gulesram odası çok güzel bebeğinin asil olmuş kullanışlı görünüyo güle güle kullan..
MyWorLd usg resmin çok güzel yaa maşallah bebeğineee.....
BALCI aldıklarını güle güle kullan.Ben hiç kıyafet almadım annem aldı ama acaba azmı benim tulumlar falan onu düşündüm neyse bir kaç takımda kayınvalideme aldırırım :)))
çok teşekkür ederim canım
Sedasem sende çok güzel şeyler alıyosun kızına güle güle kullanın...
Kdilara takma kafana bundan sonraa ...Benim eşimde hata görse ailesinde kendi konuşur söyler ama beni konuşturmaz ve benim ailemede konuşmaz...
iyi alışverişler.... resmini koyarsan bakarız gelince mobilyalar
çok güzelmiş .. güle gülekullan
çok geçmiş olsun ..verilmiş sadakan varmış .......
günleri günlerine uymuyor değil mi .. bazen çıldırmış gibi tepikliyorlar ...maşallah oğluna ..
çok güzel ama hemen bitmiş heralde stokta yok diyor
supermanı ben bayrampaşa forumdaki H&Mden almıstım cnm. fısını atma her mothercare degıstırır mrk etmegeçmiş olsun canım yaa. ben çalışmadan bel ağrısı çekiyorum hafif bir bel fıtığım vardı.şimdi dahada ortaya çıktı.allah kolaylık versin sana çalışanlara vallahi içim kıyılıyo size..
ne zaman izine çıkmayı düşünüyorsunuz. pek bilmiyorum prosedürleri..
allah yardımcınız olsun.
bayıldım yakışıklına maşallah 41 kere ...
gebeliğimin ilk zamanında çok içtim kefir 3-4 ay kesintisiz diyebilirim .hatta burayada yazmıştım bir arkadaiım bebeğin kemiklerine iyi geldiğini sölemişti.ne derece doğru bilemiyorum.senin prof. ne sebeple önerdi merak ettim.
gülesram oğlunun odasını gülegüle sağlıkla kullan inş.
balcı cicilerinize bayıldım arkadaşım çook beğendim.sağlıkla kullanın.süpermen kıyafetide mother care denmi?
mother care den geçen hafta sonu 3 lü tulum aldım fazla büyükmüş.başka şubeden beden değişimi yapabilirmiyim acaba?
Günaydınlar hepinize,
Bugün yorgunuz kızımla biz,gece malum bel agrılarından dolayı uyuyamadık....Saga dön sola dön helak oluyorum hemde agrıyor kalkıp oturuyorum öle dönüyorum vallahi.........Tavsiye üzerine dün gülsuyu ile yüzümü yıkadım ve bu sabah daha çok gerilmeye başladı yüzüm ve pulpul oluyor yine...Normalmidir kızlar...Devam edeyim mi?
biizmde %70 kızdı..gittim tonla kız cicisi aldım.sonra ayrıntılıda erkeğe çevirdi doktor teyzemiz..yaşadığımız şoku görmen lazımdı..ama bize kız dediklerinde daha 12. haftaydı..çok erkendi yane. senin değişmez merak etme.ayrıntılında allahın izniyle iyi çıkar inş..
çok teşekkürler canım bende çok karşıydım erkenden hiçbişeyini almam diyodum ama bir kere aldınmı gerisi geliyormuş güya son 2 ayda çıkıp toplu alışveriş yapacaktım ama ölesi daha zor olacaktı bana birden yüklü miktar para verince :) şimdi anlamıyorum tek tük alıyorum he birde anakucağını indirimden aldık rapunzelle biz o yüzden kaçırmadım genelde indirimleri takip ettiğimiz için oluyo bu alışverişler :) tavsiye ederim he bu arad sanada çok geçmiş olsun tatlım belini daya boşlukta kalmasın dik yürümeye çalış magnezyum kullanıomusunmaşallah çok güzel canım iyi günlerde kullanırsınız inşallah....Vallahi sizler hızlısınız biz daha bunları almadık....Daha erken dogumdan sonra bakarız dedik...Sizlerden fikir ediniyorum çok iyi oluyor.
çok güzellll
canım ne güzel meleğine kavuşacaksın sayılı saat sonra güzel haberler getir bize :)günaydın kızlar.bugün dualarınıza ihtiyacım var.ayrıntılıya gireceğim.inş bir sorun çıkmaz.çok heyecanlıyım çünkü kızımı 1 aydır görmüyorum.çok özledim onu(bu arada doktor yüzde 80 kız demişti şimdi bu doktor erkek dermi acaba.ben kızım demeye çok alışmıştım.inş değişmez.
geçmiş olsun canım benim reflü bir ara artmıştı ama buaralar çok rahatım şükürler olsun son aylar daha zor olacakmışgünaydın kızlar.....umarım herkesler iyidir...
biz ayrıntılı usg mizide olduk.Allaha çok şükür herşey normal..yüzünü görmek çok heyacanlıydı.dünde tetanoz aşımı vurdurdum..ama hamileliğimin en keyifli zamanlarını geçireceğime,en zor zamanlarını geçiriyorum..reflüm kan haplarının da etkisiyle dayanılmaz hale geldi,dr.verdiği ilaçlar bile fayda etmiyo,yemek yemekten korkar oldum,sürekli mide ekşimesi,bulantı,kusma...geceleri oturur gibi yatıyorum..işyerinde de olunca daha da zorlanıyorum..napacam ben bu midemi bilemiyorum..
