2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım yüzün gülsuyunu emdikten sonra nemlendirici sür ben gülsuyunu lekelerin rengini açması için kullanıyorum nemlendirici bi özelligi yok[/QUOTE]

Sağol canım teşekkür ederim zaten pul pul olan bölge vardı alnımda ve yanagımda aynı yerler gerildi,yine pul pul nemlendirici ara ara kullanıyorum doktoruma soracagım en kısa sürede....

Hazır krem konusundan bahsederken kızlar,ben şu an bebeyağından başka birşey kullanmıyorum.Yüzüme falan krem sürmeyi tamamen bıraktım.Siz napıyorsunuz bu konuda?Bir de şu çatlaklar hangi ay başliyormuş?Bilginiz var mı?

canım benim benimde bu çok hoşuma gitti vallahi..Seninkini merak ediyorum gelince lütfen resmini koy canım...

ya bunlar çok güzel ama çok az kullanılır gibime geliyor benim...bu salıncakların daha uzun boylu olanları daha uzun süre kullanım için daha uygun değil mi?ne kadar çok daha dedim kaç yaşına kadarmış bunlar?

merhaba
hoşgeldin
allah rahmet eylesinn
başınız sağolsunn

Sağol canım..Evet kullanmayacagım..Drla görüşeceğim....

diana başınız sağolsun canım allah rahmet eylesin allah sizlere uzun ömür vesin

KIZLAR STİCKERİMA BAKIN BEN ARTIK 3, TRİMESTERDEYİM 7. AYIMA GİRDİM:92::92::92::92::92:

RApunzel özelden mesaj attım sana cevapla birlikte bide davetiye yollarmısın canım:))

maşallah canım hayırlı olsun ne güzel 7.ay kulaga hoş geliyor biraz daha yakın hissediyor insan kendisini bebeğine...

canım ben yüzüme her zaman kullandığım nemlendiricimi sürüyorum her sabah yüz yıkama jeliyle yıkadıktan sonra nemlendirici sürüyorum ve öyle çıkıyorum buranın havası kuru cildimde maf olur yoksa .. çatlaklar için ben bi karışım yapmıştım badem yağı kakao yağı susam yağı falan düzenli kullanmıyorum gün aşırı sürmeye çaışıyorum..

slm kızlar biz geldik :80: nasılsınız? bebişler nasıl.

diana007
cnm başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin.

rapunzell hayırlı olsun cnm. çok beğendim aldıklarını. hem uygun hem kullanışlı. güzel günlerde kullanın inş.

duncan 7. aya mı girdinnn ayy ne güzel. zaman azaldıkça insan heyecanlanıyor valla. Allah yavrularımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin inşşş.

aral
cnm dönencen çok güzelmiş.. güle güle kullanın inş. benimde park yatağımda dönencem var çokta güzel. o yüzden almayacağım bende.

atladıklarım varsa kusura bakmayın. okadar hızlı ilerliyorki yetişemiyorum

KIZLAR STİCKERİMA BAKIN BEN ARTIK 3, TRİMESTERDEYİM 7. AYIMA GİRDİM:92::92::92::92::92:

RApunzel özelden mesaj attım sana cevapla birlikte bide davetiye yollarmısın canım:))

duncan canım cevap verdim güya ama nerden aldığımı yazmamışım :S koçtaştan aldım..internette var.koçtaşa girip gardroplarda aratırsan çıkar..eheheh leylamıyım neyim yaw

bendende kestiiii üstelik 22. haftada

kızlar birde bebeklerinize ne marka olursa olsun mutlaka bir kanguru alın ben ilk bebeğimi kangurudan hiç indirmedim ona öyle alışmıştımki bebek arabasıyla çıkmak bana yük gibi gelirdi tavsiye ederim

anladım canım...:44: çatlaklar son hafta bile olabiliyormuş öyle mi?geçen burda bir arkadaş öyle birşeyler yazmıştı...4.aydan beri kullanıyorum hergün 1 kez bebeyağının ben...bu zamana kadar henüz birşey olmadı..son zamanlarda olursa üzülürüm ne yalan söyleyeyim...

hoşgeldin canım..saol daha iyisi size olsun

Bel ağrısı çok kötü bilirim ben özellikle ilk 3 ay çok çektim halende eskisi gibi olmasada var ben yastık kullanıyorum o biraz rahatlatıyorr..

bide ofisteki koltuğuma bel destekleyici yastık aldım. oda çok işe yaradı. aklında olsun.arkanı hiç boş bırakmaman gerek.evdede yastık koy sürekli iş yerindede dediğim yastıklardan al.othellonun var.

Kızlar teşekkür ederim..Evet bel agrısı hamilelikte çok zormuş önceden ciddiye almak gerekmiş...Bütün hayatımı etkiliyor resmen popom acıyor neyse elimden geldiğince dikkat ediyorum...Ofiste yastık kullannıyorum tatlım...

herkese mrb arkadaşlar geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir doktor suyuma az demişti tekrar kontrolüm vardı salı günü doktor yine suyun fazlalaşmamış dedi. ama çok korkucak bişey yok dedi şeker yükleme sonucum 123 çıkmış doktorum iyi dedi. oğlum 892 gram olmuş ortalama haftada 100 gram alıyo artık suyum az olduğu için erken doğum olabilirmiş onun içinde bebek 1 kg üstünde olursa iyi olur dedi ama erken doğum olmayadabilir tabiki. bu arada kızlar artık çok dikkat etmemiz gerekiomuş doktorum devamlı sol tarafına yat oturma bile bebeğe daha çok kan pompalarsın suyu fazlalaşır dedi. ayakta olduğumuz zaman kanı ayaklara gönderirmiş vücut. hem ayakta olup hemde iş yapıyosak çalıştığımız yerlere kan pompalarmış biz yorulmuyomuşuz ama bebeğe kan az pompalanırmış onun için doktorum işin bitince oturma bile devamlı sol tarafında yat bebeğe kan daha çok pompolansın dedi. yani biz yorulmadık sanıyoruz ama o bile iyi değilmiş. artık bi kaç ay idare edicez sizlerde dikkat edin kendinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…