2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım neden o kadar çok belin ağrıyor? kıyamam ya..bel fıtığı yada siyatikmi var? bebekmi ağır gelio? allah allah..

rapunzelcim aldıkların çokk güzel en iyisini yapmışsın fiyat süperrrr
canım sallanında var.oyun halısınıda sorayım
semaysem canım inan fiyat bilmiyorum.ama satıcı indirim yapar mutlaka modele ve özelliklere göre değişiyor.sanıyorum
satıcıya havlular için sabah mesaj attım ama daha cevap gelmedi.
gelsin bu ürünleride sorucam beğenen olursa getirtirim demişti.
benimki yolda bugün geliyo resmini hemen eklerim

çok güzeller ama dimi????insan hepsinden almak istiyoror...

çoook teşekkür ederiz teyzesi..

saol sedacım. satıcının adı ne bakayım bende salıncaklarına falan

kızlarrrr buda benim kızıma aldığım anakucağı+oto koltuğu nasıl güzel mi? :)
Eki Görüntüle 129484

maşallah çok güzel canım iyi günlerde kullanırsınız inşallah....Vallahi sizler hızlısınız biz daha bunları almadık....Daha erken dogumdan sonra bakarız dedik...Sizlerden fikir ediniyorum çok iyi oluyor.

Bel ağrısı çok kötü bilirim ben özellikle ilk 3 ay çok çektim halende eskisi gibi olmasada var ben yastık kullanıyorum o biraz rahatlatıyorr..

canım bilemiyorummmmmmm ki bel fıtıgı olabilir baktırmadıkki hamilelikten öncede vardı

hamilelikten önce varsa zaten o yüzdendir..geçmiyorki musibet bendede var ve ilk üç ayda kabus olmuştu yürüyemiyordum bile.bir hafta rapor alıp yatmıştım evde..çok iyi anlıyorum seni..ama bunun tek çaresi ayağını uzatıp yatmak..sıcak havlu koyup çok ağrı olduğunda parol iç çok geçmiş olsun..

günaydın kızlar.bugün dualarınıza ihtiyacım var.ayrıntılıya gireceğim.inş bir sorun çıkmaz.çok heyecanlıyım çünkü kızımı 1 aydır görmüyorum.çok özledim onu(bu arada doktor yüzde 80 kız demişti şimdi bu doktor erkek dermi acaba.ben kızım demeye çok alışmıştım.inş değişmez.

bide ofisteki koltuğuma bel destekleyici yastık aldım. oda çok işe yaradı. aklında olsun.arkanı hiç boş bırakmaman gerek.evdede yastık koy sürekli iş yerindede dediğim yastıklardan al.othellonun var.

biizmde %70 kızdı..gittim tonla kız cicisi aldım.sonra ayrıntılıda erkeğe çevirdi doktor teyzemiz..yaşadığımız şoku görmen lazımdı..ama bize kız dediklerinde daha 12. haftaydı..çok erkendi yane. senin değişmez merak etme.ayrıntılında allahın izniyle iyi çıkar inş..

SEDASEM açık fotoları var mı bunların?katlanmış halleri bu,değil mi?açıkları nasıl acaba?
canım açıkları yok.
ben sordum ölçülerini normal havlu boyutundaydı.
bi tarafı başlıklı olanlardan bende var mothercare dur çekeyim fotografını koyayım ben 1 tanesine 35 verdim valla.bilseydim almazdım mothercareden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…