canım çok ilginçtir yorum bulamıyorum halbuki pusetide var çok güzel ama 1 kişi almış ondada anlatmamış fazla.http://www.e-bebek.com/battaniyeler/snooze_baby/snooze_kundaklik_battaniye/SNO-Snooze019
kızlar bu battaniyeye bakın alıcam 1 tane :))
Sedasem şekli güzel kullananların yorumları güzelse ve okadar indiyse fiyatı al bence
iyi alışverişler.... resmini koyarsan bakarız gelince mobilyalarevet çok cici şeyler var ya
kuzular ben bugün erken çıkyorum. oğluşumun mobilyalarını alıcaz kocişle
çok güzelmiş .. güle gülekullan
çok geçmiş olsun ..verilmiş sadakan varmış .......Kızlar şekr testimin sonuçları gayet iyi,kiloyu zaten takmıyordum istediğim gibi yiyip içebilirim
Yaşasın gırtlak
idrar tahlilimdede bir sorun yok ancak idrarda yanma devam ediyordu doktor monural diye bi ilaç verdi umarım geçer
Dispanserin otomatik kapısı bozukmuş bugün sağlam bi kafa geçirdim. Allahtan karnıma gelmedi acile gittim 10 dakika yattım ama gozum hala agrıyor. görünmez kazalara dikkat edelim kızlar
günleri günlerine uymuyor değil mi .. bazen çıldırmış gibi tepikliyorlar ...maşallah oğluna ..teyzeleri oğlum bugün kıpır kıpır
ayaklarını o kadar hızlı vuruyor ki kafasınıda vuruyo kendini ittiriyor
http://www.e-bebek.com/battaniyeler/snooze_baby/snooze_kundaklik_battaniye/SNO-Snooze019
kızlar bu battaniyeye bakın alıcam 1 tane :))
Sedasem şekli güzel kullananların yorumları güzelse ve okadar indiyse fiyatı al bence
canım çok güzel olmuş maşallah ...güzel güzel uykular uyusun içinde ....
uyku setini nereden aldın?
GÜLESRA çok güzelmiş iyi günlerde kullan inşallah.mışıl mışıl uyusun oğluşun.
benim büyük kızımın beşiği var onu kullanıcaz mobilya beşik ama o olmasa şimdi kesin park yatak alırdım bende daha kullanışlı çünkü
çok güzel olmuş esra.....çok duygulandım walla ben de....hayırla güle güle kullan canım...
maşallahhh oğluşuna ne güzel ,, bizimki buğün raporlu galiba tık yok sessiz dinleniyo cadı arada olabilirmiş diye kafama takmıyorum ben yatınca başlıyor zilli..
yaa maşşallahhh
sen nasıl anlıyosun ayağını kafasını
ben anlıyamıyorummm :26::26::26:
canım çok pahalı bence. ben 120 ye aldım ona bile pahalı diyorum 1 yaşına kadar kullanıcak. sunny baby benim ki.
saol canım benim. erkekler biraz kıpırdak oluyor sanırım.günleri günlerine uymuyor değil mi .. bazen çıldırmış gibi tepikliyorlar ...maşallah oğluna ..
bayıldımmmmmmmmmm kuşum. yiğit efe'cim güzel günlerde kullansın. inşallah mışıl mışıl uyur yatağında.
cerenli yagmur canım haklısın masa başı çalışıyoruz...Düzenli beslenemiyoruz...Mesela ben sabah kahvaltısı yapamıyorum evde gece zaten uyku uyuyamıyorum erken kalkıpta kahvaltı etmek zor geliyro açıkcası...Ay bebeğe bişey olur düşüncesi ile hareketler kısıtlı oluyor..Benimde bel agrım var hamile kalınca azdı resmen yolda yürürken kala kalıyoum bazen uyuyşma oluyor sag bacagıma koltuga uzanayım eyvah evyah geri kalkmak ne mumkun kopuyor resmen belım popom doktor diyorki bebek bu kadar agrı yapmaz senin bel sorunun var dogumdan sonra hallet...
kızlar herkese selammm . pazartesi günü renkli dopler ve kapsamlı organ taraması yaptırdım. çok şükür herşey yolundaymış. pazartesi beni gören prof her gece yatmadan önce mutlaka 1 bardak kefir içmemi iletti. bu arada tetanoz aşısı olmamıştım onunda zararından çok faydası olacağını iletti ve aşımı oldum. zamanına göre bebeğim daha uzun ve kiloluymuş. geçmişi çok fazla okuyamadım umarım herkes iyi ve herşey yolundadır.
çok güzel olmuş esra.....çok duygulandım walla ben de....hayırla güle güle kullan canım...
Canım yorumsuz okadar para verip almak biraz risk mağazalarda satılmıyomu gidip ordan baksan???canım çok ilginçtir yorum bulamıyorum halbuki pusetide var çok güzel ama 1 kişi almış ondada anlatmamış fazla.
halbuki alman malı okadarda para kimse tercih etmemişmi şaşırdım valla........
senin battaniyede çok güzel
avent göğüs kremi bitmiş galiba sitede yoktu.
Oglumla yemegimizi yaptık evimizi süpürüp sildik..
Sonra bıcı bıcı yaptık geldik...
Ne güzel ciciler konusulmus yine..
Dileeeekk park yatagın içine uyku setini koydum canımm..
Sen sormustun yaa..Ayy cok duygulandım...süpürge kova ortada agladım biraz...
İnşallahhh hepimizi ama hepimizi aldıgımız herseyi güzel günlerde kullanırız...
Yaseminnn cok saol canımm..
Daha iyisi sizin olsun inşallah
Canım yorumsuz okadar para verip almak biraz risk mağazalarda satılmıyomu gidip ordan baksan???
Buarada göğüs kremi var 2 tane aldım ben kullananlar çok memnunmuş acıyı falan kesiyomuş emzirirken...Ben alışverişi 100 e tamamlayıp 9 lira kargo vermemek için emzirme önlüğü emzirme sütyeni,cam rende.fırça seti,ayak izi alma,battaniye bide 2 tane krem aldım haa bide günlüğü aldımm..174 lira tutuyodu kampanyalı şeyler olduğundan 100 liraya almış oldumm..
Bebek Hatıra İzleri Nazarlık - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
bu nazarlık stokta yoktu girmiş hemen aldımm
Ayyy bu park yataklara uyku seti konunca daha bi güzel oluyoo çok güzel renkler tam erkek yatağı olmuşş maşallah..Ama toz olur yaa daha 3 ay var kaldır hadi topla heheheheh :)))
Nevracım en soon battaniyeyi benmi almışım hehehehe[/B][/COLOR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?