herkese mrb arkadaşlar geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir doktor suyuma az demişti tekrar kontrolüm vardı salı günü doktor yine suyun fazlalaşmamış dedi. ama çok korkucak bişey yok dedi şeker yükleme sonucum 123 çıkmış doktorum iyi dedi. oğlum 892 gram olmuş ortalama haftada 100 gram alıyo artık suyum az olduğu için erken doğum olabilirmiş onun içinde bebek 1 kg üstünde olursa iyi olur dedi ama erken doğum olmayadabilir tabiki. bu arada kızlar artık çok dikkat etmemiz gerekiomuş doktorum devamlı sol tarafına yat oturma bile bebeğe daha çok kan pompalarsın suyu fazlalaşır dedi. ayakta olduğumuz zaman kanı ayaklara gönderirmiş vücut. hem ayakta olup hemde iş yapıyosak çalıştığımız yerlere kan pompalarmış biz yorulmuyomuşuz ama bebeğe kan az pompalanırmış onun için doktorum işin bitince oturma bile devamlı sol tarafında yat bebeğe kan daha çok pompolansın dedi. yani biz yorulmadık sanıyoruz ama o bile iyi değilmiş. artık bi kaç ay idare edicez sizlerde dikkat edin kendinize
herkese mrb arkadaşlar geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir doktor suyuma az demişti tekrar kontrolüm vardı salı günü doktor yine suyun fazlalaşmamış dedi. ama çok korkucak bişey yok dedi şeker yükleme sonucum 123 çıkmış doktorum iyi dedi. oğlum 892 gram olmuş ortalama haftada 100 gram alıyo artık suyum az olduğu için erken doğum olabilirmiş onun içinde bebek 1 kg üstünde olursa iyi olur dedi ama erken doğum olmayadabilir tabiki. bu arada kızlar artık çok dikkat etmemiz gerekiomuş doktorum devamlı sol tarafına yat oturma bile bebeğe daha çok kan pompalarsın suyu fazlalaşır dedi. ayakta olduğumuz zaman kanı ayaklara gönderirmiş vücut. hem ayakta olup hemde iş yapıyosak çalıştığımız yerlere kan pompalarmış biz yorulmuyomuşuz ama bebeğe kan az pompalanırmış onun için doktorum işin bitince oturma bile devamlı sol tarafında yat bebeğe kan daha çok pompolansın dedi. yani biz yorulmadık sanıyoruz ama o bile iyi değilmiş. artık bi kaç ay idare edicez sizlerde dikkat edin kendinize
merhaba güzel anneler ...
çok güzel ve uygun mobilyalar almışsın .. güle güle kullan
anladım canım...:44: çatlaklar son hafta bile olabiliyormuş öyle mi?geçen burda bir arkadaş öyle birşeyler yazmıştı...4.aydan beri kullanıyorum hergün 1 kez bebeyağının ben...bu zamana kadar henüz birşey olmadı..son zamanlarda olursa üzülürüm ne yalan söyleyeyim...
Sarı CİVCİV ben de doktora danışmadan kullanmak istemedim...aslında biraz da nadasa bıraktım cildimi..hazır hamileyken tamamen doğal bir yaşantıya girdim...sigara yok,çay yok,temiz hava bol güneş,krem yok... bu kadar zaman sonra da çok elzem olmadıkça kullanmam sanırım..ama senin durumun farklı tabi...senin cildinin ihtiyacı var anlattıklarına göre...
inşallah canım. evet bebişler güzel havalara denk gelecek inşallah...hoşgeldin canım geçmiş olsun,,kış hamileliği gerçekten zor ama doğum mevsimimiz çok güzel inş. şu son 3 ayımızıda sağlıkla atlatırız.
herkese merhaba kızlar kusura bakmayın geçmişi okumam mümkün diil kqç gündür hiç giremiyorum.eşimin dedesini kaybettik pzt günü yaşlıydı ama öyle ölücek kadar hasta falan değildi şok olduk hepimiz günlerdir ordaydım bugün gidemedim başım çok ağrıyor sizlere bi bakıım dedim umarım herkes iyidir.
başını sağolsun canım
duncan sağol canım çok tatlı bebek resimleri bakalım bizimkilerde benzesin inşalllah.
bu arada kanguru alacakmısınız.bahar bebekleri bizimkiler rahat olurmu hiç kullanan oldumu??
acaba rahat oluyormu???
bende doğal yaşama adapte olanlardanım senin gibi. cildime zeytinyağı dışında bişi değdirmiyorumSarı CİVCİV ben de doktora danışmadan kullanmak istemedim...aslında biraz da nadasa bıraktım cildimi..hazır hamileyken tamamen doğal bir yaşantıya girdim...sigara yok,çay yok,temiz hava bol güneş,krem yok... bu kadar zaman sonra da çok elzem olmadıkça kullanmam sanırım..ama senin durumun farklı tabi...senin cildinin ihtiyacı var anlattıklarına göre...
