2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

balcı çok güzel hepsi bayıldımmm
mothercare çoğu herhalde hastane çıkışından kız modelini bende aldım pembelerini
güle güle kullansın kuzucuk

sağol cnm çoğu mothercare evet senın prensesın de gule gule saglıkla gıysın ınsallah

tamam cnm eklıyorum hemen oraya da muck
hiiiiiiiiiiiiiii ben buna bayıldımmmmm nerden aldınnnn :26::26:

bebeksihediyeler.com diye bir site var cnm ordan aldım

sağol cnm çoğu mothercare evet senın prensesın de gule gule saglıkla gıysın ınsallah

tamam cnm eklıyorum hemen oraya da muck

bebeksihediyeler.com diye bir site var cnm ordan aldım

çok teşekkür ederim tatlım. duymuştum o siteyi hemen bakiyim

biraz pahalı ama çok orjinal şeyler var ve çok kaliteli bir site bugun 12de verdım sıparısı oglen 1 bucukta geldı hem de takım elbıselı bır adam getırdı gayet şık

evet çok cici şeyler var ya

kuzular ben bugün erken çıkyorum. oğluşumun mobilyalarını alıcaz kocişle

Bu arada güzel anne adayları belki biliyorsunuzdur ama yazayım yinede mothercare sezon indirimi vardı hafta sonu bende 7'li tulumlardan aldım hastane çıkışı ve 1-2 parça cici daha aldım kızıma becerebilirsem bende eklerim evden.. Normalde biraz tuzludur fiyatları ama ben hep indirimleri beklerim.Mesela her ayın 15'inde pırlantalı ürünlerde % 50 indirim oluyor .. Oğlumda'da kullanmıştım mothercare tulumlarından çok memnun kaldım yıka yıka birşey olmadı .. Diğer kalanlarıda eminönüne gideyim diyorum ordan halledeceğim..
2.bebek olduğundan büyük eşyalarımız var çok şükür sadece araba almayı düşünüyorum onuda fazla ağırlaşmadan saraçhaneden halledeyim diyorum

biraz pahalı ama çok orjinal şeyler var ve çok kaliteli bir site bugun 12de verdım sıparısı oglen 1 bucukta geldı hem de takım elbıselı bır adam getırdı gayet şık

canım bayıldım oğlunun ciclerine hepsi birbirinden güzel güzel günlerde kullansın tüm cicilerini inşallah ...my world o ne tatlı bir poz maşallah kuzuna çok güzel....sedacım uyku setin çok güzelmiş güle güle kullasın öykü hanım ...sen şu internet alışverilerini havlu ları felan nerden alıyorsun hangi siteden bende uyku setini taç aldırcam anneme

canım anca yazabildim kusura bakma o kadar çok yere aynı anda bakmaya çalışıyorum ki aramıza hoşgeldin maşallah 1 oğlun varmış birde kızın oluyormuş ne güzel darısı benim başıma benimde oğlum olacak inşallah allah sağlıkla kavuştursun kuzucuğuna

teşekkür ederim canım amin hepimizinki saglıkla giysin insallah

canım koçtaş sürgülü dolaplar bölümünde var

BALCI, aldıkarın çok şekerr. bayıldım. siyah smokin ve süpermen takımını nereden aldın

sağol zonoxcugum bende demın cıcılere bakıyordum senın smokınlı mama onlugune bayıldım:) ben smokınle supermanı bayrampaşa forumdaki H&M den aldım

HOHH dışardaydımmm yeni geldiimm
ayy bayıldım bu yazıyaaa

dilaraaaaaa
çok çok haklısın ama
ben kayınvaliden ve kayınpederine çok çok çok üzüldümm
sonuçta yaşlı insanlar heleki yaşları 60 ın üzerindeyse artık onlara çocuk gibi davranmak gerekiyor
belkide ben çok duygusalım ama gerçekten üzüldümm
yazık yaaa nasılda kızlarından laflar yemişler çok yazıkkk
bizimde evlatlarımız var bu kadar söylenmeseydin keşke
birde kendi evlatalrının yanında laf yemişler
ayyhh içim ezildi yawww
herhalde benim eşim ailem hakkında böyle yorum yapsaydı onu oracıkta parçalardımm
iyi yada kötü onlar eşlerimizin anneleri babaları
amman kızlar ne olursa olsunn
en güzeli önemsemeyiin
bırakın ya zaten bu dünyada ne kadar ömürleri varkıı yazııkkkk

cereennn
onlar hayatında yokmuş gibi düşün
daha sağlam daha dik ol
allah herkesin gönlüne göre versinn
kimse açlıktan açıktan ölmediii
bu canı veren allah yiyeceğinide giyeceğinide verecek

heh en güzelini sen yapıyosunnnnn seni koccamannn tebrik ederimmm

canım çok güzel güle güle kullansın
yanlış hatırlamıyosam 500 tl idi bu takımın fiyatı
tam inceleyemedim nasıl özellikleri var....

kdilara, hayatım valla sana helal olsun. ben böyle konuşsam eşim benle küser sonsuza kadar konuşmaz çok şükür k.validemler bu lafları konuşturmazlar. (bebeğimin tüm odasını onlar dizdi, dolabına kadar, yatağına kadar.. A'dan Z'ye...) eğer hak ediyorlarsa söyliceksin ki zamanı gelince ağızlarını doldurup doldurup hak talep edemesinler.

cerenli, canım benim içinde durum aynı. eşim çok kızar konuşamam. Allah ta konuşturtmasın

canım çok güzel güle güle kullansın
yanlış hatırlamıyosam 500 tl idi bu takımın fiyatı
tam inceleyemedim nasıl özellikleri var....

ben indirimde 400e aldım cnm ustundekı ana kucagı oto koltugu olarak da kullanılıyor arabada tam olarak arkaya yatıyor ama yıne de basta ana kucagında olacak tabı ustune monte halde altta sepetı var tek yonlu ama araba. araba dogumdan 15 kılo olana kadar kullanılıyor kendı agırlıgı 12.45 kılo anakucagı 2.5 kılo o da dogumdan 13 kılo olana kadar kullanılıyor daha detaylı incelemek istersen linki bu U-Move Travel System : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop

aralcım ben o havluları alamadım getirebilir satıcı ozman sanada mutlaka haber veririm canım
balcının aldığı araba mothercare
bende görmüştüm ama inceleyememiştim fazla.
acaba ne gibi özellikleri var????

çok güzelmiş güe güle kullan maraksı ne ve ne kadara aldın canım h&m den aldığın tulumları kaça aldın superman ve smokin bayıldım onlara bende almalıyım

bebek arabası ana kucagıyla bırlıkte ındırım de 400e mothercareden almıstım su anda da 500e satılıyor sanırım ıstıyosan bakarım akmerkeze gıdınce. smokınlı tulum 25 lıraydı ama supermanı hatırlamıyorum o da ole bırseydır herhalde

canım valla benim sorduğumda indirimdendi 500 demişlerdi
400 harika fiyat
güle güle kullansın bebişko

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…