kızlar bugün sizde de sitede sorun oldu mu?tüm gün giremedim ben...saçma sapan yine bakımda şu kadar gün,saat kaldı falan yazdı....ne olduğunu bilen var mı aranızda?
canım çok pahalı bence. ben 120 ye aldım ona bile pahalı diyorum 1 yaşına kadar kullanıcak. sunny baby benim ki.
blue_ hoşgeldin kuşummm. nasılsın
canım inan şu an ve arasıra aynı durumdayım...
bir iki parça bişi aldım arada yayınladığınız cicilere bakıyorum çok fena oluyorum
o sırada bide beni arayan biri oluyor şaşıp kalıyor halime ..
sebepsiz duyguluyum bunları oğluşum giyecek diye düşününce içim kıyılıyor...
tuhafmıyım neyim yaaa:82:
hepimizin sağlıkla inş. canım..
doğuma 3 ay var bu ne duygu seli ya.. doğurduğum gün ne yapıcam?
oğluma kavuşacağım günü düşünmek bile yetiyor:85:
Benim dün sorun vardı bugün öğlen bakamadım çok ama girebildim siteye..
Buarada bluecim bizim ticketlarımız var orda bebek ürünleri vardı markasına bakmadan güvenip almam diyodum sen dün wee markayı söyledin dün alışverişte bi baktım hep o ürünler..Suluk tırnak makası mama kaşığı burun temizlemesi falan aldım çok sağol bilgilerin içinnn
bence de..............................oyyy kıyamam ben sana...
Ahh bi dogsun mis kokulu kuzucuklar saglıkla insallah...
burada resimlerini paylasırız ayy cok guzel dusunmesi bile
eee sonra küçülmedimi yaa :26: bende emzirme işi bitince geri toplar biraz die avunuyordum güyaa
canım sen büyüyor diye üzülüyorsun ben küçük diye üzülüyorum:)) ilk hamileliğimde göğüslerim büyür diye çok sevindim emzirirken falan ay hiç büyümedi öylece kaldı bundada aynı tık yok:)büyümediği içinde çatlamıyor sarkmyor allaha şükür birtek onun için seviniyorum biraz büyümesini isterim ama...
Çok ilginç.Belki de fazla kilo almadığın için çok büyümemiştir.
canım yaa benimkilerde fazla büyümedi içime bir kurt gibi kemiriyo sanki sütüm olmayacak gibi allah korusun.göğüs uçları kararan varmı bu kararma ne zaman oluyor?
zonox maşallah bebişine çok sevindim..
şekerde iyiymiş benim 142 çıkınca birde 9 kg alınca dr. hanım hemen diyet listes, tutuşturdu.asab bozucu bişey ....
odanı hazırlayınca yayınlarsın eminim çok cici olacak...
kızlar bebişler göbeğinizi oynatıyormu?yani göbekten hareketlerini görebiliyormusunuz?
hiç bahseden okumadımda çok merak ettim lütfen cevap yazın.
Sütünle alakası yok canım onun.Sağlıkla hele bi doğsun da emzirmeye başlayınca büyüyor zaten.Emzirdikçe daha da büyüyecek merak etme
Bebeğin hareketlerini çok güçlü hissediyorum ama göbeğim o kadar yağlı ki dışarıdan göremiyorum
kızlar bebek havlusu kaç tane alacaksınız birde battaniye
bende 1 battaniye 1 şapkalı havlu var.mothercareden almıştım.
kaç adet alalım....
Canım ben havluyu iki tane almıştım.Sonradan iki tane de Huggies'den kazanmıştım.Çok iyi oldu.Kazandıklarım yumuşacık ama çok küçük geldi.Poposunu yıkadığımızda kurulamak için kullandım.En az 3 tane iyi olur.Battaniye de penye iki tane vardı.Bana yetti.Bir de ince polar battaniyesi vardı.Poları hala kullanıyorum.Soğuk havalarda arabasıyla çıktığımızda bacaklarına örtüyorum
Eki Görüntüle 129315
Kızlar bu sepetin mavi olanından aldım..
Cook seker di mi??
