kızlar herkese selammm . pazartesi günü renkli dopler ve kapsamlı organ taraması yaptırdım. çok şükür herşey yolundaymış. pazartesi beni gören prof her gece yatmadan önce mutlaka 1 bardak kefir içmemi iletti. bu arada tetanoz aşısı olmamıştım onunda zararından çok faydası olacağını iletti ve aşımı oldum. zamanına göre bebeğim daha uzun ve kiloluymuş. geçmişi çok fazla okuyamadım umarım herkes iyi ve herşey yolundadır.
myworld sana selam hoşgeldin
herşey yolundaymış çok sevindim canım
resimde allhım ne güzel çıkmış maaşallah
tam poz vermiş
balcı güle güle kullanın canım cicilerinizi hepside çok güzel
saol cnm daha güzelleri sizin olsun insallah bıraz kucuk gozukuyor ama uzerıne tıklayınca buyuyormus:)
Allah razı olsun canım benim. orda pozdan ziyade kulaklarını tıkadığını söyledi doktorum. tam uyuyormuş ses dalgaları yayılınca rahatsız olup kulaklarını tıkayarak kendince önlemini alıp kaldığı yerden devam etme çabalarındaRabbim cümlemizin evladını korusun inşallah
hoşgeldin canımmm
merhaba canım. ben gülsuyu kullanmadım ama kızlar önerdiler kullanmaya başlıcam acilen. ben şimdilik la roche posayın sivilce kremini kullanıyorum
bayıldım kızımmmm odaya. süper olmuşbayıldım. güle güle ağlamadan yatsın minik yiğitimiz
saol canım benim. inşallah geçicek
ben ana kucağınıda sunny baby'den aldım canım 120 tl. 1 yaşına kadar oto koltuğuda oluyor. ama sunny baby'nin malları güzel ve uygun tavsiye ederim
ben de kullanıyorum 1 paket günde 1 bardak suya. benim eklem ağrım yok ama doktorum yinede kullan dedi
canım çok teşekkür ederim. siz de bol bol su için. çok çabuk enfeksiyon kapa biliyormuşuz.sen nasılsın canım nevra nasıl
güle güle kullan canım. koçtaş'tan milas modelinin beyazını aldım. süper görünüyor tavsiye ederim
Allah razı olsun canım benim. orda pozdan ziyade kulaklarını tıkadığını söyledi doktorum. tam uyuyormuş ses dalgaları yayılınca rahatsız olup kulaklarını tıkayarak kendince önlemini alıp kaldığı yerden devam etme çabalarındaRabbim cümlemizin evladını korusun inşallah
Hosgeldinnn...
Maaşallah bebegine..Resmide cok guzel gercek gibi yaa
Bende pzt gunu oldum asımı..Gecmiş olsun canım..
İyi yaptın ası olmakla..Faydası var hem bize hem bebege
gözün aydın canım herşey yolundaymış bebeğinede maşallahbilgiler için teşekkür ederiz bende kefir alayım bari madem faydalı.. aşımı bende yaptırdım 2. dozum 6 şubatta ama bana yan etkisi fazla olduğu için korkmuyo değilim..
Rica ederim canımm yaa...
Ben yapıyorum kendi pc imde ama inan benim anlatamama gibi bi özrüm var keske yardımcı olabilsem..
Ama heyecanla bekliyoruzzz cicilerinizi
olsun cnm kendı kuculttu ztn ıyı oldu daha once bır kere yuklemıstım kocaman cıkmıstı sayfada:)
içiyorum su .. benimde cuma yada ptesi idrara bakılacak zaten ... lokösit 20 çıkmıştı ... hala su içiyorum ama böbreklere ağrı giriyor gene ....hoşgeldin canımmm
ben de kullanıyorum 1 paket günde 1 bardak suya. benim eklem ağrım yok ama doktorum yinede kullan dedi
canım çok teşekkür ederim. siz de bol bol su için. çok çabuk enfeksiyon kapa biliyormuşuz.sen nasılsın canım nevra nasıl
güle güle kullan canım. koçtaş'tan milas modelinin beyazını aldım. süper görünüyor tavsiye ederim
evet .. Allah kalabalıklığımızı eksiltmesin .....[Nedemek Nevracımm..Bu arada nasılsın canım.Topik o kadar kalabalık ki cogu mesaj kacıyo gözden
[ATTACHCONFIG]129129[/ATTACH]Eki Görüntüle 129127 Eki Görüntüle 129132 Eki Görüntüle 129131 Eki Görüntüle 129130
oldu mu acaba
gülesram canım saol. pazar akşamı sana özel yazmak için parçalandım resmen ama kutun dolu olduğu için ulaşamadım sana . sanada çok geçmiş olsun canım
canım benim kefir hem bağışıklık sistemi hemde kasılmalar için çok faydalıymış birde o prof her gün bir elma ve 5 adet cevizi mutlaka yemem gerektiğini söyledi. kefiri koklamadan tek yudumda içmeliymiş unutmasanırım kötü bi tadı var
BALCI canım güle güle giysin inşallah evladın. ne kadar güzel ve çok şey almışsın. ben daha bi toplu iğne almadımbende almak istiyorum artık yaaaaa
[/B]
ayy hemde cok guzel oldu kızzz..Süperman kostumune bak yaa..kucuk adamım benim..maasallah sana
Oyyy kıyamam ben kuzuyaa yaa..Bende okumustum bi yerde..Cok yuksek ses olunca rahatsız olurmus bebekler..Onun için cok sesli müzikte hep kıpırdarlarmıs..Cogu anne ayy bebegim müzigi cok seviyor sanırmıs ama bebek o sırada kacacak delik arıyomus
Maşallah tombiş tombiş yanakları var :))) Allah nazardan saklasın .. Bende aşımı oldum çokta ilgilendiler sağlık ocağındakiler şaşırdım vallahi ..
Eki Görüntüle 129134 Eki Görüntüle 129134 Eki Görüntüle 129134
bunu da doğduğunda giydiricem kızlar hastane temasına uygun olsun oğlum değil mi ama:)
Eki Görüntüle 129134 Eki Görüntüle 129134 Eki Görüntüle 129134
bunu da doğduğunda giydiricem kızlar hastane temasına uygun olsun oğlum değil mi ama:)
[/B]
ayy hemde cok guzel oldu kızzz..Süperman kostumune bak yaa..kucuk adamım benim..maasallah sana
sağol cnm çok içtensin
BALCI canım güle güle giysin inşallah evladın. ne kadar güzel ve çok şey almışsın. ben daha bi toplu iğne almadımbende almak istiyorum artık yaaaaa
bir sürü şey almışsın ..maşallah güle güle kullansın ...
Oglumun güzel teyzeleri biz cıkıyoruz..Yemek yapalım
Sonra yine görüşürüz...
Hadi kalın saglıcakla...
Bu arada Balcı bunları ciciler bölümüne de eklesene..
2011 Mayıs Anneleri nin ilks ayfasında yvonna nın mesajın içinde linki var..
Oraya ekleki arada kaybolmasın bu guzel ciciler....
evet canım okuduğun doğruymuş yüksek sesi sevdikleri için değil kaçmak için yer aradıkları için tepiniyorlarmış
evet sağlık ocakları çok ilgili olmuş açıkçası benide şaşırttı. bu arada sanırım ben seni yenigörüyorum hoş geldin canım aramıza yada ben bu ara fazla bakar körüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?