ben istiyorum sedacım ayrıca senin aldığın ev içi ana kucağıda çok güzeldi 100 tl ye almıştın sanırım aynı fiyata bizde alabilirimiyiz acaba bende bugün chicho dan dönencemizi aldım 100 liraya açrtık baktık gerçekten çok güzel bir ürün tavsiye edrim[/QUOTE]başlıklı bebek havlusu 3 lü ben alıyorum amerikadan getirtecek.
eğer isteyen varsa söyleyin kızlar.ona göre getirtecek.
erkek olan bebişlere mavilerini getirticem dedi.
35 tl.%100 pamuklu.
motherareden bile dah iyiymiş .ben ordan tanesini almıştım bu fiyata.
isteyen olursa mesaj atsın.öptümmm
ben istiyorum sedacım ayrıca senin aldığın ev içi ana kucağıda çok güzeldi 100 tl ye almıştın sanırım aynı fiyata bizde alabilirimiyiz acaba bende bugün chicho dan dönencemizi aldım 100 liraya açrtık baktık gerçekten çok güzel bir ürün tavsiye edrim[/QUOTE]başlıklı bebek havlusu 3 lü ben alıyorum amerikadan getirtecek.
35 tl.%100 pamuklu.
benim krem ,günlük ve gögüs pedleri geldi e bebekten.hemen bilgi vereyim krem küçücük ama diger markalarınkide böyleymiş.günlük çok şeker uzun zamandır arıyodum ama hep doğduktan sonraki günlükler vardı piyasada ben doğmadan önce yazmak için arıyodum notlar almıştım başka deftere buna geçiririm artık bide ultrason fotoğraflarını şeffaf poşete sarıp bu deftere yapıştırıcam ve o kontroldeki bilgilerini yazıcam.ayy ne çok anlattım bi günlüğü:)))kızlar e bebekten alışveriş yaparsanız muhakak sipariş verin çünkü günlük ücretsiz
balcı canım sürüşü rahat mı 12.5 kg biraz fazla gibi geldi bana
ama oto koltuğu çok rahat gözüküyor
çok sağol canım o tulumlardan alıcam inşallah araba graco da beğendiğim var onu alıcam galiba
semacım günaydııııııııııın...
özelden msj atayım dedim msj kutun doluymuş..
haberin ola..........
Günaydın Arkadaşlar
sanada günaydın :)herkese günaydıınnn
mutlu hayırlı sabahlarrr
Günaydın Arkadaşlar
herkese günaydıınnn
mutlu hayırlı sabahlarrr
ben istiyorum sedacım ayrıca senin aldığın ev içi ana kucağıda çok güzeldi 100 tl ye almıştın sanırım aynı fiyata bizde alabilirimiyiz acaba bende bugün chicho dan dönencemizi aldım 100 liraya açrtık baktık gerçekten çok güzel bir ürün tavsiye edrim
başlıklı bebek havlusu 3 lü ben alıyorum amerikadan getirtecek.
35 tl.%100 pamuklu.
Selam kızlar...günaydın...sitede hala sorun var gösteriyor..ve sadece 2011 mayıs kısmına girmedi...dakikalardır uğraştım...her konuya girdi...bilhassa mı yapılıyor diye düşünmeye başladım artık..herkes iyi mi?
İyi olmaya çalışıyorum Arkadaşlar iş yerimde herkes grip benimde bugün boğzım yanmaya başladı sanırım banada bulaştı.
günaydıınnnnGünaydın anneler :)
İyi olmaya çalışıyorum Arkadaşlar iş yerimde herkes grip benimde bugün boğzım yanmaya başladı sanırım banada bulaştı.
slm günaydın....Günaydın anneler :)
hoşbulduk canım...akşam evde sorun yoktu..sabah geldim bakımda diyor yine...aman ne bileyim..bıktım bu bakımlarından siteninselam hoşgeldiinnnn
bir önceki gün sorun vardı ama dün bu yakada sorun yoktu
sana kiimse böyle bişey yapmaz cannn
ben iyiyim allaha şükürlre olsun sen nasılsın ?
çok dikkat şeker....
slm günaydın....
hoşbulduk canım...akşam evde sorun yoktu..sabah geldim bakımda diyor yine...aman ne bileyim..bıktım bu bakımlarından siteniniyiyim ben de şekercim...yukarıda bir banyo havlusu falan okudum..o ne ki semacan?:26:
Günaydınlarrrrr........
günaydınnnnnn herkese mutlu huzurlu sabahlar
dün oğluşumun gardrobuyla şifonyerini bide park yatağını aldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?