kızlar bide şunu sordum unutmaadan söyleyim ben gece soluma yatıyorum ama sonra kendimi düz buluyorum doktorumda bacaklarının arasına büyük bi yastık al sıkıştır öyle uyursun dedi yerini değiştirmezsin dedi pek düz yatmamaya çalışacakmışız . belki size faydası olur ben deli yattığım için pek anlayamadım ama sanki solumdaydım çoğunlukla
slm güzel anne adayları
geçmişi pek okuyamadım umarım herkes iyidir bebişlere çok güzel şeyler almışsınız güle güle kullansın kuzucuklar.benimde dün dr.kontrolüm vardı oğlum 30cm 570 gr.olmuş ve en güzel haber suyum artık gelmediği için bugün işe başladım.Dr.um sen bize örnek oldun dedi senin gibi olan hastalarımıza seni örnek veriyoruz gerçekten oğluşum tutundu bana dr.bile şaşırdı.Su kesem 12 cm olmuş biz şu an çok iyiyiz bir sorun olursa inş.bişey olmaz da yine rapor alıcam
slm güzel anne adayları
geçmişi pek okuyamadım umarım herkes iyidir bebişlere çok güzel şeyler almışsınız güle güle kullansın kuzucuklar.benimde dün dr.kontrolüm vardı oğlum 30cm 570 gr.olmuş ve en güzel haber suyum artık gelmediği için bugün işe başladım.Dr.um sen bize örnek oldun dedi senin gibi olan hastalarımıza seni örnek veriyoruz gerçekten oğluşum tutundu bana dr.bile şaşırdı.Su kesem 12 cm olmuş biz şu an çok iyiyiz bir sorun olursa inş.bişey olmaz da yine rapor alıcam
Selamun Aleykum Hanımlarr
Bir sürü alıntı yaptım herkese bişey yazacaktım ama net gitti geldi hepsi kayboldu bi daha da geriye dönmeye üşendim valla
Ama ilk önce Diana ya basın saolsun diyeyim..Rabbim nurlar içinde yatırsın geride kalanlara saglıklı guzel bi ömür versin inşallah..
Sedasem ciclerin o kadar güzel ki allah nazarlardan korusun hepsini
Rapunzeln aldıkların o kadar güzel ki üstelik uygun fiyata olması cok daha süper olmus..
Bende senin gibi dusunuyorum aslında..Oglan cocugu olunca pek süse kacamıyo insan..Ama kızım olsaydı odasını panayır gibi yapardım vallaTam bir pembe hastasıyım...
Salonum öyledir mesela..Koltuklar gül kurusu, halım pembe,duvarlar lila..aksesurlar hep pembeli....
Delimiyim neyim
Unuttuklarım varsa kusura bakmasın nolur...
slm güzel anne adayları
valla uzun süredir yazamıyorum ama genelde takip etmeye çalışıyorum
ooh ne güzel alışverişler iyice hızlandı artık topikte..herkeste bir neşe Allah tamamına erdirsin hepimizin mutluluklarını, sıkıntı çekenlere de tez günde atlatmayı nasip etsin..
bende hapşuruk nöbetleri vardı dün gece herhalde üşüttüm biraz..bugün daha iyiceyim...
beslenmeme bu ara hiç dikkat etmiyorum bu fena, inşallah kısa zamanda normal düzenime dönebilirim..
biraz geçmişi okuyayım kızlar herkese sağlıklı bir gün diliyorum...
herkese merhaba kızlar kusura bakmayın geçmişi okumam mümkün diil kqç gündür hiç giremiyorum.eşimin dedesini kaybettik pzt günü yaşlıydı ama öyle ölücek kadar hasta falan değildi şok olduk hepimiz günlerdir ordaydım bugün gidemedim başım çok ağrıyor sizlere bi bakıım dedim umarım herkes iyidir.
hayırlı olsun7 aylık insanın kulağına büyük geliyor ... .. .... bende yarın 24. haftama başlıyorum teyzesi... senin hesaba göre bizde 6.5 aylık oluyoruz..
duncan sağol canım çok tatlı bebek resimleri bakalım bizimkilerde benzesin inşalllah.
bu arada kanguru alacakmısınız.bahar bebekleri bizimkiler rahat olurmu hiç kullanan oldumu??
acaba rahat oluyormu???
maşallah canım hayırlı olsun ne güzel 7.ay kulaga hoş geliyor biraz daha yakın hissediyor insan kendisini bebeğine...
duncan 7. aya mı girdinnnayy ne güzel. zaman azaldıkça insan heyecanlanıyor valla. Allah yavrularımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin inşşş.
duncan canım cevap verdim güya ama nerden aldığımı yazmamışım :S koçtaştan aldım..internette var.koçtaşa girip gardroplarda aratırsan çıkar..eheheh leylamıyım neyim yaw
slm güzel anne adayları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?