2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

başlıklı bebek havlusu 3 lü ben alıyorum amerikadan getirtecek.
eğer isteyen varsa söyleyin kızlar.ona göre getirtecek.
erkek olan bebişlere mavilerini getirticem dedi.
35 tl.%100 pamuklu.
motherareden bile dah iyiymiş .ben ordan tanesini almıştım bu fiyata.
isteyen olursa mesaj atsın.öptümmm[/QUOTE]
ben istiyorum sedacım ayrıca senin aldığın ev içi ana kucağıda çok güzeldi 100 tl ye almıştın sanırım aynı fiyata bizde alabilirimiyiz acaba bende bugün chicho dan dönencemizi aldım 100 liraya açrtık baktık gerçekten çok güzel bir ürün tavsiye edrim

ben istiyorum sedacım ayrıca senin aldığın ev içi ana kucağıda çok güzeldi 100 tl ye almıştın sanırım aynı fiyata bizde alabilirimiyiz acaba bende bugün chicho dan dönencemizi aldım 100 liraya açrtık baktık gerçekten çok güzel bir ürün tavsiye edrim[/QUOTE]

aral cım ev tipi anakucagı pembeydi mavisi varmı ki bizimkiler oğluş nede olsa pembeye yatmazlar

ben istiyorum sedacım ayrıca senin aldığın ev içi ana kucağıda çok güzeldi 100 tl ye almıştın sanırım aynı fiyata bizde alabilirimiyiz acaba bende bugün chicho dan dönencemizi aldım 100 liraya açrtık baktık gerçekten çok güzel bir ürün tavsiye edrim[/QUOTE]

aral cım ev tipi anakucagı pembeydi mavisi varmı ki bizimkiler oğluş nede olsa pembeye yatmazlar

Krem 30 ml küçük olduğunu tahmin ettim.Zaten süreceğimiz yerde çok küçük:))Belkide hiç çatlak olmayacak göğüste olsada kısa sürecek bence yeterli şimdilik..Bende normal bi deftere yazmıştıkm hergünü değil özel şeyleri yazdım ilk hareketini kontrolleri falan şimdi bu deftere geçicem..Usgyi bende yapıştırmayı düşündümm güzel bişey olacak..Göğüs pedini başka sitede daha uyguna gördüm ordan alıcam galibaa..

balcı canım sürüşü rahat mı 12.5 kg biraz fazla gibi geldi bana
ama oto koltuğu çok rahat gözüküyor

vala gayet rahat cnm hıc takılmıyor tekerlekler fln ama ıcı dolu olunca da bu kadar rahat olur mu bılemem:)

çok sağol canım o tulumlardan alıcam inşallah araba graco da beğendiğim var onu alıcam galiba

sımdıden hayırlı olsun cnm gule gule kullansın kuzun

başlıklı bebek havlusu 3 lü ben alıyorum amerikadan getirtecek.
eğer isteyen varsa söyleyin kızlar.ona göre getirtecek.
erkek olan bebişlere mavilerini getirticem dedi.
35 tl.%100 pamuklu.
motherareden bile dah iyiymiş .ben ordan tanesini almıştım bu fiyata.
isteyen olursa mesaj atsın.öptümmm[/QUOTE]

ben ben ben bennnn istiyorummmmm:92::92::92:

semacım günaydııııııııııın...

özelden msj atayım dedim msj kutun doluymuş..
haberin ola..........

günaydıınnnnn
hemen boşalttım kutumu
teşk.ler bilgi için
nasılsın

Günaydın Arkadaşlar

günaydınnnn
nasılsın

herkese günaydıınnn
mutlu hayırlı sabahlarrr

Selam kızlar...günaydın...sitede hala sorun var gösteriyor..ve sadece 2011 mayıs kısmına girmedi...dakikalardır uğraştım...her konuya girdi...bilhassa mı yapılıyor diye düşünmeye başladım artık..herkes iyi mi?

İyi olmaya çalışıyorum Arkadaşlar iş yerimde herkes grip benimde bugün boğzım yanmaya başladı sanırım banada bulaştı.

aral cım ev tipi anakucagı pembeydi mavisi varmı ki bizimkiler oğluş nede olsa pembeye yatmazlar[/QUOTE]

ben ben ben bennnn istiyorummmmm:92::92::92:

canım tamam senide listeye ekledim.ürünler gelsin ben sizi yönlendiirim.kargoyu biz ödemiyoruz.satıcı ödüyor.bide kredi kartınla rahat bi şekilde alıyorsun.
bu arada ececim ve aralcımev tipi ana kucağım bugün geliyor gelsin yayınlarım.maviside varmış dur hatta bakayım yabancı sitesinden sizde beğenirseniz söyleriz getirriröyle dedi çünkü
ben erkek bebeği olanlarda var demiştim.pembiş olmaz onlara tabiii.

selam hoşgeldiinnnn
bir önceki gün sorun vardı ama dün bu yakada sorun yoktu
sana kiimse böyle bişey yapmaz cannn
ben iyiyim allaha şükürlre olsun sen nasılsın ?

İyi olmaya çalışıyorum Arkadaşlar iş yerimde herkes grip benimde bugün boğzım yanmaya başladı sanırım banada bulaştı.

eyvahh eyvahhhh
hemen tedbirini al
çok dikkat et

Günaydın anneler :)
günaydıınnnn

çok dikkat şeker....

Günaydın anneler :)
slm günaydın....

selam hoşgeldiinnnn
bir önceki gün sorun vardı ama dün bu yakada sorun yoktu
sana kiimse böyle bişey yapmaz cannn
ben iyiyim allaha şükürlre olsun sen nasılsın ?
hoşbulduk canım...akşam evde sorun yoktu..sabah geldim bakımda diyor yine...aman ne bileyim..bıktım bu bakımlarından siteniniyiyim ben de şekercim...yukarıda bir banyo havlusu falan okudum..o ne ki semacan?:26:

günaydınnnnnn herkese mutlu huzurlu sabahlar
dün oğluşumun gardrobuyla şifonyerini bide park yatağını aldık

günaydın kızlar.....umarım herkesler iyidir...
biz ayrıntılı usg mizide olduk.Allaha çok şükür herşey normal..yüzünü görmek çok heyacanlıydı.dünde tetanoz aşımı vurdurdum..ama hamileliğimin en keyifli zamanlarını geçireceğime,en zor zamanlarını geçiriyorum..reflüm kan haplarının da etkisiyle dayanılmaz hale geldi,dr.verdiği ilaçlar bile fayda etmiyo,yemek yemekten korkar oldum,sürekli mide ekşimesi,bulantı,kusma...geceleri oturur gibi yatıyorum..işyerinde de olunca daha da zorlanıyorum..napacam ben bu midemi bilemiyorum..

sedasem yurtdışından bebek banyo havlusu siparişi veriyor isteyen varmı diye sordu
resimleride var gördünmü çok şekerler fiyatıda çok uygun

Günaydınlarrrrr........

günaydıınnn
günaydınnnnnn herkese mutlu huzurlu sabahlar
dün oğluşumun gardrobuyla şifonyerini bide park yatağını aldık

günaydıınnnnn
teşk.ler sanada mutlu sabahlaarrr
oohh güle güle kullanın hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…