadar ekmek
ay aynen öyle valla zannediyorum uzun bir süre aramaz artık tabi bu yüzsüzlükle arayabilirde bilemicemmm
Sen diyecegini demişsin..Bundan sonra agzını bile acma...
Sende ona göre davranırsın artık..Hayat felsefem bu benim..Ne kadar köfte o kadar ekmek
Arasın ya da aramasın bunu hiç umursama artık...
Hamilelegimin ilk 3 ayında bana hiç yardımcı olmayan kaynanama daha önceki yaptıgı hatalar nedeiyle iyice gıcık olmustum..Tavır aldım aramaz sormaz oldum bende...O sürekli aradı hatta niye aramıyormusum diye sitem etti..Hamile olan benim sen ara beni dedim..Şimdi o da aramıyor..sorrasan kontoru yok ama onu bunu ararken hep kontru var...Sırf kocamın hatrına bana geldigi zaman saygılı davranıyorum...Ama eski sıcaklıgı göremez artık benden..en iyisi böyle olmak..Kafam cok rahat valla
dilaraaaaaaa yine de şükret sen bu kadar şey söyleyebiliyosun inan bana ben söylesem beni parçalarlar hatta daha neler yaparlar tahmin edebiliyorumm.. benim eşim asla bu lafı söylemem izin vermez diyeceği ilk şey yapmak zorunda değiller..çocuk bizim biz yapacağız zaten ben kaynanama desem hem ağlamaya başlar yok diye üstelik var ama yapmaz allahtan korkusu olmayan bi kadın inanılmaz yalan söylüyor namazdan kalıyor yalana başlyoru beni hayattan soğuttular size kelimelerle anlatmamın imkanı yok zaten ya yok artık dersiniz ya da abartıyosun yalan dersiniz.. ben eşim yokken şuna gerek yok anne dedim eşime suratıma fırlattı demiş ve keşke tanısanız beni asla büyüğe karşı gelmeyi laf söylemi bilmem sonrada eşime karın hiç bizi kırmad o kadar laf söyledik cvp vermedi demiş işte kendi yalanına kendi düşüyor.. kayınbabam varyemez tek oğlu eşim ama onlar yanlızca kendilerini seviyorlar onu için ne bişey söylüyorum ne bekliyorum eşim bile öyle görmüş ne diyim..
çok güzel paylaşım .. teşekkürlerKızlarınızı iyi yetiştirin.Kendi kendilerine yetmeyi öğretin.
Namuslu olmanın yürekten geçtiğini öğretin. Evden çıkar çıkmaz ilk köşede eteğinin boyunu kısaltmasına gerek olmadığını öğretin.
İstediğini giymeyi öğretin. İnsanın ahlakının sadece kendi beyninde olduğunu öğretin.
Kıskanılmanın sevilmeyle aynı olmadığını öğretin. Kıskanılmanın güzel, saygısızlığın kötü olduğunu öğretin.
Beni çok kıskanır, dışarı çıkarmaz, şunu bunu giydirmez diyen adamla gurur duymamayı bunun aslında kendine hakaret olduğunu öğretin.
Arayıp neredesin ; kiminlesin vs. diyen adama seni tanımadan önce nasıl davranacağımı bilmiyor muydum haddini bil demeyi öğretin.
Eşlerini aldatan erkeklerin yanındaki ikinci kadın olmamayı öğretin.
Oğullarınızı iyi yetiştirin.Karşı cinse saygı duymayı öğretin.
Gece yarısı evine dönen kadının "aranmadığını" öğretin.
Bir kadının omzuna arkadaş olarak da sarılabileceğini öğretin.
Dokunmaktan korkmamasını öğretin.Sevmenin değer verme olduğunu öğretin.
Sahip çıkmayla sahibi olmanın farklı olduğunu öğretin.
Bulunmaz Hint kumaşı olmadıklarını; olsalar bile burun silinen mendillerinde kumaştan yapıldığını; hiç kimseyi küçük görmemeyi öğretin.
