2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

gülceza ama bende şimdi istiyorum öğrendiğimizden beri aydır istediğini bile sölemedi bu da gücüme gidiyor akşamları sıkıştırıyorum ohaoldumsmile şimdi korkuyorum dio.bende istemiosunki hiç nasıl bir korku diom iste de olmasın dimi ama:))))))))))))oda korkudan aklıma gelmio dedi hayır ilerleyen zamanlarda ben korkucam böle bölee doğum doğum sonrasına kadar epey zaman var ya soğursak birbirimizden ben ondan korkuyorum.kondom mevzusu doğru her türlü hijyen için nede olsa yeni oluşum var vucutta çok hassass bünye.[/QUOTE]

canım zorlama bence sadece ayıptır sölemesi seviş en azından ayy ne ayıpp söylediklerime bak :kedindan uzak kalma sarıl öp ve drun bişi demediyse yavaş zarar vermedende olabilecegini söyle.ama bol bol sarıl ve öp onu alışır zamanla hayırlısıyla bi geçirelimde zor zamanları ondan sonra atlarız tepelerine :kedi:benimki biraz ters ben ona buluyom dedigim gibi adetliyken tepemden inmezdi ne zaman bitcek die ben temizlenirdim canım istemiyo derdi ama tabi kurtulamazdı benden :kedi:

canım zorlama bence sadece ayıptır sölemesi seviş en azından ayy ne ayıpp söylediklerime bak :kedindan uzak kalma sarıl öp ve drun bişi demediyse yavaş zarar vermedende olabilecegini söyle.ama bol bol sarıl ve öp onu alışır zamanla hayırlısıyla bi geçirelimde zor zamanları ondan sonra atlarız tepelerine :kedi:benimki biraz ters ben ona buluyom dedigim gibi adetliyken tepemden inmezdi ne zaman bitcek die ben temizlenirdim canım istemiyo derdi ama tabi kurtulamazdı benden :kedi:[/QUOTE]

çok güldümmm :)))))))))))))))))))))ayy çok alemler bu adamlar o mu hamile benmi:))))))

çok güldümmm :)))))))))))))))))))))ayy çok alemler bu adamlar o mu hamile benmi:))))))[/QUOTE]

canım erkekler korkabilir bu çok normal benim önceki ahmileligimde biz sanki çok lazımmış gibi hamile oldugumu ögrendigim gin yaptık 2 gün sonra kanamam başladı şimdi oda anlayışla karşılıyo korkuyo ama ben de naz yapıyom sen beni artık sevmezsin benimle olmazsın ben şişko koca göbekli olcam falan diom oda asıl öyle daha çok severim seni sen benim bebegimi taşıcan dio. bekle canım bence acele etme seninle aynı haftadayız biz heralde demi

canım erkekler korkabilir bu çok normal benim önceki ahmileligimde biz sanki çok lazımmış gibi hamile oldugumu ögrendigim gin yaptık 2 gün sonra kanamam başladı şimdi oda anlayışla karşılıyo korkuyo ama ben de naz yapıyom sen beni artık sevmezsin benimle olmazsın ben şişko koca göbekli olcam falan diom oda asıl öyle daha çok severim seni sen benim bebegimi taşıcan dio. bekle canım bence acele etme seninle aynı haftadayız biz heralde demi[/QUOTE]

kanaman çokmu olmuştu.geçince bi daha tekrarladımı?7+2 bnm...ay benim kocamın inanılmaz spor ve görüntü takıntısı var.bende diorumki şişkolaşıcam yada başladım ondanmı diorum tamamm dur bu akşam ona sarılıp alıştırayım kendimeeee tamammm yapıcam bu akşammm ama olayın derinine inmiycem:))))

kanaman çokmu olmuştu.geçince bi daha tekrarladımı?7+2 bnm...ay benim kocamın inanılmaz spor ve görüntü takıntısı var.bende diorumki şişkolaşıcam yada başladım ondanmı diorum tamamm dur bu akşam ona sarılıp alıştırayım kendimeeee tamammm yapıcam bu akşammm ama olayın derinine inmiycem:))))[/QUOTE]

allah hayrınızı versinn kız bebişe zarar vermeyesin haa benimkide bebege bişey olur diye kısa kesiyor yapmamasa ondan iyi korkuyormuş snrda benim başıma agrı giriyor ondan agrm var yapma demeye başladım epeydir yapmıyoruz

kızlar ben 3. ayı bitirim hamile pilatesine başlıcam. spora başlıcak olan var mı

Merhaba güzel anneler!
çok yogun bir günün ardından oturabildim..Umarım sizler ve bebişleriniz iyidir.

