2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

gözün aydın canım herşey yolundaymış bebeğinede maşallah bilgiler için teşekkür ederiz bende kefir alayım bari madem faydalı.. aşımı bende yaptırdım 2. dozum 6 şubatta ama bana yan etkisi fazla olduğu için korkmuyo değilim..

myworld sana selam hoşgeldin
herşey yolundaymış çok sevindim canım
resimde allhım ne güzel çıkmış maaşallah
tam poz vermiş

Allah razı olsun canım benim. orda pozdan ziyade kulaklarını tıkadığını söyledi doktorum. tam uyuyormuş ses dalgaları yayılınca rahatsız olup kulaklarını tıkayarak kendince önlemini alıp kaldığı yerden devam etme çabalarında Rabbim cümlemizin evladını korusun inşallah

[/B]

ayy hemde cok guzel oldu kızzz..Süperman kostumune bak yaa..kucuk adamım benim..maasallah sana

Oyyy kıyamam ben kuzuyaa yaa..Bende okumustum bi yerde..Cok yuksek ses olunca rahatsız olurmus bebekler..Onun için cok sesli müzikte hep kıpırdarlarmıs..Cogu anne ayy bebegim müzigi cok seviyor sanırmıs ama bebek o sırada kacacak delik arıyomus

Son düzenleme:

milas modeli görmedim ben canım ya hangisi acep

Maşallah tombiş tombiş yanakları var :))) Allah nazardan saklasın .. Bende aşımı oldum çokta ilgilendiler sağlık ocağındakiler şaşırdım vallahi ..

Hosgeldinnn...
Maaşallah bebegine..Resmide cok guzel gercek gibi yaa
Bende pzt gunu oldum asımı..Gecmiş olsun canım..
İyi yaptın ası olmakla..Faydası var hem bize hem bebege

gülesram canım saol. pazar akşamı sana özel yazmak için parçalandım resmen ama kutun dolu olduğu için ulaşamadım sana . sanada çok geçmiş olsun canım

canım benim kefir hem bağışıklık sistemi hemde kasılmalar için çok faydalıymış birde o prof her gün bir elma ve 5 adet cevizi mutlaka yemem gerektiğini söyledi. kefiri koklamadan tek yudumda içmeliymiş unutma sanırım kötü bi tadı var

BALCI canım güle güle giysin inşallah evladın. ne kadar güzel ve çok şey almışsın. ben daha bi toplu iğne almadım bende almak istiyorum artık yaaaaa

içiyorum su .. benimde cuma yada ptesi idrara bakılacak zaten ... lokösit 20 çıkmıştı ... hala su içiyorum ama böbreklere ağrı giriyor gene ....
1 ay geçti üstüne bi daha yaptırıcam bakalım ...
nevracik nasıl olsun iyi ... yeni tekme teknikleri geliştirdi. ..aynı anda hem kasığıma hem mideme vurabiliyor artık .. :)))
[Nedemek Nevracımm..Bu arada nasılsın canım.Topik o kadar kalabalık ki cogu mesaj kacıyo gözden
evet .. Allah kalabalıklığımızı eksiltmesin .....
bizde iyiyiz ..Artık 6. aylara girildi oda atelaşı başladı .. koşturmacayla geçiyor günler ..

bir sürü şey almışsın ..maşallah güle güle kullansın ...

Canımm bak bilmiyodum ben..iyi ki söyledin...Hemen bosaltayım..
Bu arad cok saol yaaa..Valla böyle vefalı arkadaslarım oldugunu gördukce cok mutlu oluyorum

evet canım okuduğun doğruymuş yüksek sesi sevdikleri için değil kaçmak için yer aradıkları için tepiniyorlarmış

Maşallah tombiş tombiş yanakları var :))) Allah nazardan saklasın .. Bende aşımı oldum çokta ilgilendiler sağlık ocağındakiler şaşırdım vallahi ..

evet sağlık ocakları çok ilgili olmuş açıkçası benide şaşırttı. bu arada sanırım ben seni yenigörüyorum hoş geldin canım aramıza yada ben bu ara fazla bakar körüm

balcı çok güzel hepsi bayıldımmm
mothercare çoğu herhalde hastane çıkışından kız modelini bende aldım pembelerini
güle güle kullansın kuzucuk

Oglumun güzel teyzeleri biz cıkıyoruz..Yemek yapalım
Sonra yine görüşürüz...
Hadi kalın saglıcakla...

Bu arada Balcı bunları ciciler bölümüne de eklesene..
2011 Mayıs Anneleri nin ilks ayfasında yvonna nın mesajın içinde linki var..
Oraya ekleki arada kaybolmasın bu guzel ciciler....

sagol cnm ınsallah bızde de sadece bunlar var ama dıger hıcbırsey yok henuz

bir sürü şey almışsın ..maşallah güle güle kullansın ...

tşk ederim nevracıgım

kolay gelsin canım benim. görüşürüz kendini ve paşana çok iyi bak

Evet canım yeni yazmaya başladım ama ara ara takip ediyordum sizleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…