SMGE ne güzel bi konudan bahsetmişsin..Cok saol arkadasım
ZHR84 güzel haberlerinize cok sevindim..Hep böyle iyi ve mutlu olun inşallah..
Aman ha işe basladım diye de cok yuklenme kendine...
Allah yardımcın olsun
verdiğin bilgiler için teşekkürler canım...bende son günlerde bacakalrımın arasına yastık alıyorum ama yine kendini başka şekillerde buluyorum yada çok sık dönüyorum uyanıyorum zaten..Bir uyandım dün gece yastık yerde :))) sahip çıkmak biraz zor..Sırtıstı yatmakta bebek açısından sakıncalıymış allah korusun kordon dolanmaları çok sık olabiliyormuş..
Anammmm topik nasıda kalabalık maşallahhhhhh ben dışarıya çıkıyorum yürüyüş yapcam birazdan fazla ilerletmeyin bakim sayfaları gelince okuması zor oluyo:))
Gülesram selam canım hoşgeldin bende kızçemin odasını pembeye boyattım sırf sen değilsin hepimizin içinde var :)))
Merhaba canımmm...Evet tatlım ben aldım Kraft ın..Sadece su sıcaklıgını ölçüyo..Fiyatı 4.75 TLgülesram hg cnm. senmiydin bebek için su sıcaklığını ölçen termometre alan. tam hatırlayamadım. krafttı sanırım. cnm hem oda hem su termometresi değilmi o? kaça almıştın :44:
GÜLESRAMMMMM Bende pembeyi çokkk severim giysilerimde bilem.... Tek pembeci sen diilsin:))
başınızsağolsun duncan kendını cok yormamaya çalış..
napıyosunuz bakalımmmm biz birazdan bebek odası almaya çıkıcazzz ayyyy çok heycanlıyımmm
Cerenim hosbuldum canımmmm
Sen nasıl oldun..Şimdi seni geciriyodum kalbimden...
Bu kız cok yogun herhal acaba nasıl oldu duzeldi mi diye sen selam ettin bana..
Kalbimiz birmiş kızzz
Semacım nasılsın...
Valla biraz öyleyim galiba..Dolabında bile en agırlıklı renk pembedir
Kızım olsaydı kendimi dusunemiyorum valla..Ana kız pespembe gezerdik biz
napıyosunuz bakalımmmm biz birazdan bebek odası almaya çıkıcazzz ayyyy çok heycanlıyımmm
günaydın kızlar.....umarım herkesler iyidir...
biz ayrıntılı usg mizide olduk.Allaha çok şükür herşey normal..yüzünü görmek çok heyacanlıydı.dünde tetanoz aşımı vurdurdum..ama hamileliğimin en keyifli zamanlarını geçireceğime,en zor zamanlarını geçiriyorum..reflüm kan haplarının da etkisiyle dayanılmaz hale geldi,dr.verdiği ilaçlar bile fayda etmiyo,yemek yemekten korkar oldum,sürekli mide ekşimesi,bulantı,kusma...geceleri oturur gibi yatıyorum..işyerinde de olunca daha da zorlanıyorum..napacam ben bu midemi bilemiyorum..
teşekkür ederim canım..çok şükür,, sesim bi değişik:) ama boğazım daha ii tek sorun müthiş bi baş ağrısı inş. oda öğlene kadar geçer..
cerenhala devam ediyor hastalığın canım ne yapıcaz böyle yaa..
evvelsi gün hastanedeydim.gözler burun tıkanıklığı hafif öksürük vardı.dr antibiyotik vermek istemedi ama ben istedim yinede...3 defa aldım 1 gr lık dün gece içmedim sadece gece öksürük krizne girince eşimlede birbirimize girdik.bebek te dün fazla oynamamıştı.mahfoldum bütün gece uyuyaymadım.şimdi ise tekrar başladım korkuyla antiyotiğe çok korkuyorum.senin kaç gr lık ilacın..
bilgisi olan varsa yazssın lütfen..1 ay önceki diş ağrımdada kullanmıştım 1 gr lık içim hiç rahat değil...
güle güle kullan canım bayıldım .. nerden ne kadar mavili varmı acaba?
çok fenasın 12 haftalıkken bebeğim kız denmişti.hamdolsun çok seviniyorum yinede ama bakamıyorum kız cicilerinne....çooook şirin..
