KIZLAR STİCKERİMA BAKIN BEN ARTIK 3, TRİMESTERDEYİM 7. AYIMA GİRDİM:92::92::92::92::92:
RApunzel özelden mesaj attım sana cevapla birlikte bide davetiye yollarmısın canım:))
ben şimdilik bunu aldım Allah korusun ateş problemimiz çok olursa braunun alırımama şimdi bu yeter gibime geliyo..Bide kargo parası arzum ürünlerine özel yok oyüzden aldım zaten :))))dilekçim bende kararsız kaldım bunu almak için unnadodan kulaktan ölçen al diyolar ne bileyim ne yapsam ki he birde kargo ücreti neden almamışlar senden bende herşeyde alıyolar :)bugün çok güzel tulumlar koymuşlar gördünmü
tamam canım sağol artık aldırıcam biirine burda mağazası yok çünküüfdilek canım mothercare ben mağazasından aldım
nettede bazen satan oluyor ama nadir...
havlu sahibinden.com dan
ama şuanda yok getirtecek
benimki gelsin resmini eklicem
senle aynı gündeyizz bendemi girdim yanii 26. haftadayımm :)) hayırlı olsun canımmKIZLAR STİCKERİMA BAKIN BEN ARTIK 3, TRİMESTERDEYİM 7. AYIMA GİRDİM:92::92::92::92::92:
RApunzel özelden mesaj attım sana cevapla birlikte bide davetiye yollarmısın canım:))
merhabalar arkadaşlar
30 haftalık hamileyim ama doktorum kilo alıyorum diye 3 ay once eleviti benden kesmiştir sizce ne yapmalıyım biliyorsunuz ki elevitin çocuklar için onemeni burdaki yorumlarda okuduğum kadarıyla doğumdan sonra da elevite devam eden anneler varmış sizce ne yapmalıyım?
canım ne güzel bende o günleri görürüm inş.:) tahlilin iyi çıkmasına sevindim tatlım
senle aynı gündeyizz bendemi girdim yanii 26. haftadayımm :)) hayırlı olsun canımm
KIZLAR STİCKERİMA BAKIN BEN ARTIK 3, TRİMESTERDEYİM 7. AYIMA GİRDİM:92::92::92::92::92:
ohhh maşallah ne güzel 7. ayına girmişsin darısı bizlerin başına
aralcım valla bu ne tesadüf canım
aynı şeyi almışız
bide ben chicconun kendi mağazsından aldım bak görüyomusun 139.dan 109 a inmişti fiyat bence ucuz aldım diye sevinmiştim.
sağol canım sen nasıl oldun daha iyisindir inşallah ben dönenceleride bayağı araştırım y achicho ya datiny love alacaktım ve eşim chicho nun özelliklerini beğendi onu aldık 100tl ya aldım ve paketi açıp dün kurunca bayldık gerçekten kaliteli bebeğin hoşuna gidecek bir ürün.....
RApuncum çok sağol tatlım maşallah farkındamısınız biz burda bir alışveriş çılgınlığı etkiniliği başlattık insan aldıkça lası geliyor ve birbirimizdende etkileniyoruz ama olsun kuzularımızın canı sağolsun ilk heves alıyoruz işte ve de birbirimizden çok şey öğreniyoruz bu alışveriş de özellikle ben sizlerden çok fikir alıyorum bu yüzden çok sağolun tatlı bilinçli mayıs anneleri..
kızlar günaydınlar maşallah ciciler alınmış ne güzel şeyler onlar öle güle güle kullanın canlarım...geçmişi fazla okumadım tam 24 saat oldu maşallah sayfalar almış başını gitmiş... Ya rapunzelin aldığı gardolaba bayıldım ben bende ondan alcam galiba.... Kardeşim bende dünde bendeydi hasta gibin biraz ona bakıcam idrar tahlilimin sonucu güzel çıktı kızlar böle işte....
merhabalar arkadaşlar
30 haftalık hamileyim ama doktorum kilo alıyorum diye 3 ay once eleviti benden kesmiştir sizce ne yapmalıyım biliyorsunuz ki elevitin çocuklar için onemeni burdaki yorumlarda okuduğum kadarıyla doğumdan sonra da elevite devam eden anneler varmış sizce ne yapmalıyım?
valla uzun süredir yazamıyorum ama genelde takip etmeye çalışıyorum atlaya zıplaya da olsa...
