2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah canım bebeğin iyiymiş..Allahım hayırlısı ile kucagına alabilmeyi nasip etsin inşallah..Oh şekerinde iyiymiş...İnşallah herşey yolunda gider son haftanda dogum yaparsın canım...Dikkat et kendine...kilosuda gayet güzel canım.:)))

SİMGE canım maaşallah oğluna...merak etme inş erken doğum falan olmaz...doktorun tavsiyeleri öenmli...ben de yorulmadığımı hissettiğim için hiç öyle dur otur durumlarında değilim...demek doğru değil bu.yorulmasak da dinleneceğiz yani...hayırlısı olsun..gerçi sen benden epey öndesin sanırım..

maşallah kocaman olmuş annesi şekerinde iyi çıkmışş ohh çok şükür. darısı bizlerin başına. verdiğin bilgiler için ayrıca tşkler cnmm

Sarı CİVCİV ben de doktora danışmadan kullanmak istemedim...aslında biraz da nadasa bıraktım cildimi..hazır hamileyken tamamen doğal bir yaşantıya girdim... sigara yok,çay yok,temiz hava bol güneş,krem yok... bu kadar zaman sonra da çok elzem olmadıkça kullanmam sanırım..ama senin durumun farklı tabi...senin cildinin ihtiyacı var anlattıklarına göre...

canım ben çatlıcam galiba sonuç onu gösteriyo annem de çok var ona çektiysem yandım ki çekermişde kızlar..bence sende artık daha fazla nemlendirecek kremler kullan ben bağdem yağından memnunum..

canım inş. erken doğum olmaz maşallah bebeğinin kilosu gayet iyiymiş sağlıkla kucağına alırsın inş. evet benhiç dinlemiyorum bak şmdi üzüldüm soluma yatıyorum uyanıyorum sağımdayım allahım korusun yavrularımızı tedirgin oluncada hiç yatamıyorum..

bende kullanmadım bu aya kadar ama artık cildim beni harcama imdat diye sinyal veriyor canım...Sanada maşallah dogal bir süreç yaşıyorsun inşallah herşey böyle güzel geçer canım...

hoşgeldin canım geçmiş olsun,,kış hamileliği gerçekten zor ama doğum mevsimimiz çok güzel inş. şu son 3 ayımızıda sağlıkla atlatırız.
inşallah canım. evet bebişler güzel havalara denk gelecek inşallah...

Allah rahmet eylesin, sizlere de sabır versin canım...

ben şöyle bişi almayı düşünüyorum ama araştırmadayım hala;
BabaSlings - Baby Slings | Baby Carriers | Official Website | UK

bende doğal yaşama adapte olanlardanım senin gibi. cildime zeytinyağı dışında bişi değdirmiyorum

çok saolun kızlar allah hepimizi sağlıklı sihhatli kucağımıza almayı nasip eder dediklerimi unutmayın ben yorulmadığım için yapıyodum herşeyimi ama yapmıcakmışız işte yani tabi ufak tefek şeyleri yapcaz ama devamlı dinlenecez. zaten haftalar ilerledikçe hiçbişey yapmaya dermanınız olmuyo ben bu 1 haftadır anladım hamile olduğumu önce hiiç böyle değildlim

slm güzel anne adayları

geçmişi pek okuyamadım umarım herkes iyidir bebişlere çok güzel şeyler almışsınız güle güle kullansın kuzucuklar.benimde dün dr.kontrolüm vardı oğlum 30cm 570 gr.olmuş ve en güzel haber suyum artık gelmediği için bugün işe başladım.Dr.um sen bize örnek oldun dedi senin gibi olan hastalarımıza seni örnek veriyoruz gerçekten oğluşum tutundu bana dr.bile şaşırdı.Su kesem 12 cm olmuş biz şu an çok iyiyiz bir sorun olursa inş.bişey olmaz da yine rapor alıcam

Selamun Aleykum Hanımlarr
Bir sürü alıntı yaptım herkese bişey yazacaktım ama net gitti geldi hepsi kayboldu bi daha da geriye dönmeye üşendim valla

Ama ilk önce Diana ya basın saolsun diyeyim..Rabbim nurlar içinde yatırsın geride kalanlara saglıklı guzel bi ömür versin inşallah..

