2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bugün sizde de sitede sorun oldu mu?tüm gün giremedim ben...saçma sapan yine bakımda şu kadar gün,saat kaldı falan yazdı.... ne olduğunu bilen var mı aranızda?

Benim dün sorun vardı bugün öğlen bakamadım çok ama girebildim siteye..
Buarada bluecim bizim ticketlarımız var orda bebek ürünleri vardı markasına bakmadan güvenip almam diyodum sen dün wee markayı söyledin dün alışverişte bi baktım hep o ürünler..Suluk tırnak makası mama kaşığı burun temizlemesi falan aldım çok sağol bilgilerin içinnn

canım çok pahalı bence. ben 120 ye aldım ona bile pahalı diyorum 1 yaşına kadar kullanıcak. sunny baby benim ki.

blue_ hoşgeldin kuşummm. nasılsın

hoşbuldum kuzucum..iyiyim..sen nasılsın?park yatak mı aldın sen de?sunny baby mi?hayırlı olsun canım..ardan güzel günlerde kullansın..ben de alacağım artık ya....inş...

ah hormonlar diyorum......

hepimizin sağlıkla inş. canım..
doğuma 3 ay var bu ne duygu seli ya.. doğurduğum gün ne yapıcam?
oğluma kavuşacağım günü düşünmek bile yetiyor:85:

oyyy kıyamam ben sana...
Ahh bi dogsun mis kokulu kuzucuklar saglıkla insallah...
burada resimlerini paylasırız ayy cok guzel dusunmesi bile

Aaaaaaaa!!!Hepsi hayırlı olsun canım...İnş memnun kalırsın sen de...Benimkiler de hep ondan..En çok desenlerini seviyorum..Minicik minicik biberonları falan da var..çok sevimliler yaaa...

Kızlar bu sepetin mavi olanından aldım..
Cook seker di mi??
Pembesi de ayrı bi güzell..
Fiyatı 15 TL

Kızlar ben kacar...
Babamız aradı yoldaymıs..
Sofrayı kuralım karnımızda acıktı oglusumla
Hepiniz allaha emanet olun...

eee sonra küçülmedimi yaa :26: bende emzirme işi bitince geri toplar biraz die avunuyordum güyaa

İçi boşalıp sarkıyor emzirmeyi bırakınca

Kızlar annem geldi diye tüm geçmişe bakamadım.Hızlıca yazıp çıkacağım.
Hasta hamişlere acil şifalar diliyorum.
Öpüyorumm:79:

Yeni gelen arkadaşımız hoşgeldin.Senden alıntı yaptım zannettim ama yapmamışım.Sonra tekrar hoşgeldin yaparım

Son düzenleme:

canımın içi şeker testin için gözün aydın lakin kafanı çarpmışsın kıyamam yaaa aman dikkatt çok geçmiş olsun

canım sağol sen tecrübeli annesin değilmi? moral oldu...
çok komiksin benim göbüşte epey yağlı ben görüyosam sen kesin görürsün

Bugün bulaşıklarla uğraşırken farkında olmadan tezgaha dayamışım göbeğimi.Oğluş bi vurdu içerden,tezgahtan uzaklaşıverdim istemsiz olarak Yani aslında kendini belli ediyor artık

kızlar hani dün almıştım ya
ev tipi ana kucağı yarın elimde olur
birde havlulardan gelecekmiş
ben sizide söyledim erkek ve kız annesi olanlar isteyen varsa ona göre getirtecekmiş
isteyen varmı?
ev tipi ana kucağının markası yazıyım hatta yer halılarıda var
isteyen yazsın hangisini isterse
http://www.brightstarts.com/ SİTE BU BURDAN İNCELEYİN ONA GÖRE GETİRTİRİM DEDİ.
HAVLULARDANDA ERKEKLERE MAVİ KIZLAR PEMBELİ GETİRECEK.

Son düzenleme:
Maddî tedbirden sonra alınacak manevî tedbiri, yâni okunacak duayı, Efendimiz şöyle tavsiye buyurmuştur:

Doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, Önce Âyete’l-Kürsî okunur, sonra (Felâk ve Nâs) sûreleri okunur. Bunlardan sonra da şu âyet okunur:

İnne rabbekümüllahüllezi halekas semavati vel erda fi sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasisev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemin. (Araf 54)

Resul-i Ekrem Efendimiz kızı Fâtıma validemizin doğumunda bu duayı okutmuş, netice sevindirici şekilde huzurlu ve sıhhatli bir doğum olarak tecelli etmiştir, Mübarek nesil Hazret-i Hasan ve Hüseyin Efendilerimiz böyle dualarla dünyaya gelmişlerdir. Sıhhatli bir doğum haberini alınca Allah’a şükretmek, konu komşuda bulunan yoksullara yardım etmek, münasip olan bîr cömertliktir.

alıntı

Valla e bebek pahalı bi firma ben kampanyalı olanları aldımm eee devir ekonomi devri:)) gelince atarım resimlerini şekerimmm

Aaaaaaaa!!!Hepsi hayırlı olsun canım...İnş memnun kalırsın sen de...Benimkiler de hep ondan..En çok desenlerini seviyorum..Minicik minicik biberonları falan da var..çok sevimliler yaaa...
Küçücük şeylere bakıp bakıp nasıl seviniyorum anlatamam..Biberon cam alcam diye alamadım ama suluğu küçücük 2 ucu var ..Arkadaştan biliyorum onun içine rezene falan koyup içiriyodu çok kullanışlı...Sen emzik aldınmı pekii??damaklısı silikonlusu anlayamadım nasıl bişey almalıyımm

flek sağol canım
cybex ana kucağı alsammı şuan gittigidiyorda 225 ama 15 tl kargo ücreti var
dışarda 300 den fazla sizce nasıl?????

semasem canım bu çok ii bir marka bende al. ben de ya maxi cosi yada cybex alıcam aeşim araştırdı çok ii bir alman firması tr de çok bilinmiyo yenı gelmiş sanırım

avent gelmiş yine 30 ml
2 kutumu alsam siz kaç tane aldınız kargo ne kadar tutar?anne günlüğüde bedava 0.1 kuruş

benim krem ,günlük ve gögüs pedleri geldi e bebekten.hemen bilgi vereyim krem küçücük ama diger markalarınkide böyleymiş.günlük çok şeker uzun zamandır arıyodum ama hep doğduktan sonraki günlükler vardı piyasada ben doğmadan önce yazmak için arıyodum notlar almıştım başka deftere buna geçiririm artık bide ultrason fotoğraflarını şeffaf poşete sarıp bu deftere yapıştırıcam ve o kontroldeki bilgilerini yazıcam.ayy ne çok anlattım bi günlüğü:)))kızlar e bebekten alışveriş yaparsanız muhakak sipariş verin çünkü günlük ücretsiz

Son düzenleme:

Uploaded with ImageShack.us[/QUOTE]

başlıklı bebek havlusu 3 lü ben alıyorum amerikadan getirtecek.
eğer isteyen varsa söyleyin kızlar.ona göre getirtecek.
erkek olan bebişlere mavilerini getirticem dedi.
35 tl.%100 pamuklu.
motherareden bile dah iyiymiş .ben ordan tanesini almıştım bu fiyata.
isteyen olursa mesaj atsın.öptümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…