2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Rapuncum oğlunun eşyaları çok şık olmuş güle güle kullansın paşan... kızlar şimdi aklıma gelmedi ama yeni alınan cicler tüm bebişlere hayırlı olsun güle güle kullansın kuzular...kızlar ben 2 gündür kan ilacını sabah aç karnına içiyorum ve yanmalarım çok azaldı geçti diyebilirim tuğbişim prensesinin ana kucağı hayırlı olsun güle güle kullansın çok şeker....arkadaşınla face den yazıştık sağolsun ilgilendi şimdi nasıl bir model taç istediğime karar vermem lazım dün bende chicho nun dönencesini aldım açtık ve çok beğedik dönence almak istiyenlere tavsiye edrim iyi bir ürün kızlar arba siparişimi bugün vericem görüp beğendiğim çok güzel bir ürün vardı onu alıcam biraz tuzlu ama eşim oğluma feda olsun o olsun diye ısrar edince bende tamam dedim graco symbio bebek arabası 700tl tutarı

ay bende bayıldım o tuluımlara bu unnado hergün bizim aklımızı çeliyor ve her siparişte bende kargo ücreti ödedim ana kucağını beğendinmi nasıl kullanışlımı bende bugün sipariş vericem

canım güzel dileğin için çok teşekkürler iyisin değilmi ? irtibat kurmana sevindim çok modeli var arkadaşımın eminim kararsız kalacaksın :) sen ne yaptın anakucağını bizimkilerden alacaktın die biliyorum canım bebek arabasıda şimdiden hayırlı olsun alınca yüklersin resmi bu arada bende dönence almak istiyorum ama daha test etmedim ses nasıl ışık nasıldır diye seninkinin ses düzeyi nasıl türkçe melodimi

Son düzenleme:
sağol canım bugün alıcam ana kucağını taç modelleri çok hoş artık iş karar vermede

ay bende bayıldım o tuluımlara bu unnado hergün bizim aklımızı çeliyor ve her siparişte bende kargo ücreti ödedim ana kucağını beğendinmi nasıl kullanışlımı bende bugün sipariş vericem

evet canım valla sorma kadınlar klübü bir unnadı iki hergün bakmadan geçemiyorum :) ana kucağını aldım ama daha gelmesi 1 hafta bulur eşim çok beğendi iyiki almışsın dedi uygun fiyata sende al bence garantiside var hem

fdilek canım mothercare ben mağazasından aldım
nettede bazen satan oluyor ama nadir...
havlu sahibinden.com dan
ama şuanda yok getirtecek
benimki gelsin resmini eklicem

dün doktordan dinledim ateş en iyi koltuk altından oluyormuş.....
ben netten aradım aeg ninki var .alsammı acaba?10 tl galiba

bide bişey sorucam siz kanguru alacakmısınız?aslında tam yaz bebekleri kucağımızda gezdirirz.
ama kararsızım ben
ev tipi aldım
oto olarak alıcam(anneane ödicek;;
bide kanguru alsam mı almasammı?

çooook büyükkk. burda bebek sahibi olan herkes biliyo..sadece ulusta değil bikaçyerde daha şubeleri var..fiyatlardada klasik ulus geleneği hüküm sürüyo.yani peşin para pazarlığa tabiii..etiket fiyatından ucuza alınıo hep..bende gidicem geri kalan ıvır zıvırı tamamlamaya oraya..anneciğimin keyfini bekliyorum da

canım merhaba dönencenizi güle güle kullanın bende chıcco ya baktım gerçekten çok güzel joker in sitesinde var ordan alabilirim belki..arabanızıda güle güle kullanın ..

canım benim ben face ye giremiyorum şu arkadaşınla irtabata geçsem bende taç istiyorum özelden sana mail adresimi versem yönlendirsen olurmu?

çok teşekkür ederim aralcım..senin cicilerinde hayırlı olsun

aralcım merhaba güle güle kullansın canım
dönence bence chicco aldım 110 tl kendi mağzasından indirimde dedi.
seninki hangi model
benimki bu sonradan ev şeklindeki oyuncağıylada oynayabiliyormuş müzikli falan
chicco rüya dönence

Uploaded with ImageShack.us

ben dönence almadım çünkü parkyatağın bi dönencesi var..bide salıncak alıcam onlardada dönence oluyo.yetmezmi :44:

sağol canım sen nasıl oldun daha iyisindir inşallah ben dönenceleride bayağı araştırım y achicho ya datiny love alacaktım ve eşim chicho nun özelliklerini beğendi onu aldık 100tl ya aldım ve paketi açıp dün kurunca bayldık gerçekten kaliteli bebeğin hoşuna gidecek bir ürün.....
RApuncum çok sağol tatlım maşallah farkındamısınız biz burda bir alışveriş çılgınlığı etkiniliği başlattık insan aldıkça lası geliyor ve birbirimizdende etkileniyoruz ama olsun kuzularımızın canı sağolsun ilk heves alıyoruz işte ve de birbirimizden çok şey öğreniyoruz bu alışveriş de özellikle ben sizlerden çok fikir alıyorum bu yüzden çok sağolun tatlı bilinçli mayıs anneleri..

tabi canım ben sana özelden mail adresini atayım

sende güle güle kullansedacım bende aynısını aldım ereylinin en alt katında hayal dünyası oyuncak mağazası var ordan 101 tl ye aldım

ben dönence almadım çünkü parkyatağın bi dönencesi var..bide salıncak alıcam onlardada dönence oluyo.yetmezmi :44:

canım ben karyola alacağım için dönence almalıydım senin almana gerek yok boşver o paraya bebeğinin başak ihtiyaçlarını alırsın ay hiç bitmiyor ihtiyaçları biz her çıkışta bişeyler alıyoruz ama daha dünya kadar ihtiyaç var ya da biz abartıyoruz babamız n-benden hevesli deri mont filan lmaya çalışıyor nerdeyse oğlanın çeyizini alıcaz abarttık biraz anlıyacağın

canım güle güle kullan güzel görünüyorlar

turkuaz güzelmiş seninki bi gelsin de ona göre karar verelim

canım yüzün gülsuyunu emdikten sonra nemlendirici sür ben gülsuyunu lekelerin rengini açması için kullanıyorum nemlendirici bi özelligi yok

kızlar günaydınlar maşallah ciciler alınmış ne güzel şeyler onlar öle güle güle kullanın canlarım... geçmişi fazla okumadım tam 24 saat oldu maşallah sayfalar almış başını gitmiş... Ya rapunzelin aldığı gardolaba bayıldım ben bende ondan alcam galiba.... Kardeşim bende dünde bendeydi hasta gibin biraz ona bakıcam idrar tahlilimin sonucu güzel çıktı kızlar böle işte....

annecikler limango kidse üye oldum ordada uygun ciciler var davetiye isteyen varsa özelden adresini göndersin..

KIZLAR STİCKERİMA BAKIN BEN ARTIK 3, TRİMESTERDEYİM 7. AYIMA GİRDİM:92::92::92::92::92:

RApunzel özelden mesaj attım sana cevapla birlikte bide davetiye yollarmısın canım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…