ay bende bayıldım o tuluımlara bu unnado hergün bizim aklımızı çeliyor ve her siparişte bende kargo ücreti ödedim ana kucağını beğendinmi nasıl kullanışlımı bende bugün sipariş vericemdilekçim bende kararsız kaldım bunu almak için unnadodan kulaktan ölçen al diyolar ne bileyim ne yapsam ki he birde kargo ücreti neden almamışlar senden bende herşeyde alıyolar :)bugün çok güzel tulumlar koymuşlar gördünmü
Rapuncum oğlunun eşyaları çok şık olmuş güle güle kullansın paşan... kızlar şimdi aklıma gelmedi ama yeni alınan cicler tüm bebişlere hayırlı olsun güle güle kullansın kuzular...kızlar ben 2 gündür kan ilacını sabah aç karnına içiyorum ve yanmalarım çok azaldı geçti diyebilirim tuğbişim prensesinin ana kucağı hayırlı olsun güle güle kullansın çok şeker....arkadaşınla face den yazıştık sağolsun ilgilendi şimdi nasıl bir model taç istediğime karar vermem lazım dün bende chicho nun dönencesini aldım açtık ve çok beğedik dönence almak istiyenlere tavsiye edrim iyi bir ürün kızlar arba siparişimi bugün vericem görüp beğendiğim çok güzel bir ürün vardı onu alıcam biraz tuzlu ama eşim oğluma feda olsun o olsun diye ısrar edince bende tamam dedim graco symbio bebek arabası 700tl tutarı
sağol canım bugün alıcam ana kucağını taç modelleri çok hoş artık iş karar vermedecanım güzel dileğin için çok teşekkürler iyisin değilmi ? irtibat kurmana sevindim çok modeli var arkadaşımın eminim kararsız kalacaksın :) sen ne yaptın anakucağını bizimkilerden alacaktın die biliyorum canım bebek arabasıda şimdiden hayırlı olsun alınca yüklersin resmi
ay bende bayıldım o tuluımlara bu unnado hergün bizim aklımızı çeliyor ve her siparişte bende kargo ücreti ödedim ana kucağını beğendinmi nasıl kullanışlımı bende bugün sipariş vericem
aaa sen ankaradydın sahi değilmi canım evet özelcan bebe ulustaymış bu mağaza teyzeme çok yakın başka bişeyler daha alıp gönderelim diyorlar sen bilirsin belki nasıl büyük bir mağazamı kaliteli ürünleri varmı ?
Rapuncum oğlunun eşyaları çok şık olmuş güle güle kullansın paşan... kızlar şimdi aklıma gelmedi ama yeni alınan cicler tüm bebişlere hayırlı olsun güle güle kullansın kuzular...kızlar ben 2 gündür kan ilacını sabah aç karnına içiyorum ve yanmalarım çok azaldı geçti diyebilirim tuğbişim prensesinin ana kucağı hayırlı olsun güle güle kullansın çok şeker....arkadaşınla face den yazıştık sağolsun ilgilendi şimdi nasıl bir model taç istediğime karar vermem lazım dün bende chicho nun dönencesini aldım açtık ve çok beğedik dönence almak istiyenlere tavsiye edrim iyi bir ürün kızlar arba siparişimi bugün vericem görüp beğendiğim çok güzel bir ürün vardı onu alıcam biraz tuzlu ama eşim oğluma feda olsun o olsun diye ısrar edince bende tamam dedim graco symbio bebek arabası 700tl tutarı
canım güzel dileğin için çok teşekkürler iyisin değilmi ? irtibat kurmana sevindim çok modeli var arkadaşımın eminim kararsız kalacaksın :) sen ne yaptın anakucağını bizimkilerden alacaktın die biliyorum canım bebek arabasıda şimdiden hayırlı olsun alınca yüklersin resmi bu arada bende dönence almak istiyorum ama daha test etmedim ses nasıl ışık nasıldır diye seninkinin ses düzeyi nasıl türkçe melodimi
sağol canım sen nasıl oldun daha iyisindir inşallah ben dönenceleride bayağı araştırım y achicho ya datiny love alacaktım ve eşim chicho nun özelliklerini beğendi onu aldık 100tl ya aldım ve paketi açıp dün kurunca bayldık gerçekten kaliteli bebeğin hoşuna gidecek bir ürün.....canım merhaba dönencenizi güle güle kullanın bende chıcco ya baktım gerçekten çok güzel joker in sitesinde var ordan alabilirim belki..arabanızıda güle güle kullanın ..
canım benim ben face ye giremiyorum şu arkadaşınla irtabata geçsem bende taç istiyorum özelden sana mail adresimi versem yönlendirsen olurmu?
canım merhaba dönencenizi güle güle kullanın bende chıcco ya baktım gerçekten çok güzel joker in sitesinde var ordan alabilirim belki..arabanızıda güle güle kullanın ..
canım benim ben face ye giremiyorum şu arkadaşınla irtabata geçsem bende taç istiyorum özelden sana mail adresimi versem yönlendirsen olurmu?
sende güle güle kullansedacım bende aynısını aldım ereylinin en alt katında hayal dünyası oyuncak mağazası var ordan 101 tl ye aldımaralcım merhaba güle güle kullansın canım
dönence bence chicco aldım 110 tl kendi mağzasından indirimde dedi.
seninki hangi model
benimki bu sonradan ev şeklindeki oyuncağıylada oynayabiliyormuş müzikli falan
chicco rüya dönence
Uploaded with ImageShack.us
ben dönence almadım çünkü parkyatağın bi dönencesi var..bide salıncak alıcam onlardada dönence oluyo.yetmezmi :44:
canım güle güle kullan güzel görünüyorlar
turkuaz güzelmiş seninki bi gelsin de ona göre karar verelim
Günaydınlar hepinize,
Bugün yorgunuz kızımla biz,gece malum bel agrılarından dolayı uyuyamadık....Saga dön sola dön helak oluyorum hemde agrıyor kalkıp oturuyorum öle dönüyorum vallahi.........Tavsiye üzerine dün gülsuyu ile yüzümü yıkadım ve bu sabah daha çok gerilmeye başladı yüzüm ve pulpul oluyor yine...Normalmidir kızlar...Devam edeyim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?