eheheh olmuş..bebek odasından vazgeçtim kızlar..böylesi çokdaha ekonomik oldu..dolap 174/şifonyer 100/ yatak 100/ anakucağı 92 lira..artık gerisini -halıdır lambadır perdedir- daha cicikli şeylerle halledersem gayet güzel bi bebek odası olur.bi sürüde duvar stickerimiz var.onlarlada baya renklenir herhalde.
inş.oda geçer öğleye kadar
tekrar geçmiş olsunnn
olmuşşşş
çok güzel miş hayırlı olsun oğluşun güle güle kullansın inş...
teşekkür ederiz teyzesi. daha iyisi güzel kızına olsun
eheheh olmuş..bebek odasından vazgeçtim kızlar..böylesi çokdaha ekonomik oldu..dolap 174/şifonyer 100/ yatak 100/ anakucağı 92 lira..artık gerisini -halıdır lambadır perdedir- daha cicikli şeylerle halledersem gayet güzel bi bebek odası olur.bi sürüde duvar stickerimiz var.onlarlada baya renklenir herhalde.
teşekkür ederiz teyzesi. daha iyisi güzel kızına olsun
amiiinnn
hepimize herşeyin en iyisi en güzeli hayırlısı olur inş..
Uploaded with ImageShack.us
erkekler için olabilir ben resimleri koyacağım satıcı getirtirse söyleriz.
ben pembiş aldım kargoda bugün gelecek bakalım çok heyecanlıyım
olmuş..olmu...hemde çok güzel olmuş...hepsi çok güzel canım...mobilyada açık rengi çok seviyorum yaa..heleki bebek odasında mükemmel olmuş..güle güle kullansın bebişimiz..
hakikaten çok ekonomik olmuş...sipariş üzerinemi yaptırdın,hazır mı aldın canım?valla fiyatların süper,ben 125 den aşağı park yatak bulamadım,şifonyerler dersen 200,dolaplar dersen 300 den kapı açıyorlardı sorduğum yerler...en akıllısını yapmışsın...
amiiinnn
hepimize herşeyin en iyisi en güzeli hayırlısı olur inş..
teşekkür ederiz teyzeleri..
yatağı jokerden aldım. kampanya vardı. halen var yani. jokerin sitesine girerseniz görürsünüz. bonbebe markası..mobilyalarıda koçtaştan...
Uploaded with ImageShack.us
erkekler için olabilir ben resimleri koyacağım satıcı getirtirse söyleriz.
ben pembiş aldım kargoda bugün gelecek bakalım çok heyecanlıyım
canım ya olmuş olmuş hemde çok güzel olmuş.. ve dolapda şifonyerde çok kullanışlı görünüyor bak bende oda diye tutturmuştum en uygun oda 2.000 lira daha bunun bir sürü eksiğide var bende gezerken bu şekilde bakıcam, çok teşekkür ederiz güzelim paylaşım için iyi günlerde sağlıkla kullansın inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?