2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

merhabalar arkadaşlar
30 haftalık hamileyim ama doktorum kilo alıyorum diye 3 ay once eleviti benden kesmiştir sizce ne yapmalıyım biliyorsunuz ki elevitin çocuklar için onemeni burdaki yorumlarda okuduğum kadarıyla doğumdan sonra da elevite devam eden anneler varmış sizce ne yapmalıyım?

KIZLAR STİCKERİMA BAKIN BEN ARTIK 3, TRİMESTERDEYİM 7. AYIMA GİRDİM:92::92::92::92::92:

RApunzel özelden mesaj attım sana cevapla birlikte bide davetiye yollarmısın canım:))

canım ne güzel bende o günleri görürüm inş.:) tahlilin iyi çıkmasına sevindim tatlım

ben şimdilik bunu aldım Allah korusun ateş problemimiz çok olursa braunun alırımama şimdi bu yeter gibime geliyo..Bide kargo parası arzum ürünlerine özel yok oyüzden aldım zaten :))))

fdilek canım mothercare ben mağazasından aldım
nettede bazen satan oluyor ama nadir...
havlu sahibinden.com dan
ama şuanda yok getirtecek
benimki gelsin resmini eklicem
tamam canım sağol artık aldırıcam biirine burda mağazası yok çünküü

KIZLAR STİCKERİMA BAKIN BEN ARTIK 3, TRİMESTERDEYİM 7. AYIMA GİRDİM:92::92::92::92::92:

RApunzel özelden mesaj attım sana cevapla birlikte bide davetiye yollarmısın canım:))
senle aynı gündeyizz bendemi girdim yanii 26. haftadayımm :)) hayırlı olsun canımm

Canım doktorun kes dediyse bence onu dinlemen gerekir... Ben olsam öle yapardım tabi. Yinede başka bir doktora git eğer için rahat etimiyorsa tatlım.

canım ne güzel bende o günleri görürüm inş.:) tahlilin iyi çıkmasına sevindim tatlım

İnşallah tatlım sağlıkla sıhhatle inşallahhhhhh.........

senle aynı gündeyizz bendemi girdim yanii 26. haftadayımm :)) hayırlı olsun canımm

Sağol tatlımmmm Sen benden 1 hafta geridesin gibi görünüyo , ben 27. Haftama girdim sen 26. haftana girmişin 1 hafta sonra sende 7. ayına giriyosun güzelim:92::92:

Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

ohhh maşallah ne güzel 7. ayına girmişsin darısı bizlerin başına

aralcım valla bu ne tesadüf canım
aynı şeyi almışız
bide ben chicconun kendi mağazsından aldım bak görüyomusun 139.dan 109 a inmişti fiyat bence ucuz aldım diye sevinmiştim.

ohhh maşallah ne güzel 7. ayına girmişsin darısı bizlerin başına

Sağol canım benimmmmm.....

aralcım valla bu ne tesadüf canım
aynı şeyi almışız
bide ben chicconun kendi mağazsından aldım bak görüyomusun 139.dan 109 a inmişti fiyat bence ucuz aldım diye sevinmiştim.

Sedasem cicilerini güle güle kullan tatlım bu arada avatarına bayıldım:))

valla uzun süredir yazamıyorum ama genelde takip etmeye çalışıyorum atlaya zıplaya da olsa...
özledim sizleri...

ooh ne güzel alışverişler iyice hızlandı artık topikte..herkeste bir neşe Allah tamamına erdirsin hepimizin mutluluklarını, sıkıntı çekenlere de tez günde atlatmayı nasip etsin..

bende hapşuruk nöbetleri vardı dün gece herhalde üşüttüm biraz..bugün daha iyiceyim...
beslenmeme bu ara hiç dikkat etmiyorum bu fena, inşallah kısa zamanda normal düzenime dönebilirim..

biraz geçmişi okuyayım kızlar herkese sağlıklı bir gün diliyorum...