güle güle kullan aldıklarını canım...bende hazır dolapmı alsam yaptırsammı karar veremiyorumm..Oda yapmayacağımdan dolabı süslü yaptırmak istiyorum bakalım hayırlısı...eheheh olmuş..bebek odasından vazgeçtim kızlar..böylesi çokdaha ekonomik oldu..dolap 174/şifonyer 100/ yatak 100/ anakucağı 92 lira..artık gerisini -halıdır lambadır perdedir- daha cicikli şeylerle halledersem gayet güzel bi bebek odası olur.bi sürüde duvar stickerimiz var.onlarlada baya renklenir herhalde.
sedasem senin ev tipi anakucağını kaça almıştın özellikleri neydi kaç kiloya kadar yatabiliyo?? kargon gelince boyutunu falanda bilgi verrirmisin canım.. bide resmini eklediğin banyo setini kaça aldın???.
günaydın canım inşallah hayırlı haberlerle dönersinngünaydın kızlar.bugün dualarınıza ihtiyacım var.ayrıntılıya gireceğim.inş bir sorun çıkmaz.çok heyecanlıyım çünkü kızımı 1 aydır görmüyorum.çok özledim onu(bu arada doktor yüzde 80 kız demişti şimdi bu doktor erkek dermi acaba.ben kızım demeye çok alışmıştım.inş değişmez.
canım açıkları yok.
ben sordum ölçülerini normal havlu boyutundaydı.
bi tarafı başlıklı olanlardan bende var mothercare dur çekeyim fotografını koyayım ben 1 tanesine 35 verdim valla.bilseydim almazdım mothercareden
Bende henüz ayrıntılıya girmedim hafta cumartesi gideceğiz inşallah bende kıza çok alıştım umarım bizde senin gibi bir şok geçirmeyiz gerçi en son kontrol 19 haftaydı ondanda kız dedi değişmez dimi:26:
Çok güzel sağlıkla büyüsünler içinde inşallah..
Günaydın herkeseeeeeeeeeeeeee
geçmiş olsun canım benim reflü bir ara artmıştı ama buaralar çok rahatım şükürler olsun son aylar daha zor olacakmış((
güle güle kullan aldıklarını canım...bende hazır dolapmı alsam yaptırsammı karar veremiyorumm..Oda yapmayacağımdan dolabı süslü yaptırmak istiyorum bakalım hayırlısı...
sedasem senin ev tipi anakucağını kaça almıştın özellikleri neydi kaç kiloya kadar yatabiliyo?? kargon gelince boyutunu falanda bilgi verrirmisin canım.. bide resmini eklediğin banyo setini kaça aldın???.
günaydın canım inşallah hayırlı haberlerle dönersinn
bunlardan gördüm canım çok güzel katlanan arıyosan harika.fiyatı 70 tl gibiydi öyle hatırlıyorum
Bende dün gördüm bunu 70 liraydı galiba güle güle kullan canımmmarkadaşlar aradığım küveti buldum katlanan küvet arıyordum ne zamandır ankarada bi mağazada var annem 10 gün sonra teyzeme ankaraya gidecek ordan alacak çokda iyi denk geldi yer açısından böyle bişey arıyordum biraz pahalı ama olsun sizlere fikir olsun belki arayan varsa Eki Görüntüle 129503 nasıl ??
ya burda mothercare yok küveti nasıl alabilirimki ben :S:S netten satılıyomuyduu yumuşak görünüyo çünkü diğerleri çok sert oluyo..çok soru soruyorum kusura bakma canım..75 tl canım mothercareden aldım
küvet 30, havlu 35, çift taraflı tas 10 tl
tamam kargo gelsin haber vericem
benimki titreşimli 7 müzik vardı sanırım
satış fiyat 135 tl yazıyordu ben teklif verdim verdim sonunda 100 e aldım.çok zorladım yani
hatta satıcıda bebeğiniz çok şanslı bu fiyata normalde vezmezdim falan demişti elinde 1 tane vardı....
sonradan havlular için yazıştık falan ben kaçırdım sanıyordum ama son olan havluları ben aldım dün gece onuda bugün yada yarın yollayacak.
benimki bu biraz daha sade bir model sallananlardan değil.
arkadaşlar aradığım küveti buldum katlanan küvet arıyordum ne zamandır ankarada bi mağazada var annem 10 gün sonra teyzeme ankaraya gidecek ordan alacak çokda iyi denk geldi yer açısından böyle bişey arıyordum biraz pahalı ama olsun sizlere fikir olsun belki arayan varsa Eki Görüntüle 129503 nasıl ??
Bende dün gördüm bunu 70 liraydı galiba güle güle kullan canımmm
saol tatlım :)
ya burda mothercare yok küveti nasıl alabilirimki ben :S:S netten satılıyomuyduu yumuşak görünüyo çünkü diğerleri çok sert oluyo..çok soru soruyorum kusura bakma canım..
Kızlar bende unnadodan digitalateşölçer aldım kargo parasıda yoktu 12 lira çokta cici
özelcan bebe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?