canım benim benimde bu çok hoşuma gitti vallahi..Seninkini merak ediyorum gelince lütfen resmini koy canım...
herkese merhaba kızlar kusura bakmayın geçmişi okumam mümkün diil kqç gündür hiç giremiyorum.eşimin dedesini kaybettik pzt günü yaşlıydı ama öyle ölücek kadar hasta falan değildi şok olduk hepimiz günlerdir ordaydım bugün gidemedim başım çok ağrıyor sizlere bi bakıım dedim umarım herkes iyidir.
supermanı ben bayrampaşa forumdaki H&Mden almıstım cnm. fısını atma her mothercare degıstırır mrk etme
canım bence kullanma alerjı yapmıs olabılır alkolsuz degıl mı kullandıgın gul suyu bence kullanacak arkadaslar once yuzlerının kucuk bır yerıne surup test etsınler sonra kullansınlar
KIZLAR STİCKERİMA BAKIN BEN ARTIK 3, TRİMESTERDEYİM 7. AYIMA GİRDİM:92::92::92::92::92:
RApunzel özelden mesaj attım sana cevapla birlikte bide davetiye yollarmısın canım:))
Hazır krem konusundan bahsederken kızlar,ben şu an bebeyağından başka birşey kullanmıyorum.Yüzüme falan krem sürmeyi tamamen bıraktım.Siz napıyorsunuz bu konuda?Bir de şu çatlaklar hangi ay başliyormuş?Bilginiz var mı?
herkese merhaba kızlar kusura bakmayın geçmişi okumam mümkün diil kqç gündür hiç giremiyorum.eşimin dedesini kaybettik pzt günü yaşlıydı ama öyle ölücek kadar hasta falan değildi şok olduk hepimiz günlerdir ordaydım bugün gidemedim başım çok ağrıyor sizlere bi bakıım dedim umarım herkes iyidir.
KIZLAR STİCKERİMA BAKIN BEN ARTIK 3, TRİMESTERDEYİM 7. AYIMA GİRDİM:92::92::92::92::92:
RApunzel özelden mesaj attım sana cevapla birlikte bide davetiye yollarmısın canım:))
merhabalar arkadaşlar
30 haftalık hamileyim ama doktorum kilo alıyorum diye 3 ay once eleviti benden kesmiştir sizce ne yapmalıyım biliyorsunuz ki elevitin çocuklar için onemeni burdaki yorumlarda okuduğum kadarıyla doğumdan sonra da elevite devam eden anneler varmış sizce ne yapmalıyım?
canım ben yüzüme her zaman kullandığım nemlendiricimi sürüyorum her sabah yüz yıkama jeliyle yıkadıktan sonra nemlendirici sürüyorum ve öyle çıkıyorum buranın havası kuru cildimde maf olur yoksa .. çatlaklar için ben bi karışım yapmıştım badem yağı kakao yağı susam yağı falan düzenli kullanmıyorum gün aşırı sürmeye çaışıyorum..
slm kızlar biz geldik :80: nasılsınız? bebişler nasıl.
diana007 cnm başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin.
rapunzell hayırlı olsun cnm. çok beğendim aldıklarını. hem uygun hem kullanışlı. güzel günlerde kullanın inş.
duncan 7. aya mı girdinnnayy ne güzel. zaman azaldıkça insan heyecanlanıyor valla. Allah yavrularımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin inşşş.
aral cnm dönencen çok güzelmiş.. güle güle kullanın inş. benimde park yatağımda dönencem var çokta güzel. o yüzden almayacağım bende.
atladıklarım varsa kusura bakmayın. okadar hızlı ilerliyorki yetişemiyorum
hamilelikten önce varsa zaten o yüzdendir..geçmiyorki musibetbendede var ve ilk üç ayda kabus olmuştu yürüyemiyordum bile.bir hafta rapor alıp yatmıştım evde..çok iyi anlıyorum seni..ama bunun tek çaresi ayağını uzatıp yatmak..sıcak havlu koyup çok ağrı olduğunda parol iç çok geçmiş olsun..
Bel ağrısı çok kötü bilirim ben özellikle ilk 3 ay çok çektim halende eskisi gibi olmasada var ben yastık kullanıyorum o biraz rahatlatıyorr..
bide ofisteki koltuğuma bel destekleyici yastık aldım. oda çok işe yaradı. aklında olsun.arkanı hiç boş bırakmaman gerek.evdede yastık koy sürekli iş yerindede dediğim yastıklardan al.othellonun var.
çok teşekkürler canım bende çok karşıydım erkenden hiçbişeyini almam diyodum ama bir kere aldınmı gerisi geliyormuş güya son 2 ayda çıkıp toplu alışveriş yapacaktım ama ölesi daha zor olacaktı bana birden yüklü miktar para verince :) şimdi anlamıyorum tek tük alıyorum he birde anakucağını indirimden aldık rapunzelle biz o yüzden kaçırmadım genelde indirimleri takip ettiğimiz için oluyo bu alışverişler :) tavsiye ederim he bu arad sanada çok geçmiş olsun tatlım belini daya boşlukta kalmasın dik yürümeye çalış magnezyum kullanıomusun
Canım sagol iyi yapmışsın güle gül ekullansın bebeğin..vallahi ben teferatlı şeyleri almaya başlamadım sizleri takip ediyorum çok iyi oluyor.. erteliyoruz bakalım bizde son aylarda çok şıkışacagım ama işten vakit olmuyorki....
Hazır krem konusundan bahsederken kızlar,ben şu an bebeyağından başka birşey kullanmıyorum.Yüzüme falan krem sürmeyi tamamen bıraktım.Siz napıyorsunuz bu konuda?Bir de şu çatlaklar hangi ay başliyormuş?Bilginiz var mı?
Canım benim çatlaklarım daha başlamadı....Ben yinede nıveanın bebe yagını kullanıyorum..Yüzüme nemlendirici kullanmayı hamile kalınca kesmiştim....Şimdi yüzüm pupul olmaya başladı sabahları işe gelirken soguk havayı alıyoruz malum...Nemlendirici kullanıp kullanmamayı dr soracagım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?