balcı çok güzel hepsi bayıldımmm
mothercare çoğu herhalde hastane çıkışından kız modelini bende aldım pembelerini
güle güle kullansın kuzucuk
tamam cnm eklıyorum hemen oraya da muckOglumun güzel teyzeleri biz cıkıyoruz..Yemek yapalım
Sonra yine görüşürüz...
Hadi kalın saglıcakla...
Bu arada Balcı bunları ciciler bölümüne de eklesene..
2011 Mayıs Anneleri nin ilks ayfasında yvonna nın mesajın içinde linki var..
Oraya ekleki arada kaybolmasın bu guzel ciciler....
hiiiiiiiiiiiiiii ben buna bayıldımmmmm nerden aldınnnn :26::26:
sağol cnm çoğu mothercare evet senın prensesın de gule gule saglıkla gıysın ınsallah
tamam cnm eklıyorum hemen oraya da muck
bebeksihediyeler.com diye bir site var cnm ordan aldım
çok teşekkür ederim tatlım. duymuştum o siteyi hemen bakiyim
biraz pahalı ama çok orjinal şeyler var ve çok kaliteli bir site bugun 12de verdım sıparısı oglen 1 bucukta geldı hem de takım elbıselı bır adam getırdı gayet şık
evet çok cici şeyler var ya
kuzular ben bugün erken çıkyorum. oğluşumun mobilyalarını alıcaz kocişle
biraz pahalı ama çok orjinal şeyler var ve çok kaliteli bir site bugun 12de verdım sıparısı oglen 1 bucukta geldı hem de takım elbıselı bır adam getırdı gayet şık
Bu arada güzel anne adayları belki biliyorsunuzdur ama yazayım yinede mothercare sezon indirimi vardı hafta sonu bende 7'li tulumlardan aldım hastane çıkışı ve 1-2 parça cici daha aldım kızıma becerebilirsem bende eklerim evden.. Normalde biraz tuzludur fiyatları ama ben hep indirimleri beklerim.Mesela her ayın 15'inde pırlantalı ürünlerde % 50 indirim oluyor .. Oğlumda'da kullanmıştım mothercare tulumlarından çok memnun kaldım yıka yıka birşey olmadı .. Diğer kalanlarıda eminönüne gideyim diyorum ordan halledeceğim..
2.bebek olduğundan büyük eşyalarımız var çok şükür sadece araba almayı düşünüyorum onuda fazla ağırlaşmadan saraçhaneden halledeyim diyorum
milas modeli görmedim ben canım ya hangisi acep
canım bayıldım oğlunun ciclerine hepsi birbirinden güzel güzel günlerde kullansın tüm cicilerini inşallah ...my world o ne tatlı bir poz maşallah kuzuna çok güzel....sedacım uyku setin çok güzelmiş güle güle kullasın öykü hanım ...sen şu internet alışverilerini havlu ları felan nerden alıyorsun hangi siteden bende uyku setini taç aldırcam anneme
canım koçtaş sürgülü dolaplar bölümünde var
BALCI, aldıkarın çok şekerr. bayıldım. siyah smokin ve süpermen takımını nereden aldın
Kızlarınızı iyi yetiştirin.Kendi kendilerine yetmeyi öğretin.
Namuslu olmanın yürekten geçtiğini öğretin. Evden çıkar çıkmaz ilk köşede eteğinin boyunu kısaltmasına gerek olmadığını öğretin.
İstediğini giymeyi öğretin. İnsanın ahlakının sadece kendi beyninde olduğunu öğretin.
Kıskanılmanın sevilmeyle aynı olmadığını öğretin. Kıskanılmanın güzel, saygısızlığın kötü olduğunu öğretin.
Beni çok kıskanır, dışarı çıkarmaz, şunu bunu giydirmez diyen adamla gurur duymamayı bunun aslında kendine hakaret olduğunu öğretin.
Arayıp neredesin ; kiminlesin vs. diyen adama seni tanımadan önce nasıl davranacağımı bilmiyor muydum haddini bil demeyi öğretin.
Eşlerini aldatan erkeklerin yanındaki ikinci kadın olmamayı öğretin.
Oğullarınızı iyi yetiştirin.Karşı cinse saygı duymayı öğretin.
Gece yarısı evine dönen kadının "aranmadığını" öğretin.
Bir kadının omzuna arkadaş olarak da sarılabileceğini öğretin.
Dokunmaktan korkmamasını öğretin.Sevmenin değer verme olduğunu öğretin.
Sahip çıkmayla sahibi olmanın farklı olduğunu öğretin.
Bulunmaz Hint kumaşı olmadıklarını; olsalar bile burun silinen mendillerinde kumaştan yapıldığını; hiç kimseyi küçük görmemeyi öğretin.
