canım erkekler korkabilir bu çok normal benim önceki ahmileligimde biz sanki çok lazımmış gibi hamile oldugumu ögrendigim gin yaptık 2 gün sonra kanamam başladı şimdi oda anlayışla karşılıyo korkuyo ama ben de naz yapıyom sen beni artık sevmezsin benimle olmazsın ben şişko koca göbekli olcam falan diom oda asıl öyle daha çok severim seni sen benim bebegimi taşıcan dio. bekle canım bence acele etme seninle aynı haftadayız biz heralde demi
kızlar ben 3. ayı bitirim hamile pilatesine başlıcam. spora başlıcak olan var mı[
ben cesaret edemiyorum aslında çok sağlıklı bir spor ama ne bileyim
dr kontrolunde yapcam ben. pilates doğumu kolaylştırıomuş:teytey:kızlar ben 3. ayı bitirim hamile pilatesine başlıcam. spora başlıcak olan var mı[
ben cesaret edemiyorum aslında çok sağlıklı bir spor ama ne bileyim
dr kontrolunde yapcam ben. pilates doğumu kolaylştırıomuş:teytey:
ne zaman yapacaksın ki?çalışıyordun sen sanırım...vakit kalcak mı zonoxcum..?bu arada zeynep alacak 20 tl yi ....aldı değil mi?hbrin vardır senin....:1rolleyes:
ne zaman yapacaksın ki?çalışıyordun sen sanırım...vakit kalcak mı zonoxcum..?bu arada zeynep alacak 20 tl yi ....aldı değil mi?hbrin vardır senin....:1rolleyes:
çalışıyorumm canım zaten akşam 20:00 de pilaset. eşinle gidiosun haftanın 2 günü hamile pilatesi diğer günler akşam sporuma gidicem. akşam 18:00 de evde oluorum. 18:30 da hemen karşı kaldırımımda olan green park hotelin spor salonuna gidicem. aynı zamanda havuzaa girebiliosun :)
bu arada zeynepin 20 ytl si ne?CADIARZU
aaaaaa çok güzelmiş o zaman....delikafaduldenbenim öyle bir şansım yok...eşim çok geç gelio eve....8 gibi..adam zaten yorgun oluyor...:1no2:çalışıyorumm canım zaten akşam 20:00 de pilaset. eşinle gidiosun haftanın 2 günü hamile pilatesi diğer günler akşam sporuma gidicem. akşam 18:00 de evde oluorum. 18:30 da hemen karşı kaldırımımda olan green park hotelin spor salonuna gidicem. aynı zamanda havuzaa girebiliosun :)
bu arada zeynepin 20 ytl si ne?CADIARZU
aaaaaa çok güzelmiş o zaman....delikafaduldenbenim öyle bir şansım yok...eşim çok geç gelio eve....8 gibi..adam zaten yorgun oluyor...:1no2:
zeynep'in 20 bin tlsi diyecektim ya...yemekteyiz....:lepi:
hayatım benden duymuş olma ama o kadar sunumla arkadaşım kazanamıcakhakkını yediklerini söylüolar zatenalsanaalsanasmile
ben eşimi anlamıyorum dilek.her anlamda bana yaklaşmaya korkuyo ama çok istiyodu bebek.acaba bebeğe ve bana bişey olur korkusumu var yoksa ben hormanel değişim yüzündenmi böle hissediyorum anlamıyorum.normalde de donuk bir adamdır ama benmi abartıyorum kararsızımkaydirigubbakcemile3
İnşallah tatlım kötü olaylar yaşadıysan temkinli olmakta fayda varrdılekcıgım benım esımde ılk zamanlar oyleydı hersey heves ederdı ama yasananlardan dolayı sımdı cok temkınlı ıkımızde cokkkkk uzulduk ve tekrar kırılırım uzulurum saglıgıma bısey olur dıe cok korkuyo....ıns hersey cok guzel olur ve bız bebeklerımızı saglıkla kucagımıza alrız...
Hayatımda ilk kez bir kadın doğum dr.na çıktım ben, çıktığım dr. Ç.kale'de tanınan önerilen güvenilir bir dr. o yüzden tercih ettim. iki kez gittim bir hafta arayla, son dün gittim ve açıkçası alttan muayene eder diye düşünmüştüm etmediği için belkide böyle tedirgin oldum. bu arada evet bende netteki takvimlere göre 6+6 haftalığım.
Tanınan drlar tecrübeli oluyo ama biraz şımarık oluyolar benim dr da öyle bişey söylemeye korkuyorummm.Ben 5+ larda gittim keseyi gördüü tahliller yaptı 10 gün sonraya dr iyi seç tatlımm
bitki çayından ziyade ben de sodayı merak ediyorum.bi arkadaşıma doktoru iç demiş.burda okuduğuma göre de içmiyomuş arkadaşlar ama beni çok rahatlatıyoo içsek mi acep...
Ben soda içiyorum 1 tane tabiki tuzla ilgili sorununuz yoksa için su tutuyosa ödem oluyosa vücudunuzda içmeyiinn.Sarıkız sodası eşimin arkadaşının geçen misafirimiz oldular evde 10 çeşit soda var kahveli bilee :))))
Selam kizlar...
Aksaminiz hayirli olsun..
Nasilsiniz? Nasil gidiyor?
Yeni gelen arkadalar, hepiiz hosgeldiniz, saglikla bebeklerinizi kucaginiza alirsiniz insallah. Rabbim hepimizi nazardan, kotuluklerden herbiseyden sakinsin.
Baharnaz canim, tansiyonun kontrol altindadir umarim, ii bak canim kendine.
Tulin nerde tulin:)) uyuyormusun kiss???
Gulceza, yarin doktora gidiyormussun, insallah keseyi gorursunuz canim da seninde icin rahat eder. Hayirlisi olsun bakalim beklicez yarina kadar, guzel haberlerle gelicen insallah.
Zonox, canim gozun aydin olsunn..duymussun sende miniginin pitpitLarini, Rabbim saglikla kucaginada almayi nasip etsin, hepimizin. Bulantilarin ne durumda bu arada? Azalma vardir insallah?? Sen gecende bir tabak sarma yedinya, ardindanda cikardin:))) az evvel ben yedim 1 tabak lahana sarmasi, bir yandan yiyorum bir yandanda icim geri tepmek istiyor:)) sen geldin aklima hemen haha. Ama cok sukur cikarmadim..hepsi yerli yerinde midede bebisime yol alicaklar insallahhhh:)))
Benim icin haftasonuda bugun itibariyle girmistir, biraz gel keyfim gel yapicamm..anca persembeden sonra yapabiliyorum, diger gunler yogun calisiyorum.
Bu arada, Rezua ve gezginn arkadaslarimizdan epeyidir ses yok, umarim hersey yolunda gidiyordur. Merak ediyorum dogrusu arada ses verseler keske.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?