Ama bunları önce kendi içinizdeki çocuğa öğretin
bundan sonra muhatap olma .. ve bişi söyleme ... bu kadar bile çok demişsin .. bu kadar muhatap olmayı bile haketmiyorlar kanımca .....ben iyiyim canım saolll sende iyisindir inşallah
kızım hiç hareket etmedi bugünnn
kayınvalidemlerrrr ahh ahhh ben sölesemde fada etmiyor bişey sanki ben hiçbişey sölememişim gibi hala hareketleri dün ice dedim artık ya sizde ne heves var ne bişey güyya ilk torun annem habire bişeyler alıyor en azından soruyor neye ihtiyacın var diye siz onu bile yapmıyosunuz nasılbi bebek sevgisi varmış sizde hayret ettim doğrusu dedim kayınpederime döndüm çünkü habire kendi evlerine aldıkları buzdolabından yaptırıcakları badanan bahsediyolardı baba dedim böle çonuşunca çok sinr oluyorum sen kendi evinin badanasını düşüneceğine acaba torunuz,muzun bişeye ihtiyacı var diye düşündünmü hiç dedim sanki sizler gençsiniz dedim bize ben kendim için değil eşim için üzülüyorum dedim annemler bişeyler getirirken annenlerde bişeyler yapıyordur dedidiğinde susup oturuyo dedim paranız olmasa anlarım insanların durumu yok derim ama oda var s
izde bir icraat yok dedim ve bu durum beni acayip sinir ediyo dedim eşimde yanımdaydı bunları söyler ona bakıyolar salak salak eşimde valla kübra bu konuda haklı onun için bişey söyleyemiyorum dedi sustular hiç bunları sölememişim gibi yine cvp vermediler yemeklerini yiyip gittiler bikarış suratla yüzümüzü asıp oturduk çünkü ay daha asla bişey sölemem nato kafa nato mermer sölüyosun ama sanki duvara :84:
bende önceden arardım nasılsınız diye ama bu davranışları gördükçe hiç aramıyorum haketmiyolar çünkü hiçte takmıyorum aman aramasınlarr zaten seslerini duymam bile tüylerimi diken diken yapmaya yetiyoArasın ya da aramasın bunu hiç umursama artık...
Hamilelegimin ilk 3 ayında bana hiç yardımcı olmayan kaynanama daha önceki yaptıgı hatalar nedeiyle iyice gıcık olmustum..Tavır aldım aramaz sormaz oldum bende...O sürekli aradı hatta niye aramıyormusum diye sitem etti..Hamile olan benim sen ara beni dedim..Şimdi o da aramıyor..Sorarsan kontoru yok ama onu bunu ararken hep kontru var...Sırf kocamın hatrına bana geldigi zaman saygılı davranıyorum...Ama eski sıcaklıgı göremez artık benden..en iyisi böyle olmak..Kafam cok rahat valla
yok canım zaten aramıyorum o arar arada bir bende gayet soğuk konuşurum bölesi daha iyiçok güzel paylaşım .. teşekkürler
bundan sonra muhatap olma .. ve bişi söyleme ... bu kadar bile çok demişsin .. bu kadar muhatap olmayı bile haketmiyorlar kanımca .....
verilebilecek en güzel ceza ilgilenmemek ve kayıtsız davranmaktır ...
hoşgeldin canımmmKızzlar niye sesiniz cıkmıyooo..
Cok mu iş yuklediler size ayoll
Cerenliyagmur canımmm cok gecmiş olsun..Şu gripte bi bırakmadı peşini...
Tez zamanda iyi olursun inşallah
merhaba canım. ben gülsuyu kullanmadım ama kızlar önerdiler kullanmaya başlıcam acilen. ben şimdilik la roche posayın sivilce kremini kullanıyorumzonox merhaba canım,gülsuyunu kullanmaya başladınmı faydası varmı? Uzunca bir süredir bendede var sorunlar cildim kuruyor pul pul dökülüyor yanagımın bir kısmı kıp kırmızı mınıcık sıvılcelı krem kullanmıyordum..Dr.da sormayı unuttum...Eger memnunsanız bende denemek istiyorum yaaaa
bayıldım kızımmmm odaya. süper olmuşMerhaba Güzel Anneler
Dun akşam eşimle o kadar cok yorulduk ki
o yuzden cok gec kalktım..Yazık kocacımda yamulmus bi şekilde
işe gitti...Ben dayanamam gunduz iş yaparım diye herseyi yapıp
halletmeye calıstı o kadar yapma dememe ragmen...
Ha bir de oglanın park yatagını kuralım dedik sinir olduk
İçine koydukları klavuz bişey anlatmyo,saatlerimizi aldı ama cok guzel oldu
Şimdi odanın önünden gecerken bakıyorum içim bi tuhaf oluyor...
