2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Anammmm topik nasıda kalabalık maşallahhhhhh ben dışarıya çıkıyorum yürüyüş yapcam birazdan fazla ilerletmeyin bakim sayfaları gelince okuması zor oluyo:))

Cerenim hosbuldum canımmmm
Sen nasıl oldun..Şimdi seni geciriyodum kalbimden...
Bu kız cok yogun herhal acaba nasıl oldu duzeldi mi diye sen selam ettin bana..
Kalbimiz birmiş kızzz

Semacım nasılsın...
Valla biraz öyleyim galiba..Dolabında bile en agırlıklı renk pembedir
Kızım olsaydı kendimi dusunemiyorum valla..Ana kız pespembe gezerdik biz

Son düzenleme:
SMGE ne güzel bi konudan bahsetmişsin..Cok saol arkadasım

ZHR84 güzel haberlerinize cok sevindim..Hep böyle iyi ve mutlu olun inşallah..
Aman ha işe basladım diye de cok yuklenme kendine...
Allah yardımcın olsun

cnm ne demek böyle şeyleri hepimiz paylaşacaz ki birbirimize faydası olsun.

bende sen gibiyim işte heralde çok sık uyandığım için oluyo ama yine de dikkat etmeye çalışıcaz hepimiz

Gülesram selam canım hoşgeldin bende kızçemin odasını pembeye boyattım sırf sen değilsin hepimizin içinde var :)))

Hosbulduk sekerim...Ahh sizleri gördükçe yani siz kız analarını kuduruyorum burda..Gecen kaynanam geldiginde ördüklerini getirmiş içlerinde lila rengi bi yelek..Bizim bey hemen atıldı benim oglum erkek giyemez bunu diyee..ayy ne münasebet dedim bende, ben anneme söyledim bikaç tanede pembe örsün azcık hevesimi alayım bari kucukkenHalbuki yok böle bişey ben sallıyorum ama bizimki kudurduAyy bayılıyorum onu gıcık etmeye
gülesram hg cnm. senmiydin bebek için su sıcaklığını ölçen termometre alan. tam hatırlayamadım. krafttı sanırım. cnm hem oda hem su termometresi değilmi o? kaça almıştın :44:
Merhaba canımmm...Evet tatlım ben aldım Kraft ın..Sadece su sıcaklıgını ölçüyo..Fiyatı 4.75 TL
GÜLESRAMMMMM Bende pembeyi çokkk severim giysilerimde bilem.... Tek pembeci sen diilsin:))

yasasın pembe severler

bende sen gibiyim işte heralde çok sık uyandığım için oluyo ama yine de dikkat etmeye çalışıcaz hepimiz[/QUOTE]

Evet canım ister istemez insanın psıkolojisi bozuluyor bebeğime bişey olucak diye...Bel agrımdan dolayı sırt üstü yatınca daha rahat oluyorum ama yasak....
Zaten dedğimim gibi farklı şekillerde buluyorum kendimi yastık fayda etmedi bana...

napıyosunuz bakalımmmm biz birazdan bebek odası almaya çıkıcazzz ayyyy çok heycanlıyımmm

hoşgeldin canım ay gerçekten çok güzel...Hadi size kolay gelsin begenmesi çok zor olacak eminim hatta başına agrılar bile girebilir kafanda belirlediğin model yoksa...

TEŞK.LER
iyi olmaya çalışıyorum griple mücadelem devam ediyor
bellimi olur belki 2.çocuğun kız olur
pembenin tüm tonlarını kızınla beraber keşfedersiniz

napıyosunuz bakalımmmm biz birazdan bebek odası almaya çıkıcazzz ayyyy çok heycanlıyımmm

güle güle
bakalım neler alıcaksınız

Bende gelcem bende gelcem..Bayılıyorum bebek alısverişine..ay tadını cıkart o kadar güzel bişey ki şu alısverişler...Hadi git giyin bekletme adamı,alın bir an önce..Hatta ordayken resmini falan cek bize de göster sonra

nazo ne mutlu arkadaşım bebeğine maşallah ...
reflü için ben arada elimde soğuk yada ılık sütle dolaşıyorum hatta bazen nrede tutacağı belli olmuyor.küçük kutu sütlerden mutlaka yanında bulundur.geçmiş olsun.

merhaba canım biliyorsu banada doktor az demişti 8.5 cm di.sonra 1 hafta sonra profesöre gitiik ayrıntılıya oda 11.5 dedi 3 hafta sonra kontrolüm vardı.şimdi 2.haftadayım.haftaya cuma inşallah herşey yolundadır.
Evet suda azalma olunca erken doğum olabilir demişti benimde doktorum.
Hepimizin meleklerini allah korusun.
Sağlıkla kucağımıza alalım.

çok sevindim canım herşey yolunda gider inşallah.
Smge,sen ve ben bu konudan muzdaripiz galiba.ama herşey iyi olacak bunu inanıyorum.

kuşum hoşgeldin nasılsın? iş yapıorum bugün araara bakıp ara ara yazıorum..

TEŞK.LER
iyi olmaya çalışıyorum griple mücadelem devam ediyor
bellimi olur belki 2.çocuğun kız olur
pembenin tüm tonlarını kızınla beraber keşfedersiniz

Allah sifa versin canımm..
Senin şu iş mevzusu bi neticelenseydi bari sende evinde rahat rahat gecirirdin hamileligini..
Calısırken hem hasta hem hamile olmak zor olsa gerek...
Ayy ikinci cocuk hiç aklımızda yok biliyo musun...
Rabbim ogluma saglıklı ömür versin kavusmayı nasip etsin inşallah...
Ee bi de yas ta cok kucuk diil ki anacım..
Hem bi de insanın yanında destek olcak yardımcı olcak birisi olmayınca zor valla...
Cok sukur eşim var ama hiçbişey bi ananın ablanın yerini tutmuyo...

Ayy en cok konustum ayol baydım senide...
Hadi kal saglıcakla canımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…