Selam kızlar, sizi genelde takip ediyorum ama yazamıyorum pek, işlerim yoğun oluyor, bebek arabalarından bahsetmişsiniz, bende bu haftasonu almayı düşünüyorum, pierre cardin VIP gibi bişe vardı, en büyük özelliği çok hafif olması (6,5 kg) , aranızda duyan varmı, ben bi mağazaya sormuştum 600 küsür dediler ama saraçhanede 480 filan olabilirmiş anakucağı ile beraber, ne dersiniz, fikriniz varmı

çok şükür canım buğün daha iyi sayılırım dün balon gibiydim ödemde değildi ama karnım gerilmiş ve beni inanılmaz rahatsız ediyordu.. çizme vardı ağayımda öldüm akşam hemen dolgu taban bi babet aldım çok şükür buğün çok daha iyi oldum..canım dönence joker in sitesinde var chicconun oda çok güzel 57 tl çok uygun ordan baktım bende.

selam canım tahlilin temiz çıkmış ne güzel,bende rapunzelin aldıklarına bayıldım burda koçtaş yok ne yapıcam bilmiyorum ama araştırıcam bakalım çok da uygun..

canım elevitten aldığın aldığın vitaminleri çeşitleri sebze ve meyvelerden alabilirsin dzenli beslenerek ben eleviti hergün içmiyorum mesela gün aşırı içiyorum yada 2 günde 3 gün de bir içiyorum sende arada içebilirsin tabi doktorun gerek görmediyse içme..

ohhhmaşalahh canım sn üç ayy .. nasılda çabuk geçti demii.inşallah sağlıkla bu günleride atlatırsın canım.. benimde buğün 24 oldu bakaılm..

hoşgeldin canım geçmiş olsun,,kış hamileliği gerçekten zor ama doğum mevsimimiz çok güzel inş. şu son 3 ayımızıda sağlıkla atlatırız.

herkese merhaba kızlar kusura bakmayın geçmişi okumam mümkün diil kqç gündür hiç giremiyorum.eşimin dedesini kaybettik pzt günü yaşlıydı ama öyle ölücek kadar hasta falan değildi şok olduk hepimiz günlerdir ordaydım bugün gidemedim başım çok ağrıyor sizlere bi bakıım dedim umarım herkes iyidir.

merhaba güzel anneler ...
biz kızımla dün akşam uyuduk biraz ..bir kaç gecedeir .. o nun tekmelerinden benim karın gerginliğimden uyuyamıyorduk .... sabah 11 e kadar uyumuşuz ...
herkes iyi okuduğum kadarıyla ... hep böyle devam eder inş ...
,
canım çok saol ... kaydettim bilgisayarıma
bebiş nasıldı büyümüşmü .... reflü yağlı - özellikle tereyağlı - hamur işi ve tatlı tarzındaki yiyeceklerden azıyor...
kayınvalidelerde geçirdiğim hergün 24 saat yemek borum yandı .. onun yemekleri ile alakalı .. 2 gündür evdeyim .. daha gaviscon içmedim ..aklında bulunsun hafif şeyler ye ....
çok güzel ve uygun mobilyalar almışsın .. güle güle kullan
Eki Görüntüle 129496

kız anneleriiiiiiiii biraz çıldırtayım sizi nasıl ama:)

hayırlı olsun 7 aylık insanın kulağına büyük geliyor ... ...... bende yarın 24. haftama başlıyorum teyzesi... senin hesaba göre bizde 6.5 aylık oluyoruz..

canım başınsağolsun ..Allah sabır versin .... kendine dikkat et ...

başını sağolsun canım

duncan sağol canım çok tatlı bebek resimleri bakalım bizimkilerde benzesin inşalllah.

bu arada kanguru alacakmısınız.bahar bebekleri bizimkiler rahat olurmu hiç kullanan oldumu??
acaba rahat oluyormu???

ben almayacağım . şimdilik ... baktımki ihtiyaç duyuyorum taşırken alırım kızıma .... daha elzem çok ihtiyacımız var ..
birde erkek anneleri için diyorum ...kanguru erkek çocuklarda iyi değilmiş .. baskı yapıyormuş... bi araştırın derim almadan önce

ben şimdilik kaçarrr ... çok işim var bugün ...
mutfağı temizleyeceğim bugün ... eczaneye gideceğim .... ve yemek yapacağım .....
(ütüyü gene erteledim :))
girerim gene bir ara

başınız sağolsun canım.. büğün çok sevdiğim bi arkadaşım babasını kaybetti üstelik daha gençti,bende ona çok üzüldüm başımın ağrısı geçmiyor.. allah kalanlara ömür versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…