2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın benim güzel arkadaşlarımmmm.. mutlu huzrlu ve sağlıklı bir gün geçirmek dileğiyle...

havlulardan bende istiyorum sedacımm normal boyutta bi havlu demi bebeği sarabileceğimiz gibi?

tabi canım mutlaka bakarım sanda fikrimi söylerim..

çok teşekkür ederiz canım dua için alla razı olsun notumu aldım allah kısmet ederse okuyacağım..

günaydıınnn
teşk.ler
gözünaydın detaylı güzel geçmiş
ilaç saatlerinde değişiklik yapsan belki faydası olur:26::26:

günaydıınnn
teşk.ler
gözünaydın detaylı güzel geçmiş
ilaç saatlerinde değişiklik yapsan belki faydası olur:26::26:

valla dün o kadar canıma geçtiki bugün hiç bi ilaç yutmayacağım dedim..sizler hangi ilaçları kullanıyorsunuz?gece yatarken alayım bari di mi?

valla dün o kadar canıma geçtiki bugün hiç bi ilaç yutmayacağım dedim..sizler hangi ilaçları kullanıyorsunuz?gece yatarken alayım bari di mi?

nazooo
ben elevit ve gyno ferro sanoll demir ilacı
eleviti sabah kahvaltıdan sonra
demir ilacını sabaha karşı aç karnına içiyorum ve haftada 2 yada 3 kere alıyorum
bu ilaç bana ağır geldi o yüzden düzenli içmiyorumm

günaydınnnnnn herkese mutlu huzurlu sabahlar
dün oğluşumun gardrobuyla şifonyerini bide park yatağını aldık

hayırlı olsun..resimlerini ekle de bakalım...

canım doktoruna durumu ayrıntılı anlatsana...işkence olmuş resmen sana yaaaaaa...

sedasem yurtdışından bebek banyo havlusu siparişi veriyor isteyen varmı diye sordu
resimleride var gördünmü çok şekerler fiyatıda çok uygun

ay hayır yaaaaaaaa...görmedim......ben de görmek istiyoru...nerde...????

bende aynı demir hapını sabah aç karna,vitaminide öğlenleri alıyodum..aslında aynı içerik ama bu sefer elevit yerine decavit yazmış acaba o mu dokundu ki...bu neeee yaaa eskiden gebeyken ilaç mı varmış...bebişlere karnımızdayken başlıyolar ilaç yüklemeye,doğuyorlar ilaç,doktor...

eheheh olmuş..bebek odasından vazgeçtim kızlar..böylesi çokdaha ekonomik oldu..dolap 174/şifonyer 100/ yatak 100/ anakucağı 92 lira..artık gerisini -halıdır lambadır perdedir- daha cicikli şeylerle halledersem gayet güzel bi bebek odası olur.bi sürüde duvar stickerimiz var.onlarlada baya renklenir herhalde.

günaydınnnnnn herkese mutlu huzurlu sabahlar
dün oğluşumun gardrobuyla şifonyerini bide park yatağını aldık

günaydınnn güle güle kullansın canım

canım geçmiş olsun dikkat kendine reflü berbat bende de var ama yediklerime dikkat ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…