2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Oglumla yemegimizi yaptık evimizi süpürüp sildik..
Sonra bıcı bıcı yaptık geldik...
Ne güzel ciciler konusulmus yine..

Dileeeekk park yatagın içine uyku setini koydum canımm..
Sen sormustun yaa..Ayy cok duygulandım...süpürge kova ortada agladım biraz...
İnşallahhh hepimizi ama hepimizi aldıgımız herseyi güzel günlerde kullanırız...

http://www.e-bebek.com/battaniyeler/snooze_baby/snooze_kundaklik_battaniye/SNO-Snooze019
kızlar bu battaniyeye bakın alıcam 1 tane :))
Sedasem şekli güzel kullananların yorumları güzelse ve okadar indiyse fiyatı al bence
canım çok ilginçtir yorum bulamıyorum halbuki pusetide var çok güzel ama 1 kişi almış ondada anlatmamış fazla.
halbuki alman malı okadarda para kimse tercih etmemişmi şaşırdım valla........
senin battaniyede çok güzel
avent göğüs kremi bitmiş galiba sitede yoktu.

evet çok cici şeyler var ya

kuzular ben bugün erken çıkyorum. oğluşumun mobilyalarını alıcaz kocişle
iyi alışverişler.... resmini koyarsan bakarız gelince mobilyalar
çok güzelmiş .. güle gülekullan
çok geçmiş olsun ..verilmiş sadakan varmış .......
teyzeleri oğlum bugün kıpır kıpır

ayaklarını o kadar hızlı vuruyor ki kafasınıda vuruyo kendini ittiriyor
günleri günlerine uymuyor değil mi .. bazen çıldırmış gibi tepikliyorlar ...maşallah oğluna ..
http://www.e-bebek.com/battaniyeler/snooze_baby/snooze_kundaklik_battaniye/SNO-Snooze019
kızlar bu battaniyeye bakın alıcam 1 tane :))
Sedasem şekli güzel kullananların yorumları güzelse ve okadar indiyse fiyatı al bence

çok güzel ama hemen bitmiş heralde stokta yok diyor

avent gelmiş yine 30 ml
2 kutumu alsam siz kaç tane aldınız kargo ne kadar tutar?anne günlüğüde bedava 0.1 kuruş

canım çok güzel olmuş maşallah ...güzel güzel uykular uyusun içinde ....

uyku setini nereden aldın?

Cook tesekkur ederiz teyzesi..Cok saolun siz minik Nevra ile
Kemeraltı nda bi bebek magazasından aldım..Markası TOMUYCUK.

GÜLESRA çok güzelmiş iyi günlerde kullan inşallah.mışıl mışıl uyusun oğluşun.
benim büyük kızımın beşiği var onu kullanıcaz mobilya beşik ama o olmasa şimdi kesin park yatak alırdım bende daha kullanışlı çünkü

Saooll arkadasım..Tabii eger varsa niye tekrar alıp nasraf yapasın ki...
Methini cok duyduk bu yatakların valla ben ilk gunden cok sevdim bu yatagı..
O kadar hafif ki rahatca cekilip itilebilir..
En güzeli bi de ( biz dun akşam besigi kurdugumuz zaman gördük ) besik gibi sallanma özelligi var...
Ödüm kopuyo oglum ayakta sallanmaya alısırsa diye..Uyusun işte koca yatak aldık onaa

kızlar bugün sizde de sitede sorun oldu mu?tüm gün giremedim ben...saçma sapan yine bakımda şu kadar gün,saat kaldı falan yazdı.... ne olduğunu bilen var mı aranızda?

çok güzel olmuş esra.....çok duygulandım walla ben de....hayırla güle güle kullan canım...

Allah razı olsun canımm..Hepimiz guzel gunlerde kullanalım inşallah..
Esyalarından birisi elime gecince hemen gözlerim doluyo..
Zaten gözyasım hep hazır gözümün kenarında..Cok duygusalım cook...
Dun akşam Osman ı aglattılar ÖYLE BİR GECER ZAMAN Kİ de....içim gitti
Ahh şu hormonlar

Dun ben yasamıstım aynı sorunu butun gun giremedim
cok sukur bugun bi sıkıntı olmadı..
Demek ki calısma sizin taraf kaymıs

maşallahhh oğluşuna ne güzel ,, bizimki buğün raporlu galiba tık yok sessiz dinleniyo cadı arada olabilirmiş diye kafama takmıyorum ben yatınca başlıyor zilli..

yaa maşşallahhh
sen nasıl anlıyosun ayağını kafasını
ben anlıyamıyorummm :26::26::26:
kızlar dün doktora gitmiştim ya. hala o pozisyonda duruyor. ayakları ile sol kasığıma 2 yandan vuruyor kafası ise ayakları ile vururken diğer taraftan vuruyor. tamamen tahmini, dün ki usg görüntüsüne göre
flek sağol canım
cybex ana kucağı alsammı şuan gittigidiyorda 225 ama 15 tl kargo ücreti var
dışarda 300 den fazla sizce nasıl?????

