2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

en güzelini yapmışsınnn
çokta güzel olmuş ellerine sağlıkkk
dediğin gibi duvar stickerleri çok renkli hava veriyor odaya onunla gayet şık cici bir oda olacaktır

hakikaten çok ekonomik olmuş...sipariş üzerinemi yaptırdın,hazır mı aldın canım?valla fiyatların süper,ben 125 den aşağı park yatak bulamadım,şifonyerler dersen 200,dolaplar dersen 300 den kapı açıyorlardı sorduğum yerler...en akıllısını yapmışsın...

Uploaded with ImageShack.us

erkekler için olabilir ben resimleri koyacağım satıcı getirtirse söyleriz.
ben pembiş aldım kargoda bugün gelecek bakalım çok heyecanlıyım

olmuş..olmu...hemde çok güzel olmuş...hepsi çok güzel canım...mobilyada açık rengi çok seviyorum yaa..heleki bebek odasında mükemmel olmuş..güle güle kullansın bebişimiz..

saolsın canım daha iyisi size oldun. bende oda die diretiyodum ama kendim vazgeçtim..ama kız olsa oda yapardım heralde sırf kendi hevesimi almaya..erkek çocuklar büyüdüklerinde çok severek yatmıyormuş odalarında..yani onlara alınan bebek odaları çok kısa ömürlü oluyor. kızlar farklı cicili bicili severler heralde

Günaydınlar hepinize,

Bugün yorgunuz kızımla biz,gece malum bel agrılarından dolayı uyuyamadık....Saga dön sola dön helak oluyorum hemde agrıyor kalkıp oturuyorum öle dönüyorum vallahi.........Tavsiye üzerine dün gülsuyu ile yüzümü yıkadım ve bu sabah daha çok gerilmeye başladı yüzüm ve pulpul oluyor yine...Normalmidir kızlar...Devam edeyim mi?

Güle güle kullansın bebeşin odasını mışıl mışıl uyusun :)))

Bizde oğlumda sadece büyüyen karyola almıştık hem kiracıyız gideceğimiz ev nasıl olur diye cesaret edemedik iyikide almamışım oda takımını, beyfendi iyice büyüdükten sonra kendisi özellikle arabalı yatak istedi bizde takım aldık geçen sene şimdi mışıl mışıl uyuyor içinde hem bu evde odamızda büyük bakalım kızda ne yapacağız abisinden kalan karyolamız var sanıırm ikea'dan dolap alırım sadece yeterli olurr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…