Ama bunları önce kendi içinizdeki çocuğa öğretin
ben iyiyim canım saolll sende iyisindir inşallah
kızım hiç hareket etmedi bugünnn
kayınvalidemlerrrr ahh ahhh ben sölesemde fada etmiyor bişey sanki ben hiçbişey sölememişim gibi hala hareketleri dün ice dedim artık ya sizde ne heves var ne bişey güyya ilk torun annem habire bişeyler alıyor en azından soruyor neye ihtiyacın var diye siz onu bile yapmıyosunuz nasılbi bebek sevgisi varmış sizde hayret ettim doğrusu dedim kayınpederime döndüm çünkü habire kendi evlerine aldıkları buzdolabından yaptırıcakları badanan bahsediyolardı baba dedim böle çonuşunca çok sinr oluyorum sen kendi evinin badanasını düşüneceğine acaba torunuz,muzun bişeye ihtiyacı var diye düşündünmü hiç dedim sanki sizler gençsiniz dedim bize ben kendim için değil eşim için üzülüyorum dedim annemler bişeyler getirirken annenlerde bişeyler yapıyordur dedidiğinde susup oturuyo dedim paranız olmasa anlarım insanların durumu yok derim ama oda var s
izde bir icraat yok dedim ve bu durum beni acayip sinir ediyo dedim eşimde yanımdaydı bunları söyler ona bakıyolar salak salak eşimde valla kübra bu konuda haklı onun için bişey söyleyemiyorum dedi sustular hiç bunları sölememişim gibi yine cvp vermediler yemeklerini yiyip gittiler bikarış suratla yüzümüzü asıp oturduk çünkü ay daha asla bişey sölemem nato kafa nato mermer sölüyosun ama
sanki duvara :84:
dilaraaaaaaa yine de şükret sen bu kadar şey söyleyebiliyosun inan bana ben söylesem beni parçalarlar hatta daha neler yaparlar tahmin edebiliyorumm.. benim eşim asla bu lafı söylemem izin vermez diyeceği ilk şey yapmak zorunda değiller..çocuk bizim biz yapacağız zaten ben kaynanama desem hem ağlamaya başlar yok diye üstelik var ama yapmaz allahtan korkusu olmayan bi kadın inanılmaz yalan söylüyor namazdan kalıyor yalana başlyoru beni hayattan soğuttular size kelimelerle anlatmamın imkanı yok zaten ya yok artık dersiniz ya da abartıyosun yalan dersiniz.. ben eşim yokken şuna gerek yok anne dedim eşime suratıma fırlattı demiş ve keşke tanısanız beni asla büyüğe karşı gelmeyi laf söylemi bilmem sonrada eşime karın hiç bizi kırmad o kadar laf söyledik cvp vermedi demiş işte kendi yalanına kendi düşüyor.. kayınbabam varyemez tek oğlu eşim ama onlar yanlızca kendilerini seviyorlar onu için ne bişey söylüyorum ne bekliyorum eşim bile öyle görmüş ne diyim..
Arasın ya da aramasın bunu hiç umursama artık...
Hamilelegimin ilk 3 ayında bana hiç yardımcı olmayan kaynanama daha önceki yaptıgı hatalar nedeiyle iyice gıcık olmustum..Tavır aldım aramaz sormaz oldum bende...O sürekli aradı hatta niye aramıyormusum diye sitem etti..Hamile olan benim sen ara beni dedim..Şimdi o da aramıyor..Sorarsan kontoru yok ama onu bunu ararken hep kontru var...Sırf kocamın hatrına bana geldigi zaman saygılı davranıyorum...Ama eski sıcaklıgı göremez artık benden..en iyisi böyle olmak..Kafam cok rahat valla
canım çok güzel güle güle kullansın
yanlış hatırlamıyosam 500 tl idi bu takımın fiyatı
tam inceleyemedim nasıl özellikleri var....
çok güzelmiş güe güle kullan maraksı ne ve ne kadara aldın canım h&m den aldığın tulumları kaça aldın superman ve smokin bayıldım onlara bende almalıyım
ben indirimde 400e aldım cnm ustundekı ana kucagı oto koltugu olarak da kullanılıyor arabada tam olarak arkaya yatıyor ama yıne de basta ana kucagında olacak tabı ustune monte halde altta sepetı var tek yonlu ama araba. araba dogumdan 15 kılo olana kadar kullanılıyor kendı agırlıgı 12.45 kılo anakucagı 2.5 kılo o da dogumdan 13 kılo olana kadar kullanılıyor daha detaylı incelemek istersen linki bu U-Move Travel System : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?