canım çok pahalı bence. ben 120 ye aldım ona bile pahalı diyorum 1 yaşına kadar kullanıcak. sunny baby benim ki.
günleri günlerine uymuyor değil mi .. bazen çıldırmış gibi tepikliyorlar ...maşallah oğluna ..
saol canım benim. erkekler biraz kıpırdak oluyor sanırım. benim ki tam çılgın. çok yaramaz olucak
bayıldımmmmmmmmmm kuşum. yiğit efe'cim güzel günlerde kullansın. inşallah mışıl mışıl uyur yatağında.

benimde yatağım turkuaz, içindeki yorgan setide turkuaz. geçen bir yazı okudum. bebeklere yatak örtüsü takımı çok renkli şeyler almayın beyaz yoğunlukta nevresimler yorganlar kullanın diyordu. ben yorgan takımını değiştiricem:26: orta turkuaz rengi.

blue_ hoşgeldin kuşummm. nasılsın

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım yaa. ben çalışmadan bel ağrısı çekiyorum hafif bir bel fıtığım vardı.şimdi dahada ortaya çıktı.allah kolaylık versin sana çalışanlara vallahi içim kıyılıyo size..
ne zaman izine çıkmayı düşünüyorsunuz. pek bilmiyorum prosedürleri..
allah yardımcınız olsun.

bayıldım yakışıklına maşallah 41 kere ...
gebeliğimin ilk zamanında çok içtim kefir 3-4 ay kesintisiz diyebilirim .hatta burayada yazmıştım bir arkadaiım bebeğin kemiklerine iyi geldiğini sölemişti.ne derece doğru bilemiyorum.senin prof. ne sebeple önerdi merak ettim.

gülesram oğlunun odasını gülegüle sağlıkla kullan inş.
balcı cicilerinize bayıldım arkadaşım çook beğendim.sağlıkla kullanın.süpermen kıyafetide mother care denmi?
mother care den geçen hafta sonu 3 lü tulum aldım fazla büyükmüş.başka şubeden beden değişimi yapabilirmiyim acaba?

Zonoxxx...Cok saol bitanem benimmm....
Bana da satıcı kız dedi yatak turkuaz içi de tamamen turkuaz olmasın dedi...
Bende bunu begenip aldım...
Ama bir tane daha nevresim takımı almak lazım..Hatta belkide 2 tane..Malum çiş kaka kusma derken ortalık bayagı batacak
Bu arada BAUHASE İzmir de yokmus

Yaseminnn cok saol canımm..
Daha iyisi sizin olsun inşallah

çok güzel olmuş esra.....çok duygulandım walla ben de....hayırla güle güle kullan canım...

canım inan şu an ve arasıra aynı durumdayım...
bir iki parça bişi aldım arada yayınladığınız cicilere bakıyorum çok fena oluyorum
o sırada bide beni arayan biri oluyor şaşıp kalıyor halime ..
sebepsiz duyguluyum bunları oğluşum giyecek diye düşününce içim kıyılıyor...
tuhafmıyım neyim yaaa:82:

Canım yorumsuz okadar para verip almak biraz risk mağazalarda satılmıyomu gidip ordan baksan???
Buarada göğüs kremi var 2 tane aldım ben kullananlar çok memnunmuş acıyı falan kesiyomuş emzirirken...Ben alışverişi 100 e tamamlayıp 9 lira kargo vermemek için emzirme önlüğü emzirme sütyeni,cam rende.fırça seti,ayak izi alma,battaniye bide 2 tane krem aldım haa bide günlüğü aldımm..174 lira tutuyodu kampanyalı şeyler olduğundan 100 liraya almış oldumm..
Bebek Hatıra İzleri Nazarlık - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
bu nazarlık stokta yoktu girmiş hemen aldımm

Ayyy bu park yataklara uyku seti konunca daha bi güzel oluyoo çok güzel renkler tam erkek yatağı olmuşş maşallah..Ama toz olur yaa daha 3 ay var kaldır hadi topla heheheheh :)))

Nevracım en soon battaniyeyi benmi almışım hehehehe

Dileeekkk kız guldurdun beni..Aynen dedigin gibi yaptım..Resmini cekince topladım.Aslında bırakacaktım ama daha cok var..Allahım nasip etsin kullanmayı
Ne guzel sende ciciler almıssın o kadar seye cok ta para ödememişsin aferin sana..
İyi gunlerde kullanın inşallah sizde..Gelince cek resimlerini yolla bize
Malum biz meraklı anneleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…