Günaydınlar hepinize,
Bugün yorgunuz kızımla biz,gece malum bel agrılarından dolayı uyuyamadık....Saga dön sola dön helak oluyorum hemde agrıyor kalkıp oturuyorum öle dönüyorum vallahi.........Tavsiye üzerine dün gülsuyu ile yüzümü yıkadım ve bu sabah daha çok gerilmeye başladı yüzüm ve pulpul oluyor yine...Normalmidir kızlar...Devam edeyim mi?
hayatım çok güzel çokda modern duruyo iyi günlerde eskitin :)
maşallah canım benim çok güzel çokta iyi fikir parça parça almak...Kız çocukları bile çok cicili bicili odaları dolapları 5 yaşından sonrasına kullanmak istemiyorlar...Allahım güle güle agız tadıyla odanızı kullanmayı nasip etsin...
rapunzelcim aldıkların çokk güzel en iyisini yapmışsın fiyat süperrrr
canım sallanında var.oyun halısınıda sorayım
semaysem canım inan fiyat bilmiyorum.ama satıcı indirim yapar mutlaka modele ve özelliklere göre değişiyor.sanıyorum
satıcıya havlular için sabah mesaj attım ama daha cevap gelmedi.
gelsin bu ürünleride sorucam beğenen olursa getirtirim demişti.
benimki yolda bugün geliyo resmini hemen eklerim
çok güzeller ama dimi????insan hepsinden almak istiyoror...
canım neden o kadar çok belin ağrıyor? kıyamam ya..bel fıtığı yada siyatikmi var? bebekmi ağır gelio? allah allah..
Günaydınlar hepinize,
Bugün yorgunuz kızımla biz,gece malum bel agrılarından dolayı uyuyamadık....Saga dön sola dön helak oluyorum hemde agrıyor kalkıp oturuyorum öle dönüyorum vallahi.........Tavsiye üzerine dün gülsuyu ile yüzümü yıkadım ve bu sabah daha çok gerilmeye başladı yüzüm ve pulpul oluyor yine...Normalmidir kızlar...Devam edeyim mi?
canım bilemiyorummmmmmm ki bel fıtıgı olabilir baktırmadıkki hamilelikten öncede vardı
hamilelikten önce varsa zaten o yüzdendir..geçmiyorki musibetbendede var ve ilk üç ayda kabus olmuştu yürüyemiyordum bile.bir hafta rapor alıp yatmıştım evde..çok iyi anlıyorum seni..ama bunun tek çaresi ayağını uzatıp yatmak..sıcak havlu koyup çok ağrı olduğunda parol iç çok geçmiş olsun..
günaydın kızlar.bugün dualarınıza ihtiyacım var.ayrıntılıya gireceğim.inş bir sorun çıkmaz.çok heyecanlıyım çünkü kızımı 1 aydır görmüyorum.çok özledim onu(bu arada doktor yüzde 80 kız demişti şimdi bu doktor erkek dermi acaba.ben kızım demeye çok alışmıştım.inş değişmez.
canım açıkları yok.SEDASEM açık fotoları var mı bunların?katlanmış halleri bu,değil mi?açıkları nasıl acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?