canım valla benim sorduğumda indirimdendi 500 demişlerdi
400 harika fiyat
güle güle kullansın bebişko
aralcım ben o havluları alamadım getirebilir satıcı ozman sanada mutlaka haber veririm canım
balcının aldığı araba mothercare
bende görmüştüm ama inceleyememiştim fazla.
acaba ne gibi özellikleri var????
bebek arabası ana kucagıyla bırlıkte ındırım de 400e mothercareden almıstım su anda da 500e satılıyor sanırım ıstıyosan bakarım akmerkeze gıdınce. smokınlı tulum 25 lıraydı ama supermanı hatırlamıyorum o da ole bırseydır herhalde
semacan canım bende öyle yapıyorum allah binlerce şükür ikimiz çalışıp her ihtiyacımızı karşılıyoruz evet insan biraz destek istiyor ama zorla olmuyor onların içinden gelecek demii ama ben söylesemde boş başta eşimi çok üzdüm bu konuda beni ailem olsa böyle yapmazdı benim ailem abime şunu yaptı falan die ama baktım o benim ailem bu onun ailesi ve kıyaslamanın sadece ve sadece evliliğimize zarar verdiğini gördüm evet görmesi gereken yerde uyardım oda farkında bazı şeylerin ama dediği şu canım babamın yapısı bu değişmiyo değişmez bende istemezdim böyle olmasını annem bu kabul et şimdi üzüldüğüme üzülüyorum evet destek olsa ne iyi olu ama olmayınca olmuyor benim annem elimden geleni yaparım dedi onunda çok yapmasını istemiyorum rabbim can sağlığı versin az olsun öz olsun ve bebeğimizde bizde mutlu olalım..
sonra eşim bana öyle karşılarında laf söylememe asla fırsat vermez allah var bende söylemem..
aynen dediğin gibi yapıyorum mesewla buğün aradım kayınvaldemi konuştum ne yaparlarsa kendilerine ..
aman yaa en güzeli düşünmemek beklememekk
yaparlarsa kendi oğullarına yapmazlarsada kendi oğulalrına yapmıyolarrr o yüzden siz direk üzerinize alınmayın
bırakın kendi evlatları çözsün bu sorunu
alanda yapanda sağolsun yapmayanda sağolsunn :78:
canım hastane çıkışı herkes 2 takım yeter diyo gerek yok diyorlar banaa yetmez gibi geldi çıtçıtlı body ler çok fazla lazım oluyormuş..40 günden sonra çok çabuk büyormuş onun için çok almayın diyolar ..
teyzeleri oğlum bugün kıpır kıpır
ayaklarını o kadar hızlı vuruyor ki kafasınıda vuruyo kendini ittiriyor
teyzeleri oğlum bugün kıpır kıpır
ayaklarını o kadar hızlı vuruyor ki kafasınıda vuruyo kendini ittiriyor
maşallahhh oğluşuna ne güzel ,, bizimki buğün raporlu galiba tık yok sessiz dinleniyo cadı arada olabilirmiş diye kafama takmıyorum ben yatınca başlıyor zilli..
CERENLİYAĞMUR selam cnm dün yazmışsın görmemişim rapsodideki odayı nasıl bişi netten bakıyom ama göremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?