aşkolsun şu kadar ismin içinde kendiminki aradım...ama nafile...bulamadım....:a015:
selam canım daha ben hamıle oldugumu bıle anlamadım kı...uykudan gozum acılmıyooooo..güzel mayıs anneleriii nasıl gidiyor hamileliğinizzopuyorumnanaktan
güzel mayıs anneleriii nasıl gidiyor hamileliğinizzopuyorumnanaktan
kızlar ben bugündeçok yoruldum ya veli toplantım vardı zaten çok ayakta kalmıştım ,şimdi seste gitti
ozlemcım kendını fazla yorma hamılelık fazla yorgunluga gelmez aksı seyler olabılır dıkkat et cnm ıkıncıye hamıs oldugumdan tecrubelıyım azcık dıkkat et kendıne ve bebısıne sekerımm
geçicek cnm ilk 3 ay böyle ama sonraki dönem çok güzel nasıl geçtiğiniz anlamadan 3. trimestra giriceksiniz:hulya:selam canım daha ben hamıle oldugumu bıle anlamadım kı...uykudan gozum acılmıyooooo..
mıde bulantılı ve uykulu gecıyo cnm senın ..
kızlar ben bugündeçok yoruldum ya veli toplantım vardı zaten çok ayakta kalmıştım ,şimdi seste gitti
tamam canım daha dikkatli olurum :)
bende ilkini kaybettim ya bu çok kıymetli ama işte okulda olmuyor sınıfta küçük olunca...
Kızlar ben de öğretmenim bugün nöbetçiydim dersi de hep ayakta anlattım ama akşama kadar toplantı vardı çok kötü bir gündü bebişe birsey olacak diye çok korkuyorum nasıl gececek bu gunler ya
Allah yardimcin olsun canim seninde, keske bir cozumu olsaydida calisan her bayan hamileligini komple evde gecirebilse...hayali bile guzel:) saglik problemlerimiz olmadikca raporda alamayiz..Rabbim hepimize kolayliklar versin insallah
geçicek cnm ilk 3 ay böyle ama sonraki dönem çok güzel nasıl geçtiğiniz anlamadan 3. trimestra giriceksiniz:hulya:
benimde kızım uğraştırıyor bugün huysuzluğu üsündeydi herşeyi reddetti 2010 mayıs annesiyim ben cnmkaydirigubbakcemile2
kızlar allah yardımcınız olsun....
bende cok yogun bı ısyerınde calısıyorum sadece yemekde dınlenebılıyorum ama dr oncekı gebelıklerımden dolayı rapor verdı sımdı sureklı evdeyım aslında bıraz canım sıkılyo vakıt gecırmeyı unutmusum evde...
kızlar gebelıgın bu donemı deyı kı rısklı olan bastan sona rısklı ben daha once bunun acı orneklerını ıkı kere yasadım cumlemızın bebegını korusun rabbım ama temkınlı olmakda fayda var bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?