Pembesi de ayrı bi güzell..
Fiyatı 15 TL
Çok güzelmiş canım sepetler.Fiyatı da çok uygunmuş.Güle güle kullan.
İçi boşalıp sarkıyor emzirmeyi bırakınca
Çok ilginç.Belki de fazla kilo almadığın için çok büyümemiştir.
Sütünle alakası yok canım onun.Sağlıkla hele bi doğsun da emzirmeye başlayınca büyüyor zaten.Emzirdikçe daha da büyüyecek merak etme
Bebeğin hareketlerini çok güçlü hissediyorum ama göbeğim o kadar yağlı ki dışarıdan göremiyorum
Canım ben havluyu iki tane almıştım.Sonradan iki tane de Huggies'den kazanmıştım.Çok iyi oldu.Kazandıklarım yumuşacık ama çok küçük geldi.Poposunu yıkadığımızda kurulamak için kullandım.En az 3 tane iyi olur.Battaniye de penye iki tane vardı.Bana yetti.Bir de ince polar battaniyesi vardı.Poları hala kullanıyorum.Soğuk havalarda arabasıyla çıktığımızda bacaklarına örtüyorum
Çok güzelmiş canım sepetler.Fiyatı da çok uygunmuş.Güle güle kullan.
canım sağol sen tecrübeli annesin değilmi? moral oldu...
çok komiksin benim göbüşte epey yağlı ben görüyosam sen kesin görürsün
Kızlar şekr testimin sonuçları gayet iyi,kiloyu zaten takmıyordum istediğim gibi yiyip içebilirim
Yaşasın gırtlak
idrar tahlilimdede bir sorun yok ancak idrarda yanma devam ediyordu doktor monural diye bi ilaç verdi umarım geçer
Dispanserin otomatik kapısı bozukmuş bugün sağlam bi kafa geçirdim. Allahtan karnıma gelmedi acile gittim 10 dakika yattım ama gozum hala agrıyor. görünmez kazalara dikkat edelim kızlar
canım sağol sen tecrübeli annesin değilmi? moral oldu...
çok komiksin benim göbüşte epey yağlı ben görüyosam sen kesin görürsün
Valla e bebek pahalı bi firma ben kampanyalı olanları aldımm eee devir ekonomi devri:)) gelince atarım resimlerini şekerimmmDileeekkk kız guldurdun beni..Aynen dedigin gibi yaptım..Resmini cekince topladım.Aslında bırakacaktım ama daha cok var..Allahım nasip etsin kullanmayı
Ne guzel sende ciciler almıssın o kadar seye cok ta para ödememişsin aferin sana..
İyi gunlerde kullanın inşallah sizde..Gelince cek resimlerini yolla bize
Malum biz meraklı anneleriz
Küçücük şeylere bakıp bakıp nasıl seviniyorum anlatamam..Biberon cam alcam diye alamadım ama suluğu küçücük 2 ucu var ..Arkadaştan biliyorum onun içine rezene falan koyup içiriyodu çok kullanışlı...Sen emzik aldınmı pekii??damaklısı silikonlusu anlayamadım nasıl bişey almalıyımmAaaaaaaa!!!Hepsi hayırlı olsun canım...İnş memnun kalırsın sen de...Benimkiler de hep ondan..En çok desenlerini seviyorum..Minicik minicik biberonları falan da var..çok sevimliler yaaa...
avent gelmiş yine 30 ml
2 kutumu alsam siz kaç tane aldınız kargo ne kadar tutar?anne günlüğüde bedava 0.1 kuruş
Valla e bebek pahalı bi firma ben kampanyalı olanları aldımm eee devir ekonomi devri:)) gelince atarım resimlerini şekerimmm
Küçücük şeylere bakıp bakıp nasıl seviniyorum anlatamam..Biberon cam alcam diye alamadım ama suluğu küçücük 2 ucu var ..Arkadaştan biliyorum onun içine rezene falan koyup içiriyodu çok kullanışlı...Sen emzik aldınmı pekii??damaklısı silikonlusu anlayamadım nasıl bişey almalıyımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?