anladım cnm tokat ta varmış galba mağazası yrn bakarım bşi olmazsa ben tam takım almayacağım 3 kapılı dolap ve kitaplık istiyorum kızımın doğmadan daha birsürü kitabı var:) birde ona uygun park yatak alacağım odamız pek büyük değil he bide tüm bunnları yaparken ortak renk bulmaya çalışıyorum arkadan erkek olursa onada uysun diye :) ay çok şey istiyorum
mümkünse nete bi bakabilirmisin doğtaş color dream genç odası var sence çok ağır bişeymi bebek için kitaplığı felan çok hoş stikırlarla felan süslesem sence olurmu
Maddî tedbirden sonra alınacak manevî tedbiri, yâni okunacak duayı, Efendimiz şöyle tavsiye buyurmuştur:
Doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, Önce Âyete’l-Kürsî okunur, sonra (Felâk ve Nâs) sûreleri okunur. Bunlardan sonra da şu âyet okunur:
İnne rabbekümüllahüllezi halekas semavati vel erda fi sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasisev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemin. (Araf 54)
Resul-i Ekrem Efendimiz kızı Fâtıma validemizin doğumunda bu duayı okutmuş, netice sevindirici şekilde huzurlu ve sıhhatli bir doğum olarak tecelli etmiştir, Mübarek nesil Hazret-i Hasan ve Hüseyin Efendilerimiz böyle dualarla dünyaya gelmişlerdir. Sıhhatli bir doğum haberini alınca Allah’a şükretmek, konu komşuda bulunan yoksullara yardım etmek, münasip olan bîr cömertliktir.
alıntı
günaydın kızlar.....umarım herkesler iyidir...
biz ayrıntılı usg mizide olduk.Allaha çok şükür herşey normal..yüzünü görmek çok heyacanlıydı.dünde tetanoz aşımı vurdurdum..ama hamileliğimin en keyifli zamanlarını geçireceğime,en zor zamanlarını geçiriyorum..reflüm kan haplarının da etkisiyle dayanılmaz hale geldi,dr.verdiği ilaçlar bile fayda etmiyo,yemek yemekten korkar oldum,sürekli mide ekşimesi,bulantı,kusma...geceleri oturur gibi yatıyorum..işyerinde de olunca daha da zorlanıyorum..napacam ben bu midemi bilemiyorum..
günaydın benim güzel arkadaşlarımmmm.. mutlu huzrlu ve sağlıklı bir gün geçirmek dileğiyle...
havlulardan bende istiyorum sedacımm normal boyutta bi havlu demi bebeği sarabileceğimiz gibi?
günaydııınnnnnnnnnn
teşk.ederizzz
sanada mutlu sağlıklı bir gün diliyorumm
nasıl oldunnn
Günaydın :)) Hayırlı Sabahlar..
günaydıınnn
teşk.ler
gözünaydın detaylı güzel geçmiş
ilaç saatlerinde değişiklik yapsan belki faydası olur:26::26:
valla dün o kadar canıma geçtiki bugün hiç bi ilaç yutmayacağım dedim..sizler hangi ilaçları kullanıyorsunuz?gece yatarken alayım bari di mi?
günaydınnnnnn herkese mutlu huzurlu sabahlar
dün oğluşumun gardrobuyla şifonyerini bide park yatağını aldık
sedasem yurtdışından bebek banyo havlusu siparişi veriyor isteyen varmı diye sordu
resimleride var gördünmü çok şekerler fiyatıda çok uygun
Evet Havlular çok güzel bende kızçeme henüz almadım nasıl sipariş veriliyor acaba?
günaydın kızlar.....umarım herkesler iyidir...