aaaaaa çok güzelmiş o zaman....delikafaduldenbenim öyle bir şansım yok...eşim çok geç gelio eve....8 gibi..adam zaten yorgun oluyor...:1no2:
zeynep'in 20 bin tlsi diyecektim ya...yemekteyiz....:lepi:

aaaaaa çok güzelmiş o zaman....delikafaduldenbenim öyle bir şansım yok...eşim çok geç gelio eve....8 gibi..adam zaten yorgun oluyor...:1no2:
zeynep'in 20 bin tlsi diyecektim ya...yemekteyiz....:lepi:

hayatım benden duymuş olma ama o kadar sunumla arkadaşım kazanamıcak hakkını yediklerini söylüolar zatenalsanaalsanasmile

hayatım benden duymuş olma ama o kadar sunumla arkadaşım kazanamıcak hakkını yediklerini söylüolar zatenalsanaalsanasmile

aaaaaaaaa!!!!!!yapma yaaaaa Çok üzgünüm çoook olur mu canım...bi tek doktor kız kaldı zaten...o mu 1.olcakmış?diğerleri ezildi gitti ...neyse....hakkını yemişler diyorlar ha........canım benim....nasip değilmiş o zaman...:çok üzgünüm:
sen nasılsın zonoxcum?dün ben giremedim hiç nerdeyse....çok kötü oldum akşam üzeri kustum yine epeyce...perişan oldum...sen ne durumdasın canım???olumunekankayizsmile

Canım bu çok normal ilk dönemler korkarlar yaklaşmaya .Geçen komşumuz dio en çok aldatmalar hamilelik dönemi olurmuş bende dedim ben ikimizin parçasını taşırken kocam yapmaz öle şeylerr :)) Nette bi yazı okumuştum kadının biri kocama aşeriyorum demiştş kopmuştum yaa :))))
İnşallah tatlım kötü olaylar yaşadıysan temkinli olmakta fayda varr

Selam kizlar...

Aksaminiz hayirli olsun..

Nasilsiniz? Nasil gidiyor?

Yeni gelen arkadalar, hepiiz hosgeldiniz, saglikla bebeklerinizi kucaginiza alirsiniz insallah. Rabbim hepimizi nazardan, kotuluklerden herbiseyden sakinsin.

Baharnaz canim, tansiyonun kontrol altindadir umarim, ii bak canim kendine.

Tulin nerde tulin:)) uyuyormusun kiss???

Gulceza, yarin doktora gidiyormussun, insallah keseyi gorursunuz canim da seninde icin rahat eder. Hayirlisi olsun bakalim beklicez yarina kadar, guzel haberlerle gelicen insallah.

Zonox, canim gozun aydin olsunn..duymussun sende miniginin pitpitLarini, Rabbim saglikla kucaginada almayi nasip etsin, hepimizin. Bulantilarin ne durumda bu arada? Azalma vardir insallah?? Sen gecende bir tabak sarma yedinya, ardindanda cikardin:))) az evvel ben yedim 1 tabak lahana sarmasi, bir yandan yiyorum bir yandanda icim geri tepmek istiyor:)) sen geldin aklima hemen haha. Ama cok sukur cikarmadim..hepsi yerli yerinde midede bebisime yol alicaklar insallahhhh:)))

Benim icin haftasonuda bugun itibariyle girmistir, biraz gel keyfim gel yapicamm..anca persembeden sonra yapabiliyorum, diger gunler yogun calisiyorum.

Bu arada, Rezua ve gezginn arkadaslarimizdan epeyidir ses yok, umarim hersey yolunda gidiyordur. Merak ediyorum dogrusu arada ses verseler keske.

aşkolsun şu kadar ismin içinde kendiminki aradım...ama nafile...bulamadım....:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…