2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım iyi olur vallahi ben bugün graco mirage travel sistemi beğendim fiyatıda 464 tl çok özellikli bir arab eşimde bğenirse onu alıcam

balcı canım sürüşü rahat mı 12.5 kg biraz fazla gibi geldi bana
ama oto koltuğu çok rahat gözüküyor

semacan canım bende öyle yapıyorum allah binlerce şükür ikimiz çalışıp her ihtiyacımızı karşılıyoruz evet insan biraz destek istiyor ama zorla olmuyor onların içinden gelecek demii ama ben söylesemde boş başta eşimi çok üzdüm bu konuda beni ailem olsa böyle yapmazdı benim ailem abime şunu yaptı falan die ama baktım o benim ailem bu onun ailesi ve kıyaslamanın sadece ve sadece evliliğimize zarar verdiğini gördüm evet görmesi gereken yerde uyardım oda farkında bazı şeylerin ama dediği şu canım babamın yapısı bu değişmiyo değişmez bende istemezdim böyle olmasını annem bu kabul et şimdi üzüldüğüme üzülüyorum evet destek olsa ne iyi olu ama olmayınca olmuyor benim annem elimden geleni yaparım dedi onunda çok yapmasını istemiyorum rabbim can sağlığı versin az olsun öz olsun ve bebeğimizde bizde mutlu olalım..

sonra eşim bana öyle karşılarında laf söylememe asla fırsat vermez allah var bende söylemem..

aynen dediğin gibi yapıyorum mesewla buğün aradım kayınvaldemi konuştum ne yaparlarsa kendilerine ..

zonoxxx canım aynen eşim bu konuda serttir ama oda benim aileme asla laf söylemez..

çok sağol canım o tulumlardan alıcam inşallah araba graco da beğendiğim var onu alıcam galiba

kızlar hastane çıkışı aldınızmı
aldıysanız kaç parça ve 1 takımmı aldınız ?

ben 20 li takım
birde yedek 10 lu takım düşünüyorumm
herhangi bir aksilik olur diye yedek olsun istedim sizce fazlamı olur

Kızlar şekr testimin sonuçları gayet iyi,kiloyu zaten takmıyordum istediğim gibi yiyip içebilirim
Yaşasın gırtlak
idrar tahlilimdede bir sorun yok ancak idrarda yanma devam ediyordu doktor monural diye bi ilaç verdi umarım geçer
Dispanserin otomatik kapısı bozukmuş bugün sağlam bi kafa geçirdim. Allahtan karnıma gelmedi acile gittim 10 dakika yattım ama gozum hala agrıyor. görünmez kazalara dikkat edelim kızlar

canım hastane çıkışı herkes 2 takım yeter diyo gerek yok diyorlar banaa yetmez gibi geldi çıtçıtlı body ler çok fazla lazım oluyormuş..40 günden sonra çok çabuk büyormuş onun için çok almayın diyolar ..

20 li sette ekstra penye battaniye ve havlu var o yüzden o bana daha hesaplı geliyor
penye battaniye 15-20 tl ..havluda 10-20 tl arası
10 lu set normal fiyatlarda onun için sıkıntı yok
evet çabuk büyüyor belkide aldıkalrımızın çoğunu giyemiyceklerrr

teyzeleri oğlum bugün kıpır kıpır

ayaklarını o kadar hızlı vuruyor ki kafasınıda vuruyo kendini ittiriyor

maşallahhh oğluşuna ne güzel ,, bizimki buğün raporlu galiba tık yok sessiz dinleniyo cadı arada olabilirmiş diye kafama takmıyorum ben yatınca başlıyor zilli..

yaa maşşallahhh
sen nasıl anlıyosun ayağını kafasını
ben anlıyamıyorummm :26::26::26:

maşallahhh oğluşuna ne güzel ,, bizimki buğün raporlu galiba tık yok sessiz dinleniyo cadı arada olabilirmiş diye kafama takmıyorum ben yatınca başlıyor zilli..

yok takma
raporu akşam uzanınca biter
heeeee
bu arada
bebeklerinizi gündüz uyumaya alıştırmayınn
yoksa gece uyumaz
doğduktan sonrada aynısı olur allah muhafazaaaa

kızlarrr
benim bugünlük yoğun mesaim bitti çok şükür
allah nasip ederse yarın burda tekrar görüşmek üzere
kendinize iyi bakınn
hepinize iyi akşamlar
allaha emanet olunnn

gulesram odası çok güzel bebeğinin asil olmuş kullanışlı görünüyo güle güle kullan..

MyWorLd usg resmin çok güzel yaa maşallah bebeğineee.....

BALCI aldıklarını güle güle kullan.Ben hiç kıyafet almadım annem aldı ama acaba azmı benim tulumlar falan onu düşündüm neyse bir kaç takımda kayınvalideme aldırırım :)))

Sedasem sende çok güzel şeyler alıyosun kızına güle güle kullanın...

Kdilara takma kafana bundan sonraa ...Benim eşimde hata görse ailesinde kendi konuşur söyler ama beni konuşturmaz ve benim ailemede konuşmaz...

CERENLİYAĞMUR selam cnm dün yazmışsın görmemişim rapsodideki odayı nasıl bişi netten bakıyom ama göremedim

canım netten bende baktım ama o odadan yok bayağı araştırdm eğer yakınlarında rapsodi mağazası varsa gidip bakabilirisin genç odası yanlız yatağı hatta bir buçuk kişilik diyim:) normal tek kişiliklerden çok daha büyük siyah beyaz dicem ama anlatamıcam ağırlık beyaz dolap yatak diğer dolaplar böyle bazı yerlerd fon gibi kullanılmışş çok harika bi takımdı..

anladım cnm tokat ta varmış galba mağazası yrn bakarım bşi olmazsa ben tam takım almayacağım 3 kapılı dolap ve kitaplık istiyorum kızımın doğmadan daha birsürü kitabı var:) birde ona uygun park yatak alacağım odamız pek büyük değil he bide tüm bunnları yaparken ortak renk bulmaya çalışıyorum arkadan erkek olursa onada uysun diye :) ay çok şey istiyorum

mümkünse nete bi bakabilirmisin doğtaş color dream genç odası var sence çok ağır bişeymi bebek için kitaplığı felan çok hoş stikırlarla felan süslesem sence olurmu

flek sağol canım
cybex ana kucağı alsammı şuan gittigidiyorda 225 ama 15 tl kargo ücreti var
dışarda 300 den fazla sizce nasıl?????

Son düzenleme:
http://www.e-bebek.com/battaniyeler/snooze_baby/snooze_kundaklik_battaniye/SNO-Snooze019
kızlar bu battaniyeye bakın alıcam 1 tane :))
Sedasem şekli güzel kullananların yorumları güzelse ve okadar indiyse fiyatı al bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…