biz ayrıntılı usg mizide olduk.Allaha çok şükür herşey normal..yüzünü görmek çok heyacanlıydı.dünde tetanoz aşımı vurdurdum..ama hamileliğimin en keyifli zamanlarını geçireceğime,en zor zamanlarını geçiriyorum..reflüm kan haplarının da etkisiyle dayanılmaz hale geldi,dr.verdiği ilaçlar bile fayda etmiyo,yemek yemekten korkar oldum,sürekli mide ekşimesi,bulantı,kusma...geceleri oturur gibi yatıyorum..işyerinde de olunca daha da zorlanıyorum..napacam ben bu midemi bilemiyorum..
sedasem yurtdışından bebek banyo havlusu siparişi veriyor isteyen varmı diye sordu
rapunzel güle güle kullanın canım nerden aldın resmini ekleyebilirmisin merak ettim..
günaydın benim güzel arkadaşlarımmmm.. mutlu huzrlu ve sağlıklı bir gün geçirmek dileğiyle...
havlulardan bende istiyorum sedacımm normal boyutta bi havlu demi bebeği sarabileceğimiz gibi?
günaydııınnnnnnnnnn
teşk.ederizzz
sanada mutlu sağlıklı bir gün diliyorumm
nasıl oldunnn
teşekkür ederim canım..çok şükür,, sesim bi değişik:) ama boğazım daha ii tek sorun müthiş bi baş ağrısı inş. oda öğlene kadar geçer..
Evet Havlular çok güzel bende kızçeme henüz almadım nasıl sipariş veriliyor acaba?
sedaseme haber verelimm
o siparişi veriyorr
hayırlı olsun..resimlerini ekle de bakalım...
canım doktoruna durumu ayrıntılı anlatsana...işkence olmuş resmen sana yaaaaaa...
ay hayır yaaaaaaaa...görmedim......ben de görmek istiyoru...nerde...????
sedasemmmmm
dünkü havlu resimlerini tekrar gösterebilirmisinnn lütfenn
bende aynı demir hapını sabah aç karna,vitaminide öğlenleri alıyodum..aslında aynı içerik ama bu sefer elevit yerine decavit yazmış acaba o mu dokundu ki...bu neeee yaaa eskiden gebeyken ilaç mı varmış...bebişlere karnımızdayken başlıyolar ilaç yüklemeye,doğuyorlar ilaç,doktor...nazooo
ben elevit ve gyno ferro sanoll demir ilacı
eleviti sabah kahvaltıdan sonra
demir ilacını sabaha karşı aç karnına içiyorum ve haftada 2 yada 3 kere alıyorum
bu ilaç bana ağır geldi o yüzden düzenli içmiyorumm
canım doktoruna durumu ayrıntılı anlatsana...işkence olmuş resmen sana yaaaaaa...
haklısın canım..aynen işkence gibi..
anlattım ama gerekirse tedavi edici ilaç vereceğini ama o hapları tavsiye etmediğini reniee lerle geçirmeye çalışmam gerektiğini söyledi..az ve sık ye dedi...ama iş yerinde mümkün değil bu..
teşekkür ederim canım..çok şükür,, sesim bi değişik:) ama boğazım daha ii tek sorun müthiş bi baş ağrısı inş. oda öğlene kadar geçer..
inş.oda geçer öğleye kadar
tekrar geçmiş olsunnn
olmuşşşş
çok güzel miş hayırlı olsun oğluşun güle güle kullansın inş...
canım geçmiş olsun dikkat kendine reflü berbat bende de var ama yediklerime dikkat ediyorumgünaydın kızlar.....umarım herkesler iyidir...
canım bende onu sormuştum satıcıya benim mothercareden aldığımla aynı ölçtüm cm normal boyutta yani
tabi canım mutlaka bakarım sanda fikrimi söylerim..
çok teşekkür ederiz canım dua için alla razı olsun notumu aldım allah kısmet ederse okuyacağım..
canım bi siteden sipariş veriliyor kargo onlara ait biz vermiyoruz.ama ürün yok daha getirtecekmiş...
ben haber vericem not alıyorum seninki kız mı erkekmiydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?