2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

aşkolsun şu kadar ismin içinde kendiminki aradım...ama nafile...bulamadım....:a015:

Canim benim, sakin uzerine alinma, unutmusum inanki, kimbilir daha nice arkadaslarin isimlerini sayamamisimdir affedin lutfen:asigim:
Burda ismini saydigim saymadigim, hepiniz ayni derecede onemlisiniz canim benim icin:1hug:

kızlar ben bugündeçok yoruldum ya veli toplantım vardı zaten çok ayakta kalmıştım ,şimdi seste gitti

kızlar ben bugündeçok yoruldum ya veli toplantım vardı zaten çok ayakta kalmıştım ,şimdi seste gitti

ozlemcım kendını fazla yorma hamılelık fazla yorgunluga gelmez aksı seyler olabılır dıkkat et cnm ıkıncıye hamıs oldugumdan tecrubelıyım azcık dıkkat et kendıne ve bebısıne sekerımm

zhr84 canım benim kardeşimle aramda bir çocuğu annemin bu yüzden ölmüş ,sebebi kedi köpekkılıymış ki annem asla dokunamaz bile ve gelen sebze ,meyve,hatta kıymayı bile yıkar hala ..
bu evde değil zaten dışardan geçebilen bir hastalık çoğunlukla ete yapışan böyle bir kıl bile ya da dışarıda yediğimiz çok temiz dediğimiz bir salatadan bile çıkabiliyor o nedenle dışarıdan yeme canım...

ozlemcım kendını fazla yorma hamılelık fazla yorgunluga gelmez aksı seyler olabılır dıkkat et cnm ıkıncıye hamıs oldugumdan tecrubelıyım azcık dıkkat et kendıne ve bebısıne sekerımm

tamam canım daha dikkatli olurum :)
bende ilkini kaybettim ya bu çok kıymetli ama işte okulda olmuyor sınıfta küçük olunca...

selam canım daha ben hamıle oldugumu bıle anlamadım kı...uykudan gozum acılmıyooooo..
geçicek cnm ilk 3 ay böyle ama sonraki dönem çok güzel nasıl geçtiğiniz anlamadan 3. trimestra giriceksiniz:hulya:
mıde bulantılı ve uykulu gecıyo cnm senın ..

benimde kızım uğraştırıyor bugün huysuzluğu üsündeydi herşeyi reddetti 2010 mayıs annesiyim ben cnmkaydirigubbakcemile2

benimde kızım uğraştırıyor bugün huysuzluğu üsündeydi herşeyi reddetti 2010 mayıs annesiyim ben cnmkaydirigubbakcemile2[/QUOTE]

benımde oglum 16 bucuk aylık o da durmuyo hıc huysuzluk yapıyo bı yandan o da var 2009 mayısta dogdu o da

Bu nimikler seni cok yoracaga benziyor ozlem, meslegin yorucu. Cocuklarda tabii full enerji olan sana oluyor:)) dikkat et canim kendine, umarim bu ilk gunlerin telasi gecerde okulda bir rayina oturur hersey sakinlesir.

Kızlar ben de öğretmenim bugün nöbetçiydim dersi de hep ayakta anlattım ama akşama kadar toplantı vardı çok kötü bir gündü bebişe birsey olacak diye çok korkuyorum nasıl gececek bu gunler ya

Kızlar ben de öğretmenim bugün nöbetçiydim dersi de hep ayakta anlattım ama akşama kadar toplantı vardı çok kötü bir gündü bebişe birsey olacak diye çok korkuyorum nasıl gececek bu gunler ya

Allah yardimcin olsun canim seninde, keske bir cozumu olsaydida calisan her bayan hamileligini komple evde gecirebilse...hayali bile guzel:) saglik problemlerimiz olmadikca raporda alamayiz..Rabbim hepimize kolayliklar versin insallah

Allah yardimcin olsun canim seninde, keske bir cozumu olsaydida calisan her bayan hamileligini komple evde gecirebilse...hayali bile guzel:) saglik problemlerimiz olmadikca raporda alamayiz..Rabbim hepimize kolayliklar versin insallah

Allah razı olsun canım..
İnşşallah kötü olmayızda dediğin gibi rapor almamıza da gerek kalmaz ve bu riskli günler çabucak ve hayırlısıyla geçer.Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun

kızlar allah yardımcınız olsun....
bende cok yogun bı ısyerınde calısıyorum sadece yemekde dınlenebılıyorum ama dr oncekı gebelıklerımden dolayı rapor verdı sımdı sureklı evdeyım aslında bıraz canım sıkılyo vakıt gecırmeyı unutmusum evde...

Duru bebek cok tatli ya masallahh Rabbim bizede boyle tatli bebisler nasip etsin:)) gordukce icim kipir kipir oluyorrrrr...annesi isiriver azicik yanagindan benim icin:)

kızlar gebelıgın bu donemı deyı kı rısklı olan bastan sona rısklı ben daha once bunun acı orneklerını ıkı kere yasadım cumlemızın bebegını korusun rabbım ama temkınlı olmakda fayda var bence...

Saol canim..hepimizin yardimcisi olsun Rabbim. doktor san o raporu bosa vermemistir elbette. Bol bol dinlen canim evdesin halihazirda, guzel mesguliyetler bul kendine evde, yorulmadan hos vakit gecirebilecegin. Yoksa eminim oyle bos bos butun gunde tv felanda izlenmez yani evde.

Gebeliginin ileriki zamanlarindami oldu canim kayiplarin? Cok uzucu ya, bende unutamadim ilkini...bu kez Rabbim yuzumuze guler insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…