2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

supermanı ben bayrampaşa forumdaki H&Mden almıstım cnm. fısını atma her mothercare degıstırır mrk etme

canım bence kullanma alerjı yapmıs olabılır alkolsuz degıl mı kullandıgın gul suyu bence kullanacak arkadaslar once yuzlerının kucuk bır yerıne surup test etsınler sonra kullansınlar

Bende henüz ayrıntılıya girmedim hafta cumartesi gideceğiz inşallah bende kıza çok alıştım umarım bizde senin gibi bir şok geçirmeyiz gerçi en son kontrol 19 haftaydı ondanda kız dedi değişmez dimi:26:

çok teşekkürler canım bende çok karşıydım erkenden hiçbişeyini almam diyodum ama bir kere aldınmı gerisi geliyormuş güya son 2 ayda çıkıp toplu alışveriş yapacaktım ama ölesi daha zor olacaktı bana birden yüklü miktar para verince :) şimdi anlamıyorum tek tük alıyorum he birde anakucağını indirimden aldık rapunzelle biz o yüzden kaçırmadım genelde indirimleri takip ettiğimiz için oluyo bu alışverişler :) tavsiye ederim he bu arad sanada çok geçmiş olsun tatlım belini daya boşlukta kalmasın dik yürümeye çalış magnezyum kullanıomusun

canım ne güzel meleğine kavuşacaksın sayılı saat sonra güzel haberler getir bize :)

Günaydın herkeseeeeeeeeeeeeee
geçmiş olsun canım benim reflü bir ara artmıştı ama buaralar çok rahatım şükürler olsun son aylar daha zor olacakmış((

güle güle kullan aldıklarını canım...bende hazır dolapmı alsam yaptırsammı karar veremiyorumm..Oda yapmayacağımdan dolabı süslü yaptırmak istiyorum bakalım hayırlısı...
sedasem senin ev tipi anakucağını kaça almıştın özellikleri neydi kaç kiloya kadar yatabiliyo?? kargon gelince boyutunu falanda bilgi verrirmisin canım.. bide resmini eklediğin banyo setini kaça aldın???.

günaydın canım inşallah hayırlı haberlerle dönersinn

Son düzenleme:

seda çok sağol canım...getirteceğimiz ürünler kaç tl?35 mi ?bu arada aldıkların süper...güle güle kullanın inş

yok canım benim değişmez merak etme...12. de dediler öle diorum...seninki resmen kız yahuu

günaydın tatlım..

çok teşekkür ederiz..

75 tl canım mothercareden aldım
küvet 30, havlu 35, çift taraflı tas 10 tl
tamam kargo gelsin haber vericem
benimki titreşimli 7 müzik vardı sanırım
satış fiyat 135 tl yazıyordu ben teklif verdim verdim sonunda 100 e aldım.çok zorladım yani
hatta satıcıda bebeğiniz çok şanslı bu fiyata normalde vezmezdim falan demişti elinde 1 tane vardı....
sonradan havlular için yazıştık falan ben kaçırdım sanıyordum ama son olan havluları ben aldım dün gece onuda bugün yada yarın yollayacak.
benimki bu biraz daha sade bir model sallananlardan değil.

arkadaşlar aradığım küveti buldum katlanan küvet arıyordum ne zamandır ankarada bi mağazada var annem 10 gün sonra teyzeme ankaraya gidecek ordan alacak çokda iyi denk geldi yer açısından böyle bişey arıyordum biraz pahalı ama olsun sizlere fikir olsun belki arayan varsa nasıl ??

bunlardan gördüm canım çok güzel katlanan arıyosan harika.fiyatı 70 tl gibiydi öyle hatırlıyorum

bunlardan gördüm canım çok güzel katlanan arıyosan harika.fiyatı 70 tl gibiydi öyle hatırlıyorum

sen birebir gördünmü canım nasıl kullanışlımı evet 70 tl hayatım bu arada sen bu ürünleri gittigidiyordanmı sipariş verdin cnm havluları ve salıncağı

Bende dün gördüm bunu 70 liraydı galiba güle güle kullan canımmm

ya burda mothercare yok küveti nasıl alabilirimki ben :S:S netten satılıyomuyduu yumuşak görünüyo çünkü diğerleri çok sert oluyo..çok soru soruyorum kusura bakma canım..

Kızlar bende unnadodan digitalateşölçer aldım kargo parasıda yoktu 12 lira çokta cici

özelcan bebe

dilekçim bende kararsız kaldım bunu almak için unnadodan kulaktan ölçen al diyolar ne bileyim ne yapsam ki he birde kargo ücreti neden almamışlar senden bende herşeyde alıyolar :)bugün çok güzel tulumlar koymuşlar gördünmü

aaa sen ankaradydın sahi değilmi canım evet özelcan bebe ulustaymış bu mağaza teyzeme çok yakın başka bişeyler daha alıp gönderelim diyorlar sen bilirsin belki nasıl büyük bir mağazamı kaliteli ürünleri varmı ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…