Sedasem ciclerin o kadar güzel ki allah nazarlardan korusun hepsini

Rapunzeln aldıkların o kadar güzel ki üstelik uygun fiyata olması cok daha süper olmus..
Bende senin gibi dusunuyorum aslında..Oglan cocugu olunca pek süse kacamıyo insan..Ama kızım olsaydı odasını panayır gibi yapardım vallaTam bir pembe hastasıyım...
Salonum öyledir mesela..Koltuklar gül kurusu, halım pembe,duvarlar lila..aksesurlar hep pembeli....
Delimiyim neyim

Unuttuklarım varsa kusura bakmasın nolur...

kızlar bide şunu sordum unutmaadan söyleyim ben gece soluma yatıyorum ama sonra kendimi düz buluyorum doktorumda bacaklarının arasına büyük bi yastık al sıkıştır öyle uyursun dedi yerini değiştirmezsin dedi pek düz yatmamaya çalışacakmışız . belki size faydası olur ben deli yattığım için pek anlayamadım ama sanki solumdaydım çoğunlukla

SMGE ne güzel bi konudan bahsetmişsin..Cok saol arkadasım

ZHR84 güzel haberlerinize cok sevindim..Hep böyle iyi ve mutlu olun inşallah..
Aman ha işe basladım diye de cok yuklenme kendine...
Allah yardımcın olsun

verdiğin bilgiler için teşekkürler canım...bende son günlerde bacakalrımın arasına yastık alıyorum ama yine kendini başka şekillerde buluyorum yada çok sık dönüyorum uyanıyorum zaten..Bir uyandım dün gece yastık yerde :))) sahip çıkmak biraz zor..Sırtıstı yatmakta bebek açısından sakıncalıymış allah korusun kordon dolanmaları çok sık olabiliyormuş..

canım senin adına çok sevindim maşallah hem bebişe hem de sana atlattınız bu durumu tekrar gözünüz aydın inş. bir daha yaşamazsın ve sağlıcakla kucağına alırsın...

esraaa hoşgeldin canımm..

a.s hoşgeldiinn
çok güzel haberlerle geldin
oğluna kocaman maşallahhh
iyi olmana ve işbaşı yapmana çokk sevindiimm
inş.bundan sonra problemin olmayacak
sen yinede dikkatli ol
işini işyerini özlemişsindir saldırma işlere hemen

ve aleyküme selamm
hoşgeldiinnnnnnn
yok yok ne delisi ayol
sadece kokoşsun

bebişinin kilosu maşallah çok güzel.....Ben 22+3 te detaylı ults.girdiğimde bebeğimin kilosu 490 gr.dı....
herşey boyle yolunda gider inş.işyerinde dikkat et kendine.

Cerenli Yağmur sağol canım internetten sipariş verilmez dimi öle olsa ne güzel olurdu:)) Bu arada son üç ay Rabbim kolaylıklarla atlatmamızı nasip etsin....

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine...

Başın sağolsun canım...

hayırlı olsun 7 aylık insanın kulağına büyük geliyor ... ...... bende yarın 24. haftama başlıyorum teyzesi... senin hesaba göre bizde 6.5 aylık oluyoruz..

SAğol nevra teyzesi darısı başına:))

duncan sağol canım çok tatlı bebek resimleri bakalım bizimkilerde benzesin inşalllah.
bu arada kanguru alacakmısınız.bahar bebekleri bizimkiler rahat olurmu hiç kullanan oldumu??
acaba rahat oluyormu???

Canım sağol inşallah öle olur ben kanguru almayı düşünüyorum henüz bakalım ....

maşallah canım hayırlı olsun ne güzel 7.ay kulaga hoş geliyor biraz daha yakın hissediyor insan kendisini bebeğine...

Evet canım darısı başına:))

duncan 7. aya mı girdinnn ayy ne güzel. zaman azaldıkça insan heyecanlanıyor valla. Allah yavrularımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin inşşş.

SAğol teyzesi kızımla öptük senide:))

duncan canım cevap verdim güya ama nerden aldığımı yazmamışım :S koçtaştan aldım..internette var.koçtaşa girip gardroplarda aratırsan çıkar..eheheh leylamıyım neyim yaw

Şimdi gördüm canım hemen bakicam sağolasın:)) DAlgınlık bendede var takma

Maşallah bebeğine smge ne güzel bak....

CAnım senin bebeğine de sanada maşallahhhh RAbbim sonunu görmemizi nasip etsinnnn.....

Son düzenleme:
Gülesram selam canım hoşgeldin bende kızçemin odasını pembeye boyattım sırf sen değilsin hepimizin içinde var :)))

gülesram hg cnm. senmiydin bebek için su sıcaklığını ölçen termometre alan. tam hatırlayamadım. krafttı sanırım. cnm hem oda hem su termometresi değilmi o? kaça almıştın :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…