Bikaç işimiz daha kaldı..Cekyat kaplanacak..Halı ve tül alıcanak...
onları da önümüzdeki ay yaparız artık...
saol canım benim. inşallah geçicekKızlar hepinize merhabaaa....Dün site sorunluydu giremedim bugün baya okudum aklımda kalanları yazıcamm..
Eylemcim geçmiş olsun bolbol ldinlen tatlımm..
Zonoxcum tekrar geçmiş olsun idrarındaki mikrop azalmış inşallah tamamen geçer...
Tomurcuk sende hoşgeldin arkadaşımm...
Gülesram odan tamamlandıysa resmini atta bakalım bende park yatak alıcam ..içinin nevresimini yatağını falan koydunmu??
ben ana kucağınıda sunny baby'den aldım canım 120 tl. 1 yaşına kadar oto koltuğuda oluyor. ama sunny baby'nin malları güzel ve uygun tavsiye ederimsağol canım fikrin için bende sunny baby ler bakayım bende karyolamı yaptırtayım o zaman zonoxcum ana kucağı aldın mı aldıysan onu nerden aldın kaça aldın
ben de kullanıyorum 1 paket günde 1 bardak suya. benim eklem ağrım yok ama doktorum yinede kullan dedikızlar magnezyum suda eriyen vermişti dr. kasılmalar için kramplar için günde 2 defa demişti.ama ben 1 kere alıyorum.dr.a dedimki almak istemiyorum muz yiyorum diye...
fazla meyve tüketme şeker ve kilo için magnezyumda günde 2 kere al bir zararı yok demişti.
faydası var demişmiydi acaba? tırsıyorum biraz ben o tozdan ...
günde 2 mi 1 mi alıyosunuz?
canım çok teşekkür ederim. siz de bol bol su için. çok çabuk enfeksiyon kapa biliyormuşuz.enfeksiyon geçmiş . güzelll ...de bu kum nerden çıktı şimdi .. neyse ki su içmekle geçe demiş ..ALlaha şükür ..geçmiş olsun..
maşallah bebiş kocaman olmuş ... bebek odası için çok güzel düşünmüşsün
yeni gelenler hoşgelmişlerr
teyzeleri öğlenarasında oğlumun oto koltuğunu aldım. allah güle güle kullanmak nasip etsin
sizler nasılsınız? keyifler yerindemi?
nevraa yokluğun belli oluyordu canım benim
gülesram tatlım oda süper gözüküyo maşallah. bende bebek odasından vazgeçtim. zaten park yatak almıştık öncede. bugün koçtaştan bi dolap bide şifonyer alıcam.
cerenli canım yemekten ötürümü şişiyorsun? yoksa bebekmi büyüyorda geriyor acaba karnını :44:
semaysem kilo hesabında beni hep 1-0 önde tut lütfen bir polikistik over hastası olarak + 11,5 dayımallah sonumu hayır etsin
Allah yardımcın olsun canımm kimbilir neler yasadın..İnşallah bundan sonra sana hiç dokunmazlar..Ben hep öle derim canımı yakanlar için bana uzak allaha yakın olsunlar diye...aynen canım eşime dedim sen böyle görmüşsün ama ben böyle görmedim ahhh işte kültür farkıda çokk bizde vlat çook önemlidir torun daha da önemlidir.. ne kadar köfte o kadar ekmek benden çok şey bekleme..
Seni bu konuda cooooook kıskanıyorum cooookkkkkkkbenim ne kayınvalidem ne kayınpederim var ölmüşler vakti zamanında allah rahmet eylesin.Kocam için üzülüyorum tabi ama banada kimse karışmıyor o ayrı
çok güzel paylaşım .. teşekkürler...
esracıgım cevabın ıcın tşk ederım foto kucultmeyı bılmıyorum ztn toplu cektım yataga serıp ama ben buraya yuklemek ıstıyorum herkes cıcılere bakmıyor cunku gelıyor kızlar hazır oluuuun:)
kızlar herkese selammm . pazartesi günü renkli dopler ve kapsamlı organ taraması yaptırdım. çok şükür herşey yolundaymış. pazartesi beni gören prof her gece yatmadan önce mutlaka 1 bardak kefir içmemi iletti. bu arada tetanoz aşısı olmamıştım onunda zararından çok faydası olacağını iletti ve aşımı oldum. zamanına göre bebeğim daha uzun ve kiloluymuş. geçmişi çok fazla okuyamadım umarım herkes iyi ve herşey yolundadır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?