özledim sizleri...
ooh ne güzel alışverişler iyice hızlandı artık topikte..herkeste bir neşe Allah tamamına erdirsin hepimizin mutluluklarını, sıkıntı çekenlere de tez günde atlatmayı nasip etsin..
bende hapşuruk nöbetleri vardı dün gece herhalde üşüttüm biraz..bugün daha iyiceyim...
beslenmeme bu ara hiç dikkat etmiyorum bu fena, inşallah kısa zamanda normal düzenime dönebilirim..
biraz geçmişi okuyayım kızlar herkese sağlıklı bir gün diliyorum...
canım çok saol ... kaydettim bilgisayarımaMaddî tedbirden sonra alınacak manevî tedbiri, yâni okunacak duayı, Efendimiz şöyle tavsiye buyurmuştur:
Doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, Önce Âyete’l-Kürsî okunur, sonra (Felâk ve Nâs) sûreleri okunur. Bunlardan sonra da şu âyet okunur:
İnne rabbekümüllahüllezi halekas semavati vel erda fi sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasisev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemin. (Araf 54)
Resul-i Ekrem Efendimiz kızı Fâtıma validemizin doğumunda bu duayı okutmuş, netice sevindirici şekilde huzurlu ve sıhhatli bir doğum olarak tecelli etmiştir, Mübarek nesil Hazret-i Hasan ve Hüseyin Efendilerimiz böyle dualarla dünyaya gelmişlerdir. Sıhhatli bir doğum haberini alınca Allah’a şükretmek, konu komşuda bulunan yoksullara yardım etmek, münasip olan bîr cömertliktir.
alıntı
bebiş nasıldı büyümüşmü .... reflü yağlı - özellikle tereyağlı - hamur işi ve tatlı tarzındaki yiyeceklerden azıyor...günaydın kızlar.....umarım herkesler iyidir...
biz ayrıntılı usg mizide olduk.Allaha çok şükür herşey normal..yüzünü görmek çok heyacanlıydı.dünde tetanoz aşımı vurdurdum..ama hamileliğimin en keyifli zamanlarını geçireceğime,en zor zamanlarını geçiriyorum..reflüm kan haplarının da etkisiyle dayanılmaz hale geldi,dr.verdiği ilaçlar bile fayda etmiyo,yemek yemekten korkar oldum,sürekli mide ekşimesi,bulantı,kusma...geceleri oturur gibi yatıyorum..işyerinde de olunca daha da zorlanıyorum..napacam ben bu midemi bilemiyorum..
çok güzel ve uygun mobilyalar almışsın .. güle güle kullan
herkese merhaba kızlar kusura bakmayın geçmişi okumam mümkün diil kqç gündür hiç giremiyorum.eşimin dedesini kaybettik pzt günü yaşlıydı ama öyle ölücek kadar hasta falan değildi şok olduk hepimiz günlerdir ordaydım bugün gidemedim başım çok ağrıyor sizlere bi bakıım dedim umarım herkes iyidir.
başını sağolsun canım
duncan sağol canım çok tatlı bebek resimleri bakalım bizimkilerde benzesin inşalllah.
bu arada kanguru alacakmısınız.bahar bebekleri bizimkiler rahat olurmu hiç kullanan oldumu??
acaba rahat oluyormu???
herkese merhaba kızlar kusura bakmayın geçmişi okumam mümkün diil kqç gündür hiç giremiyorum.eşimin dedesini kaybettik pzt günü yaşlıydı ama öyle ölücek kadar hasta falan değildi şok olduk hepimiz günlerdir ordaydım bugün gidemedim başım çok ağrıyor sizlere bi bakıım dedim umarım herkes iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?