canım maşallah bebeğine hepimiz sağlıkla sıpaları kucağımıza bir alsak..herkese mrb arkadaşlar geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir doktor suyuma az demişti tekrar kontrolüm vardı salı günü doktor yine suyun fazlalaşmamış dedi. ama çok korkucak bişey yok dedi şeker yükleme sonucum 123 çıkmış doktorum iyi dedi. oğlum 892 gram olmuş ortalama haftada 100 gram alıyo artık suyum az olduğu için erken doğum olabilirmiş onun içinde bebek 1 kg üstünde olursa iyi olur dedi ama erken doğum olmayadabilir tabiki. bu arada kızlar artık çok dikkat etmemiz gerekiomuş doktorum devamlı sol tarafına yat oturma bile bebeğe daha çok kan pompalarsın suyu fazlalaşır dedi. ayakta olduğumuz zaman kanı ayaklara gönderirmiş vücut. hem ayakta olup hemde iş yapıyosak çalıştığımız yerlere kan pompalarmış biz yorulmuyomuşuz ama bebeğe kan az pompalanırmış onun için doktorum işin bitince oturma bile devamlı sol tarafında yat bebeğe kan daha çok pompolansın dedi. yani biz yorulmadık sanıyoruz ama o bile iyi değilmiş. artık bi kaç ay idare edicez sizlerde dikkat edin kendinize
teşekkürler verdiğin bilgiler için..
slm güzel anne adayları
geçmişi pek okuyamadım umarım herkes iyidir bebişlere çok güzel şeyler almışsınız güle güle kullansın kuzucuklar.benimde dün dr.kontrolüm vardı oğlum 30cm 570 gr.olmuş ve en güzel haber suyum artık gelmediği için bugün işe başladım.Dr.um sen bize örnek oldun dedi senin gibi olan hastalarımıza seni örnek veriyoruz gerçekten oğluşum tutundu bana dr.bile şaşırdı.Su kesem 12 cm olmuş biz şu an çok iyiyiz bir sorun olursa inş.bişey olmaz da yine rapor alıcam
zehra çok sevindim canım hayırlı haberlerine....maşallah
çok saolun kızlar allah hepimizi sağlıklı sihhatli kucağımıza almayı nasip eder dediklerimi unutmayın ben yorulmadığım için yapıyodum herşeyimi ama yapmıcakmışız işte yani tabi ufak tefek şeyleri yapcaz ama devamlı dinlenecez. Zaten haftalar ilerledikçe hiçbişey yapmaya dermanınız olmuyo ben bu 1 haftadır anladım hamile olduğumu önce hiiç böyle değildlim
slm güzel anne adayları
geçmişi pek okuyamadım umarım herkes iyidir bebişlere çok güzel şeyler almışsınız güle güle kullansın kuzucuklar.benimde dün dr.kontrolüm vardı oğlum 30cm 570 gr.olmuş ve en güzel haber suyum artık gelmediği için bugün işe başladım.dr.um sen bize örnek oldun dedi senin gibi olan hastalarımıza seni örnek veriyoruz gerçekten oğluşum tutundu bana dr.bile şaşırdı.su kesem 12 cm olmuş biz şu an çok iyiyiz bir sorun olursa inş.bişey olmaz da yine rapor alıcam
Hosbulduk sekerim...Ahh sizleri gördükçe yani siz kız analarını kuduruyorum burda..Gecen kaynanam geldiginde ördüklerini getirmiş içlerinde lila rengi bi yelek..Bizim bey hemen atıldı benim oglum erkek giyemez bunu diyee..ayy ne münasebet dedim bende, ben anneme söyledim bikaç tanede pembe örsün azcık hevesimi alayım bari kucukkenHalbuki yok böle bişey ben sallıyorum ama bizimki kudurdu Ayy bayılıyorum onu gıcık etmeye
Merhaba canımmm...Evet tatlım ben aldım Kraft ın..Sadece su sıcaklıgını ölçüyo..Fiyatı 4.75 TL
Vallahi ben karşıydım kızım olacak diye illa pembe almaya ama baktımki içimde yanıp tutuşan bir pembe aşkı var....Pembe kıyafetlere elim gidiyor...Odasını saed yapacagım derken pempe olmaya başladı...Kız anası olmak başka sanırım he he hee
Selamun Aleykum Hanımlarr
Bir sürü alıntı yaptım herkese bişey yazacaktım ama net gitti geldi hepsi kayboldu bi daha da geriye dönmeye üşendim valla
Ama ilk önce Diana ya basın saolsun diyeyim..Rabbim nurlar içinde yatırsın geride kalanlara saglıklı guzel bi ömür versin inşallah..
Sedasem ciclerin o kadar güzel ki allah nazarlardan korusun hepsini
Rapunzeln aldıkların o kadar güzel ki üstelik uygun fiyata olması cok daha süper olmus..
Bende senin gibi dusunuyorum aslında..Oglan cocugu olunca pek süse kacamıyo insan..Ama kızım olsaydı odasını panayır gibi yapardım vallaTam bir pembe hastasıyım...
Salonum öyledir mesela..Koltuklar gül kurusu, halım pembe,duvarlar lila..aksesurlar hep pembeli....
Delimiyim neyim
Unuttuklarım varsa kusura bakmasın nolur...
TEŞK.LER
iyi olmaya çalışıyorum griple mücadelem devam ediyor
bellimi olur belki 2.çocuğun kız olur
pembenin tüm tonlarını kızınla beraber keşfedersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?